کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
ما مدارک ناقص رو آماده کردیم و میخواستم بپرسم
1)اشکالی داره اگه قبل از این که کیس نامبر رو روی سایت مشاهده کنیم مدارک رو در صندوق بندازیم؟؟
2) در این لینک که نگاه کرذم تمام کیس نامبر ها مربوط به سال های گذشته میشه این به چه صورت هستش؟؟
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html

ممنون.
Case Number : 2014AS000024XX
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-02-08 ساعت 23:17)alimomen نوشته:  آقا سعید یک سوال دارم امکانش هست که کشورهای دیگه زودتر کلیر بشن و یا یکضرباشون زیاد بشه و تعداد کل 50000 ویزا پر بشه وکل برنامه تمام بشه ولی سهمه ایران کامل نشه؟
هیچ ملتی مثل ایرانی ها به زندگی در آمریکا این همه علاقه نداره و هیچ ملتی هم اینقدر کلیر نمی خوره. به لحاظ تئوری و روی کاغذ ممکنه همچین اتفاقی بیفته ولی عملاً اینجوری نمیشه.
تشکر کنندگان: kage.omid ، محبت ، farshadm999 ، H Pier ، قصه گو ، گل نهال ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-02-09 ساعت 01:05)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
یه هشداری هم بدم به کسانی که دو تا آیدی درست می کنند و سعی می کنند با دو تا لحن مختلف پست بذارن. این کار خلاف مقررات سایت هست و کاربر خاطی دیر یا زود به عقوبت عملش گرفتار خواهد شد. تمام آیدی های چنین کاربری از جمله آیدی اصلی او بسته خواهد شد و تمام پست ها و رتبه های او از بین خواهد رفت. فکر نکنین که من یا بقیه مدیرها متوجه نمیشیم. اگر تا حالا چیزی نگفتیم صرفاً به این دلیل بوده که می خوایم دلیل این کار رو بفهمیم و بعد دست به کار بشیم. نمیگم تیم مدیریت هیچوقت گول نمی خوره چون در فضای مجازی و در دنیای کامپیوتر امروز هیچکس نمی تونه همچین ادعایی بکنه ولی درصد اشتباه ما در این مورد خاص خیلی کم هست. خداوند همه را به راه راست هدایت فرماید. آمین.
{پست موقت}
آقا من از الان بگم ۲ تا آیدی دارم ولی‌ اون یکی‌ آیدیمو پسوردشو یادم رفته و اصلا نمیدونم با کدوم ایمیلم ساختم که ریکاوری کنم. و تا به حال هم با اون یکی‌ ایدی پست نذاشتم، یوزر منو نبندین.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، محبت ، قصه گو ، reza_top60 ، soli asali ، pari pariaaa ، shlahni
یه هشداری هم بدم به کسانی که دو تا آیدی درست می کنند و سعی می کنند با دو تا لحن مختلف پست بذارن. این کار خلاف مقررات سایت هست و کاربر خاطی دیر یا زود به عقوبت عملش گرفتار خواهد شد. تمام آیدی های چنین کاربری از جمله آیدی اصلی او بسته خواهد شد و تمام پست ها و رتبه های او از بین خواهد رفت. فکر نکنین که من یا بقیه مدیرها متوجه نمیشیم. اگر تا حالا چیزی نگفتیم صرفاً به این دلیل بوده که می خوایم دلیل این کار رو بفهمیم و بعد دست به کار بشیم. نمیگم تیم مدیریت هیچوقت گول نمی خوره چون در فضای مجازی و در دنیای کامپیوتر امروز هیچکس نمی تونه همچین ادعایی بکنه ولی درصد اشتباه ما در این مورد خاص خیلی کم هست. خداوند همه را به راه راست هدایت فرماید. آمین.

آقا اجازه!
منم هر کاری کردم این "نام کاربری" رو از اول ایدیم حذف کنم نشد،مونده همینطوری آبروریزی، ولی نرفتم یه آیدی دیگه درست کنم،باشه واسه تفریح بچه ها بد نیس، ولی اگه اون بالاها آشنا دارین برام حفذش کنینCool
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-02-08 ساعت 13:21)farshad varaste نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 01:02)kage.omid نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 00:29)shohreh63 نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 23:44)reza_top60 نوشته:  بچه ها من یکی از دوستام ایروان مصاحبه داشته در در مورد طولانی شدن پروسه کلیرنس با آفسیرمفصل صحبت کرده و آفیسر گفته امسال فرم های زیادی برای KCC ارسال شده و اکثر برندگان فرمها رو ارسال کردند و تقاضای ویزا امسال از طرف ایرانی ها زیاد شده بنابراین گفته کار ما توی دادن ویزا سخت تر شده و گفته کیس ها رو باید با دقت بیشنری بررسی کنیم. دوستم گفته پروسه ما چقدر طول میکشه بهشون گفته میانگین 5 ماه دیگه.

پی نوشت: اینا امسال با توجه به تقاضای زیاد میخوان یه عده رو گلچین کنن. نشونه اش هم اینا چند روز پیش یکی از دوستان توی همین تاپیک گفت با اینکه همسرشون معاف بوده و شغلش آزاد بود توی آنکارا کلیر خوردن.امسال رو خدا بخیر بگذرونه.

عجب داستانی شده این لاتاری امسال
آخه یعنی تا شهریور باید منتظر بمونیم ببینیم گلچین میشیم یا نه؟!!!
صبرش كه هيچ ،‌اگه به ما ميگفتن آقا شما روز آخر شهريور كلير ميشي حداقل تكليفت مشخص بود ولي اينكه هيچ خبري نمياد و ميون زمين و هوايي اين از همش بدتره.
واقعا بيخود و بي جهت كارو كاسبي رو تعطيل كردم تو اين وضع بيكاري به اميد هيچ و پوچ .واقعا اين حرفي كه بچه هاي سال پيش زدنند كه تا وقتي ويزا به دستتون نرسيده هيچ تصميم عجولانه اي نگيريد رو بايد طلا گرفت قاب كرد زد به ديوار.
ببخشيد نميخواستم انرژي منفي بدم ولي واقعا اعصابم با اين خبر جديد (گلچين كردن برند ه ها)ديگه كامل بهم ريخت.
ايشالا همگي كلير بشيد و هورا بكشيد.
همه این حرفا در حد حدسو گمان هست و هیچکدوم قطعیت نداره هرچند ممکنه اتفاقی درست باشه.پس فقط بفکر رفتن باشید با در نظر گرفتن اینکه ممکنه به هر علتی نشه که برید. حتی شاید به این نتیجه برسین که اینجا براتون بهتره

اگه این حرف درست بود دست کم سرعتشونو زیاد میکردن که به همه فرمها به قول خودشون با دقت بیشتری نگاه کنن و حق کسی ضایع نشه.
یاره یه چیزی گفته که فقط جواب دوستتونو داده باشه همین
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
تشکر کنندگان: kage.omid ، Alireza 2014 ، soli asali
Toungue 
[عکس: 73153356933958178612.png]

" من میدونم " کارمون تمومه !

با لحن خودش بخونین که حالشو ببرین :
( به هیچ کدوم از ما ویزا نمیدن .
ما نمیتونیم بریم امریکا
اسم همه ی ماها اشتباهی در اومده . )

کارکتر Glum در کارتون ماجراهای گالیور :
" من میدونم " ()()() "We're Doomed" ()()() "It will never work "
میبینم که بازار اعتراف داغه ! منم دوتا آیدی دارم ولی چون اون اسم و فامیل واقعیم بود ترجیح دادم یکی دیگه بسازم.راهی هست بتونم پاکش کنم یا اسممو تغییر بدم ؟ آخه هرکسی که تو گوگل سرچم کنه اینجا پیدام میکنه Sad
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: aghaghia ، kage.omid ، میما ، قصه گو ، aaraam ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-02-09 ساعت 02:19)2014winner نوشته:  میبینم که بازار اعتراف داغه ! منم دوتا آیدی دارم ولی چون اون اسم و فامیل واقعیم بود ترجیح دادم یکی دیگه بسازم.راهی هست بتونم پاکش کنم یا اسممو تغییر بدم ؟ آخه هرکسی که تو گوگل سرچم کنه اینجا پیدام میکنه Sad

متاسفانه اکانتی که ساخته میشه قابل حذف شدن نیست و کلن ساختن 2 اکانت برای یک نفر خلاف قوانین سایته که براحتی هم قابل تشخیصه! اما ما همیشه با این مسئله مشکل نداریم، یعنی به محض مشاهده این مورد کسی رو محروم نمیکنیم، بستگی داره که از اکانت دوم چطور استفاده بشه! متاسفانه بعضی از کاربر ها بعد از این که پستی میذارن و مورد مخالفت یا انتقاد قرار میگیرن با اکانت دوم وارد میشن و شروع میکنن به حمایت از پستی که قبلا گذاشتن!!! اینجاست که باید حواسشون جمع باشه که میرن زیر ذره بین و با تکرار این کار اخطار میگیرن... پس اگر از اون اکانت استفاده نمیکنید نگران نباشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
سلام به عمو سعید گل،
من و نامزدم هرکدوم یه ایدی جداگانه داریم ولی چند روزی که نت نداشت و تو تایپیک ازدواج بعد از قبولی در لاتاری چند تا سئوال مهم داشت من چک میکردم اون اکانت رو ولی پستی یا چیزی نذاشتم دیروز هم یه پستی برای دلداری از دوستمون reza_top60 که دیدگاه خودش گفت ولی با کلی انتقاد مواجه شد گذاشتم و یه رتبه هم بهش دادم چون منو یاد جمله ای معروف از ژرژ سیمون انداخت که میگه تنها چیزی را که نمیتوانم تحمل کنم وجود آدم هایی ست که آنچه در فکرشان هست به زبان نمی آورند.... و اون پست حمایتی و رتبه بدون قصد و نیت بود..... بخشید خودم رو قاطی کردمBig Grin فقط میخواستم مثل بقیه بچه ها خودم بگم سوئ تفاهم نشه......
پیروز باشیWinkCool
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: میما ، قصه گو ، reza_top60 ، soli asali ، H Pier ، محبت ، pari pariaaa

عمو سعيد خوب و مهربون،من هم اعتراف مي كنمBig Grin آيدي اول من ، اسم و فاميلم بود كه بلافاصله متوجه شدم اين راه خطا ست و بعد از آن خداوند مرا به راه راست هدايت فرمودندRolleyes اما دست راست خود را بالا برده و قسم مي خورم همانطوركه در روز مصاحبه قسم خوردم يك بار هم به اون اسم كامنت نذاشتم يا لااقل من يادم نمياد.
ولي ببين چه ملت گلي هستيم،بلافاصله شروع كرديم به اعترافWink
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
چرا توی منتظرسرا دوستان همکاری نمی کنن که کامل بشه؟؟؟ مثلا الان واسه منتظران آنکارا آخرین نفر 31 روز انتظار داره ولی بعد از اون کسی دیگه نیست یعنی توی این 31 روز هیچکس توی آنکارا کلیر نخورده که مشخصاتشو به دوست عزیزمون بده تا وارد منتظرسرا کنه
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، kage.omid ، EKAM ، soli asali ، azifa ، H Pier ، NIKKI ، محبت ، pari pariaaa ، farshad varaste
(2014-02-08 ساعت 05:13)Saeedv13 نوشته:  [quote='reza_top60' pid='463037' dateline='1391807920']
رضا جان ملت برای فکر و خیال موضوع کم دارن شما هم براشون سوژه جدید درست می کنی برادر من؟! لاتاری 2 تا شرط ساده داره که 99 درصد برنده ها این دو تا شرط رو دارن. هر کسی این دو تا رو داشته باشه واجد شرایط گرفتن ویزا هست و تمام.
سلام. عمو سعید این دو شرط چی هست؟؟؟؟ که ببینم من دارم اون شرطها را یا نه؟؟Tongue
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: reza_top60 ، soli asali ، H Pier ، محبت
120 روز از زمان مصاحبه ما گذشته کلیر که نشدیم هیچ آپدیت هم نشدیم. با توجه به جدول 2013 میانگین انتظار 117روز برای آنکارا بوده و اکثر کلیرنس ها در مرداد و شهریور اعلام شدن، در مورد آپدیت هاچی؟اطلاعاتی وجود داره؟؟؟ این که آپدیت نمی شیم غیر عادی نیست؟؟؟ برای بقیه بچه های2014 روندبه همین صورت هست (بخصوص اونهایی که 3 ماه از مصاحبشون گذشته)؟؟؟؟ فقط چتد نفر اعلام کردند که با فاصله کم آپدیت شدن بقیه آپدیت نشدن؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، NIKKI ، pari pariaaa ، kage.omid ، omid05 ، قصه گو ، alirezanz
سلام دوستان.
یه سوال برای من پیش اومده. آیا امسال کیسی بوده متاهل باشه و یه ضرب ویزا گرفته باشه؟ تا جاییکه که من سایتو خوندم همچین موردی نبوده. ...بوده آیا؟؟؟؟؟
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2014-02-09 ساعت 12:47)jojo_hami نوشته:  سلام دوستان.
یه سوال برای من پیش اومده. آیا امسال کیسی بوده متاهل باشه و یه ضرب ویزا گرفته باشه؟ تا جاییکه که من سایتو خوندم همچین موردی نبوده. ...بوده آیا؟؟؟؟؟
بله بودن دوست عزیز . اگه سفرنامه ها رو بخوونین متوجه می شین . مثلا در سفرنامه ایروان خانم هات بیسیک و همسرشون ، ویستاک و .... خیلی های دیگه . ازدواج کردن دلیلی برای کلیرنس خوردن نمی توونه باشه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: EKAM ، soli asali ، H Pier ، محبت ، pari pariaaa ، kage.omid ، jojo_hami ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان