موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-15 ساعت 14:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-15 ساعت 15:05 توسط k_nastaran.)
سلام دوستان.
ما روز ٥ شنبه مصاحبه داشتيم.از اول هم تصميم كرفتيم كه بريم ابوظبي مستقر بشيم.هتل كريستال كه روبروي nmcابوظبي بود را انتخاب كرديم كه هتل خوبي بود ودر tripadvisor هم رنك بالايي داشت.روز دوشنبه با ماهان ٧:٣٠ به دبي رفتيم كه سروقت و يا شايد ١٠دقيقه زودتر هم رسيديم.از انجا با مترو امديم ابن بطوطه و با اتوبوس ساعت ٢:٣٠رسيديم.اتوبوس ما اصلا خوب نبود هم a/cدرست كار نمي كرد و هواي داخل اتوبوس خنك نبود و هم wifi خراب بود.به هرحال به ترمينال رسيديم و از انجا با تاكسي به هتل رفتيم.ما قبلا ساعت ٤ از nmcوقت كرفته بوديم و خوب هم شد جون بعد از اينكه check in كرديم بياده رفتيم بيمارستان كه كفتند دكتر اين ساعت نيست و ساعت ٦:٣٠مي ياد .ما هم وقت را نشان داديم و متوجه اشتباه شدند و سعي كردند كه يك جوري كارهاي ما را تا قبل از امدن دكتر شروع كنند.ولي باز به نتيجه رسيدند كه ما بريم ساعت ٦بيايم .ما هم رفتيم اطراف كشتي زديم و ٦ بركشتيم.كارهاي ما را شروع كردند.ما هيج كدوم واكسن نخورديم ولي از بسر 8ساله من تست توبركولين كرفتند و كفتند ٧٢ ساعت زمان لازم داره كه با توجه به زمان مصاحبه ما قبول كردند كه ٤٨ ساعته يعني ٤شنبه شب جواب را بدهند.البته در نامه وقت با اينكه من به بسرم اشاره كرده بودم به ما كفته بودند.nmc بيست و جهارساعته است و هروقت بياييد فردا جواب حاضر مي شه ولي ما خودمون يكروز زودتر رفتيم و بنظرم بهتر بود.
هزينه هم كفته بودن٣٧٥درهم كه كل سه نفر ما ١٠٠٠درهم شد(ارزونتر).دكتر هم خانم شتي است كه هيج مشكلي در معاينه نخواهيد داشت فقط بدبختي اينه كه مي خواهد بعضي كلمات فارسي كه بلده با لهجه هندي بكه كه ادم اصلا نمي فهمه بهتره ازش بخواين همون انكليسيش رو بكه.ولي كلا همشون خوب و كار راه اندازن .جواب ما رو هم ٤شنبه شب حاضر كردند و تحويل دادند.
صبح ما ساعت ٨مصاحبه داشتيم كه ساعت ٧:٣٠از هتل امديم بيرون و نتونستيم تاكسي بكيريم خلاصه به هتل كفتيم براي تاكسي تلفن كرد و امد ولي ما حدود يكربع دير رسيديم و دم سفارت خلوت بود.رفتيم داخل و شماره ١٠را كرفتيم.
روز ما خلوت بود ٣تا خانواده بود و ٢ بسر مجرد و يك دختر مجرد.
انروز فقط اقاي داخل اتاق مصاحبه مي كرد .كيس ما همسرم بود كه معاف و كار خصوصي داشت من هم كار دولتي دارم.از ما فقط برسيد در موردكارتون بكيد.واصلا نخواست توضيح بديم خيلي مختصر ، جرا سربازي معاف شدي و ايا قبلا امريكابودي؟از بسرم سنش و ورزشي كه دوست داره برسيد .ما نفر اخر بوديم.مدارك هم نصفشون را بركردوند.سند خونه مدارك تحصيلي من را هم نخواست .البته ما هر دو فوق بوديم كه فقط مدرك فوق همسرم را كرفت و بقيه را بس داد.كواهي اشتغال بكار دو تاي ما را كرفت .فيلد كاري همسرم هم مكانيك و من itهستم.به هرحال ايشون به ما بركه ابي دادندو با توجه به روند مصاحبه من كاملا با دوستان قبلي موافقم كه برنامه مااز قبل مشخص شده و فقط مي خوان ما را از نظر فيزيكي جك كنند كه اصلا فردي با مشخصاتي كه در اين فرمها ذكر كرده وجود دارد يانه.
ما جمعه بليط بركشت داشتيم كه ساعت١٢بود و تصميم كرفتيم با توجه به جمعه بودن ريسك نكنيم و با تاكسي بركرديم دبي كه حدود ٢٦٠درهم شد.ولي كمتر استرس از دست دادن برواز را داشتيم.
اميدوارم مواردي كه ذكر كردم بدرد دوستاني كه قراره برن مصاحبه بخوره و همه برنامه هاي خوب و راحتي داشته باشيد.
در موردابوظبي هم بايد بكم :حداقل براي ٣ ،٤روز جاي تفريح داره و خوبه ما امارات بالاس و مسجد شيخ زايد رفتيم كه بينظير بود .در ضمن ياس واترورلد و فراري هم هست كه انها هم خوبه و مي ارزه.از نظر خريد هم مال هاي خوبي داره مارينا مال ،ال وحده و شيخ زايد(كه نزيديك هتل بود و بياده مي رفتيم) خوب هستند وقيمتاشون هم بد نيست البته اكر حراج داشته باشند كه بهتره.براي شام و نهار هم همه اين مال ها طبقه اخر فود كورت دارند كه غذاهاي جاهاي مختلف را مي تونيد بيدا كنيد.
موفق باشيد.
***2014AS3 -مصاحبه مارچ-ابوظبی.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ما 5 شنبه دو هفته پیش مصاحبه داشتیم و خدا را شکر موفق شدیم ویزامون را بگیریم. شرایط کیس ما: فوق لیسانس عمران و فوق لیسانس مدیریت، معاف از سربازی، کارمند یک بانک خصوصی و کارمند یک شرکت خصوصی که ما در زمان مصاحبه به این بعد خصوصی بودن محل کارمون خیلی تاکید می کردیم، تمکن مالی به مبلغ 84 میلیون از یک حساب مشترک(ما دو نسخه از همون گرفتیم و با تاکید بر یکی بودن حساب و مشترک بودن آن برای هر نفر یک نسخه را ارائه دادیم).
سفرنامه دوستان خیلی مفصل و کامل است پس من از تکرار مکررات جلوگیری می کنم و فقط نکات قابل توجه را ذکر می کنم.
ما با پرواز امارات رفتیم که در کل به جز وعده غذاش خیلی خوب و منظم و به موقع بود.
در فرودگاه سیم کارت اتصالات به مبلغ 35 درهم گرفتیم البته یکی گرفتیم که بعدا به این نتیجه رسیدیم که بهتر بود دو تا می خریدیم. چون با اون 35 درهم اولیه 25 دقیقه مکالمه و 25 sms (که البته به نظر ما کمتر بود) و 100 مگ اینترنت داشت. که از اینترنتش تا آخر استفاده کردیم و مجبور بودیم برای استفاده مجدد از اینترنت یک شارژ 25 درهمی بخریم که آخرش هم موفق به استفاده مجدد از اینترنتش نشدیم در صورتیکه اگر تو فرودگاه دو تا سیم کارت خریده بودیم با 70 درهم خیلی بیشتر می تونستیم استفاده کنیم. البته خوبی دبی اینه که توی تقریبا همه مراکز خریدش می تونید از اینترنت رایگان استفاده کنید که اتفاقا سرعتش نسبت به اینترنت ما خیلی خوبتره.
ما از فرودگاه با مترو به هتل رفتیم منظورم اینه که استفاده از مترو بسیار راحت است و نیاز به هیچ اطلاعات خاصی بجز آشنایی نسبی با نقشه و محل های مورد نظر شما نداره که میتونین قبل از رفتن با گوگل مپ به راحتی بدست بیارین.
ما در یک هتل آپارتمان مستقر بودیم که خیلی راضی بودیم از این لحاظ که همه امکانات لازم مثل اتو و جا اتویی، سشوار و ... را داشت که از بوکینگ رزرو کرده بودیم و باید بگم که اون 20 درصدی که نوشته بعدا اخذ می شه و الان روی price نشان نمی دهد را هم ازمون گرفتن.
ما با خانم ملیکا رفتیم به ابوظبی که راضی بودیم. سر وقت اومدن دنبال ما و در مسیر اصلا حرف نزدن و با رسیدن به ابوظبی با گذاشتن چند تا اهنگ سعی کردن روحیه ما را بالا ببرن. به نظر شخصی من تنها رفتن (بوسیله حمل و نقل عمومی)برای روز مصاحبه خوب نیست و استرس زیادی به آدم وارد می شه. ولی برای گرفتن ویزا می تونین خودتون راحت برین، البته تفاوت هزینه به شرطی که مثلا خانم ملیکا با 150 درهم ببره(چون اگر فقط شما یک نفر مشتری اون روزش باشید 300 درهم می گیره) و به شرطی که یک نفر از افراد کیس برای گرفتن ویزاها بره خیلی زیاد نیست(تقریبا 10 درهم مترو تا ایستگاه ابن بطوطه، 50 درهم اتوبوس، 40 درهم تاکسی در ابوظبی که تفاوتش 50 درهم است)
از مدارک ترجمه شده ما تنها ترجمه شناسنامه ها، سند ازدواج و کارت معافیت و اخرین مدرک تحصیلی برنده را گرفت و علی رغم اصرار ما ترجمه سند خونه ها را از ما نگرفت.
سوالات مصاحبه ما خیلی ساده و کوتاه بود. خانم سارا گرو مصاحبه کننده ما بود و سوالاتی که پرسید، چرا می خواین برین آمریکا؟ شغل شما چیه خانم؟ پس خیلی وقت کار می کنین(9 سال بیتشر سابقم نبود)؟ آقا شما چیکار می کنین؟ چرا سربازی نرفتین؟
در زمان دریافت مدارک و قبل از پرداخت پول خانم هندی که مدارک را از ما می گرفت یک برگه آبی کلیرنس برداشت و پس از پر کردن اطلاعات ما اون را توی پروندمون گذاشت که تو اون لحظه انگار یک سطل آب سرد روی ما خالی کردن.اما از نظر شخصی من اون کاغذ را برای اینکه وقت آفیسر کمتر گرفته شه به صورت پیش فرض می ذارن و اصلا ملاک کلرینس خوردن نیست. ضمنا اون برگه صورتی یکضرب، یک تیکه مقوا کوچکتر از کاغذ آ5 است که حتی نام و نام خانوادگی هم روش قید نمی شه ، تنها نوشته که در این روز هفته بیاین برای گرفتن ویزاتون.
در انتها امیدوارم که این اطلاعات بتونه در مسیر پیش روی شما بهتون کمک کنه و آرزوی موفقیت برای همتون دارم
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نوبتی هم که باشه نوبت نوشتن سفر نامه ما به دیار اعرابه:
(برای کیس هایی که می خوان برن ابوظبی خیلی مفیده)
من ولاتاری:
مهر ماه بود که داشتیم شبکه صدای آمریکا را تماشا می کردبم یه برنامه گذاشته بود در مورد لاتاری فکر کنم برنامه خانم آرمیده بود که داشت توضیحاتی در مورد لاتاری می دادکه امسال فقط ثبت نام از طریق اینترنته و من وخواهرهام هم تصمیم گرفتیم ثبت نام کنیم .رفتیم عکاسی نفری یه عکس گرفتیم من توی آخرای خدمت بودم گفتم تا نتیجه بیاد خدمتم تموم میشه .بعد از خدمت سر یه ساختمون کار میکردم یه روز اواخر اردیبهشت بود وقتی یه نیم ساعتی برای نهار اومده بود بودم مامانم بهم گفت قبول شدی.جوری بهم گفت که تپش قلب گرفتم انگار همین فردا باید برم آمریکا!شب که از سر کار اومدم خونه خواهرم بهم گفت که نتیجه رو دیشب دیده منم چون خواب بودم وفکر می کردکه هول می خورم بهم نگفته.بقیه هم قبول نشدند فقط منم تک وتنها. میدونستم دو سه تا از دوستای هم خدمتی و همشهریم دنبال خارج رفتنن رفتم از اونا بپرسم ببینم قبول شدن دیدم نخیر. شروع کردن به حسودی کردن که آقا تو نمیتونی بری واگه تو بری من اسمم رو میزارم غضنفر وخارج رفتن خوب نیست وهی میگفت من قبلا می خواستم برم خارج ولی الان نظرم عوض شده ولاتاری به درد نمی شاید تقلبی باشه خوره و از این حرفا و.... حالا تا دیروز داشتن خودشون رو میکشتن برن خارج ومنتظر بودن زود کارت پایان خدمتوشون بیاد.دریغ از یک تبریک .ماهم گفتیم باشه خیالی نیست ما تصمیممون رو گرفتیم ما دیگه با حقوق ماهی 300 تومان برای کسی کار نمی کنیم بدون بیمه وهمراه با فحش وبد وبیراه وتحقیر.برای تازه به دوران رسیده ها که با پول دزدی وحق این واونو خوردن شدن بساز بفروش .حقیقت یه روز سر کار بودم کارفرمام یه حرف خیلی کلفتی بهم زد خیلی بهم برخورد میخواستم جوابشو بدم ولی حرفمو تو دهنم خوردم.تو دلم گفتم توپادگانم هم حتی کسی جراتش رو نداشت با هام اینجوری صحبت کنه.سر وکله زدن با کارگر های بی سواد وبی تربیت از یه طرف حرف خوردن از کارفر ما هم یه طرف. که ما رو جلوی این همه کارگر ضایع کرد .اون موقع ها هنوز تولاتاری قبول نشده بودم .همش تو فکر این بودم که از سر کار بیام بیرون ولی بابام بهم گفت پسر جان من همین کارم با رو انداختن به چند نفر برات پیدا کردمو اینطور شد که همینجوری ادامه دادم هرچی میگفتم آقا ما رو بیمه کن لااقل یه سابقه کاری برام حساب بشه امرو فردا میکرد و ما با اینکه حتی یه نخ سیگار هم نمیکشیدیم .نهار شامو خونه خودمون می خوردمو خرج خونه نمی کشیدم ماهی برام بیش از 250 تومان نمی موند تا اینکه لاتاری قبول شدم دیگه کار برام مهم نبود موندم تا کار ساختمون تموم بشه اواخر کار بود که نگهبان می خواست بره مسافرت بهم گیر داد بیا یکی دوروزی نگهبانی ساختمون تا نگهبان بیاد منم تو دلم گفتم با مدرک مهندسی بیام برات نگهبانی وایستم .اومدم سر کار چیزی یاد بگیرم ولی اون فکر می کرد محتاج این 300 تومنم . پولدارا این جوری ان دیگه همه رو از بالا نگاه میکنن. بابام بهم گفت توکه دیگه بهش احتیاج نداری قبول نکن مسوولیت داره خلاصه گفت بیا جای دبگه کار کن با ماهی 400 تومان من گفتم منو بیمه کن اونم گفت نه. منم قبول نکردم واومدم بیرون.
چون پاسپورت نداشتم اول رفتم پاسپورت گرفتم تا احیانا بین اسپل اسمم توی فرمها با پاسپورتم اختلافی نباشه .خواهرم کمکم کرد دوتافرمو آماده کرد تا پر کنیم حدودا چهل روز بعد از دیدن قبولی فرمها رو - همراه با یه عکس که قبلا گرفته بودم -با نامه ثبت نام اولیه -همراه با نامه قبولی با یه ایمیل که تازه درست کرده بودم فقط مربوط به مکاتبه با سفارت باشه فرستادمشون به kcc چند روز بعد هم یه ایمیل برام اومد که درستی مدارک رو تایید میکرد.
با پولی که جمع کرده بودم یه لب تاب خریدم و مونوم تا شمارم در بیاد تو این مدت کلاس زبان و کامپیوتر میرفتم.تادیدم ماه اول 1800 نفرو برای مصاحبه فرستادن گفتم 3 ماه دیگه نوبتمه.ولی ای دل غافل که شماره ها لاک پشتی جلو میره با مقایسه شماره های امسال وسال قبل حدس زدم مصاحبم تو آخرای اسفنده ولی امسال یک کم شماره ها آروم تر جلو میرفت که مصاحبم افتاد آخرای فروردین.فکر کنم کارنتی شماره ها یک ماه از پار سال عقب افتاده .توی فوریه کارنت شدم 5 روز بعدش نامه دوم مصاحبم اومد.از آنکارا که خودش پیش فرض بود تغییر داده بدون به ابوظبی که فکر کنم به خاطر شلوغی های ترکیه هست و همچنین آمار قبولی لاتاری از ترکیه هم بالا هست 5500 نفر از ترکیه قبول شدند.کلا سرشون شلوغه بیشتر کیس ها رو منتقل کردند به ابوظبی.
آماده شدن برای مصاحبه:
از قبل تو فکر گرفتن ریز نمره بودم البته روز مصاحبه به درد نخورد ولی به درد ادامه تحصیل انور آب می خوره . تا اینکه رفتم دانشگاه در خواست ریز نمره کردم یک کم کاغذ بازی و چند تا امضا تا اینکه ریز نمرمم دادن گفتن باید ببری تهران تایید کنی اگر هم بخوای می تونییم ما برات پست کنیم ولی یکی دو ماه زمان میبره . منم گفتم خیلی ممنون من عجله دارم خودم می رم .آدرسو گرفتم .بلیط اتوبوس حرکت به سمت تهران نصفه شب راننده انقدر تند اومدساعت بیست دقیقه به 6 صبح رسیدیم آرژانتین .رفتم تاکسی بگیرم دیدم این وقت صبح تاکسی گیر نمیاد یه نیم ساعتی باید بمونم.دیدم اتوبوس های brt هستن .سوار شدم پل سید خندان پیاده شدم رفتم پاسداران به سمت دانشگاه آزاد نمیدونم بوستان نهم یا گلستان نهم تا اینکه بعد از یه کم معطلی نگهبان درو باز کردرفتم داخل تا کارمندا اومدن بهم گفتن ساعت 10 حاضر میشه .تاییدیه رو گرفتم .دو باره بلیط برگشت و حرکت به سمت خونه. یادم اومد مدرک پیش دانشگاهیم هنوز دست دانشگاهه. رفتم بگیرم موقع امتحان ها بود مسؤول بایگانی مراقب امتحا ن ها بود موندم بیرون تا امتحان تموم بشه .خلاصه مدرکمم رو گرفتم .ممدارکمو دادم دارالترجمه تا برام ترجمه کنه.گفت باید مدرک پیش دانشگاهی رو بری پشتش رو برات مهر بزنه تایید کنه یا برو مدرست یا برو آموزش وپرورش . ما هم فردا صبح اش رفتیم آموزش وپرورش رفتم تاییدیه بگیرم گفت واسه چی می خوای .گفتم برای ادامه تحصیل گفت اینکه به درد نمیخوره!! تو نمی تونونی!! حالا معدلم 17:30 بود .حالا نمیدونه من لیسانسم .آخه اینجا هم حسودی . با مدرک دیپلم هم حسودی .تو دلم گفتم خیالی نیست ما که داریم میریم اونور .بذار کارمون انجام بشه .خلاصه دارالترجمه مدارکم رو ترجمه کرد .چون فکر می کردم سفارتم آنکارا هست دو نسخه ترجمه کردم که یه نسخه رد با پست بفرستم ویه نسخه رو همراه خودم ببرم.البته توصیه من اینه که دو سری ترجمه کنین چون سری دوم نصف قیمته .اگه به درد مصاحبه نخوره به درد آمریکا که میخوره برای پذیرش و چیز های دیگه.به دارالترجمه گفتم ترجمه ها رو مهر دادگستری و وزارت خارجه هم بزنه.
واکسیناسیون:
من اصلا تو باغ واکسیناسیون نبودم. فکر می کردم خودشون اونجا میزنن.تا اینکه تو تاپیک واکسیناسیون دیدم پنج شیش مدل باید واکسن بزنیم اگه نزنیم اونجا هزینه ها سر به آسمون میزنه .تا یه ماه قبل از مصاحبه هم نباید واکسن تزریق بشه .دست به کار شدم رفتم هلال احمر شهرمون واکسن ممنژیت و انفو لانزا رو زدم شد نزدیک 65000 تومان .بقیه واکسن ها رو هم گفت نداریم هپاتیت رو گفت میتونی از داروخونه بخری .بعد با دکترش صحبت کردم گفت برو انیستیتو پاستور تهران.اینجا نداریم بعد وقتی کارت زرد واکسنم رو دید به مسؤولش گیر داد که چرا جای واکسن ها رو اشتباه وارد کردی . دیدم ای دل غافل اینا این کاره نیستن.
رفتم از مامانم پرسیدم ببینم مدارک واکسیناسیون سابقم رو داره.دیدم وای ی ی!!! مامانم یه پوشه داره کل مدارک واکسیناسیونم از نوزادی رو داره واقعا دستش درد نکنه. دیدم بچگی واکسن سه گانه (دیفتری-کزاز-سیاه سرفه) رو سه نوبت زدم بعد یه یاد آور یه یاد آور دیگه 8 سال بعد اول یا دوم دبیرستان -بعد یکی دیگه قبل از خدمت از اونم یه دونه فوتو داشتم چون اصلش رو باید پست کنی برای نظام وظیفه.واکسن هپاتیت هم سه نوبت رو زده بودم پون بابام قبلا گرفته بود کل اعضای خانواده زده بودیم.میموند فقط mmr .
بعد رفتم مرکز بهداشت نزدیک به خونمون گفتم اومدم برای واکسیناسیون گفت :نامه داری؟گفتم:نه. گفت باید بری مرکز بهداشت شهرستان نامه بیاری.منم فردا صبحش رفتم مرکز بهداشت .مدارک واکسن قبلی ام رو نشون دادم یه نامه نوشت به یه مرکز بهداشت دیگه گفت برو واکسن mmr سری اول رو بزن . بقیه واکسن هات تکمیله. من تو تاپیک واکسیناسیون خوانده بودم که اعتبار td (دیفتری-کزاز) 2 سال هست ولی ایشون میگفت 10 سال هست .چون واکسنی که برای خدمت زده بودم ازش سه سال گذشته بود .خلاصه از ما اصرار از ایشون انکاربالاخره قبول کردکه یه یاد آور برام بنویسه.هپاتیت هم گفت یاد آورنمیخواد ولی چون ازش بیش از 10 سال گذشته بود ومن قبلا از داروخونه خریده بودم و تویخچال خونه بود میخواستم بزنم ایشون گفتند ما نمیتو نیم این واکسنی که تو خریدی رو تضمین کنیم ممکنه قاچاقی باشه!! وازاین حرفا .من گفتم از خود داروخونه هلال احمر خریدم . باید بری تست آنتی بادی هپاتیت بدی .خلاصه خیلی قانونی بود .همکارش بهم بعدا گفت برو بزن طوری نمیشه ما هم رفتیم جای دیگه زدیم . یک ماه بعد سری دوم mmrرو هم زدیم . درست شده بود یک ماه قبل از مصاحبه . بیست هزار تومان واریز کردم تا کارت بین الملل واکسیناسیون رو برام صادر کنه .دیگه عطای رفتن به پاستو رو به لقاش بخشیدیم.وقتی کارتو برام صادر کرد دیدم به جای اینکه با دستگاه ماه های میلادی رو بنویسه همه رو با خود کار نوشته تازه فقط زیر کارت مهر داره روی واکسن ها مهر نداره گفتم نمیشه یه مهر روی واکسن ها بزنی گفت من مهر ندارم باید بری مرکز بهداشت استان .رفتم مرکز بهداشت استان چند تا مهر روش زد .بازم تا روز مصاحبه همش فکر می کردم که این کارتم خوب نیست تو دلم میگفتم ایکاش از اول میرفتم پاستور.فکر می کردم ممکنه به td گبر میده که بچگی زدم ومیگه دوباره باید بزنی ویه عالمعه مانی پیاده میشم که اینطور نشد وکلا برای دکتر شلتی همین قابل قبول بود فقط ابله مرغان اونجا زدم 200 درهم پیاده شدم چون تا حالا نگرفته بودم تست انتی بادی هم دیگه تو ایران ندادم.
رفتن به آژانس برای گرفتن بلیط وهتل:
من به غیر از دوست های نزدیکم به کسی نگفتم که لاتاری قبول شدم .به بعضی از فامیل ها هم سر بسته گفتم که می خوام برم خارج .اونا هم فکر کردن از طریق تحصیلی می خوام برم منم زیاد بازش نکردم.تا اینکه یکی از فامیل هامون که خارج بود بهش گفتم لاتاری قبول شدم نامه برنده شدنم هم بهش نشون دادم جلوی بابا مامانم گفت این تقلبی!! میگفت:منم قبلا قبول شدم بهم گفتن شماره حسابتو بده منم دادم پول تو حسابم رو خالی کردن . هر چی بهش میگفتم این اون نیست .این قرعه کشی ویزای گرین کارت آمریکا هه باورش نمی شد. اصلا تو باغ نبود کم کم پدر مادرم هم داشتن شک میکردن اینم از گفتن به آشنا ها.
خواهرم که از اول مراحل قبولی وفرستادن فرمها و... یار ویاورم بود قرار شد با هام بیاد تا ابوظبی .موندم تا پاس خواهرم بیاد که 10 روزه اومد .بعد رفتم آدرس شماره تلفن کل آژانس های مسافرتی شهرمون رو از اینترنت درآوردم.تا بهشون زنگ بزنم .دیدم بعضی ها نوشتن چک می خوان.بابام گفت وایستا تا به یکی ازفامیل هاش زنگ بزنه که یکی از آشنا هاش رو به ما معرفی کنه که ایکاش اینکارو نکر ده بودیم چون پدرم رو درآورد.در ادامه داستان خودتون متوجه میشین.شماره تلفن رییس آزانس رو بهم داد گفت بهش زنگ بزن سفارشت رو کردم.منم بهش زنگ زدم به دفتر زنگ میزنم. شمارت همینه گفتم :آره میگم بهت زنگ بزنه.گفتم ای ول بابا چه احترامی برام گذاشتن خودشون زنگ میزنن. بعد از 10 دقیقه زنگ زد منم گفتم ویزای امارات میخوام با هتل وبلیط . فردا حضوری رفتم گفت کی می خوای بری گفتم فلان روز گفت حالا که خیلی مونده .گفتم اگه میشه زودتر اقدام کنین .گفت نگران نباش .همه چی رو بسپار به ما.پاسپورت خودم وخواهرم رو گرفت گفت بعدا بهت زنگ میزنم.منم فکر کردم که شاید پاس امارات رو تو ویزا میزنن وگرنه نمی ذاشتم پاس هامون پیشش بمونه .بعد از یه گشت تو اینترنت ومها جر سرا فهمیدم ویزای امارات فقط یه کاغه ونیاز به اصل پاس نیست .هزاز فکر به سراغم اومد نکنه پاسمو گم کنه و...
تازه برای کارت بین الملل واکسیناسیون نیاز به فوتو از پاس داشتم .بعد از ظهر رفتم پاسمو بگیرم دیدم خانم تشیف ندارن .نگو بعداز ظهر کار نمیکنن.همکاراشون هم گفتن قفل کمد رو ندارن باید خودشون بیان. فردا صبح دوباره رفتم گفتم پاسمو نیاز دارم .هنوز اسکن نکرده بود تازه جلوی من اسکن کرد .خیلی کلک بود پاسمو گرو نگه داشته بود که من یه آژانس دیگه نرم.رییس شرکت رو هم برای بار اول دیدم یه آدم قلچماقی بود قیافش به هر چی میخورد الا همین کار .دیدم هنوز هیچ کار نکردن .بهش گفتم پولو واریز کنم گفت نه نمی خواد میتونی بعدا واریزکنی.اصرار ازمن که اگه پولو واریز کنم زودتر کارام جلو بیفته. گفت قابل نداره 2 نفر میشه 540000 تومان حساب کردم نفری 270000 .بچه ها تو مهاجر سرا که گفته بودن 235000-240000 تومان .گفتم ایراد نداره حتما چون چک نمیگیره داره یک کم گرون تر میگیره.ما که این همه داریم خرج میکنیم اینم روش.رفتم گفتم می خوام مستقیم برم ابو ظبی .رییس شرکت گفت نمیشه پرواز مستقیم نداریم اول باید بری دبی بعد باید بری ابو ظبی !!!!!اصلا از پرواز مستقیم الاتحاد هیچ خبری نداشت. گفتم آخه کی به اینا مجوز داده هیچی اصلا حالیش نبود. ببخشید ولی واقعا گاو حاضری بود.به اون خانم معاونش گفتم برای دبی شرکت های مختلف رو یه قیمت میگیری برام ،گفت سیستم خرابه نمیشه . گفتم هتل فلانی رو توی دبی میخوام .دیدم چشمش شد چهار تابمو. تا حالا این اسم به گوشش هم نخورده بود.دوباره بهم گفت چرا عجله داری بمون بعد از عید ارزون تر میشه .آره جان خودت . (حالا فهمیدم هر چی به روز موعود نزدیکتر بشه گرونتره .هتلی رو 1 ماه قبل شبی 100 دلار رزرور کردم دو روز قبل از حرکت دیدم شده شبی 130 دلار.) گفتم ویزامو زود میخوام گفت الان قبل ازعید اگه الان بگیرم گرون تره گفت تو عید برات میگیرم .گفتم عید مسافرتم گفت خواب برات ایمیل می کنم خلاصه هر چی میگفتم یه چیز جواب میداد..ما هم زیاد پاپیچ نشدیم گفتیم اضافه تر داریم پول میدیم .یه پول هم اضافه بدم.گفت :بعدا بهت زنگ میزنم .دوباره شمارم رو که گم کرده بود یادداشت کرد گفت بهت زنگ میزنم.
یه چند روز دیگه شد بازم زنگ نزد خودم زنگ زدم .دیدم خانم تشیف نداره.دیدم این برای ما هتل بگیر و بلیط بگیر نیست با کمک بچه های مهاجر سرا bookingرو پیدا کردم شروع کردم به جستجوی هتل های اطراف سفارت.ازاول هم قصدم مونون توابوظبی بود که صبح مصاحبه عذاب نکشم.دوتا هتل هتل Premier Inn Abu Dhabi Capital Centre سه ستاره
هتل Centro Capital Centre By Rotana سه ستاره
مدنظرم بود.تو گوگل مپ نگاه کردم از طریق direction فاصلشون رو با سفارت سنجیدم با تاکسی 4 دقیقه راه بود. پیاده یکی 15 دقیقه اون یکی 30 دقیقه.پرواز هارو هم توگوگل سرچ کردم مخصوصا سایت tiviran .دیدم فقط پروار الاتحاد هست که مستقیم وبدون توقف 2 ساعته میره ابوظبی. اونم به کار من نمیخوره رفتش خوبه ولی برگشتش یه روز قبل از مصاحبه هست دیگه نداره تا یه هفته بعد از مصاحبه .دیدم ما مورد استثمار شرکت های هوایی خارجی هم هستیم.امان از دست قطرایرویز. تمام پرواز ها رفتش از تهران 11 شبه تا 3.5 شب میرسه ابوظبی .که این بهترین تایمش هست با توقف 5 ساعته در رفت و7 ساعته در برگشت . بقیه پرواز هاش بالای 10-12 ساعت تاخیر داره .اول ازتهران میره دوحه بعداز چند ساعت تاخیر در دوحه میره ابوظبی.اونم با قیمت هر نفر رفت وبرگشت نفری یک میلیون ودویست هزار تومان. ولی اون روزی که من میخواستم یک وچهارصد بود.اول می خواستم با همین پرواز برم گفتم یک روز پول هتل جلو می افتیم یک کم تو فرود گاه معطل میکنیم بعد یه چیز می خوریم مستقیم میریم به nmc .هواپیمایی ترکیش ایرلاین ازاون بدتر میره آنکارا بعد میره ابوطبی .گلف ایر وبقیه هم بدتر ....
دیدم ماهان 700-800 تومانه 2 نفر یک میلیون ودویست ارزونتر تموم میشه ماهم مثل بقیه تصمیم گرفتیم با ماهان بریم .بعد با اتوبوس میریم ابوظبی.دیدم بی خود نیست ملت همه میرن دبی.رفتیم یه آزانس دیگه هتل Premier Inn Abu Dhabi Capital Centre رو گفتم بگیره .دیدم نمیتونه. یه هتل دیگه پیشنهاد کرد .ما قبول نکردیم گفتیم بریم خونه دوباره بهتون خبر میدیم تو سفر نامه یکی از بچه ها خونده بودم رفته بود هتل کریستال . توگوگل مپ سرچ کردم دیدم با nmcفقط 2 دقیقه فاصله داره.برای 2 نفر شبی 100 دلار بدون صبحانه .چون ما روز اول که 8 صبح پرواز داریم به صبحانه نمیرسیم روز بعد هم عملا تا ظهر خواب بودیم یه روز هم که مصاحبه .عملا پول الکی دادن بود .فقط یه روز وقت صبحانه خوردن داشتیم.روزی 22 دلار پول صبحانه بود.خلاصه هتل رو برامون بوک کرد.البته وقتی که داشت بوک می کرد گفت یه شارژ اضافه میگیره فکر کنم به خاطر تکس اش بود شبی می افتاد 300 هزاز تومان. 4 شب یک میلیون دویست تومان با تکس وسود آژانس شد یک میلیون وچهارصد.پروار ماهان رفت وبرگشت نفری 800 تومان که 2نفر میشه یک وششصد .(البته برگشت ماهان 8 صبح بود 700 وشبش یک میلیون) .گفتم ممکنه ایمیل بزنن تاریخ مصاحبه رو بندازن عقب یک کم دست نگه داشتم . یک هفته قبل از مصاحبه پول هتل رو دادم و ووچرش روگرفتم . کلا اکی اش کردم.می خواست ویزا هم برام بگیره که ایکاش داده بودم همین آژانس برام بگیره . گفتم :جای دیگه اقدام کردم.
تمکن مالی :برای تمکن مالی رفتم بانکی که بابام توش پول داشت پولو تو حساب من واریز کرد رییس بانک گفت مهر برجسته هم میخوای گفتم :آره گفت : سه تا چهار روز کاری طول می کشه تا بره تهران و بیاد .گفتم باشه شمارم رو گرفت تا بهم زنگ بزنه سه روز بعد زنگ زد گفت نامت حاضره .وقتی نامه روبا اینکه فوتو کپی پاسم رو بهش داده بودم دیدم اشتباه تایپ کرده.آخه اینجا چرا هیچ کی کارش رو درست انجام نمیده !!! معاون بانک گفت با خودکار برات درست میکنم. گفتم نه بابا این چه کاریه یدونه دیگه بگیر برام دوباره فرستاد تهران تا بیاد این تمکن هم خودش یک هفته طول کشید . ارز مسافرتی هم رفتم دو نفر یک میلیون وپونصد دادم حواله رو گرفتم راستی عوارض خروج از کشور برای امسال سده 75000 تومان.همه کارام اوکی شده مونده ویزا که باید برم از اون آژانس اولی بگیرم .دوباره زنگ زدم به اون آژانس قبلی ببینم برای ویزام چی کار کرده دیدم کاری نکرده گفت الان گرونتره و همون حرفای تکراری .منم که نمیدونستم اعتبار ویزا 2 ماهست گفتم شاید الان بگیره دیگه نشه استفاده کرد گفت سوم عید ما بازیم تا دهم عید قبل از سیزده بدر برات میگیرم.خلاصه سوم بهش زنگ زدم گفتم اقدام کردی گفت چرا الان زنگ زدی !!! توکه می خواستی فلان روز بری .کاشکی از اول روزش رو بهش نمی گفتم ولی چون می خواستم تمام کار ها رو همین دفتر انجام بده باید بهش می گفتم برای بلیط و... .دیدم این ویزا بگیر نیست .فرداش با خواهرم رفتیم ببینیم تا دهم ویزا رومیگیره یا نه .گفتم بهش میگم ایمیل زدن باید زودتر برم. چون توی سایت ها خونده بودم پنج شیش روزه حا ضر میشه .روز قبل زنگ زدم به اون آژانس قبلی گفت قیمت هر ویزا هست 235000 تومان اگر دهم حاضر نشه یازدهم 100 درصد حاضره .اگر هم یک تا دو هفته می خوای بمونی نیاز به چک نداره.رفتیم آژانس گفتیم تا دهم من ویزا رو میخوام من من کرد دوباره گفت تا قبل از بیستم بهت میدم گفتم 18 ام پرواز دارم گفت تا 16 ام سعی میکنم بدم.داشتیم برمیگشتیم دوباره زنگزد تازه دست بکار شده بود .گفت دوباره پاسها رو بیار .گفتم مگه یه بار نگرفتی .فهمیدم اسکن ها روگم کرده دوباره می خواد پاسها رو بگیره دیگه اون لحظه بود که قاطی کردم گفتم خانم مگه ما مسخره شماییم هی بریم وبیام اصلن نمیخوام همین الان میام پولو پس میگیرم.اگر فردا هم ویزا بگیری ویزای فردات رو هم نمی خوام .دست وپام بسته بود حیف که آشنا مون معرفی کرده بود بعدا می رفت میگفت فامیلت اومده دعوا گرفته .همین لحظه بابام بهم زنگ زد با بابام هم دعوام شد گفتم بریم پولو پس بگیریم این ویزا بگیر نیست.بابام بهش گفت برای این بچه ها تا فلان روز ویزا میگیری گفت شما داری به من استرس وارد میکنی گفتم ای بابا ما تو استرس باشیم کل بلیط و هتل ومصاحبه وگرین کارت به همین ویزا بند باشه .گفتم میخوام ارز مسافرتی بگیرم گفت نگران ویزا نباش برات یه بلیط تقلبی استانبول میگیرم ترکیه هم ویزا نمی خواد با اون برو حوالت رو بگیر.گفتم 16 ام تهران ام گفت برات ایمیل میکنم .گفتم اونجا به اینترنت دسترسی ندارم .گفتم تا 16 ام اگه نگرفتی تکلیف من چیه؟ دوباره برم آژانس دیگه .گفت نمی تونی چون من یه بار برات درخواست کردم دیگه نمیتونی با یه اسم دو بار در خواست بدی گفتم داری تهدید میکنی؟ به بابام گفتم بریم پولو بگیریم بریم جای دیگه این 15 روزه ویزا نگرفته 15 روزه دیگه هم نمیتونه بگیره ما رو جا میزاره .رییس شرکت آخر سر به اون خانمه گفت خانم آخرش کی؟گفت :گفتم 16 ام دیگه . چند بار باید بگم !!!!تا حالا ندیده بودم کارمند با رییس اش اینجوری صحبت کنه !!!!!!! بعدا فهمیدم صیغه اش .بیخود نیست اینقدر دور برداشته .خلاصه پولو برداشتیم رفتیم همون آژانس قبلی با هفتاد تومن ارزونتر .گفت ولی اگه اون قبلی اقدام کرده باشه هم این از بین میره هم اون ویزات در نمیاد .من گفتم فکر نکنم اقدام کرده باشه وگرنه پولو پس نمیداد.همش استرس داشتم تا اینکه فر دا بهم زنگ زد گفت بیا ویزات حاضره !!!!!!!!!!! من شاخ در آوردم کاری که یک روزه انجام میشد الان 15- 20 روزه معطلشم هر چی بد وبیراه بلد بودم نثار آژانس قبلی کردم اینم از راهنمایی های فامیل خدا نصیبتون نکنه .ببخشید زیاد روده درازی کردم ولی دلم از دست این آژانس خونه!!مثل فیلم سینمایی شد.چون طولانی شد ادامش رو دفعه بعد می نویسم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خودم همهٔ دوستان عزیز
امروز مصاحبه داشتم ایشالا روزی بقیه دوستان باشه من که یکضرب گرفتم
سوالها همه تکراری .فقط کافیه لبخند بزنید و خنسردیتنو حفظ کنید.
با تشکر از تمام مدیران مهاجرسرا
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-26 ساعت 00:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-28 ساعت 22:40 توسط me_u.)
با سلام
خوب نوبت من شد که با تاخیر سفرنامه ام را بنویسم.
من هفته دوم آوریل مصاحبه داشتم.با چند تا آژانس هماهنگ کردم ولی چون تو ایام عید بود هیچ آژانسی اطلاعات و قیمتها رو نمیداد و میگفت بعد از تعطیلات قیمتهای جدید مشخص میشه.بعضی جاها هم قیمتهای نجومی عید رو میدادند .این شد که خودم اینترنتی بلیط ماهان رو گرفتم.از سایت بریم سفر(www.berimsafar.com)هتل رو رزرو کردم.ویزا هم با هماهنگی یکی از دوستان گرفتم به قیمت 250 درهم با اینکه همه جا بهم گفتند بعد از عید شده 270 درهم!!!!!
ساعت 8 صبح بدون تاخیر رفتیم دوبی و 9.30 به وقت محلی رسیدیم اونجا.تو فرودگاه سیم کارت اتصالات گرفتم 35 درهم و بهشون تاکید کردم که اینترنتش فعال باشه.اپراتورمدل گوشیمو پرسید و یک سیم کارت تقریبا رند بهم داد.
برخورد اماراتیها در فرودگاه زمین تا آسمون از چیزی که من قبلا شنیده بودم بهتر شده بود.خوش آمدگوئی کردند .ما بچه کوچیک داشتیم .یک افسر اومد و ما رو برد از یک قسمت دیگه چک کرد و تو صف منتظر نشدیم.(جای تعجب داشت چون دوستان من که قبلا رفته بودند دوبی میگقتند برخوردشون با ما ایرانیها خوب نیست.)
خلاصه اومدیم بیرون سوار تاکسی شدیم و من آدرس هتل رو بهش دادم.همون موقع رو گوشی گوگل مپ را فعال کردم و دیدم که انگار راننده تاکسی داره دور ترین مسیر را برای رسیدن به هتل انتخاب میکنه.گوشی رو بهش نشون دادم و گفتم این نزدیکترین مسیره اونم گوشی رو پس داد و دور زد افتاد تو مسیر اصلی. حواستون باشه ممکنه راننده ها زرنگی کنند که پول بیشتری ازتون بگیرن. چون مبلغ تاکسیمتری حساب میشه
رسیدیم هتل تا دیدند ما بچه کوچیک داریم سریع کارامونو انجام دادند و اتاق رو تحویل گرفتیم.
بعد از ظهر ساعت 4 رفتیم بیمارستان.مدارک رو دادیم.پرونده تشکیل دادند و 2 ساعته کارمون تموم شد.هزینه نفری 425 درهم و کوچولو 350 درهم که مجموعا شد 1200 درهم.اگه تست آنتی بادی دادید اصلشو به انگلیسی همراهتون باشه چون دکتر شوکلا ازتون میخواد.ما هیچ واکسن اضافه ای نزدیم.مراحل کار هم شامل تست بینائی، قد ،وزن ،ضربان قلب ،آزمایش خون، عکس از قفسه سینه و معاینه دکتر میباشد
روز مصاحبه با خانم ملیکا رفتیم که پیشنهاد میکنم حتما برای رفتن به ابوظبی از سرویس ایشون استفاده کنید.البته یک سری موارد رو ایشون به شما اطلاع رسانی میکنه که تجربه شخصی خودشه و ملاک صد در صد نیست.پس تمام گفته هاشو حجت قرار ندید.چون ممکنه باعث دلهره و اضطراب شما بشه.
موارد چک قبل از ورود،گربه های دم سفارت،ایر کاندیشنها،شمشادها و خلاصه اوضاع احوال سفارت همه و همه را که دوستان عزیزم قبلا توضیح داده بودند را بدون کوچکترین تفاوت دیدیم و وارد شدیم.بعد از بازرسی و شمارش نوبت بهمون دادند.
اصلا از ما پرسیده نشد میخواهید زبان فارسی مصاحبه بشید یا انگلیسی .فکر کنم پیش فرض رو گذاشتند رو زبون فارسی
اول خانمی مدارک رو تحویل گرفت
سلام
-سلام صبح بخیر
من اول تمام مدارک خودتونو میخوام.اصلها را هم نمیخوام فقط ترجمه و کپیها
-بفرمائید
(از صفخه اول خود ترجمه ها هم 1 کپی گرفته بودم که پس داد.)
-مدارک همسرتون
-بفرمائید
-مدارک بچه
-بفرمائید
تشریف ببرید صندوق
رفتیم صندوق و قبض برامون صادر شد(نفری 330 دلار)
بعدش رفتیم انگشت نگاری. خانمی که بنظر آسیای شرقی بود انگشت نگاری می کرد انگلیسی هم طوری صحبت میکرد که بزور میفهمیدی چی میگه
رفتیم نشستیم.چند دقیقه بعد شمارمون خونده شد برای مصاحبه.خانم سارای معروف:
سلام
سلام صبح بخیر
دست راستتون .... سوگند ....
سوگند میخوریم
برای چی میخواهید برید آ-م-ر-یک-ا
برای پیشترفت و زندگی بهتر
کجا میخواهید برید
جواب
چرا
جواب
شغل شما چیه
جواب
شغل همسرم هم پرسید
شروع کرد به تایپ تو سیستم
شما خدمتتون ارتش بوده
بله
دوباره تایپ
یکی از اعضای خانواده من خارج از کشوره پرسید شغلش چیه؟
وقتی جواب دادم چنان با سر حرفمو تائید کرد که من فهمیدم حسابی اطلاعات جمع آوری کردند.
خوب شما میتونید برید ایران هر هفته سایت رو چک کنید اسمتون در اومد یکیتون بیاد ویزاها رو بگیره
خداحافظی
نکات مهم :
1.اصلا استرس نداشته باشید.هیچ چیز بزرگ و پیچیده ای نیست
2.مطمئن باشید هر سوالی که ازتون میپرسند جوابشو دارند و فقط جواب شما رو با اون تطبیق میدن پس حتما صداقت داشته باشید
3.از من اصلا راجع به تمکن مالی و اینکه از کجا اومده سوالی پرسیده نشد
ضمنا اصلا هم نپرسیدند کار دولتی داری یا خدمت رفتی.
4.اصل مدارک را از من نخواست ولی حتما همراهتون باشه.
5.کپی صفحه اول و آخر پاسپورتها را گرفت.اما همش همراهتون باشه.
روز بعد ایمیلی اومد که شما باید (CV) بفرستید.همون موقع تو اینترنت سرچ کردم و دیدم مخخف curriculum vitae که به نوعی مشابه رزومه شغلیه.
اونم فرستادم و حالا مثل بقیه دوستان کلیرنس خورده منتظرم.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام...
ما بعد از دو سال ثبت نام در قرعه کشی لاتاری بالاخره یکم ماه می پارسال انتخاب شدیم. ما دو نفر هستیم. من و خانمم و خانم برنده خوش اقبال هستند. سفارت ما در آغاز آنکارا بود که به ابوظبی تغییر پیدا کرد. زمان مصاحبه ما 6 فروردین 1393 بود که ما تاریخ مصاحبه را سه هفته عقب انداختیم. با ابوظبی تماس گرفتیم و زبان فارسی را انتخاب کردیم و آقایی آمریکایی که به زبان فارسی مسلط بودند با صبوری با ما صحبت کردند و دو تاریخ را گفتند که شما می توانید برای تغییر مصاحبه انتخاب کنید و اصلا هم نپرسیدند که چرا تاریخ مصاحبه تان را عوض کردید؟! 20 April سفارت ابوظبی ساعت 80:30 را انتخاب کردیم. همان لحظه برای ما نامه دوم به ایمیل مان فرستاده شد. مصاحبه ما بسیار ساده و تقریبا 4 دقیقه بود. خانم بنده برگه صورتی و من به خاطر سربازی در سپاه برگه آبی گرفتم.
نکته: اگر فکر می کنید که نفر اصلی کیس شما(مثل ما) ویزای یک ضرب می گیرد و دیگری کلیرنس می شوند، حتما به آفیسر بگویید که ویزای او را بدهد و بقیه افراد منظر جواب بمانند. به این صورت شما ویزای آمریکا را از دست نمی دهید. (اگر بنده به خانم سارا گورو نگفته بودم ما هر دو با هم برگه آبی می گرفتیم).
- ویزای امارات: نفری 270 درهم
- هزینه بلیط هواپیما: هواپیمای ایر عربیا (تهران - شارجه) رفت و برگشت 000/250/1 تومان (دو نفر)
- شارجه تا هتل: 10 درهم مینی بوس تا ایستگاه کراما + 15 درهم تاکسی تا هتل نیهال)
(همین مسیر با تاکسی 110درهم برای ما تمام می شد)
- هتل 3 ستاره نیهال: برای هفت شب + صبحانه و ناهار+ دو تخته، هر شب 240 درهم + 10 درهم شارژ برای هر شب که خود هتل در پایان از شما می گیرند (من نمره 6.5 رو به این هتل می دم)
(از آژانس آفتاب ساحل آبی رزرو کردیم خ عباس آباد 88533533 - فردای همان روز وچر هتل را برای ما ایمیل کردند)
- مدیکال در NMC در ابوهیل: ما 19 آپریل صبح رفتیم و جواب آزمایشات را تا 8 شب به صورت فوری به ما دادند. به صورت عادی 425 درهم(بدون واکسن) ، به صورت فوری نفری 650 درهم (بدون واکسن). کل آزمایشات حدودا 2 ساعت طول کشید(بستگی به تعداد نفرات دارد).
- هزینه دبی به ابوظبی: با اتومبیل فورد آقای مومنی(همسر ملیکا خانم) دو نفر 250 درهم – برای بار دوم و گرفتن ویزا یک نفر 100 درهم (حتما و حتما روی قیمت کرایه با ملیکا خانم چانه بزنید!!!)
- هزینه سفارت : دو نفر 660 دلار
نکات قابل توجه:
- تمام پولتان را به دلار تبدیل کنید و در داخل شهر دبی به درهم چنج بکنید(داخل فرودگاه امام فقط 100 دلاری دارند و دلار خورد ندارند که به شما بدهند). البته من در دبی از درصد چنج 3.65 بیشتر ندیدم چه داخل فرودگاه چه داخل شهر و چه داخل مالها. مقدار کمی درهم هم برای موارد ضروری همراه داشته باشید.
- برای آزمایشات مدیکال بیمارستان NMC روبروی ایستگاه ابوهیل بروید هم کارکنان خوب و مسئولیت پذیری دارند هم اینکه به لحاظ قیمت مرقون به صرفه تر است از طرفی با مترو به راحتی می توانید به آنجا برسید.
- سعی کنید حتما پروازتان در دبی باشد ما شارجه رفتیم تا برسیم هتل یه کوچولو اذیت شدیم! از طرفی چون پرواز شارجه بود از ترانسفر هتل مان هم نتوانستیم استفاده کنیم.
- وقتی به فروشگاه ها و مالها تشریف می برید خوب بگردید تا جنس مناسب با قیمت مناسب خود را پیدا بکنید. ما لباسهایی داخل دبی مال دیدیم که هم قیمت و در مواردی ارزان تر از لباس های تهران خودمان بود ولی با برند اورجینال!
- گول لیدر تورهای هتل تان را نخورید! فقط به فکر جیب خودشان هستند نه شما... جاهایی که می توانید خودتان بروید را خودتان بروید و بقیه جاها را هم از چند جا قیمت بگیرید بعد تصمیم بگیرید. از ترانسفر های رایگان هتل تان هم حتما استفاده بکنید. بازار های بیرون شهر مثل جبل علی و اوت لت مال و ... خودشان مینی بوس می فرستند دنبالتان، با هتل تان هماهنگ کنید.
- سعی کنید هتل تان را با صبحانه و ناهار رزرو کنید، خیلی فکرتان راحت می شود.
- ما سیمکارت اتصالات گرفتیم ولی نه NMC از ما شماره خواست نه سفارت ابوظبی ما فقط شماره هتل را به آنها دادیم. اصلا از هتل با ایران تماس نگیرید که بسیار گران است (دقیقه ای 10 درهم). کارت تلفن خیلی به صرفه تر است. هزینه تماس سیمکارت اتصالات با ایران به اندازه رومینگ سیمکارت های ایران است. اینترنت سیمکارت هم سرعت بالایی نداشت. البته ما به یک کافی نت هم رفتیم ساعتی 5 درهم ولی باور کنید سرعت اینترنت ایران از آنجا خیلی بهتر بود! بیشتر مالها اینترنت رایگان دارند به خصوص دبی مال...
- کارت نقره ای مترو بخرید. برای اتوبوس هم قابل استفاده می باشد. ما هر جایی که می خواستیم با مترو و اتوبوس می رفتیم.
- مراقب فضاهای خنک داخل مترو و پاساژها باشید، سرد و گرم نشید... ما جفتمون سرما خوردیم! اگر مایل بودین یک ژاکت همراهتان باشد.
- اصلا نگران مصاحبه نباشید، تصمیم در مورد شما از قبل گرفته شده است. به پوشش و ظاهر شما خیلی اهمیت نمی دهند. سخت نگیرید...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من سفر نامم کوتاه مینویسم چون فکر میکنم کارای مدیکال و هتل وسیم کارت و غیرو زیاد مهم نیست فقط روز مصاحبه رو واستون میگم شرایط کیس ما دو نفر ازدواج بعد از قبولی
مدرک تحصیلی مهندس هواپیما و هلیکوپتر
وضعیت سربازی معاف
وضعیت اشتغال بیکار چون دانشجو هستم
روز مصاحبه کپی مدارک ما رو خانم نغمه که خیلی هم بد اخلاقه گرفت و گفت برو ۶۶۰ دلار بپرداز بعدش از پشت باجه بعد هم انگشت نگاری کردن و گفتن بشینید صداتون میزنن .یک دقیقه هم نشد که صدا زدن خانم سارا گرو پشت باجه ایستاده بود و معلوم بود تازه از خواب بیدار شده ما رو اصلا داخل اتاق مصاحبه نبردن همون پشت باجه به من گفت :
آدرسی که دادی ماله کیه که من گفتم پسر عموم
پرسید تا حالا کار نکردی گفتم نه بعد گفت پنج شنبه بیاید ویزاتونو بگیرید و یک کارت صورتی داد که تیک زده بود پنجشنبه کلا ۱۰ دقیقه تو سفارت بودیم ببخشید که کوتاه بود چون همونطوری که گفتم اکثر کارهایی که انجام میدیم شبیه همه این بود که خلاصه نویسی کردم
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟