موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-20 ساعت 23:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-20 ساعت 23:33 توسط Farnood1234.)
(2014-11-20 ساعت 18:29)Shahabpk نوشته: (2014-11-20 ساعت 15:51)Farnood1234 نوشته: سلام دوستان. اين دومين بار است كه اين سوال را ميكنم. لطفاً هر كس ميدونه پاسخ بده.
همسر من مدارك را براي من در تاريخ اول نرامبر پست كرده ولي هنوز فرم i797 براش تيامده و شماره كيس بهش اعلام نشده. به دفتر پست كه مراجعه كرده رسيد نامه در تاريخ ٣ نوامبر را دادند اما هنوز uscis ايميل رسيد چك و i797 را براي ما نفرستاده.
به يك وكيل زنگ زدم و گفتم سايرين ٣ روزه اين ايميل را دريافت كردند اما ما الان ١٧ روز است كه منتظريم. گفت اين پروسه تا يكماه هم ممكن است طول بكشد چون شما از كاروليناي جeنوبي ( محل اقامت و كار همسرم ) مدارك را پست كرديد و در آنجا دفتر uscis نيست. اما تكثراً از كاليفرنيا ارسال ميكنند كه سريع جواب ميدهد چون در كاليفرنيا دفتر uscis وجود دارد.
آيا ممكن است اين مسئله صحيح باشد ؟ يا واقعاً مشكلي در كار ما وجود دارد.
لطفاً كمك كنيد. نميخواهم به خاطر يك اشتباه دو سه ماه عقب بيفتيم و بيش از اين بچه هاي من در امريكا بي مادر بمونند
مگه براتون ایمیل نکردند؟ pd شما از زمانی است که رسید چک را به شما اعلام میکنند! یعنی همون 3 نوامبر که خودتون اعلام کردید . تو ایمیل شماره رسید را به شما ندادند؟
اگر ایمیلی هم دریافت نکردید یکبار تمام آدرس هایی رو که دادید چک کنید شاید آدرس پستی خودتون و یا آدرس ایمیلتون را اشتباه دادید. اگر آدرس را اشتباه دادید رسیدشو ببرید به نزدیک ترین دفتر usps ازشون بخواهید آدرس را درست کنند. یا به پستچی محل بسپرید نامه را براتون پیدا کنه. پستچی ها تو آمریکا خیلی مورد احترام هستند!
ممنون از پاسختون. اما تا اين لحظه ايميلي نيامده و بعد از پيگيري از پست فقط رسيد دريافت شده مرسوله در تاريخ ٣ نوامبر از اداره پست به ما دادند نه از uscis
اما هنوز pd و كيس نامبر wac ندارم
همينه كه من را نگران كرده.
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من الان حدود 14 روز امریکا هستم ولی هنوز سوشالم نیمده می خواستم بدونم نم برای اینکه پرونده شوهرم استارت بزنم باید سو شال داشته باشم خواهش می کنم دوستان جواب بدید من الان تو هتل هستم با دوتا بچه واقعا سخه .البته ادرس برای سوشال ادرس دوستان را دادم .در ضمن من 165 دلار وقتی رسیدم امریکا پرداخت کردم .ممنون می شم دوستان جواب بدند
م
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوست بسیار خوب خیلی متشکرم از جواب سریعتان امیدوارم پاینده باشید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جواب سریع شما اقای محمد . ببخشید در فرم جایی که از من شماره سوشال را خواسته چه بنویسم باز هم ممنون هستم چون باری را از دوشم برداشتید
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
نه هم شماره سوشیال را باید بنویسید و هم کپی گرین کارت و سوشیال سکوریتی لازمه بهتره همه مدارک را آماده کنید و بلافاصله بعد از آمدن سوشیال ارسال کنید . حالت دیگه اینه که مدارک را بفرستید اونا فایل کنند و پشت سر بعنوان کسری مدارک دوباره کپی سوشیال را پست کنید . مدارک را اگر با اکسپرس بفرستید یک روزه دستشون میرسه ولی 60 دلار هزینه ا ش میشه .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-21 ساعت 00:14)ارشا نوشته: سلام دوستان من الان حدود 14 روز آمریکا هستم ولی هنوز سوشالم نیمده می خواستم بدونم نم برای اینکه پرونده شوهرم استارت بزنم باید سو شال داشته باشم خواهش می کنم دوستان جواب بدید من الان تو هتل هستم با دوتا بچه واقعا سخه .البته ادرس برای سوشال ادرس دوستان را دادم .در ضمن من 165 دلار وقتی رسیدم آمریکا پرداخت کردم .ممنون می شم دوستان جواب بدند
م
نیازی نیست اقدام کنید
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-21 ساعت 05:52)ارشا نوشته: (2014-11-21 ساعت 03:05)شهلا 1346 نوشته: (2014-11-21 ساعت 00:14)ارشا نوشته: سلام دوستان من الان حدود 14 روز آمریکا هستم ولی هنوز سوشالم نیمده می خواستم بدونم نم برای اینکه پرونده شوهرم استارت بزنم باید سو شال داشته باشم خواهش می کنم دوستان جواب بدید من الان تو هتل هستم با دوتا بچه واقعا سخه .البته ادرس برای سوشال ادرس دوستان را دادم .در ضمن من 165 دلار وقتی رسیدم آمریکا پرداخت کردم .ممنون می شم دوستان جواب بدند
م
برای سوشیال همون روزی که رفتید دفتر و مشخصاتتون را دادید میتونستید شماره را بگیرید و رو کاغذ بنویسید و کارتش حداکثر بعد از یک هفته میاد و بهتره حضوری برید و اگر زبان هم بلد نیستید خودشون مترجم تلفنی براتون میگیرند و هزینه ای نداره شاید برگشت شده به اداره بدلیل پیدا نکردن آدرس
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون من به اداره سوشال رفتم وگفتند تا 28 نوامبر می اید فقط من می خواهم بدونم بدونم که بدون سوشال میتوانم اقدام کنم .اگر می توانم تو فرم قسمت سوشال را خالی بگذارم با هم ممنون می شم جواب من را سریع بدید
سلام دوست عزیز بله بدون سوشیال میتونی اقدام کنی فقط در فرم سوشیال نامبر را ننویس بلکه الین نامبر یا A number را که در پاستون هست بنویسید و زودتر برای همسرتون اقدام کنید
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان معمولا فاصله زمانی بین گرفتن pd و اپروو شدن چقدره؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ