موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 10 روزه اومدم امریکا و امروز میخام برای همسرم اقدام کنم .
فقط من تا الان فک میکردم میشه 420 دلار رو مانی اوردر خرید . برای مثال من برای اجاره ام از فروشگاه والمارت یه مانی اوردر خریدم به مبلغ مورد نظر و فقط 75 سنت ازم بیشتر گرفت.
میخواستم دقیقا از همین مانی اوردر هم برای پرداخت هزینه کارای همسرم استفاده کنم .
حالا شک افتاده به جونم که این جمله تو سایت uscics که میگه
You must pay your application fee (along with any fees for biometric services) with a check or money order drawn on a U.S. bank in U.S. dollars payable to "USCIS."
منظورش اینکه مانی اوردر باید از بانک صادر بشه !!
اگه اینجور باشه پس من نمیتونم از فروشگاه مانی اوردر بخرم ؟باید برم بانک؟
دقیقا این مانی اوردر چه شکلیه ؟
ممنون از وقتی که میزارید.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-18 ساعت 01:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-18 ساعت 01:34 توسط arenfard.)
(2014-11-17 ساعت 16:06)rk20000 نوشته: سلام دوستان من سوالی داشتم میخواستم بگم همسر بنده حدود ۵۲روزه آمریکا هستند ولی هنوز گرین کارتش نیومده این مدت زمان یه چیز معمولی هست اگر اره تا کی باید صبر کرد مرسی
درود
توی لینک زیر با شماره رسید پرداخت 165 دلار چک کنید و ببینید توی کدوم مرحله هست. در ضمن واسه اعضای مختلف یک خانواده، امکان وجود حالتهای متفاوت وجود داره
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
سال ٢٠١٤ تو آسيا ١٣٢خانواده از هم جدا شدن، ١١٧تاش ايراني هستن، يكيشم ما!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. همسر من ١ نوامبر مدارك را ارسال كرده و ٣ نوامبر رسيد دليور پست براش ايميل شده. اما تا اين لحظههنوز فرم i797 براش نيومده و كيس نامبر و dp من مشخص نشده. فكر ميكنيد كجاي كار مشكل داره ؟
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-17 ساعت 16:35)pari1392 نوشته: با درود
یک سوال از اونایی داشتم که گرین کاردشون صادر شده. تاریخ شروع اقامتشون را چی زده؟ تاریخ اولین ورود به آمریکا یا تاریخ اخذ ویزا. مرسی
سلام
تاریخ ورود
بازمانده لاتاری 2014
PD 30 Sep و Approve 5 march و case and invoice number 26 June و DS261 11 July وPayment 120$ 22 July و Payment 325$ 27 July و DS260 8 August و
documents sending to NVC 31 َAugust و receiving documents by NVC 2 september و complete letter 30 September و2016 interview April 24 و آپدیت دوخطی 2017 may 5 و کلیر و ویزا June 14 2017
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب. خانم و دختر من الان 10 روزه us هستند و با یکی از دوستان که اونا یه ماه جلوتر رفتن آپارتمان مشترک گرفتن . به محض دریافت ssn مدارک رو برای من پست می کنن و بعد از دریافت نامه رسید مدارک درخواست پاس سفید میدن. این پروسه چند ماه اینور اونور انجام میشه ولی چیزیکه مثل خوره به جونم افتاده نداشتن اسپانسره که نداریم و خیلی بعیده تو چند ماه آینده کسی رو پیدا کنم که شرایط حداقلی اسپانسر رو داشته باشه و برای کسی که شناخت چندانی ازش نداره این ریسکو بکنه.
1- میخوام بدونم میشه به کسی پول داد که اینکار رو انجام بده؟ و از کجا معلوم که بعد گرفتن پول اینکارو بکنه؟ راهکارش چیه؟ کسی میدونه؟
2- اگه با وام یا فروش خونه حداقل پول لازم که احتمالا بین 100 تا 125 هزار دلار هست تو حساب خانمم در us واریز کنم ، دولت اونجا نمیگه تو که خانه دار بودی این پول رو از کجا آوردی؟ یا ممکنه مبلغ قابل توجهی رو بعنوان مالیات یا .. مطالبه کنن؟
ممنون از لطفتون
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
خانمتون برای آوردن پول باید فرمی را پر کند و به دولت اطلاع بدهید اتفاقا هفته پیش تو کانال پارس دکتر سیروس مشکی د راین مورد کامل توصیح داد تو اینترنت سرج کنید شاید برنامه تکراریش را بتونید ببینید ایملش را هم تو سایتش داره شاید به ایملتون پاسخ بده .تلفنش را من قبل گذاشتم سرج کنید پیدا میشه . ولی خوب خانمتون تو این مدت میتونن دوستانی پیدا کنند شاید کمک تون کنند .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-20 ساعت 06:46)Shahabpk نوشته: (2014-11-20 ساعت 02:21)mahdi9557 نوشته: سلام دوستان خوب. خانم و دختر من الان 10 روزه us هستند و یا ممکنه مبلغ قابل توجهی رو بعنوان مالیات یا .. مطالبه کنن؟
ممنون از لطفتون
سلام
اولا که از الان به فکرش باشید ولی به این زودی ها نیاز به اسپانسر پیدا نمیکنید ، وقت داریم حالا! خودشون بدون نیاز به کمک اسپانسر شما هستند!
شهاب جان یک سوال
میشه به جای پول نقد و در اوایل کار ، ترجمه سند خانه و سایر اموال را به جای پول برای اسپانسری ارئه داد ؟ یا حتما"باید پول نقد در حساب بزاری ؟
قبلا" از جوابت تشکر میکنم
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. اين دومين بار است كه اين سوال را ميكنم. لطفاً هر كس ميدونه پاسخ بده.
همسر من مدارك را براي من در تاريخ اول نرامبر پست كرده ولي هنوز فرم i797 براش تيامده و شماره كيس بهش اعلام نشده. به دفتر پست كه مراجعه كرده رسيد نامه در تاريخ ٣ نوامبر را دادند اما هنوز uscis ايميل رسيد چك و i797 را براي ما نفرستاده.
به يك وكيل زنگ زدم و گفتم سايرين ٣ روزه اين ايميل را دريافت كردند اما ما الان ١٧ روز است كه منتظريم. گفت اين پروسه تا يكماه هم ممكن است طول بكشد چون شما از كاروليناي جنوبي ( محل اقامت و كار همسرم ) مدارك را پست كرديد و در آنجا دفتر uscis نيست. اما تكثراً از كاليفرنيا ارسال ميكنند كه سريع جواب ميدهد چون در كاليفرنيا دفتر uscis وجود دارد.
آيا ممكن است اين مسئله صحيح باشد ؟ يا واقعاً مشكلي در كار ما وجود دارد.
لطفاً كمك كنيد. نميخواهم به خاطر يك اشتباه دو سه ماه عقب بيفتيم و بيش از اين بچه هاي من در امريكا بي مادر بمونند
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود