کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-07 ساعت 22:31)ha65iut نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 14:40)H Pier نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 14:31)twins نوشته:  سلام
تبریک بسیار ! امیدوارم همیشه موفق باشید.
من فقط یک سوال داشتم راجع به واکسن که آیا میشه تو تهران به استیتو پاستور مراجعه کرد و کارت واکسن بین المللی گرفت و ترجمه کرد یا کار بیهوده ایست و حتما باید در بیمارستان ارمنستان واکسینه بشیم ؟

سلام دوست گرامی سعی کنید تمامی واکسن ها رو در ایران ( در شهر محل اقامت خودتون ) بزنید. اکثرا یک واکسن هم در ایروان تزریق نمیکنند و کارت واکسیناسیون خودشون رو در ایران تکمیل میکنند. چون به نسبت هزینه واکسن در ایران به مراتب پایین تر است.
شما به انستیتو پاستور مراجعه کنید و درخواست صدور کارت زرد که همون کارت واکسن بین المللی هست بدید و نیازی به ترجمه هم نداره.
اکیدا توصیه میشود به انستیتو پاستور تجریش بروید.
موفق باشین.

سلام، کارت زرد واکسیناسیون که حلال احمر صادر میکند را هم باید ببریم انستیتو پاستور تائید کنه؟
بله
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
(2014-02-07 ساعت 14:50)Kamyar.A نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 10:16)statueofgod نوشته:  بچه ها کسی هست که واسه 24 فوریه وقت داشته باشه؟راستی خدمات تلفنی سفارت چقدر خوبه میتونید با گرفتن عدد3 با اپراتورهای فارسی زبان که واقعا شیرین فارسی حرف میزنند صحبت کنید هر اشکال سوال یا موردی هم داشته باشی با حوصله جواب میدند من بعد از ایجاد حساب کاربری به مشکل برخوردم.برای پرداخت هزینه هم پول به این دلالها ندادم یک انسان خوب پیدا کردم که فقط برای نقل و انتقال وجه از کارتش استفاده کردم که هزینه خیلی کمی کلا از من و خانوادم گرفت اگه کسی خواست من اطلاعات تماسشو میگذارم . بعداز گرفتن رمز پرداخت هم تماس گرفتم از این اپراتور فارسی زبان وقت گرفتم. به این راحتی تازه 40دقیقه هم تماس رایگانه میبینید چه ارزشی واسه ادم میگذارند؟
خلاصه اینکه 24 فوریه ایها دستا بالا!

سلام دست ما بالاستBig Grin
سلام دوست عزیز
امید به خدا ما 25 فوریه مصاحبه داریم Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
(2014-02-07 ساعت 19:40)shah.ram نوشته:  یک نفر که درباره این اطلاع داره اطلاع رسانی کنه که قیمت بلیط سفر هوایی به ارمنستان ( شهر ایروان ) یکطرفه و دوطرفه از شرکت های مختلف چقدر است؟
سپاس

سلام دوست عزیز
پرواز فقط آسمان داره و رفت و برگشت حدود 900 هزار تومان هست به شرط اینکه نگذارید دقیقه 90 بلیط بخرید. Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: H Pier ، shah.ram ، noobnoobi
(2014-02-08 ساعت 12:42)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 10:16)statueofgod نوشته:  بچه ها کسی هست که واسه 24 فوریه وقت داشته باشه؟راستی خدمات تلفنی سفارت چقدر خوبه میتونید با گرفتن عدد3 با اپراتورهای فارسی زبان که واقعا شیرین فارسی حرف میزنند صحبت کنید هر اشکال سوال یا موردی هم داشته باشی با حوصله جواب میدند من بعد از ایجاد حساب کاربری به مشکل برخوردم.برای پرداخت هزینه هم پول به این دلالها ندادم یک انسان خوب پیدا کردم که فقط برای نقل و انتقال وجه از کارتش استفاده کردم که هزینه خیلی کمی کلا از من و خانوادم گرفت اگه کسی خواست من اطلاعات تماسشو میگذارم . بعداز گرفتن رمز پرداخت هم تماس گرفتم از این اپراتور فارسی زبان وقت گرفتم. به این راحتی تازه 40دقیقه هم تماس رایگانه میبینید چه ارزشی واسه ادم میگذارند؟

سلام دوست عزیز

سلام رضا جان اگر دوست داشتید بنده دوست دارم توفیق دیدار شما در ایروان رو داشته باشم. بنده 26 فوریه مصاحبه دارم.Smile
بدرود.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، noobnoobi
(2014-02-07 ساعت 03:37)asalasali نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 17:09)navidshii نوشته:  چندتا نکته هست که باید حتما بدونید:
1-به هیچ وجه نیازی به لیدر نیست.همه کاراتون رو خودتون میتونید انجام بدید.لیدرها معمولا کلاهبردارن.لیدر کم شخصی به اسم باروور بود که ادم غیر طبیعی و دروغگویی بود.خیلی نامردی کرد در حقم.شمارش هم اینه 0037491594424
منم به این بارور زنگ دم واسه خونه یعنی خوب نیست؟؟؟
منم حرف ایشون رو تایید میکنم چون داداشم باهاشون همسفر بوده و اونم برام تعریف کرد که چه آدم پستیه این بارور و اینکه اصلا نیازی به لیدر نیست. حتما به این نکته دقت کنید.
تشکر کنندگان: navidshii ، reza_top60 ، noobnoobi
(2014-02-08 ساعت 14:17)nouveau نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 03:37)asalasali نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 17:09)navidshii نوشته:  چندتا نکته هست که باید حتما بدونید:
1-به هیچ وجه نیازی به لیدر نیست.همه کاراتون رو خودتون میتونید انجام بدید.لیدرها معمولا کلاهبردارن.لیدر کم شخصی به اسم باروور بود که ادم غیر طبیعی و دروغگویی بود.خیلی نامردی کرد در حقم.شمارش هم اینه 0037491594424
منم به این بارور زنگ دم واسه خونه یعنی خوب نیست؟؟؟
منم حرف ایشون رو تایید میکنم چون داداشم باهاشون همسفر بوده و اونم برام تعریف کرد که چه آدم پستیه این بارور و اینکه اصلا نیازی به لیدر نیست. حتما به این نکته دقت کنید.
نه اصلا خوب نیست.میدونید چه بلایی سر من آورد؟همونطور که در سفرنامه گفتم واسه پنج روز بهش پول دادم ولی سه روزه کارم تموم شد.وقتی ویزامو گرفتم بهش زنگ زدم گفتم که اگه اشکالی نداره بجای من دوستم بیاد تو خونه که من دیگه پول اون دو روز رو از دوستم بگیرم و باروور هم ضرری نکنه.خلاصه قبول کرد.1 ساعت بعدش بهم زنگ زد گفت هان میخوای با دوستت پارتی راه بندازید و خونم رو خراب کنید؟!دوست داری بیام امشب از خونه بندازمت بیرون؟وای بحالت فردا بیام اونجا ببینم دوستت اونجاست.من دهنم باز موند که این چی میگه واسه خودش.منم توی یه کشور غریب که زبون انگلیسی هم بلد نیستن.تمام شادی ویزامو خراب کرد.خلاصه شب بهش زنگ زدم که تو به چه حقی با من اینجور صحبت کردی؟اصلا معنی حرفات رو فهمیدی؟گفت ببخشید من یک دونه ... خورده بودم و مس.ت بودم.فرداش خونه رو تحویل دادم و گواهینامم رو که دستش بود ازش گرفتم.60 دلاری که ازم دستش بود هم دیگه بهم نداد.در ضمن قرار بود اونجا از روز اول بهم اینترنت بده منم به این امید لب تاپ با خودم بردم.بعد از دو روز بهم یه فلش داده که فرداش برو یک سیم کارت بخر بنداز توش.قرار شد بهم تخفیف بده روی خونه.ولی اصلا این کارو نکرد.خونش هم بسیار کثیف بود.یعنی ظرفای نفر قبلی هم که اونجا بوده نشسته بودند
تشکر کنندگان: kage.omid ، H Pier ، reza_top60 ، rezahoorjandi ، nouveau ، mahdibashoma ، noobnoobi ، taleghani
عزيزاني كه مصاحبه دارن اينجارو حتما رزرو كنين ما رفتيم كه خيلي عالي بود فقط توي آبان ماه كه ما رفتيم شبي 35 $‌ بود الان شده 40 $‌ ولي همه چيزش توپه.
http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...van-d16926
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: navidshii ، nasim ، H Pier ، reza_top60 ، noobnoobi
(2014-02-08 ساعت 14:16)H Pier نوشته:  

سلام دوست عزیز

سلام رضا جان اگر دوست داشتید بنده دوست دارم توفیق دیدار شما در ایروان رو داشته باشم. بنده 26 فوریه مصاحبه دارم.Smile
بدرود.
با سلام
باعث سعادت من هستش دیدار با شما. خوشحال خواهم شد.
به محض رسیدن ایروان توی مهاجرسرا شماره موبایل اونجارو واستون پیام خصوصی میکنم. ببه امید دیدار و خبرهای خوش Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
(2014-02-08 ساعت 16:04)rezahoorjandi نوشته:  

سلام دوست عزیز

بدرود.
با سلام
به محض رسیدن ایروان توی مهاجرسرا شماره موبایل اونجارو واستون پیام خصوصی میکنم. ببه امید دیدار و خبرهای خوش Smile
دوستای خوبم نمیخوام الکی بهتون امید بدم ولی اونجا کیس های لاتاری زیاد دیدم مخصوصا وقتی رفتم با دوستم برای آزمایش پزشکیش.اولا تا یادم نرفته بگم با مینی بوس شماره 67 از میدون جمهوری تا خود بیمارستان فقط با 100 درام میشه رفت و با همین ماشین همین مسیر رو میشه برگشت.
حتما gps روی گوشیتون نصب کنید و با یک خط orange میتونید اینترنت موبایلتون رو فعال کنید و بدون محدودیت ازش استفاده کنید و برای تماس با ایران از نرم اقزارهای ارتباطی مثل وایبر و ... استفاده کنید چون خرج تلفن خیلی بالاست.داشتم میگفتم دوست خودم که لاتاری بود یک ضرب بهش ویزا دادن.یه پسر دیگه هم دیدم که اونم یه ضرب گرفته بود.امیدوارم برای همتون همین اتفاق بیوفته
تشکر کنندگان: H Pier ، ffrfar ، aghaghia ، poem ، hamid_fs3 ، noobnoobi
من 27 feb ایروانم ( یک هفته ای احتمالن می مونم )
هرکس از بچه ها دوست داشت یه خبری بده همو ببینیم

به امید یه ضرب گرفتن همه Wink
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام
دوستان کسی ک مدرک دیپلمشو گم کرده اگه فقط مدرک لیسانس رو به آفیسر بده کافیه یا ممکنه دیپلم رو هم بخواد ببینه؟
ی سوال دیگه هم داشتم این ک مدارک تحصیلی رو فقط دادگستری مهر کنه کافیه یا حتما باید وزارت خارجه هم تایید کنه؟
(2014-02-08 ساعت 12:48)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 19:40)shah.ram نوشته:  یک نفر که درباره این اطلاع داره اطلاع رسانی کنه که قیمت بلیط سفر هوایی به ارمنستان ( شهر ایروان ) یکطرفه و دوطرفه از شرکت های مختلف چقدر است؟
سپاس

سلام دوست عزیز
پرواز فقط آسمان داره و رفت و برگشت حدود 900 هزار تومان هست به شرط اینکه نگذارید دقیقه 90 بلیط بخرید. Smile
راستش نمی دونم چی بگم!
چند وقت پیش یکی از نزدیکان برای کار به شهر چابهار رفت و فاصله ی این شهر تا تهران در حدود 1800 کیلومتر است و هزینه ی سفر هوایی تا اونجا 205 هزار تومن است. من کاملاً مطمئن هستم که فاصله ی تهران تا ایروان خیلی کمتر از اون است. قیمت ها رو که مقایسه می کنم می بینم این دیگه از گرون فروشی رد شده رفته رو خیلی حرومخوری.
اینا آدم نیستن، حرومی اند.
تشکر کنندگان: kage.omid ، H Pier ، twins ، noobnoobi
(2014-02-08 ساعت 19:03)mahssa نوشته:  سلام
دوستان کسی ک مدرک دیپلمشو گم کرده اگه فقط مدرک لیسانس رو به آفیسر بده کافیه یا ممکنه دیپلم رو هم بخواد ببینه؟
ی سوال دیگه هم داشتم این ک مدارک تحصیلی رو فقط دادگستری مهر کنه کافیه یا حتما باید وزارت خارجه هم تایید کنه؟

برای ما از شخص برنده دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس و فوق رو خواست (همه مدارک) ولی از همراه هیچ مدرکی نخواست.
در مورد ترجمه هم فقط مهر مترجم کافیه. تایید دادگستری و امور خارجه مورد نیاز نمی باشد.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: mahssa ، H Pier ، reza_top60 ، noobnoobi
(2014-02-08 ساعت 17:06)navidshii نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 16:04)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 14:50)Kamyar.A نوشته:  سلام دست ما بالاستBig Grin
سلام دوست عزیز

بدرود.
با سلام
دوستای خوبم نمیخوام الکی بهتون امید بدم ولی اونجا کیس های لاتاری زیاد دیدم مخصوصا وقتی رفتم با دوستم برای آزمایش پزشکیش.اولا تا یادم نرفته بگم با مینی بوس شماره 67 از میدون جمهوری تا خود بیمارستان فقط با 100 درام میشه رفت و با همین ماشین همین مسیر رو میشه برگشت.
حتما gps روی گوشیتون نصب کنید و با یک خط orange میتونید اینترنت موبایلتون رو فعال کنید و بدون محدودیت ازش استفاده کنید و برای تماس با ایران از نرم اقزارهای ارتباطی مثل وایبر و ... استفاده کنید چون خرج تلفن خیلی بالاست.داشتم میگفتم دوست خودم که لاتاری بود یک ضرب بهش ویزا دادن.یه پسر دیگه هم دیدم که اونم یه ضرب گرفته بود.امیدوارم برای همتون همین اتفاق بیوفته
سلام دوستان خوبم دیدم جمعتون جمعه گفتم بگم که منم 27 فوریه مصاحبه دارم. امیدوارم ببینمتون و از تجربیاتتون استفاده کنم.
Big Grin
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
(2014-02-08 ساعت 20:49)mehdi2014 نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 19:03)mahssa نوشته:  سلام

برای ما از شخص برنده دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس و فوق رو خواست (همه مدارک) ولی از همراه هیچ مدرکی نخواست.
در مورد ترجمه هم فقط مهر مترجم کافیه. تایید دادگستری و امور خارجه مورد نیاز نمی باشد.

مرسی...ممنون...پیشنهاد میکنین بجای 12 سال تحصیل از طریق سابقه کار دو سال از پنج سال را اقدام کنیم؟.اگه آره مدرک کارگزینی که نشون بده متقاضی شاغل هست برای این کار کافیه؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان