کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 13:39)zzarin نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 13:35)برسام٤ نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 13:30)Lucy.GH نوشته:  سلام،

ما همین الان ایشود شدیم. البته هنوز پاسپورت به دستمون نرسیده، چون سفارت آمریکا تو استوکهلم پاسپورت ما نگاه داشت گفت هروقت ویزاتون بیاد می‌فرستیم. تو سیس ایشود شدیم.

خواستم بچها امیدوار بشن که هنوز ویزا هست.

امیدوارم همه مثل ما که الان خوشحال شدیم خوشحال بشن زوده زود.
----------------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, interview: August 5, Visa: Today

هووووووووورررررااااااااااااااا،تبريك ميگم دوست عزيز

مبارکه شما هم ، از اون هایی بودین که رفتین جلوی سفارت
نه دوست عزیز، من که نوشتم هنوز پاسپورت به دستمون نرسیده. سفارت پاسپورت مون همون روز مصاحبه نگاه داشت.

ما همین الان ایشود شدیم. البته هنوز پاسپورت به دستمون نرسیده، چون سفارت آمریکا تو استوکهلم پاسپورت ما نگاه داشت گفت هروقت ویزاتون بیاد می‌فرستیم. تو سیس ایشود شدیم.

----------------------------------------------------------------------------------------

نه دوست عزیز، من که نوشتم هنوز پاسپورت به دستمون نرسیده. سفارت پاسپورت مون همون روز مصاحبه نگاه داشت.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، azadeh2014 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 13:53)manamilad نوشته:  

دوستان ایشون به طور واضح نوشتن سفارت در استکهلم پاسشونو نگه داشته!!! یعنی اینکه درسته سهمیشون مال ایران بوده اما ظاهرا در هیچکدوم از سه سفارتی که ایرانیها رفتند مصاحبه ندادن
دقیقا.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: manamilad ، m_nikparvaz ، m.mirzaee ، nedaba
سلام دوستان

من امروز بعد از دریافت نتیجه تمدید مدیکال، مستقیم رفتم سفارت و گفتم میخوام این تمدید مدیکال را ارائه بدم و رفتم داخل
دیگه با کارمندای پشت باجه صحبتی نداشتم و خانمی بسیار جوان مدارک را ازم تحویل گرفت به همراه پاس و اسم دفتر پستی و اسم هتل و شماره اتاق را هم یادداشت کرد
گفت جمعه به دفتر پست سر بزنم
پرسیدم اگر ویزا کافی نباشه چی میشه؟ با من تماس میگیرید؟ و اونم گفت میفرستیم هتل
ازش درباره ویزاها و اینکه شرایط چگونه است سوال کردم و جواب قطعی نداد
گفت ممکنه باشه و ممکنه نباشه
بازهم اگر چیزی جدید به دستم رسید اینجا اطلاع میدم
از دوستان انکارا کسی هست که بدون کلیر شدن مدارک و پاس را تحویل داده باشه یا ویزا را براش صادر کرده باشن یا خدانکرده پاس را بهشون برگردونده باشن بدون ویزا؟؟
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-09-03 ساعت 13:54)ermiyaj نوشته:  
نقل قول:
(2014-09-03 ساعت 12:16)katanaser نوشته:  دوستان؛ این قضیه رنگ برگه های AP چیه؟ من و یکی از دوستان به فاصله 1 نفر مصاحبه شدیم. به ما سفید دادند و به اون دوستمون آبی. احتمالا باید یه تفاوتی باشه.
آیا به اروپا سفر داشتید؟

به اروپا فقط خودم داشتم. ولی برنده خانمم بود که فقط به آمریکا سفر داشته. در زمان مصاحبه هم هردو ویزای معتبر توریستی آمریکا داشتیم.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: sia 1306 ، nedaba
اقای اسفند 89 ایا شما کلیر شده بودید؟ که پاس را تحویل گرفت؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: اسفند89 ، pari pari ، shhak ، nedaba
واقعا هرج و مرجه خب بگو لامصبای..............بزنین تو سایت که تموم شد جونمونو به لب رسوندید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: عراقی ، SabSor ، leila.k ، teacherm ، USA2014 ، مارکوپولو ، h_s2108 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 14:19)اسفند89 نوشته:  سلام دوستان

من امروز بعد از دریافت نتیجه تمدید مدیکال، مستقیم رفتم سفارت و گفتم میخوام این تمدید مدیکال را ارائه بدم و رفتم داخل
دیگه با کارمندای پشت باجه صحبتی نداشتم و خانمی بسیار جوان مدارک را ازم تحویل گرفت به همراه پاس و اسم دفتر پستی و اسم هتل و شماره اتاق را هم یادداشت کرد
از دوستان انکارا کسی هست که بدون کلیر شدن مدارک و پاس را تحویل داده باشه یا ویزا را براش صادر کرده باشن یا خدانکرده پاس را بهشون برگردونده باشن بدون ویزا؟؟

یعنی هر کی الان منتظره میتونه بره سفارت پاسپورتشو بده .... خب این چه سودی داره اگه کلیر نشده باشه؟؟؟ میشه بگید اینکار شما چه سودی داره وقتی کلیر نشدید همینطوری رفتید؟
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 14:07)محبت نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:01)lucky star نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 13:13)محبت نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:59)farhad9000 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:50)محبت نوشته:  سلام
.
خواستم یک مورد مهم رو متذکر بشم:
بین بچه هایی که دیروز پاس رو به سفارت انداختیم و ایمیل زده بودیم دیروز عصر و امروز صبح برای هر دو نفر همون جواب ایمیل همیشگی اومد و جالب بود برام.
این نشون میده که ظاهرا جواب دهنده ایمیل ها یا ایمیل رو نمیخونه یا از همه جا بی خبره و یا کلا همین جواب رو میده پس اصلا نمیشه بهش استناد کرد.
سلام
1- امیدوارم هر چه زودتر ویزا بگیرید
2- نگفتن بهتون کلیر هستید یا نه؟
3- در مورد اعلام جدید خبری نیست؟
سلام
1- سپاس
2- خیر به هیچ کس هنوز جوابی ندادن و تک وتوک دارن زنگ میزنن که بیاید پاستون رو بگیرید و شما کلیر نشدید.
3- خیر اما بصورت غیر رسمی خبردار شدم تا 5 سپتامبر تکلیف قضیه روشن شده ست.

سلام به شما دوست عزیز.امیدوارم هر چه زودتر ویزا بگیرید.منطورتون اینه که تا 5 سپتامبر کلا پرونده بسته میشه؟میشه بیشتر توضیح بدید.متشکرم
سلام
نه دوست خوبم 5 سپتامبر تکلیف ویزاها و تعدادشون در ماه سپتامبر معلوم میشه و نه پرونده لاتاری، اون که پایان سپتامبر قراره بسته بشه و من امیدوارم بزودی زود این تاپیک پر بشه از هوررررررررا.

من هم منتظر هوراهای پی در پی هستم.فکر کردم مثل پارسال که تقریبا 20 سپتامبر همه چی تموم شد امسال قراره 5 سپتانبر تموم شه.جوابتون خیالمو راحت کرد
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: محبت ، sonyz2 ، azadeh2014 ، pari pari ، مارکوپولو ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 14:27)abbas09 نوشته:  اقای اسفند 89 ایا شما کلیر شده بودید؟ که پاس را تحویل گرفت؟

خیر

عرض کردم بابت ارائه تمدید مدیکال حالیشون کردم که میخوام برم داخل و اجازه دادن

اگر تمدید مدیکال نداشتم هم اجازه ورود میدادن
با ارائه پاس و برگه صورتی اجازه میدادن
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: abbas09 ، pari pari ، shhak ، پدی ، b_argi ، nedaba
Lucy.GH عزیز بهتون تبریک می گم ، خدا روشکر حداقل امروز یه خبر خوشحال کننده داشتیم امیدوارم که سفارت های دیگه هم یه تکونی به خودشون بدن و دل منتظرین رو شاد کنند
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
سلام به همگی
پرواز اسمان یه ساعت تاخیر داشت. به زحمت ساعت دوازده ربع کم رسیدم سفارت. اول به چمدون گیر دادن ولی با قدری اصرار راه دادن. خانمی پس از سکیوریتی چک یه برگه کاغذ داد که مشخصات و تلفن تماس بنویسم و به همراه پاسپورت ها به علاوه برگه آبی همگی داخل یک پاکت انداختم تو دراپ پاکس. اجازه صحبت با افیسر در صورتی میدن که وقت قبلی داشته باشیم.
خلاصه که توکل به خدا و دعای شما دوستان باید منتظر موند
الان هم لطف دوستان عزیزی شامل حالم شده و تنها نیستم
دمتون گرم
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-09-03 ساعت 14:13)عراقی نوشته:  بچه ها من دیروز از سفارت ایروان استعلام کلیر شدن کردم که این جواب را امروز دادند تازه برنده اصلی را هم آپدیت 2 سپتامبر کردند
از یک طرف پاس را در سفارت میگیرند از این طرف می گویند دیگه ویزا بیشتر از این نداریم ، این دیگه چه قاراشمیشیه

Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don't have visa numbers any
more.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

برای من هم دقیقا همینو فرستادن،
این یعنی اعلام رسمی ؟ دیگه تمومه؟
جواب دوستانی که ایروان پاسشون دست سفارت هست متفاوته با این؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، a.rahaa ، afra198 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 14:29)rasool750 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:19)اسفند89 نوشته:  سلام دوستان

یعنی هر کی الان منتظره میتونه بره سفارت پاسپورتشو بده .... خب این چه سودی داره اگه کلیر نشده باشه؟؟؟ میشه بگید اینکار شما چه سودی داره وقتی کلیر نشدید همینطوری رفتید؟

عرض ادب

به نظر من بواسطه محدود بودن زمان و فرصت کمتر از یکماه تا پایان سپتامبر، بعید نیست که دیگه به همون شکل تماس گرفتن افراد را دعوت کنن
ضمن اینکه اخرین آپ من دقیقا همون 22 اگوست بود که دوستانی هم که باشون تماس گرفته بودن، آپ آخرشون 22 آگوست بود
کلا من بواسطه اینکه زمان زیادی از اعتبار مدیکالم باقی نمونده بود و احتمال میدادم که تماس بگیرن و زمان لازم برای تمدید مدیکال نداشته باشم، تصمیم گرفتم این کار را انجام بدم
ضمن اینکه ورودم به سفارت خدا گواهه اصلا به شکل خواهش و تمنا نبود و خیلی محترمانه عنوان کردم که میخوام تمدید مدیکال را به کارمندتون ارائه بدم
اوناهم خیلی محترمانه اجازه ورود دادن

ضمنا داغ بودن بابت باخت والیبالشون
انصافا دیگه نتونستم با کارمندا پشت باجه صحبت کنم ضمن اینکه فقط یک یا دونفر هم بیشتر پشت باجه نبودن ظاهرا و کلا 4 نفر را توی سفارت دیدم
خانمی هم که مدارک را از من تحویل گرفت، نظرش به سمت صدور ویزاها و ادامه دار بودن روند کلیر شدنها بیشتر مثبت بود تا منفی، ولی جواب قطعی نداد
بازمانده لاتاری 2014
خیلی خیلی خوشحالم چون قرار 5 سپتامبر تموم بشه اگر دادن که چقدر خوب برنامه ریزی اول مون رو اجرا می کنیم اگر هم ندادن باز هم خوب از این عذاب جهنمی میایم بیرون و برنامه دوم رو اجرا می کنیم واقعا امروز خوشحالم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، abbas09 ، rbrb-2015 ، majid0000000000 ، shhak ، مارکوپولو ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 14:29)اسفند89 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:27)abbas09 نوشته:  اقای اسفند 89 ایا شما کلیر شده بودید؟ که پاس را تحویل گرفت؟

خیر

عرض کردم بابت ارائه تمدید مدیکال حالیشون کردم که میخوام برم داخل و اجازه دادن

اگر تمدید مدیکال نداشتم هم اجازه ورود میدادن
با ارائه پاس و برگه صورتی اجازه میدادن

بله میدونم که اعلام نکرده بودن. کلیرید ولی گفتم شاید رفتین داخل گفتن پروسه اداریتون تموم شده. و پاسو گرفتن ولی فعلا ویزا نداریم مثل بعضی از بچه های ابوظبی که بهشون گفتن چکتون تموم شده ممنون که ما رو در جریان قرار میدید
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: اسفند89 ، pari pari ، majid0000000000 ، shhak ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان