کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-28 ساعت 12:48)مامان خانم نوشته:  ما هم کلیر شدیم
هورا شدیم
خیلی مبارکه مامان خانم؛خداروشکر؛ تو رو خدا برای ما هم دعا کنید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: EmJay ، poem ، sonyz2 ، مارکوپولو ، pari pari ، ebi1988 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:45)برسام٤ نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:30)masoudyara نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:26)poem نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:23)masoudyara نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:18)poem نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده.
دوستان ابوظبی امروز جواب ایمیل ما رو داد و گفتن که هنوز پروسه شما تموم نشده.
ممنون از اینکه اطلاع دادید.میشه بگین شما کی ایمیل زدید
ما تو 10 روز گدشته 3 تا ایمیل زدیم که آخریش دیروز بود، امروز جواب ایمیل اولی دادن.

پس چرا به ما جواب نمیدن؟Sad

اينجوري كه من فهميدم با كساني كه در مارچ و اپريل و مي مصاحبه داشتن قهر كردن ،جواب ايميل هيچ كدومو نميدن تلفن هم نميكنن بهشون ،جواب منم ندادن

امیدوارم حداقل کلیر شده باشیمBig Grin
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: poem ، برسام٤ ، pari pari ، ebi1988 ، soli asali ، nedaba
اين جواب ايميل پريروز من به سفارت آنكاراست.. و امروز هر دو نفرمون آپديت شديم ولي آپديت هاي قبلي فقط خودم آپديت شده بودم ١٤-١٦ و ٢٢ آگوست
كيس ٢٦**
Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
تشکر کنندگان: ghasoo ، mizan ، pari pari ، ebi1988 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:57)EmJay نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:55)meisamgh1362 نوشته:  بچه هایی که تو ایروان مصاحبه شدن اصا نگران نباشید ایروان داره طوفان به پا میکنه ، ابوظبی که یکی دو تا بیشتر ور نداشت بعد از اون آنکارا اومد و کلی
وای که چقدر به این روحیه دادنت نیاز داشتم Smile
حساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابی چسبی.......د
دیر یا زود گرفتن مهم نیست مهم اینه که بگیریم ، فکر کنم اونایی که مشکل نداشته باشن رو بدن ، اونا هم میدونن همه منتظر هستن Shy
شماره کیس : 50XX / تاریخ مصاحبه : آپریل / تعداد 1 نفر Tongue /آپدیت : 14 آگوست 8 آگوست / 15 می / محل مصاحبه : ایروان / تو ماه آگوست با سیس و مهاجر سرا آشنا شدم

تشکر کنندگان: ghasoo ، poem ، smart3461 ، pari pari ، NarCssuS ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:46)behdadK نوشته:  مبارکه مامان خانم
باز من رودست خوردم و رتبه را پیش پیش داده بودم. میگم نکنه من به هر کی رتبه دادم داره کلیر میشه:دی . کسی کلیر نمیخواد بشه بهش رتبه بدم؟ ایشالا این هفته که سپتامبر میرسه کلی هورا داریم

پس کو رتبه و کلیر من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/Big GrinSmile
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: poem ، pari pari ، soli asali ، behdadK ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:51)teacherm نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:45)برسام٤ نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:30)masoudyara نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:26)poem نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:23)masoudyara نوشته:  ممنون از اینکه اطلاع دادید.میشه بگین شما کی ایمیل زدید
ما تو 10 روز گدشته 3 تا ایمیل زدیم که آخریش دیروز بود، امروز جواب ایمیل اولی دادن.

پس چرا به ما جواب نمیدن؟Sad

اينجوري كه من فهميدم با كساني كه در مارچ و اپريل و مي مصاحبه داشتن قهر كردن ،جواب ايميل هيچ كدومو نميدن تلفن هم نميكنن بهشون ،جواب منم ندادن
تلفن نمیزنن چون باید مدیکال بریم. نمیرسیم زود بریم. ایمیل جواب نمیدن چون باید بگن کلیر شدی پس جواب نمیدن. علی مومن قبلا این نظریه رو گفته بود الان اثبات شد Smile
خدا از دهنت بشنوه،ما هم امروز 100 روزه شدیم
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: برسام٤ ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 15:01)monda نوشته:  اين جواب ايميل پريروز من به سفارت آنكاراست.. و امروز هر دو نفرمون آپديت شديم ولي آپديت هاي قبلي فقط خودم آپديت شده بودم ١٤-١٦ و ٢٢ آگوست
كيس ٢٦**
Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.

دوست عزیز امکانش هست اطلاعات کیستون را هم بگید یا امضا درست کنید؟
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:46)behdadK نوشته:  مبارکه مامان خانم
باز من رودست خوردم و رتبه را پیش پیش داده بودم. میگم نکنه من به هر کی رتبه دادم داره کلیر میشه:دی . کسی کلیر نمیخواد بشه بهش رتبه بدم؟ ایشالا این هفته که سپتامبر میرسه کلی هورا داریم
مدیر جان به منم رتبه بده که زودتر بریم ویزاهامون بگیریم خدا خیرت بده.Tongue
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: poem ، قصه گو ، sonyz2 ، mizan ، zepehr ، avayebahar ، مارکوپولو ، pari pari ، siavash877 ، soli asali ، Alissa ، behdadK ، nedaba
سلام دوستان من دو تا سؤال دارم
١. كسي تا حالا ايميل زده و حتي جواب اتوريپلاي هم نگرفته باشه؟ چون به ايميل ما اتوريپلاي هم نزدند.
٢. ما كه ٢٥ جون مصاحبه داشتيم براي ويزا بايد عكس جديد بگيريم؟
ممنون
2014AS73**
ايروان.
تشکر کنندگان: zepehr ، milad.m1986 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 15:04)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 15:01)monda نوشته:  اين جواب ايميل پريروز من به سفارت آنكاراست.. و امروز هر دو نفرمون آپديت شديم ولي آپديت هاي قبلي فقط خودم آپديت شده بودم ١٤-١٦ و ٢٢ آگوست
كيس ٢٦**

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

دوست عزیز امکانش هست اطلاعات کیستون را هم بگید یا امضا درست کنید؟
اگر توجه كرده باشين در ابتدأ اطلاعات رو دادم.. سفارت آنكارا.. مصاحبه هفته اول مي .. دو نفر.. برنده خودم (خانم).. آخرين آپديت ها ١٤-١٦ و ٢٢ آگوست ٢٨ آگوست با ايميل Smile كيس نامبر ٢٦**
تشکر کنندگان: mizan ، manamilad ، amohammadi348 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 15:09)pink2 نوشته:  سلام دوستان من دو تا سؤال دارم
١. كسي تا حالا ايميل زده و حتي جواب اتوريپلاي هم نگرفته باشه؟ چون به ايميل ما اتوريپلاي هم نزدند.
ممنون

سلام دوست عزیز
1. من که چند تا ایمیل تا به حال زدم یا اتوریپلای اومد و بعد از چند روز جواب تکراری، یا اینکه توی همون روز جواب دادند. البته از ایروان توقع همه جورش هست
2. فکرنکنم، چون 6 ماه نشده
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: afra198 ، soli asali ، nedaba
مبارکه مامان خانوم و آقا بهنام(ibehnam)وp.arsa و maryam_ros, siavash877 .شاد باشید همیشه
اون طوفان قبلی کلیر سفارتها(البته اولین و آخرین طوفان تا الان) تا 3400 اومد بعد به ما که رسید پریده از 6000و8000 کلیر می کنه. واقعا ما 3000 یها ممنونیم شرمندمون کردن رکورد پرش المپیک رو جابجا کردن!
برای اولین بار ایمیل زدم بعد 183 روز(رخست از پری پری عزیز)
جواب دادن آپدیت هم نشدم(به به):
Dear inquirer,
Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: sonyz2 ، zepehr ، pari pari ، manamilad ، pari pariaaa ، siavash877 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:16)NarCssuS نوشته:  ممنون از پاسختون Smile
یعنی تو همون کارت های قبلیمون، تاریخ جدید می زنن؟ یا کارت جدید باید بگیریم؟ خودشون می دونن جریان چیه و این کار برای چیه یا باید توضیحات کامل بهشون بدیم؟

مرسی Smile

سلام دوست من
اگه کارت قدیمیو داشته باشین تو همون میزنن وگرنه براتون جدید صادر میکنن.
در هر صورت چون شما نیاز به تمدید مدیکال ندارین لازم نیست اینکارارو بکنین.
اگه خودتون بخواین که زمان بیشتری بعد از ویزاتون داشته باشین میتونین مدیکالتونو تمدید کنین.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: mizan ، zepehr ، pari pari ، NarCssuS ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 15:14)shahrzad001 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 15:09)pink2 نوشته:  سلام دوستان من دو تا سؤال دارم
ممنون

سلام دوست عزیز
1. من که چند تا ایمیل تا به حال زدم یا اتوریپلای اومد و بعد از چند روز جواب تکراری، یا اینکه توی همون روز جواب دادند. البته از ایروان توقع همه جورش هست
2. فکرنکنم، چون 6 ماه نشده

سلام دوست من
در مورد نیاز به عکس جدید هروقت کلیر شدین ازشون استعلام کنین چون اگه الان بپرسین ممکنه جواب ندن با توجه به حجم بالای ایمیلای دریافتیشون!
شاد باشین.
تشکر کنندگان: mizan ، zepehr ، manamilad ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:07)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:11)mehdi16 نوشته:  سلام دوستان من ۱۸ آگست میل زدم بد ۷ روز ۲۵ آگست جواب دادن.(البته ۳ تا امیل قبلیمو جواب نداده بودن با همین موضوع بود) و فقط یه سوالام جواب دادن و راجعبه سالی‌ که پرسیدم چرا اسم برنده تو سیت نیست جواب ندادن و آدرس یه سایتو دادن برم چیکک کنم دوستان راهنمایی کنن این سایت داستانش چیه با tanks
vaziyat khanom to ceas ready inam email ke vasaton zir mizaram

Abu Dhabi, IV
To Me
Aug 25 at 12:28 AM
Thank you for your email. We regret to inform you that your husband’s application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.
https://usvisa-info.com/en-ae/selfservic...ce_options
We hope this information will helpful to you.

هر چی سعی کردم نتونستم حساب کاربری برای ورود به سایت بسازم
این سایت به چه دردی میخوره اصلاً؟

سلام دوستان
این سایت همون سایت برای ارسال پاسپورتها از طریق پسته.امسال برای ابوظبی کنسل شده بود
ولی فکر کنم سال دیگه پیکاپ پاس از سفارت مثل آنکارا پستی میشه و باید برندگان 2015 توش ثبت نام کنند.
حالا میرم تو سایتشون 1 گشتی میزنم وبهتون خبر میدم.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان