موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستاني كه براي دريافت ويزا به ايروان مراجعه كرديد،
مي خواستم بدونم حتما نفر اصلي بأيد بره سفارت يا نفر همراه هم با وكالتنامه مي تونه ويزاي نفر اصلي را هم بگيره؟ ممنون
2014AS73**
ايروان.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان نظرتون چیه که همگی بایک متن واحد ایمیل بزنیم در یک روز مشخص تا شاید کثرت ایمیل ها موجب بشه که یک پاسخ متقن بهمون بدن،چون این انتظار تا کی؟الانتظار اشد من الموت!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من میخواستم سفارت ایمیل بزنم و پیگیر پروندم بشم
چون افیسر به من گفت از دوهفت تا دوما سایت را چک کنید
ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ چند گزینه داره که حالت سوالی لطفا راهنمای کنید کدام از عبارات را باید جای خال جایگزین کنم
ممنون از راهنما دوستان
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 09:47)nimaaa نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:51)shahryar7021 نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:35)zzarin نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:31)a.rahaa نوشته: سلام دوستان. صبح همگي بخير. صرفا جهت اطلاع:
من حدود 12 روز پيش به سفارت ايروان ايميل زدم و سوالم اين بود كه آيا AP ما تموم شده يا نه و اينكه با توجه به زمان باقيمانده و محدويت تعداد ويزاها، اميدوار باشيم بهمون ويزا ميرسه يا نه؟!
در جواب ايميل من، اونا زحمت كشيدن و بعد از حدود 8 روز يه اتو ريپلاي فرستادن به ايميلم. بعد از اين، دور روز بعدشم، جواب آشناي زير رو برام ايميل كرده بودند!! خدا عالمه كه چه خبره تو سفارتا:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
همين. اميدوارم توي اين هفته، اتفاقات خوبي بيفته.
دل همگي شاد.
من فکر میکنم به کسایی که پروسه اداری شون تموم شده این ایمیل رو میدن چون به یکی از دوستان گفته بودند نه هنوز در حال پروسه اداری هستید
موافقم
اما ظاهرا بودند دوستانی که همین ایمیل تکراری ویزا نامبر نداریم را متناوبا دریافت کردند ولی در ایمیل آخر به ایشان اعلام کردند هنوز AP هستید. به آخرین ارسال دوست عزیز somi مراجعه فرمایید:
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid543116
سلام همسفر گرامي. صبحتون بخير. ممنون از جواب تون. با توجه به رفرنسي كه دادين، شما هم نظرتون اينه كه آپ ما تموم شده. حالا ميمونه اينكه با اينكه صراحتا به ما اعلامي نكردن كه كلير شديم و توي سيس ما همچنان AP هستيم، سرخود پاشيم مثل بقيه بريم سفارت و پاس مون رو تحويل شون بديم. ولي واقعا بعيد ميدونم اينقدر بي در و پيكر باشه كاراشون!!! به هر حال ممنون از همراهي تون.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه به دنبال رد كردن حرفهاي من هستند ، يكم پستهاي من رو با دقت بخونيد، من كي گفتم ايشود شدم كه حالا دنباله شماره كيسم هستيد، اگر لازم باشه شماره كيسمو به عمو شهريار مي دهم ايشون چك كنند، من گفتم پاسمو به راحتي داخل باكس انداختم، نه تماس گرفتند و نه حتي در سايت سيس آپديت شدم، بعد از دو روز ايميل زدم بهشون كه جوابشو براتون گذاشتم، كه بعد از جواب ايميل هم سايت سيس تغيير نكرد و همون آپديت ١٤ آگوست رو دارم،
ضمنا در مورد اومدن و نيومدن دوستان دمه سفارت ، من فقط پيشنهاد دادم ، گفتم اگه اهل ريسك هستيد و براتون ويزاتون مهمه بيايد نزديكه سفارت، يكم هزينه كنيد، من نمي گم بيايد دمه سفارت زودتر ويزا مي گيريد، سفارتها براي خودشون زمانبندي دارند، كه متاسفانه من ازش سر در نمييارم، اما اگه نوبتتون نباشه پاسم انداخته باشيد بهتون ويزا نمي دن مگر طبق زمانبنديشون نوبتتون باشه، تنها مطلبي كه فهميدم نوبت دهي اونها بر اساس تنها شماره كيس نيست، خلاصش اينكه اگر هم مي گم بيايد براي اينه كه زمان رو براي خودتون بخريد، دوست داشتيد پاستون رو هم بندازيد داخل باكس،
ضمنا خواهش مي كنم پست منو هم دقيق بخونيد تا براي خودتون به اشتباه تفسير نكنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من هم واسه هشت سپتامبر وقت مدیکال گرفتم و بلیطمم خریدم برم. ویزا بهم دادن چه بهتر ویزا هم ندادن یه حال و هوایی عوض می کنیم با کمترین هزینه دارم میرم ببینم چی میشه
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-30 ساعت 10:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-30 ساعت 10:42 توسط Alissa.)
(2014-08-30 ساعت 09:36)shahryar7021 نوشته: (2014-08-30 ساعت 09:23)m.mirzaee نوشته: (2014-08-30 ساعت 09:03)shahryar7021 نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:57)Hassan2014 نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:46)shahryar7021 نوشته: ما هم متانت داریم هم این قدر اینجا بودیم که فرق دروغ و راست رو بفهمیم .....اونایی رو که رفتن مجدد بررسی کن کی گفته ایشود شده خاله سارا یکیش گفته رفتن انداختم تو باکس ایمیل زدن که خانم رفتی تو ویتینگ لیست ...ابن به معنی ایشود شدن که سیس نشون بده...هرجند به هیج کدوممون پوشیده نیست که سیس جه معایبی داره.....اگه هم بنده دارم میرم واسه اینه که هم مدیکالم تمومه باید دوباره انجام شه هم از دو ماه پیش با خونوادم قرار بود بریم سفر بعدشم فک کنم بعد یکسال و خوردهای در بدری ی ماهی مسافرت حال و هوای مارو عوض کنه.............لطفا تا از دلیل کسی مطلع نیستی توهین نکنید اینجا همه هم نجیبن هم متانت دارن هم عزت نفس ی نسخه واحد رو واسه همه نمیپیچن....این سفارت های قانون مداری که شما نمیدونم چرا ازش دفاع میکنی اگه این قدر قانون داشت یه اطلاعیه میزد اقا تا سه ماه ویزا نداریم بعد از اون از فلان تاریخ شروع میکنیم .....
عمو شهريار ما هم مثل شما مسافريم ، اميدوارم هم خوش بگذره و هم دست پر برگردى
ایشالله خوبی این مسافرتا اینه حسن جان که میشه بچه ها رو بدون استرس هایی که اینجا واسه دور هم بودن داشت جمع کرد خوش میگذره حالا ویزا اومد چه بهتر ....نیومد که هم سرت سلامت
منظورم مدیر محترممون نبود
از همه بچه ها عذر میخوام
آقای مدیر لطفا به ایمیلتون مراجعه کنید
دوست خوبم ایمیل شما رو دیدم و جواب دادم بنده پیگیرم و حتما از آلیس میخوام شفاف سازی کنه....
دوستان عزيز سلام،راستش من در حال حاضر از تهمتى كه دوست خوبمون m.mirzaei به بنده زدن تحت تأثير قرار گرفتم و دلگيرم،ولى إيرادى ندارد همانطور كه من حق دارم استقلال خودم را داشته باشم و براى حفظ امنيتم از گفتن كيس نامبر امتناع كنم أيشان هم حق دارند به صحت گفته هاى بنده شك كنن و بيشتر از آن با اطمينان آنها را زير سؤال ببريد،من كيس نامبرم را با پيام خصوصى براى شهريار عزيز فرستادم.تمام چيزايي كه اينجا نوشتيم براى اينه كه بيشتر از ١سال و انديه كه زمان زيادى از زندگيمون تو اين مهاجرسرا ميگذره اگه آيديمو البته أصلية كه آليس_١٩٨٠ هست نگاه كنيد متوجه مى شين كه چه زمانى رو اينجا گذروندم.بيشتر بچه هاى اينجا تو ذهن من ي تصوير زيبا دارن و هر بار براى خودم دعا كردم اكثرشون تو دعاهام بودم ،هر كى با خبر يا بيخبر رفت ويزاشو گرفت خوشحال شدم،مهاجرسرايي بود يا نبود ولى هر چى بود از اينجا بريده بود سعى خودم رو كردم كارى كه از دستم بر ميادو انجام بدم.من زياد پست نزاشتم ولى تعداد تشكر كردن ام كم نيست گرچه به سولى عسلى نمى رسه،هر كى دلش بزرگه مثل محبت عزيز كه حتى عكسش رو هم گذاشت تو سايت دعاها و انرژى هاى مثبت بيشترى پشتشه،منى كه دلم به اون اندازه بزرگ نيست هم ،نون دل خودمو مى خورم،لطفا بزارين اشخاص حريم خصوصيشون حفظ شه تا راحت بتونن اينجا بيان و برن.اميدوارم دوستان از من نرنجيده باشن و اشخاصى كه شك دارن قبل از تهمت زدن بيشتر بررسى كنن.پست هاى من رو بخونين كه كى گفتم ويزاى اماراتمو گرفتم.هنوز تو ابوظبى هستم و نمى تونم با آيدى آليس وارد شم.از ته قلبم اميدوارم همتون ويزاتونو بگيرين.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان..... صبحتون بخیر.... اینقدر با هم دعوا نکنید.... همه منتظرن .... این انتظار واقعا ادم رو داغون میکنه و باعث میشه ادم حساس بشه.... منم امروز 261 روزه شدم و یه چند روز دیگه به ماه نهم میرسم.... و فقط امید دارم که از سهمیه سپتامر بهم برسه و اگه خدا بخواد ایشود بشم... امروز هم برای اینکه یخورده به خودم دلداری بدم رفتم یه واکسن انفلانزا زدم و دادم پاستور تو کارتم ثبتش کنه که اگه قسمت شد رفتیم پیش اونگان اونجا واسمون دولا پهنا حسابش نکنه..... فقط یه چیز رو بگم که اگه قسنت باشه... میریم.... اگه قسمت نباشه هم نمیریم .... لطفا همبستگی خودتون رو حفظ کنید و به هم احترام بزارید . باشد که همه با هم رستگار شویم. موفق و پیروز باشید.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيزي كه سه شنبه ميخواهي بري انكارا ميشه شماره تماستو به ما بدي تا از طريق وايبر از شما خبر بگيريم ؟
مرسي
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز و منتظر:
انشا الله هر چیزی که خیرمون در اونه واسمون اتفاق بیفته. اگه به این موضوع اعتقاد پیدا کنید هیچ استرسی نخواهید داشت . دوستان چند مورد هست که می خواستم نظرتون رو بدونم:
یه عده از دوستان هستند که رفتند دمه سفارت و منتظرند که هیچ. ما که خیلی شیک نشستیم بهمون خبر بدن که بفرمایید ویزاتون آمدست هم دو گروه هستیم. یه عده می خوان مدیکالشونو تمدید کنند و یه عده وقت کافی واسه جمع و جور کردن دارند. من جزء دسته دوم هستم. حالا واسه اینکه هوشمندانه عمل کنیم به دلیل اینکه فرایند صدور ویزا یه کم طول می کشه و انواع مختلفی داره از جمله 14 روزه و یک ماهه نظرتون چیه زودتر ویزا رو بگیریم و از کدام نوع باشه بهتره. بلیط که فکر کنم پیدا می شه و زیاد محدود کننده نیست. البته ویزا فوری هم صادر می شه که ظاهرا 2 روزه هست ولی مطمئن نیستم که به قولشون عمل کنند یا نه. یه راهه دیگه کم هزینه ولی با ریسکه بیشتر اینه که مثل یکی از دوستان پاس رو بفرستیم واسه آقای مومنی که تا خبر دادند ایشون زحمتشو بکشه. اینجوری مزیتش زمان هست و اینکه نمی خواد 2 بار چمدوناتونو ببندید. نظرتون خیلی واسه من مهمه. ممنون می شم
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
من درک نمیکنم چرا دوستان ناراحت میشوند که برخی به سفارت می روند و یا دیگران را به اینکار دعوت میکنند. این یک ریسک مالی است که کمی ریسک احتمال عدم دریافت ویزا را کاهش می دهد. اگر پولش را دارید و میخواهید کمی خیال خودتان را راحت تر کنید پیشنهاد میکنم حتما هفته بعد نشد دو هفته بعد جلوی درب سفارت باشید. اگر هم صلاح نمیدانید با خودتان است چرا جلوی بقیه که میخواهند بروند را میگیرید؟! هر کسی خودش مختار است که ریسک کند هزینه کند و خیالش را کمی راحت تر کند!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون