موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
ما مدارک ناقص رو آماده کردیم و میخواستم بپرسم
1)اشکالی داره اگه قبل از این که کیس نامبر رو روی سایت مشاهده کنیم مدارک رو در صندوق بندازیم؟؟
2) در این لینک که نگاه کرذم تمام کیس نامبر ها مربوط به سال های گذشته میشه این به چه صورت هستش؟؟
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
ممنون.
Case Number : 2014AS000024XX
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-09 ساعت 01:05)Saeedv13 نوشته: {پست موقت}
یه هشداری هم بدم به کسانی که دو تا آیدی درست می کنند و سعی می کنند با دو تا لحن مختلف پست بذارن. این کار خلاف مقررات سایت هست و کاربر خاطی دیر یا زود به عقوبت عملش گرفتار خواهد شد. تمام آیدی های چنین کاربری از جمله آیدی اصلی او بسته خواهد شد و تمام پست ها و رتبه های او از بین خواهد رفت. فکر نکنین که من یا بقیه مدیرها متوجه نمیشیم. اگر تا حالا چیزی نگفتیم صرفاً به این دلیل بوده که می خوایم دلیل این کار رو بفهمیم و بعد دست به کار بشیم. نمیگم تیم مدیریت هیچوقت گول نمی خوره چون در فضای مجازی و در دنیای کامپیوتر امروز هیچکس نمی تونه همچین ادعایی بکنه ولی درصد اشتباه ما در این مورد خاص خیلی کم هست. خداوند همه را به راه راست هدایت فرماید. آمین.
آقا اجازه!
منم هر کاری کردم این "نام کاربری" رو از اول ایدیم حذف کنم نشد،مونده همینطوری آبروریزی، ولی نرفتم یه آیدی دیگه درست کنم،باشه واسه تفریح بچه ها بد نیس، ولی اگه اون بالاها آشنا دارین برام حفذش کنین
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-02-09 ساعت 01:05)Saeedv13 نوشته: {پست موقت}
یه هشداری هم بدم به کسانی که دو تا آیدی درست می کنند و سعی می کنند با دو تا لحن مختلف پست بذارن. این کار خلاف مقررات سایت هست و کاربر خاطی دیر یا زود به عقوبت عملش گرفتار خواهد شد. تمام آیدی های چنین کاربری از جمله آیدی اصلی او بسته خواهد شد و تمام پست ها و رتبه های او از بین خواهد رفت. فکر نکنین که من یا بقیه مدیرها متوجه نمیشیم. اگر تا حالا چیزی نگفتیم صرفاً به این دلیل بوده که می خوایم دلیل این کار رو بفهمیم و بعد دست به کار بشیم. نمیگم تیم مدیریت هیچوقت گول نمی خوره چون در فضای مجازی و در دنیای کامپیوتر امروز هیچکس نمی تونه همچین ادعایی بکنه ولی درصد اشتباه ما در این مورد خاص خیلی کم هست. خداوند همه را به راه راست هدایت فرماید. آمین.
عمو سعيد خوب و مهربون،من هم اعتراف مي كنم آيدي اول من ، اسم و فاميلم بود كه بلافاصله متوجه شدم اين راه خطا ست و بعد از آن خداوند مرا به راه راست هدايت فرمودند اما دست راست خود را بالا برده و قسم مي خورم همانطوركه در روز مصاحبه قسم خوردم يك بار هم به اون اسم كامنت نذاشتم يا لااقل من يادم نمياد.
ولي ببين چه ملت گلي هستيم،بلافاصله شروع كرديم به اعتراف
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
چرا توی منتظرسرا دوستان همکاری نمی کنن که کامل بشه؟؟؟ مثلا الان واسه منتظران آنکارا آخرین نفر 31 روز انتظار داره ولی بعد از اون کسی دیگه نیست یعنی توی این 31 روز هیچکس توی آنکارا کلیر نخورده که مشخصاتشو به دوست عزیزمون بده تا وارد منتظرسرا کنه
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-09 ساعت 11:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-09 ساعت 12:09 توسط jojo_hami.)
(2014-02-08 ساعت 05:13)Saeedv13 نوشته: [quote='reza_top60' pid='463037' dateline='1391807920']
رضا جان ملت برای فکر و خیال موضوع کم دارن شما هم براشون سوژه جدید درست می کنی برادر من؟! لاتاری 2 تا شرط ساده داره که 99 درصد برنده ها این دو تا شرط رو دارن. هر کسی این دو تا رو داشته باشه واجد شرایط گرفتن ویزا هست و تمام.
سلام. عمو سعید این دو شرط چی هست؟؟؟؟ که ببینم من دارم اون شرطها را یا نه؟؟
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
120 روز از زمان مصاحبه ما گذشته کلیر که نشدیم هیچ آپدیت هم نشدیم. با توجه به جدول 2013 میانگین انتظار 117روز برای آنکارا بوده و اکثر کلیرنس ها در مرداد و شهریور اعلام شدن، در مورد آپدیت هاچی؟اطلاعاتی وجود داره؟؟؟ این که آپدیت نمی شیم غیر عادی نیست؟؟؟ برای بقیه بچه های2014 روندبه همین صورت هست (بخصوص اونهایی که 3 ماه از مصاحبشون گذشته)؟؟؟؟ فقط چتد نفر اعلام کردند که با فاصله کم آپدیت شدن بقیه آپدیت نشدن؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
یه سوال برای من پیش اومده. آیا امسال کیسی بوده متاهل باشه و یه ضرب ویزا گرفته باشه؟ تا جاییکه که من سایتو خوندم همچین موردی نبوده. ...بوده آیا؟؟؟؟؟
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....