کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
به همه کلیر شده های عزیز به خصوص مامان خانم تبریک ویژه میگم و امیدوارم این روند ادامه دار باشه ...
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: poem ، hamid_fs3 ، soli asali ، kimfar ، ebi1988 ، taleghani ، azadeh2014 ، A_A ، مارکوپولو ، pari pari ، pari pariaaa ، Alissa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:30)masoudyara نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:26)poem نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:23)masoudyara نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:18)poem نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده.
دوستان ابوظبی امروز جواب ایمیل ما رو داد و گفتن که هنوز پروسه شما تموم نشده.
ممنون از اینکه اطلاع دادید.میشه بگین شما کی ایمیل زدید
ما تو 10 روز گدشته 3 تا ایمیل زدیم که آخریش دیروز بود، امروز جواب ایمیل اولی دادن.

پس چرا به ما جواب نمیدن؟Sad

اينجوري كه من فهميدم با كساني كه در مارچ و اپريل و مي مصاحبه داشتن قهر كردن ،جواب ايميل هيچ كدومو نميدن تلفن هم نميكنن بهشون ،جواب منم ندادن
تشکر کنندگان: ebi1988 ، masoudyara ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:25)p.arsa نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:22)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:20)p.arsa نوشته:  سلام دوستان

سلام پارسا عزیز
تبریک بابت کلیر شدنتون
چه خبر آقا؟
بسیار سپاس گذارم، ایشالا روزی همه
منو 4، 5 تا کیس دیگه که مشابه بود شرایطمون از لحاظ اطلاع رسانس پاسپورتمون را تحویل دادیم
پارسا یعنی اونا هم شغل خصوصی و سربازی معاف بودن؟

تشکر کنندگان: ebi1988 ، mizan ، مارکوپولو ، soli asali ، nedaba
مبارکه مامان خانم
باز من رودست خوردم و رتبه را پیش پیش داده بودم. میگم نکنه من به هر کی رتبه دادم داره کلیر میشه:دی . کسی کلیر نمیخواد بشه بهش رتبه بدم؟ ایشالا این هفته که سپتامبر میرسه کلی هورا داریم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
من میخوام دو خط ثابت دیگه به خط های تلفنمون اظافه کنم که اگر احیانا نتونستن با یکی تماس بگیرن اون یکی ها جواب بدن ، اگر هم کسی تلفنشون رو میدونه بهم بگه که دیگه اصا اونا زحمت نکشن به ما تلفن بزنن خودمون بزنیم Sad
نبود 9 روز دیگه Tongue
++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 50XX / تاریخ مصاحبه : آپریل / تعداد 1 نفر Tongue /آپدیت : 14 آگوست 8 آگوست / 15 می / محل مصاحبه : ایروان / تو ماه آگوست با سیس و مهاجر سرا آشنا شدم

تشکر کنندگان: EmJay ، REZAMBI ، ghasoo ، ebi1988 ، babak12 ، sonyz2 ، zepehr ، A_A ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:29)EmJay نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:20)soli asali نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:43)shirin_n نوشته:  دوستان اونهايي كه مديكالشون اعتبار داره تماس گرفتن واسه ويزا ؟ يعني واسه ما كه ١٠ اگوست اعتبار مديكال تمام شده سر فرصت تماس ميگيرن ؟ يا نه اين يك مساله جدا هستش ؟ فكر ميكنم ديگه پروسه ما هم تمام شده
كارت زرد مجدد گرفتيم و فقط بريم يه واكسن انفولانزا بزنيم و ايشالا راهي بشيم

چون مدیکال دوستان تا 5000 تموم شده سفارت داره از اون به بعد رو که احتیاج به تمدید مدیکال نداره رو ویزا میده تا سهمیه آگوست رو پر کنه و ویزا و سهمیه هدر نره برای سپتامبر بقیه رو بده ! و برن تمدید مدیکال. یه جورایی مهندسیه کاملا عاقلانه ای کردن .. دستشون درد نکنه
سولی جان نکته جالبی رو گفتی، خداییش آخر نکته زمان بندی و تخصیص منابع بود
ولی من بعید می دونم ذهن اونا به این چیزا قد بده
Cool
خیلی خوب گفتی Smile))))))
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: EmJay ، ebi1988 ، mizan ، pari pari ، رژین ، soli asali ، Alissa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:46)behdadK نوشته:  مبارکه مامان خانم
باز من رودست خوردم و رتبه را پیش پیش داده بودم. میگم نکنه من به هر کی رتبه دادم داره کلیر میشه:دی . کسی کلیر نمیخواد بشه بهش رتبه بدم؟ ایشالا این هفته که سپتامبر میرسه کلی هورا داریم
اگه اینجوریه منم رتبه میخوام.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: بهنامي ، ebi1988 ، pari pari ، soli asali ، behdadK ، nedaba

سلام ، اگه رتبه ای هست منم میخوام Tongue
شماره کیس : 50XX / تاریخ مصاحبه : آپریل / تعداد 1 نفر Tongue /آپدیت : 14 آگوست 8 آگوست / 15 می / محل مصاحبه : ایروان / تو ماه آگوست با سیس و مهاجر سرا آشنا شدم

تشکر کنندگان: taleghani ، poem ، ebi1988 ، قصه گو ، soli asali ، behdadK ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:45)برسام٤ نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:30)masoudyara نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:26)poem نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:23)masoudyara نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:18)poem نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده.
دوستان ابوظبی امروز جواب ایمیل ما رو داد و گفتن که هنوز پروسه شما تموم نشده.
ممنون از اینکه اطلاع دادید.میشه بگین شما کی ایمیل زدید
ما تو 10 روز گدشته 3 تا ایمیل زدیم که آخریش دیروز بود، امروز جواب ایمیل اولی دادن.

پس چرا به ما جواب نمیدن؟Sad

اينجوري كه من فهميدم با كساني كه در مارچ و اپريل و مي مصاحبه داشتن قهر كردن ،جواب ايميل هيچ كدومو نميدن تلفن هم نميكنن بهشون ،جواب منم ندادن
تلفن نمیزنن چون باید مدیکال بریم. نمیرسیم زود بریم. ایمیل جواب نمیدن چون باید بگن کلیر شدی پس جواب نمیدن. علی مومن قبلا این نظریه رو گفته بود الان اثبات شد Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: ebi1988 ، azadeh2014 ، masoudyara ، برسام٤ ، abbas09 ، mizan ، manamilad ، A_A ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:48)poem نوشته:  
و من نیز هم Big Grin

میگم نکنه ایروان رفته گل بچینه Tongue
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: ebi1988 ، meisamgh1362 ، NarCssuS ، soli asali ، nedaba
بچه هایی که تو ایروان مصاحبه شدن اصا نگران نباشید ایروان داره طوفان به پا میکنه ، ابوظبی که یکی دو تا بیشتر ور نداشت بعد از اون آنکارا اومد و کلی از افراد رو ورداشت بعدش هم ایروان میاد و همه رو ویزا میده ، به هر کی هم یدونه ویزا اضافه میده که یه دفعه ای اگه فامیلی آشنایی دوستی چیزی بود خلاصه آره دیگه ، غصه نخورید برا شما هم میاد Big Grin

یه دستی رو سر ما هم بکش SmileSmile
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pari ، soli asali ، behdadK ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:51)EmJay نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:48)poem نوشته:  
و من نیز هم Big Grin

میگم نکنه ایروان رفته گل بچینه Tongue
ممنون دوست من انشالله به زودی همه ما ویزا میگیریم.Smile
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: EmJay ، pari pari ، ebi1988 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:55)meisamgh1362 نوشته:  بچه هایی که تو ایروان مصاحبه شدن اصا نگران نباشید ایروان داره طوفان به پا میکنه ، ابوظبی که یکی دو تا بیشتر ور نداشت بعد از اون آنکارا اومد و کلی از افراد رو ورداشت بعدش هم ایروان میاد و همه رو ویزا میده ، به هر کی هم یدونه ویزا اضافه میده که یه دفعه ای اگه فامیلی آشنایی دوستی چیزی بود خلاصه آره دیگه ، غصه نخورید برا شما هم میاد Big Grin
وای که چقدر به این روحیه دادنت نیاز داشتم Smile
حساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابی چسبی.......د
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: ghasoo ، meisamgh1362 ، sonyz2 ، sahar66 ، smart3461 ، مارکوپولو ، pari pari ، ebi1988 ، min@ ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان
تبرررررررررررررییییییک میگم به همه ی عزیزان کلیر شده!!! :-)
بچه ها ما واسه 7 سپتامبر بلیت گرفتیم و میریم ایروان!
ایشالا دیگه چیزی نمونده به شنیدن هوووورررراااا های پشت سر هم :-)
دوستون دارم...
روز خوش

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان