موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 10:55)sina2652 نوشته: دوستان عزیز و منتظر:
انشا الله هر چیزی که خیرمون در اونه واسمون اتفاق بیفته. اگه به این موضوع اعتقاد پیدا کنید هیچ استرسی نخواهید داشت . دوستان چند مورد هست که می خواستم نظرتون رو بدونم:
یه عده از دوستان هستند که رفتند دمه سفارت و منتظرند که هیچ. ما که خیلی شیک نشستیم بهمون خبر بدن که بفرمایید ویزاتون آمدست هم دو گروه هستیم. یه عده می خوان مدیکالشونو تمدید کنند و یه عده وقت کافی واسه جمع و جور کردن دارند. من جزء دسته دوم هستم. حالا واسه اینکه هوشمندانه عمل کنیم به دلیل اینکه فرایند صدور ویزا یه کم طول می کشه و انواع مختلفی داره از جمله 14 روزه و یک ماهه نظرتون چیه زودتر ویزا رو بگیریم و از کدام نوع باشه بهتره. بلیط که فکر کنم پیدا می شه و زیاد محدود کننده نیست. البته ویزا فوری هم صادر می شه که ظاهرا 2 روزه هست ولی مطمئن نیستم که به قولشون عمل کنند یا نه. یه راهه دیگه کم هزینه ولی با ریسکه بیشتر اینه که مثل یکی از دوستان پاس رو بفرستیم واسه آقای مومنی که تا خبر دادند ایشون زحمتشو بکشه. اینجوری مزیتش زمان هست و اینکه نمی خواد 2 بار چمدوناتونو ببندید. نظرتون خیلی واسه من مهمه. ممنون می شم
آقا سيناي عزيز، ارمنستان ويزا يك ماه نداره، ٢١ روزه، ٢ماهه، چهار ماهه و ....
به نظرم ويزاي چهار ماهه بگيريد چون هزينش كمتر از دو ماهه هست،
ضمنا تعداد پستهاتون به ١٢ رسيده ممنون ميشم امضا داشته باشيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 11:01)abbas09 نوشته: (2014-08-30 ساعت 10:43)hamideftex2014 نوشته: سلام دوستان..... صبحتون بخیر.... اینقدر با هم دعوا نکنید.... همه منتظرن .... این انتظار واقعا ادم رو داغون میکنه و باعث میشه ادم حساس بشه.... منم امروز 261 روزه شدم و یه چند روز دیگه به ماه نهم میرسم.... و فقط امید دارم که از سهمیه سپتامر بهم برسه و اگه خدا بخواد ایشود بشم... امروز هم برای اینکه یخورده به خودم دلداری بدم رفتم یه واکسن انفلانزا زدم و دادم پاستور تو کارتم ثبتش کنه که اگه قسمت شد رفتیم پیش اونگان اونجا واسمون دولا پهنا حسابش نکنه..... فقط یه چیز رو بگم که اگه قسنت باشه... میریم.... اگه قسمت نباشه هم نمیریم .... لطفا همبستگی خودتون رو حفظ کنید و به هم احترام بزارید . باشد که همه با هم رستگار شویم. موفق و پیروز باشید.
امیدوارم که شما زودتر کلیر بشی میشه لطف کنید بگید دیگه چه واکسنی توی کارتتون اضافه کرد و ایا کارت جدید گرفتید؟
دوست عزیز.... من قبلا تمام واکسن ها رو زده بودم حتی ابله رو سری پیش یکیش رو تو ایران و یکیش هم تو انکار تزریق کرده بودم.... امروز که رفتم دادم واکسن انفلانزا رو زد و وارد کارت کرد... و اینکه من 2 هفته پیش کپی کارت قبلیم رو با کپی برگه پزشکی که اونگان داده بود رو برده بودم پاستور و اونا هم 10 تومن گرفتن و یه کارت جدید صادر کردن و همه اون قدیمی هارو اونجا وارد کردن.... و چون تو این دو هفته دیدم بچه ها از واکسن انفلانزا صحبت میکنن کفتم بگیرم بزنم که بهانه نداشته باشه.... در ضمن اگه شما تشریف بردین پاستور از خود همون خانومهایی که اونجا کارت رو تکمیل میکنن بپرسین بهتون میگن کدوم واکسن رو باید بزنید... مثلا هپاتیت 3 دفه.... مننژیت 1 دفه ... ابله باید 2 دفه باشه اگه نگرفتین... ام ام ار 2 دفه ... تی دی م 4 بار تو کارت من مهر خورده.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 11:07)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-30 ساعت 10:55)sina2652 نوشته: دوستان عزیز و منتظر:
انشا الله هر چیزی که خیرمون در اونه واسمون اتفاق بیفته. اگه به این موضوع اعتقاد پیدا کنید هیچ استرسی نخواهید داشت . دوستان چند مورد هست که می خواستم نظرتون رو بدونم:
یه عده از دوستان هستند که رفتند دمه سفارت و منتظرند که هیچ. ما که خیلی شیک نشستیم بهمون خبر بدن که بفرمایید ویزاتون آمدست هم دو گروه هستیم. یه عده می خوان مدیکالشونو تمدید کنند و یه عده وقت کافی واسه جمع و جور کردن دارند. من جزء دسته دوم هستم. حالا واسه اینکه هوشمندانه عمل کنیم به دلیل اینکه فرایند صدور ویزا یه کم طول می کشه و انواع مختلفی داره از جمله 14 روزه و یک ماهه نظرتون چیه زودتر ویزا رو بگیریم و از کدام نوع باشه بهتره. بلیط که فکر کنم پیدا می شه و زیاد محدود کننده نیست. البته ویزا فوری هم صادر می شه که ظاهرا 2 روزه هست ولی مطمئن نیستم که به قولشون عمل کنند یا نه. یه راهه دیگه کم هزینه ولی با ریسکه بیشتر اینه که مثل یکی از دوستان پاس رو بفرستیم واسه آقای مومنی که تا خبر دادند ایشون زحمتشو بکشه. اینجوری مزیتش زمان هست و اینکه نمی خواد 2 بار چمدوناتونو ببندید. نظرتون خیلی واسه من مهمه. ممنون می شم
آقا سيناي عزيز، ارمنستان ويزا يك ماه نداره، ٢١ روزه، ٢ماهه، چهار ماهه و ....
به نظرم ويزاي چهار ماهه بگيريد چون هزينش كمتر از دو ماهه هست،
ضمنا تعداد پستهاتون به ١٢ رسيده ممنون ميشم امضا داشته باشيد
ممنون از شما خاله ساری عزیز
من سفارت ابوظبی مصاحبه شدم. ضمنا با قصران گشت تماس گرفتم. این ها ضاهرا سرویس پیکاپ ویزا دارند. گفتم می شه پاسمو بدم بفرستید دبی هر وقت اعلام کردم نفرتون بره ویزام رو بگیره . که ضاهرا یه امر عادی و معمول بود و گفتند هزینش 150 دلار می شه. اینم می تونه یه روشه مطمئن باشه...
شماره کیس: 2014AS55xx
تاریخ و محل مصاحبه: 5 آگست- ابوظبی
تعداد افراد کیس: 1 نفر
تعداد آپدیت ها: 5 بار
وضعیت: سربازی ارتش- کار خصوصی
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
حالا که دیدم بهنام 12 اگوست کلیر شده اونوقت دو روز پیش بهشون تلفن کردن و28 اگوست ایشود شدن دیگه مطمئنم درصد بالایی از شما که همزمان چند اپدیت متوالی و برای تمام اعضای کیس داشتین کلیر شدین
بهتره اگه این شرایط رو دارین راهی شین
بله هزینه داره و بله درصدی هم ممکنه جواب نده امااااا میدونین هر راهی رو باید میرفتین رفتین
واسه هر نوع مهاجرتی فقط بخواین پرونده تشکیل بدین و وکیل بگیرین و چندین سال منتظر باشین هزینش چندین برابر میشه
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منظور از رشته های حساس که منجر به کلیرنس میشه چیه ؟؟
کسی میدونه چه رشته هایی هست ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز من چون خانمم و بچه ها كلير بودن و فقط من چك خورده بودم ولي چون روز مصاحبه ما ٢٢ ژولاي صدور ويزا مشكل داشت من با راهنمايي دوستان تصميم گرفتم كه به ابوظبي رفته و ويزاي خانمم و بچه ها را بگيرم و ١٠ آگوست به سفارت مراجعه كردم و پاسپورتها را تحويل سفارت دادم ولي سفارت هيچ گونه قولي به من نداد و گفتن بايد منتظر بمونم من بعد از ١٨ روز انتظار بالاخره موفق به گرفتن ويزاي خانمم و بچه ها شدم دقيقا همزمان با بچه هاي يكضربي تاريخ ٢٢ ژولاي و بعد من متوجه شدم كه اگه ديرتر هم ميرفتم پروسه كاري من تغييري نميكرد ولي پشيمون هم نيستم كه ريسك كرده و زودتر رفتم ، الان هم خودم منتظر هستم تا كلير شم و چون خودم ديگه تا ٣١ روز ويزاي امارات واسم صادر نميشه خانمم به سفارت مراجعه كنه و ويزاي منو بگيره،
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-30 ساعت 12:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-30 ساعت 12:05 توسط zzarin.)
از بچه گی از شنبه یکشنبه متنفر بودم ، اما الان توی این پنج ماه تنفر به معنای واقعی از این دو روز را حس کردم

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آنکارایی که 3شنبه میرین منم میخوام بگیرم امروز بلیط . قبلا هتل آنکارا پلازا رفتم . دوستان مهاجرسرایی رو ندیدم. شما کدوم هتل رزرو کردین ؟اگه دوست داشتین بیشتر باهم آشنا شیم . دریم لایف و آنکارا رویال شده 1.580 آنکارا پلازا 1.750 . 2 تا 9 سپتامبر . ارزون تر کسی پیدا نکرده؟
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم میخندم
آنقدر میخندم كه غم از روی رود…!