موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-09 ساعت 12:47)jojo_hami نوشته: سلام دوستان.
یه سوال برای من پیش اومده. آیا امسال کیسی بوده متاهل باشه و یه ضرب ویزا گرفته باشه؟ تا جاییکه که من سایتو خوندم همچین موردی نبوده. ...بوده آیا؟؟؟؟؟
بله زیاد. تازه یکی از دوستامون با نام کاربری Amin-AK هم هستند که سربازی هم رفتن و بعد از 11 ماه معاف شدن و در ابوظبی ویزای یکضرب گرفتن که البته مبارکشون باشه من فقط بعنوان یه مورد تقریبا استثنایی ازشون اسم بردم. خودشون و خانمشون شغل خصوصی داشتن.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز لطفا بندرو راهنمایی بفرمایید با تشکر
ما مدارک ناقص رو آماده کردیم ولی 2تا سوال داشتم
1)اشکالی داره اگه قبل از این که کیس نامبر رو روی سایت مشاهده کنیم مدارک رو در صندوق سفارت بندازیم؟؟
2) در این لینک که نگاه کرذم تمام کیس نامبر ها مربوط به سال های گذشته میشه این به چه صورت هستش؟؟
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
ممنون
Case Number : 2014AS000024XX
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم چرا همه دست رو دست گذاشتید از صبح تا شب فقط حدس و گمان میزنید منفی بافی میکنیدو اعصاب همدیگه رو خورد میکنید-منتظرید یک معجزه ای بشه ؟؟؟؟وضع امسال همینه-چرا تا دیر نشده یک اقدامی نمیکنید با یک وکیل صحبت نمیکنید که به نمایندگی از همه بره سفارت یک جواب رسمی بگیره شماها که اینهمه واسه مصاحبه خرج کردید نفری 200 یا 300 هزار تومن هم روش
بخدا اونا جوابگو هستند فقط میخاد یک وکیل به نمایندگی از همه بره تا تکلیف روشن بشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-09 ساعت 17:44)comp نوشته: (2014-02-09 ساعت 16:05)alimomen نوشته: من نمیدونم چرا همه دست رو دست گذاشتید از صبح تا شب فقط حدس و گمان میزنید منفی بافی میکنیدو اعصاب همدیگه رو خورد میکنید-منتظرید یک معجزه ای بشه ؟؟؟؟وضع امسال همینه-چرا تا دیر نشده یک اقدامی نمیکنید با یک وکیل صحبت نمیکنید که به نمایندگی از همه بره سفارت یک جواب رسمی بگیره شماها که اینهمه واسه مصاحبه خرج کردید نفری 200 یا 300 هزار تومن هم روش
بخدا اونا جوابگو هستند فقط میخاد یک وکیل به نمایندگی از همه بره تا تکلیف روشن بشه
واقعا این پست شما باعث شد نگرش مهاجرسرایی ها به لاتاری و مهاجرت عوض بشه
۱.شما با این پست این بندگان خدا رو بیش از پیش مضطرب میکنی
۲.با این روش های اشتباه کمکی که مسلما نمیتونی به کسی بکنی ، ولی ممکنه کارشونو به مخاطره بندازی...
عزیز من این یک روند قدیمیست که ثابت شده وکیل گرفتن و تماس گرفتن های پی در پی هیچ تاثیری در روندش نداره .
راه های تماس و پیگیری و شکایت رو هم مدیر سایت تو یکی از پستا گذاشته بود...اگر قراره پیگیری هم بشه از راهش باید برید جلو .
در ضمن الان مگه وقت این داستاناست؟ هر موقع رسید به ۲-۳ ماه آخر و دیدید اوضاع خرابه تصمیم های انقلابی بگیرید . الان آهنگ همه چی آرومه تو به من دل بستی رو بزار و این افکار وحشتناک رو هم از خودت دور کن .
عزیز من آخه سرمون رو مثل کبک بکنیم زیر برف و آهنگ همه چیز آرومه بذاریم که به کسی استرس وارد نشه؟آیا درسته
پروسه وکیل زمانبر هست 2 یا 3 ماه آخر که دیگه همه چیز تمومه و کار از کار گذشته
شمایی که راه صحیحشو بلدی اگرمیشه به ما هم یاد بده حداقل کاش ارسالهات به 10 تا رسیده بود و میتونستی امضاتو کامل کنی بعدا در مورد صحیح یا غلط بودن روش نظر میدادی
متاسفانه انسانهایی مثل شما تو جامعه ما زیادن انسانهایی که هر بلایی سرشون بیارن دست رو دست میذارن و حتی جرات به خودشون نمیدن که دلیلشو بپرسن
من دارم به مخاطره میندازم یا شمایی که دارید تشویقشون میکنی که هیچ کاری نکنن و تنها نظاره گر پایمال شدن وقت-هزینه و اعصاب و آیندشون باشن
معلومه تماسهای انفرادی جوابگو نیست ولی وقتی وکیل وارد عمل بشه مجبور میشن رسما جواب بدن تاکید من برای وکیل بخاطر جمعی عمل کردن هست نه انفرادی و پراکنده در ضمن مگر سالهای قبل کسی از راه وکیل وارد شده بود که شما میگید جواب نمیده در ضمن راهای پیگیری هم خودم قبلا پستشو گذاشته بودم
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-09 ساعت 18:42)farshad varaste نوشته: (2014-02-09 ساعت 18:15)alimomen نوشته: (2014-02-09 ساعت 17:44)comp نوشته: (2014-02-09 ساعت 16:05)alimomen نوشته: من نمیدونم چرا همه دست رو دست گذاشتید از صبح تا شب فقط حدس و گمان میزنید منفی بافی میکنیدو اعصاب همدیگه رو خورد میکنید-منتظرید یک معجزه ای بشه ؟؟؟؟وضع امسال همینه-چرا تا دیر نشده یک اقدامی نمیکنید با یک وکیل صحبت نمیکنید که به نمایندگی از همه بره سفارت یک جواب رسمی بگیره شماها که اینهمه واسه مصاحبه خرج کردید نفری 200 یا 300 هزار تومن هم روش
واقعا این پست شما باعث شد نگرش مهاجرسرایی ها به لاتاری و مهاجرت عوض بشه
۱.شما با این پست این بندگان خدا رو بیش از پیش مضطرب میکنی
۲.با این روش های اشتباه کمکی که مسلما نمیتونی به کسی بکنی ، ولی ممکنه کارشونو به مخاطره بندازی...
عزیز من این یک روند قدیمیست که ثابت شده وکیل گرفتن و تماس گرفتن های پی در پی هیچ تاثیری در روندش نداره .
راه های تماس و پیگیری و شکایت رو هم مدیر سایت تو یکی از پستا گذاشته بود...اگر قراره پیگیری هم بشه از راهش باید برید جلو .
در ضمن الان مگه وقت این داستاناست؟ هر موقع رسید به ۲-۳ ماه آخر و دیدید اوضاع خرابه تصمیم های انقلابی بگیرید . الان آهنگ همه چی آرومه تو به من دل بستی رو بزار و این افکار وحشتناک رو هم از خودت دور کن .
عزیز من اینجور که شما میگید اصلا هیچ حرفی نزنیم و مثل بکبک سرمون رو بکنیم زیر برف که به کسی استرس وارد نشه آخه باید واقع بین بود
مگر تا حالا کسی وکیل گرفته قبلا که شما میگید تاثیر نداره تاثیر وکیل چندین برابر تماسهای مکرر هست اونجوری دیگر موظف هستند رسما پاسخ بدن محض اطلاعتون راههای پیگیری رو هم خودم تو پستم گذاشته بودم ولی تاکید من بر وکیل بخاطر گروهی عمل کردن هست که مسلما تاثیر زیادی داره این یک پروسه زمانبر هست
2 یا 3 ماه آخر که دیگه وقتی نمونده و تا بخان پاسخ بدن دیگه کار از کار گذشته
متاسفانه انسانهایی مثل شما عادت دارند که دست رو دست بذارن و هر بلایی سرشون بیارن حتی به خودشون جرات ندن دلیلشو بپرسن
شما که میگید این روش اشتباهه لطف کن درستشو به ما یاد بده حداقل کاش 10 تا پست گذاشته بودی و میتونستی امضاتو کامل کنی بعدا در مورد درست یا غلط بودن روش من نظر میدادی
من دارم به مخاطره میاندازم کارشونو یا شمایی که میگی دست رو دست بذارن تا وقت و هزینه و آیندشون پایمال بشه.؟
علی آقای عزیز این حرفا اصلا درست نیست.برنده شدن در قرعه کشی لاتاری همونطور که از اول بهتون اعلام کردن هیچ مسوولیتی برای دولت آمریکا ایجاد نمیکنه که حتما به شما ویزا بده،هرچندکه احتمالش بسیار ضعیفه که بکسی ویزا نرسه.پس گرفتن وکیل نمیتونه کمکی بهمون بکنه. بجای این حرفها بفکر تقویت زبانتون باشید تا اونجا بیشتر بهتون خوش بگذره
منظور گرفتن وکیل برای مشخص شدن تکلیفه نه اینکه وکیل بگیریم که بگیم چرا ویزا نمیدید
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
مدیران محترم هر وقت صلاح دونستید پستمو میتونید پاک کنید.
دوست عزیز وکیل بگیریم بگیم چرا پروسهٔ کیلیرس طولانی شده!؟
دوست من شما ۱۰۰ میلیون هم خرج کنی وکیل هیچ کاری برای کسی نمیتونه انجام بده چون شما درخواست ویزای گوناگونی دادید و باید حتی اگه کیلیرنستون ۱۰۰ سال طول بکشه باید صبر کنید، حرف شما در صورتی تا حدی میتونست درست باشه که شما درخواست ویزاِ E2 تا L1 کرده باشید که وکیل بتونه کاری براتون انجام بده.
دادن ویزا ، طولانی شدن کیلیرس برای سفارت آمریکا یا دولت آمریکا ذره ای اهمیت نداره ، شما با کشوری طرف هستید که با یک نامه میتونه یه کشور رو .........
حالا میخواید برید بگید چرا پروسه کلیرنس ما طولانی شد؟ بخدا آفیسر میزنه زیر خنده.
یک خاطره کوچیک بگم، من تو مالزی که بودم یه کشور پیزوری درب داغون ، درخواست ویزا کار دادم و بهم گفتن باید ۷،۰۰۰ رینگیت واریز کنی برا application و یک سری چیز دیگه و در صورت اپرو نشدن application پول برمیگرده!!! از اون قضیه ۱ سال میگذره بنده ۲ تا کشور عوض کردم هنوز نتونستم پولمو از دولت مالزی بگیرم!!!!!!! حالا شما میخوای به دولت آمریکا بگی چرا پرسهٔ کیلیرنس من طولانی شده!؟
یه کم منطقی باشیم بد نیست.
خوشحالم.
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان این بحث کردن ها هیچ نتیجه ای نداره، علی آقا مرد مومن، برادر من، شما برو تاپیک ازدواجی ها، خیلیاشون وکیل داشتن، با نماینده گان مجلس امریکا مکاتبه کردن نامه گرفتن از نماینده سنا در شهری که مثلا همسرشون ساکن بودن ولی هیچ کدوم تاثیر نداشته، شما میگید وکیل بگیرن دوستان تا تکلیفشون مشخص شه! خب الان 7 ماه مونه به پایان لاتاری اونا نمیان جواب بدن و میگن زمان هست و این دوستان پروسه اداریشون تمام نشده به همین راحتی!! در ضمن خیلی راحت متن نامه قبولی رو میذارن جلوتون و میگن ما که از اول گفتیم قبولی به منزله صدور حتمی ویزا نیست، پس به جای این حرفا و بحثا به فکر کارهایی دیگه ای باشین که بعد از کلیر شدن و ویزا گرفتن باید انجام بدید....
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-09 ساعت 14:22)azifa نوشته: این لینک یک مصاحبهای است که در اکتبر با مسئول بخش ویزا شده. اگر دکمهی کنترل+اف رو بزنید و سرچ کنید به انگلیسی «ایران» از همون قسمت مطلب یک چیزهایی گفته شده دربارهی میزان ویزایی که میدن و یک سری مطالب دیگر.
اینطور که من متوجه شدم یکجا گفته برای هر region که مال ما آسیاست ۵۰هزار ویزا میدن اما حساب که کردم زیر ۲۰ هزار نفر در آسیا برنده شدهاند امسال ولی جای دیگه گفته کلاً ۵۰ هزار ویزا که اگر ۵۰ هزار ویزا رو در کل جهان بدن تقریباً امسال ۳۵.۵ درصد برندگان ویزا خواهند گرفت که این محتملتره.
فک کنم خیلی دلمون رو صابون نزنیم با این وضع. زندگی عادیمون رو بکنیم و به اون ۱۲ نفر خوششانس که ویزاشون رو گرفتهن تبریک دوباره بگیم
http://fpc.state.gov/198409.htm
35درصد؟؟؟؟؟ چه بد.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....