موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-06 ساعت 01:54)نام کاربری somi نوشته: (2014-02-06 ساعت 00:37)batigoal_189 نوشته: (2014-02-05 ساعت 21:16)نام کاربری somi نوشته: غیر از هیور سرویس کسی از جای دیگه هم آپارتمان خوب گرفته؟ خیلی طاقچه بالا میذاره،از صبح 3بار ایمیل زدم، اون آپارتمان executive کوچه آرامی رو 45دلار که هیچی 50 دلارم راه نمیاد،میگه اون موقع مسافر زیاده
تو سایتای مختلف گشتم ولی نظرم رو همین جا بود چون امتحان شده بود،اگه کسی جای خوب دیگه ای رفته بگه لطفا.
یه سر به noyantour بزن بد به نظر نمیرسه. من خودم از یه جا رزرو کردم شبی ده یورو ولی مرکز نیس ده دقیقه با اتوبوس تا مرکز راهه حالا نمیدونم نزدیکه مرکز بودن چقدر مهمه؟ این جایی که من گرفتم دیگه آپارتمان نداره شخصیه
مرسی،سایتو دیدم،بد بنظر نمیرسه،ولی شما شناخت دارین یا تو اینترنت پیدا کردین؟شرکتش معتبره؟
نه من شناختی ندارم تو نت پیدا کردم به نظرم از همه بهتر به نظر میرسه. کلا من خوشبینم همشون به نظر من معتبرن. این سایتی هم که حسن آقا معرفی کردن اکثر آپارتماناشون پرن یا واسه مدت خیلی کوتاه پنج شش روز اجاره نمیدن اگه نه اونم قیمتاش خوب به نظر میرسه. یکی هم به من گفت رفتی ایروان یه مسجد بیشتر نداره برین اونجا رو در و دیوارش اگهی واسه خونه با قیمت مناسب زده کسی در این مورد تجربه و نظری داره؟
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-06 ساعت 04:17)H Pier نوشته: (2014-02-05 ساعت 21:16)نام کاربری somi نوشته: غیر از هیور سرویس کسی از جای دیگه هم آپارتمان خوب گرفته؟ خیلی طاقچه بالا میذاره،از صبح 3بار ایمیل زدم، اون آپارتمان executive کوچه آرامی رو 45دلار که هیچی 50 دلارم راه نمیاد،میگه اون موقع مسافر زیاده
تو سایتای مختلف گشتم ولی نظرم رو همین جا بود چون امتحان شده بود،اگه کسی جای خوب دیگه ای رفته بگه لطفا.
دوست عزیز یک گشتی تو سایت www.apartrent.am هم بزنین. مورد هاشو که میدیدم بد به نظر نمیومد.
فقط به طبقه ای که دستگاه قرار داره و همینطور وجود یا عدم وجود آسانسور دقت کنین.
ممنونم
دیدم،خوبه،کسی تا حالا ازشون گرفته؟
راستی بابت سفرنامه متشکریم،عالی بود،خودتون چیکار کردید؟هنوز نرفتین؟کجا میخواید اقامت کنید تو ایروان؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
11
9 تشکر در 5 ارسال
بعد از اینکه روز 15 و 16 ژانویه کیس من آپدیت شد بلاخره بعد از 202 روز در 21 ژانویه کیس نامبر من اعلام شد.بعد از کلی فکر کردن که با هواپیما یا با اتوبوس به ارمنستان برم تصمیم براین گرفتم که اینبار بر خلاف سفر قبلی با اتوبوس برم.که الان که فکر میکنم واقعا تصمیم درست و بجایی بود حتی اگه قسمت مالی قضیه رو کنار بگذاریم.به چند دلیل:
1-به دلیل اینکه روزهای پرواز آسمان شنبه،دوشنبه و 5 شنبه هست و با در نظر گرفتن اینکه بهترین روز برای رفتن به سفارت جهت پیکاپ پاسپورت دوشنبه هست برنامه ریزی بهتر میشه انجام داد چون اگه شنبه پرواز داشته باشید 1 روز بیشتر باید ارمنستان باشید و اگه دوشنبه پرواز داشته باشید باید سه شنبه به سفارت جهت دادن پاسپورت اقدام کنید که ممکن هست حتی برای همین یک روز تاخیر به تعطیلی شنبه و یکشنبه بربخورید و بازم چند روز اضافه تر اونجا بمونید.
2-شما مجبور هستید که بلیط برگشت رو یا همون جا بگیرید یا به صورت اوپن اقدام به اینکار کنید.با توجه به اینکه کار سفارت هیچ حساب کتابی نداره،اگه مثل من 1 روزه ویزا حاضر شد باید تا تاریخ برگشت اونجا بمونید و الکی پول هتل یا خونه رو بدید.اگه هم خدایی نکرده بیشتر طول بکشه که باید بلیط رو عقب انداخت.جالبه که توی ارمنستان چه بلیطتون گرفته باشید و چه به صورت اوپن باشه باید برای جلو عقب کردنش پول تقریبا زیادی پرداخت کنید.
3-سفر با اتوبوس تجربه بسیار عالی به شما میده و اگه تحمل یکم سختی رو دارید حتما با اتوبوس برید.و توی این فصل به دلیل کمبود مسافر بلیط برگشت خیلی راحت پیدا میشه.حتی اگه واسه فردای روز گرفتن ویزا باشه.دوستای خیلی خوبی رو توی اتوبوس پیدا کردم چه موقع رفتن چه برگشت.توجه داشته باشید که 70 درصد افرادی که توی اتوبوس هستن برای سفارت میان ولی جالبه افراد کمی به زبون میارن.نمیدونم چرا!!!
دوشنبه صبح ساعت 8:45 به در سفارت رفتم ولی تا 10 اجازه ندادند که وارد بشیم.نگهبان های در ورودی یکم گیج میزنن و بعضی هاشون که اصلا انگلیسی بلد نیستن و بعضی ها نمیدونن برگ آبی چی هست.سعی کنید زود نرید چون توی اون سرما نمیشه بیشتر از چند دقیقه بیرون طاقت بیارید.همون ساعت 10 اونجا باشید خوبه.من ساعت 10 برگه آبی رو دادم به نگهبان و گفتم برای پیکاپ اومدم.گفت برو توی صف.خلاصه دوباره نیم ساعت توی صف موندم.دوباره پاسپورت رو ازم گرفت و رفت لیستشو نگاه کرد.خوب اسم من نبود توی لیست.خودش گیج شده بود.دید انگار خیلی خنگ بازی در آورده پاس رو بهم داد و اجازه عبور داد.وارد قسمت اول سفارت شدم و پاس رو تحویل دادم.خانمه ازم پرسید که مدارک کسری آوردی؟مدیکال آوردی؟منم ایمیلی که سفارت در جواب من داده بود رو که فقط لازم هست پاسپورت رو تحویل بدید و ویزا تا فلان تاریخ(که مدت پایان مدیکالم بود)صادر خواهد شد رو نشونش دادم و گفت اوکی.یه کاغذ داد که گفت اسمت و شماره تلفن و تاریخ امروز رو بنویس.خانم ارمنی بود ولی انگلیسی بلد بود.خوب هم برخورد کرد و بیچاره خودش شماره تلفن من رو مجددا چک کرد که اشتباهی رخ نداده باشه.بهش گفتم چند روز طول میکشه که گفت 3 تا 5 روز کاری.
فردا صبحش ساعت 9:45 از سفارت تماس گرفتن که اول ترسیدم که نکنه بگن فلان مدرک رو میخوایم.تلفن رو جواب دادم که یه خانم سلام کرد و پرسید آقای ....؟گفتم خودم هستم.گفت ویزاتون آمادست ساعت 4 بیایید تحویل بگیرید.اصلا لهجه نداشت و مطمئن هستم که ایرانی بود.خیلی خوشحال شدم.من ساعت 3:30 رفتم سفارت.نگهبان توی کیوسک اومد بیرون و کپی پاسپورت رو نشونش دادم و گفتم برای پیکاپ اومدم گفت بفرمایید.دوباره رفتم گیت اول و اونجا خانم ارمنیه دیروز بهم گفت گوشی رو خاموش کن.پس از بازدید بدنی گفت مسیر رو که بلدی.گفتم آره.رفتم به ساختمان اصلی سفارت و منتظر نشستم.یه دختر خانم ایرانی که اونم دیروز با من پاسپورتشو تحویل داده بود اومد نزدیک من نشست،که بعدا فهمیدم اسمشون پریسا خانوم هست و دندانپزشک.داشتیم حرف میزدیم که حرف از مهاجر سرا پیش اومد.گفت عضو هستی؟گفتم اسم کاربری من Navidshii هست.گفت نوید تو هستی؟چه جالب،دنیا چه کوچیکه.خلاصه اسم Itex،amjad,troile و چند نفر دیگه رو آورد که گفت واقعا کمکم کردین.واقعا روحیه گرفتم.اونجا نشستیم تا یکی از اون دو خانمی که روز مصاحبه مدارک رو گرفتن اسم من رو صدا زدن و رفتم پاسپورت رو گرفتم و پاک زرد.گفت پاکت زرد رو باز نکن و وقتی میخواستی بری اونور توی چمدون نزارش چون باید تحویل بدید.همینطور یک برگه بهم داد که نحوه پرداخت الکتریکی 165 دلار قبل از سفر توی اون نوشته شده بود.
بعد از سفارت رفتم برای فرداش بلیط برگشت گرفتم و 4 شنبه حرکت کردم.
چندتا نکته هست که باید حتما بدونید:
1-به هیچ وجه نیازی به لیدر نیست.همه کاراتون رو خودتون میتونید انجام بدید.لیدرها معمولا کلاهبردارن.لیدر کم شخصی به اسم باروور بود که ادم غیر طبیعی و دروغگویی بود.خیلی نامردی کرد در حقم.شمارش هم اینه 0037491594424
2-تمام مسیرها رو میشه با مینی ون و با قیمت ناچیز میشه رفت.سعی کنید در نزدیک میدون جمهوری خونه یا هتل بگیرید.که هم به سفارت نزدیکه هم به دکتر اگه نیاز داشتین.
3-خونه یا هتلی رو که میگیرید به هیچ وجه چند روزه نگیرید.حداکثر 3 روزه بگیرید و اگه کارتون طول کشید دوباره روز به روز تمدید کنید.من واسه 5 روز گرفتم ولی 3 روزه کارم تموم شد.لیدر دیگه پول اون 2 روزی که من نیاز نداشتم رو بهم برنگردوند.یه نفر دیگه هم هتل گرفته بود و همین بلا سرش اومد.
4-اگه سفارت ارمنستان هستید نیازی به تمدبد مدیکال نیست و تا پایان مدت مدیکال بهتون ویزا داده میشه.مگر خودتون بخواین که ویزای 6 ماه بگیرید.تاکید میکنم فقط ارمنستان اینجوره و حتی برای ارمنستان هم بهتر هست قبل سفر از خود سفارت این رو بپرسید.
5-قبل از سفر از سفارت بپرسید که چه مدارکی نیاز هست و از ایمیلی که میدن پرینت بگرید و با خودتون داشته باشید.همینطور از تمام ایمیل های مهمی که توی این مدت بین شما و اونها رد و بدل شده.
6-همینطور که قبلا گفتم من مدارک رو توی دسامبر با پست واسشون فرستادم.بهم هم ایمیل زدن که مدارک رو گرفتیم.شاید یکی از دلایل مهمی که مدت میانگین انتظار من نسبتا به بقیه دوستان کمتر بود همین باشه.قبل از رفتن بازم ازشون پرسیدم مدرک دیگه ای میخواین که گفتن فقط پاسپورت و 2تا عکس 5*5.که این دو عکس هم بهم برگردوندند.
7-اگه با هواپیما میرید شنبه بلیط بگیرید.با اتوبوس هم شنبه تا یکشنبه اونجا باشید.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
خب بالاخره موفق شدم!
آپارتمان vip دوخوابه از apartrent.am گرفتیم شبی 40دلار! قیمتش بود 50دلار که یه چک وچونه ی کوچولو کردن 40. خیلی خوشحالم که با کمک دوستان و یخورده جستجوی بیشتر تونستم 100دلار تو هزینه هامون صرفه جویی کنم، همونطور که گفتم ما مجبوریم10 روز واستیم وامتحانم داریم پس گرفتن آپارتمان مناسب حیاتی بود.
ضمنا هیور هم آخرش اون آپارتمان 461 رو 50دلار راضی شد ولی خودم نخواستم
اینی که گرفتیم جاش خوبه درباره امنیت وگرماش واینترنت مجانی هم ازشون پرسیدم که گفتن اوکی هست،خوبیش اینه که 2تا خواب داره و اگه مشکل خروپف داشته باشی دعوامرافه نمیشه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-05 ساعت 10:16)statueofgod نوشته: بچه ها کسی هست که واسه 24 فوریه وقت داشته باشه؟راستی خدمات تلفنی سفارت چقدر خوبه میتونید با گرفتن عدد3 با اپراتورهای فارسی زبان که واقعا شیرین فارسی حرف میزنند صحبت کنید هر اشکال سوال یا موردی هم داشته باشی با حوصله جواب میدند من بعد از ایجاد حساب کاربری به مشکل برخوردم.برای پرداخت هزینه هم پول به این دلالها ندادم یک انسان خوب پیدا کردم که فقط برای نقل و انتقال وجه از کارتش استفاده کردم که هزینه خیلی کمی کلا از من و خانوادم گرفت اگه کسی خواست من اطلاعات تماسشو میگذارم . بعداز گرفتن رمز پرداخت هم تماس گرفتم از این اپراتور فارسی زبان وقت گرفتم. به این راحتی تازه 40دقیقه هم تماس رایگانه میبینید چه ارزشی واسه ادم میگذارند؟
خلاصه اینکه 24 فوریه ایها دستا بالا!
سلام دست ما بالاست
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-06 ساعت 19:39)نام کاربری somi نوشته: خب بالاخره موفق شدم!
آپارتمان vip دوخوابه از apartrent.am گرفتیم شبی 40دلار! قیمتش بود 50دلار که یه چک وچونه ی کوچولو کردن 40. خیلی خوشحالم که با کمک دوستان و یخورده جستجوی بیشتر تونستم 100دلار تو هزینه هامون صرفه جویی کنم، همونطور که گفتم ما مجبوریم10 روز واستیم وامتحانم داریم پس گرفتن آپارتمان مناسب حیاتی بود.
اینی که گرفتیم جاش خوبه درباره امنیت وگرماش واینترنت مجانی هم ازشون پرسیدم که گفتن اوکی هست،خوبیش اینه که 2تا خواب داره و اگه مشکل خروپف داشته باشی دعوامرافه نمیشه
دوست عزیز توصیه بنده اینه که از بچه هایی که قبلا این آپارتمان رو رزرو کردن پرس و جو کنید تا در مورد امکاناتی که صاحب آپارتمان میگه اوکی هست مطمئن بشید. مخصوصا در مورد امنیت و سیستم گرمایشی. راستش هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه و باید از مشتریاش بپرسید.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-07 ساعت 14:51)mehdi2014 نوشته: (2014-02-06 ساعت 19:39)نام کاربری somi نوشته: خب بالاخره موفق شدم!
دوست عزیز توصیه بنده اینه که از بچه هایی که قبلا این آپارتمان رو رزرو کردن پرس و جو کنید تا در مورد امکاناتی که صاحب آپارتمان میگه اوکی هست مطمئن بشید. مخصوصا در مورد امنیت و سیستم گرمایشی. راستش هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه و باید از مشتریاش بپرسید.
فرمایش شما متین، یکی دیگه از دوستان یه آپارتمان دیگه از این شرکت گرفته بود که تعریف کرده بودن عین امکانات توی سایت رو داشته و راضی بودن.والا دیگه ما تقریبا سراغ بهترین وگرونترین آپارتمانای این سایت رفتیم که این یکی خالی بود،
دیگه بازم باید رفت و دید،توکل به خدا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یک نفر که درباره این اطلاع داره اطلاع رسانی کنه که قیمت بلیط سفر هوایی به ارمنستان ( شهر ایروان ) یکطرفه و دوطرفه از شرکت های مختلف چقدر است؟
سپاس