موضوعها: 0
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-30 ساعت 08:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-30 ساعت 08:51 توسط S.gh.)
(2014-08-30 ساعت 06:52)m.mirzaee نوشته: بچه های مهاجر سرا سلام
به گفته های برخی از دوستان که حتی بعد از کلیر شدن و ویزا گرفتن حاضر نیستند تا شماره کیسشون رو در اختیار بقیه بذارن تا از صحت گفته های اونها اطمینان حاصل کنیم ، اعتماد نکنید
مگه سفارت خانه یه کشوری مثل آمریکا همینجور الکیه که با التماس بری داخل؟
آخه چرا اینقدر بعضی از ما بی انصاف هستیم و بقیه رو به اشتباه میندازیم
نمونه اش یکی از کیسهای **58 که میگه ایشود شده و شوهرش بدون تلفن و کلیر شدن ویزا گرفته!
که اصلا این قضیه صحت نداره و کیش نامبر این خانواده و کسانی که در تاریخ 14 می مصاحبه داشتن رو بنده دارم و کسی ایشود نشده
پس خواهشا جو یک ماه پیش رو دوباره پیاده نکنید
ممنون
سلام به خانم/آقای میرزایی عزیز و همه دوستان منتظر
من خودم از کسایی هستم که با یک ایمیل نصف نیمه کاره فهمیدم کلیر شدم و پا شدم فردا صبح زودش رفتم ایروان و دم در سفارت.
کسی به من از طرف سفارت نگفته بود که برم و پاس تحویل بدم، اونجا هم که رسیدم اول راحت نذاشتن که برم داخل، بعد از رایزنی با سه سکیوریتی گارد مختلف از داخل و محوطه بیرونی سفارت به هر حال یکی از گاردها منو برد داخل و ازم پرسید که کلیر شدم و چه مدارکی لازمه که من بدم و ... منم گفتم بله با ایمیل به من خبر دادن کلیر شدم اما زمان ندادن که کی بیام آخر سر هم مدارک و ازم گرفت و بای بای
به پیشنهاد من یکی از دوستانی که ایروان بودند و همچنان منتظر یه جواب درست حسابی از سفارت بابت کلیر شدنشون هم رفتند و پاسهاشونو تحویل دادند. اما فرداش از سفارت باهاشون تماس گرفتن که شما کلیر نشدین و بیاین پاسهاتونو ببرین و منتظر باشین.
حالا کل حرفم اینه که اگه کلیر نشده باشین محاله بهتون ویزا بدن. اما اگه کلیر شده باشین و از اونجا که اینها درست و حسابی اعلام کلیری نمیکنن اگه برین سفارت (در صورت وجود ویزا) بهتون ویزا میدن. اینو میگن در صورت وجود، چون بودند بچه هایی که کلیر شدن و بعد من رفتن سفارت، سفارت بهشون گفتن شما کلیر شدی اما ما واسه این ماه ویزا نداریم که بدیم.
اینم از قضیه ایروان.
موفق و شاد باشین.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز لطفا دقت کنید
برای گذاشتن نظر و عقیده ی شخصی خودتون نیازی به توهین نیست،اگر نظر خاصی یا روشی بهتر و یا نقدی دارید محترمانه و دوستانه بیان کنید جو این تایپیک حساس هست و بچه ها استرس زیادی دارند نیازی به نیش و کنایه هم نیست.
کلماتی مثل عزت نفس،متانت و غیره رو از ادبیات نوشتاری خودتون حذف کنید.این بزرگترین کمکه....
متاسفانه نشد،
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چرا دوباره استرس و نگرانی ، ایروان که تا سه شنبه تعطیل هستش پس ما بچه های ایروان فقط تنها کاری که میتونیم بکنیم دعا است بعدش هم یکم دلار بخریم و وسایل رو اماده کنیم که اگر یک دفعه گفتن بیان آمادگی داشته باشیم چیزی جا نزاریم بچه های ابوظبی و آنکارا که خدا رو شکر دارن ویزا میگیرن و کارهاشون داره انجام میشه ، فقط آروم باشید ، یاد اون روزی بیفتید که یکی از دوستان اومد یک ایمیل گذاشت که ویزا تموم شده یادتون هست چی به همه گذشت خود من که داغون شدم ، پس الان فقط انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 06:56)taleghani نوشته: [quote='نام کاربری somi' pid='543018' dateline='1409340746']
بخوابین دوستان!
جدیدا از طرف سفارت به خواب کلیرشده ها میان و اعلام میکنن که تا صبح باید پاسارو تحویل بدین!
شب بخیر 
سلام دوست عزیز.امیدوارم که هر چه زودتر شما هم کلیر شوید و درتمام مراحل زندگیتون موفق و موءید باشید. می خواستم اگر اشکالی نداشته باشه بدونم شما دقیقا چه تاریخی منظورم آخرین ایمیلتون هست به سفارت فرستادین و جوابی که دریافت کردین چی بود؟ همان جوابیکه ویزا نامبر نداریم یا اینکه پرونده شما هنوز تحت بررسی هست؟
ممنون.موفق باشید
[ote]
سلام
ما وز پجشنبه آخرین ایمیل بی جوابمون رو فرستادیم دوست عزیز.آخرین پاسخ ایروان جمعه قبل شامل تمام نشدن مراحل اداری ما بود.قبلش هم متناوبا اون ایمیل ویزا نامبر نداریم بدون اطلاع دادن وضعیت پروسه کلیرانس رو دریافت کرده بودیم.
کلا همه مدل ایمیل به ما فرستادن، پدرآمرزیده ها!
آخرین آپدیت واقعیمون هم 8اگوست بوده.
شما هم موفق باشید
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-30 ساعت 09:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-30 ساعت 09:14 توسط milad.m1986.)
(2014-08-30 ساعت 09:05)zzarin نوشته: دوستان چرا دوباره استرس و نگرانی ، ایروان که تا سه شنبه تعطیل هستش پس ما بچه های ایروان فقط تنها کاری که میتونیم بکنیم دعا است بعدش هم یکم دلار بخریم و وسایل رو اماده کنیم که اگر یک دفعه گفتن بیان آمادگی داشته باشیم چیزی جا نزاریم بچه های ابوظبی و آنکارا که خدا رو شکر دارن ویزا میگیرن و کارهاشون داره انجام میشه ، فقط آروم باشید ، یاد اون روزی بیفتید که یکی از دوستان اومد یک ایمیل گذاشت که ویزا تموم شده یادتون هست چی به همه گذشت خود من که داغون شدم ، پس الان فقط انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست عزیز منم دقیقاً تو این روزا دنبال همین کارام، تهیه دلار و کنترل و جمع و جور کردن مدارک که اگه گفتن بیا مث میگ میگ ییهو در سفارت سبز شم . :-))))))
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 08:51)shahryar7021 نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:35)zzarin نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:31)a.rahaa نوشته: سلام دوستان. صبح همگي بخير. صرفا جهت اطلاع:
من حدود 12 روز پيش به سفارت ايروان ايميل زدم و سوالم اين بود كه آيا AP ما تموم شده يا نه و اينكه با توجه به زمان باقيمانده و محدويت تعداد ويزاها، اميدوار باشيم بهمون ويزا ميرسه يا نه؟!
در جواب ايميل من، اونا زحمت كشيدن و بعد از حدود 8 روز يه اتو ريپلاي فرستادن به ايميلم. بعد از اين، دور روز بعدشم، جواب آشناي زير رو برام ايميل كرده بودند!! خدا عالمه كه چه خبره تو سفارتا:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
همين. اميدوارم توي اين هفته، اتفاقات خوبي بيفته.
دل همگي شاد.
من فکر میکنم به کسایی که پروسه اداری شون تموم شده این ایمیل رو میدن چون به یکی از دوستان گفته بودند نه هنوز در حال پروسه اداری هستید
موافقم
دوستان عزيزم! با جواباتون تو دلم ولوله شد! ميشه لطفا بگين بر چه اساس اينو ميگين؟ و اگه اينجور باشه كه شما ميگين، كاري كه بايد ما انجام بديم، چيه؟ ممنون ميشم مستدل صحبت كنين (جسارتا). لطفا درخواستم، سوء تعبير نشه.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 09:22)a.rahaa نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:51)shahryar7021 نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:35)zzarin نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:31)a.rahaa نوشته: سلام دوستان. صبح همگي بخير. صرفا جهت اطلاع:
من حدود 12 روز پيش به سفارت ايروان ايميل زدم و سوالم اين بود كه آيا AP ما تموم شده يا نه و اينكه با توجه به زمان باقيمانده و محدويت تعداد ويزاها، اميدوار باشيم بهمون ويزا ميرسه يا نه؟!
در جواب ايميل من، اونا زحمت كشيدن و بعد از حدود 8 روز يه اتو ريپلاي فرستادن به ايميلم. بعد از اين، دور روز بعدشم، جواب آشناي زير رو برام ايميل كرده بودند!! خدا عالمه كه چه خبره تو سفارتا:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
دل همگي شاد.
من فکر میکنم به کسایی که پروسه اداری شون تموم شده این ایمیل رو میدن چون به یکی از دوستان گفته بودند نه هنوز در حال پروسه اداری هستید
موافقم
دوستان عزيزم! با جواباتون تو دلم ولوله شد! ميشه لطفا بگين بر چه اساس اينو ميگين؟ و اگه اينجور باشه كه شما ميگين، كاري كه بايد ما انجام بديم، چيه؟ ممنون ميشم مستدل صحبت كنين (جسارتا). لطفا درخواستم، سوء تعبير نشه.
دوستان عزیز من به چنتا از بچه هایی که تو یکی دو ماه گذشته مصاحبه بودن مسیج دادم، اونا اکثراً در پاسخ به ایمیلاشون همون عدم وجود ویزا نامبر و دریافت کردن و آپ هم نشدن. نمی خوام هیچ نتیجه ای بگیرم از این. فقط جهت اطلاع عنوان کردم. متاسفانه از جوابهای سفارت و آپ ها هیچ نتیحه خاصی نمیشه گرفت. هر تحلیلی که میکنی یه جا نقض میشه. شاید حق با شماست و واقعاً کلیر شدیم. شایدم نه.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 08:51)shahryar7021 نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:35)zzarin نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:31)a.rahaa نوشته: سلام دوستان. صبح همگي بخير. صرفا جهت اطلاع:
Dear inquirer,
دل همگي شاد.
موافقم
اما ظاهرا بودند دوستانی که همین ایمیل تکراری ویزا نامبر نداریم را متناوبا دریافت کردند ولی در ایمیل آخر به ایشان اعلام کردند هنوز AP هستید. به آخرین ارسال دوست عزیز somi مراجعه فرمایید:
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid543116
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX