کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 14:38)اسفند89 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:29)rasool750 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:19)اسفند89 نوشته:  سلام دوستان

من امروز بعد از دریافت نتیجه تمدید مدیکال، مستقیم رفتم سفارت و گفتم میخوام این تمدید مدیکال را ارائه بدم و رفتم داخل
دیگه با کارمندای پشت باجه صحبتی نداشتم و خانمی بسیار جوان مدارک را ازم تحویل گرفت به همراه پاس و اسم دفتر پستی و اسم هتل و شماره اتاق را هم یادداشت کرد
گفت جمعه به دفتر پست سر بزنم
پرسیدم اگر ویزا کافی نباشه چی میشه؟ با من تماس میگیرید؟ و اونم گفت میفرستیم هتل
ازش درباره ویزاها و اینکه شرایط چگونه است سوال کردم و جواب قطعی نداد
گفت ممکنه باشه و ممکنه نباشه
بازهم اگر چیزی جدید به دستم رسید اینجا اطلاع میدم
از دوستان انکارا کسی هست که بدون کلیر شدن مدارک و پاس را تحویل داده باشه یا ویزا را براش صادر کرده باشن یا خدانکرده پاس را بهشون برگردونده باشن بدون ویزا؟؟

یعنی هر کی الان منتظره میتونه بره سفارت پاسپورتشو بده .... خب این چه سودی داره اگه کلیر نشده باشه؟؟؟ میشه بگید اینکار شما چه سودی داره وقتی کلیر نشدید همینطوری رفتید؟

عرض ادب

به نظر من بواسطه محدود بودن زمان و فرصت کمتر از یکماه تا پایان سپتامبر، بعید نیست که دیگه به همون شکل تماس گرفتن افراد را دعوت کنن
ضمن اینکه اخرین آپ من دقیقا همون 22 اگوست بود که دوستانی هم که باشون تماس گرفته بودن، آپ آخرشون 22 آگوست بود
کلا من بواسطه اینکه زمان زیادی از اعتبار مدیکالم باقی نمونده بود و احتمال میدادم که تماس بگیرن و زمان لازم برای تمدید مدیکال نداشته باشم، تصمیم گرفتم این کار را انجام بدم
ضمن اینکه ورودم به سفارت خدا گواهه اصلا به شکل خواهش و تمنا نبود و خیلی محترمانه عنوان کردم که میخوام تمدید مدیکال را به کارمندتون ارائه بدم
اوناهم خیلی محترمانه اجازه ورود دادن

ضمنا داغ بودن بابت باخت والیبالشون
انصافا دیگه نتونستم با کارمندا پشت باجه صحبت کنم ضمن اینکه فقط یک یا دونفر هم بیشتر پشت باجه نبودن ظاهرا و کلا 4 نفر را توی سفارت دیدم
خانمی هم که مدارک را از من تحویل گرفت، نظرش به سمت صدور ویزاها و ادامه دار بودن روند کلیر شدنها بیشتر مثبت بود تا منفی، ولی جواب قطعی نداد

بسياربسيار سپاس گزارم كه ما رو هم در جريان كارهاتون قرار داديد،ايشاللللللا با دست پر برگرديد.خيلي لطف مي كنيد اگر خبري گرفتيد ما رو هم در جريان بذاريد.
تشکر کنندگان: pari pari ، azadeh2014 ، abbas09 ، majid0000000000 ، shhak ، amir rad ، مارکوپولو ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 14:35)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:13)عراقی نوشته:  بچه ها من دیروز از سفارت ایروان استعلام کلیر شدن کردم که این جواب را امروز دادند تازه برنده اصلی را هم آپدیت 2 سپتامبر کردند
از یک طرف پاس را در سفارت میگیرند از این طرف می گویند دیگه ویزا بیشتر از این نداریم ، این دیگه چه قاراشمیشیه

Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don't have visa numbers any
more.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

برای من هم دقیقا همینو فرستادن،
این یعنی اعلام رسمی ؟ دیگه تمومه؟
جواب دوستانی که ایروان پاسشون دست سفارت هست متفاوته با این؟

سفارت آنکارا تا الان فقط این طور جواب ایمیلها رو میده و اصلا حرفی از تمام شدن ویزا نمیزنه.
Your case is still under review at our Embassy and your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

The DV2014 program will end at the end of 2014 fiscal year; which is 30 September 2014. After this date, we will not be able to process any visa application under this program.

Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
زنده ایم با امید
(2014-09-03 ساعت 14:35)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:13)عراقی نوشته:  بچه ها من دیروز از سفارت ایروان استعلام کلیر شدن کردم که این جواب را امروز دادند تازه برنده اصلی را هم آپدیت 2 سپتامبر کردند
از یک طرف پاس را در سفارت میگیرند از این طرف می گویند دیگه ویزا بیشتر از این نداریم ، این دیگه چه قاراشمیشیه

Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don't have visa numbers any
more.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

برای من هم دقیقا همینو فرستادن،
این یعنی اعلام رسمی ؟ دیگه تمومه؟
جواب دوستانی که ایروان پاسشون دست سفارت هست متفاوته با این؟

آقا! بریم دنبال زندگیمون یا نه؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، nedaba
آنکارا امروز به ما هم همون جواب روتین همیشگی را داد:

Dear MOHAMMADI, AHMAD;

The administrative process on this case has not been completed yet. As soon as the processing is completed, the case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

The DV2014 program will end at the end of 2014 fiscal year; which is 30 September 2014. After this date, we will not be able to process any visa application under this program.

Sincerely,
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، azadeh2014 ، pari pari ، Nooshinsalamat ، nedaba
سلام دوستان. شرایط من در امضای من اومده. دقیقا 60 روز بعد مصاحبه دو تا ایمیل زدم و وضعیت کیسم را پرسیدم. اولی کی سی سی : که جواب داد پروسه شما برای سفارت فرستاده شده و این ایمیل هم می فرستیم ابوظبی. دومی به سفارت ابوظبی: اما از اصلا خبری از جواب سفارت نیست.9 روز گذشته. چرا به ایمیلم جواب ندادند؟ بنظر شخصی من معنیش این است که من کلیر هستم ولی چون میزانامبر نیست یا برنامه اونها مشخص نشده نمی تونند جوابم بدهند. و با شروع کار صدام بزنند و کلیر و ایشود بشم. به تحلیل و نظر شما، نظر من چقدر صحیحه ؟.امید زیادی به خودم دادم؟
تشکر کنندگان: SabSor ، leila.k ، pari pari ، hamid_fs3 ، MOHAMMADKHANI ، مارکوپولو ، sia 1306 ، nedaba
سلام

با عرض پوزش بابت مطرح کردن سوالات مربوط به تاپیک CEAC:

دو سوال دارم. الان بر اساس آمار یکم سپتامبر 46503 ویزا صادر شده. این تعداد بر اساس وضعیت سر کیس هست یا تمام اعضای کیس؟ مثلا اگر کیس 2 نفره را در نظر بگیریم که متقاضی اصلی آن توی سیس ایشود شده باشه و نفر دیگر کیس AP باشه، در این آمار هر دو نفر ایشود شده به حساب میان. درسته؟ اگر اینطوری باشه که تعداد ویزای صادر شده باید زیر 46503 باشد. چون خیلی کیس ها در جدول سیس جلوشون زده ایشود اما وقتی توی سایت سیس چک میکنیم میبینیم 1 نفرشون AP خورده.
کسی از تعداد قرار مصاحبه ها توی سپتامبر خبر داره؟ مخصوصا ناحیه آفریقا؟ چون ناحیه اروپا و آسیا که ظاهرا اکثر READY هاشون کسانی هستند که از مصاحبه انصراف دادند یا قرار مصاحبه جدید بهشون ندادند و ظاهرا تعداد اندکی این روزها مصاحبه میشن. پس میمونه آفریقا که 12508 تا READY داره!! که تقریبا 1700 کیس (بطور تقریبی معادل با 3500 نفر) نفر کارنتی ماه سپتامبر هستند و قرا بوده که این ماه مصاحبه بشن!!!!

به نظرم بعید به نظر میاد و اصلا هم منطقی نیست که این ماه قرار مصاحبه تعیین کرده باشن. چون الان 5149 AP داریم که به احتمال غریب به یقین بالای 4000 نفر تا آخر سپتامبر باید کلیر بشن و این در حالیه که 3500 ویزا باقی مونده! پس اگه این ماه دیگه قرار مصاحبه برای هیچ ناحیه ای تعیین نکنند میشه امیدوار بود که ایران سهمیه 1500 تاییش رو به طور کامل دریافت کنه.
نظرتون چیه؟

ممنون
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
تشکر کنندگان: avayebahar ، majid0000000000 ، SabSor ، kamranh ، afra198 ، sia 1306 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:11)amohammadi348 نوشته:  آنکارا امروز به ما هم همون جواب روتین همیشگی را داد:

Dear MOHAMMADI, AHMAD;

The administrative process on this case has not been completed yet. As soon as the processing is completed, the case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

Sincerely,
آپدیت امروز رو هم داشتید؟
زنده ایم با امید
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 12:44)Touraj2014 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:16)katanaser نوشته:  دوستان؛ این قضیه رنگ برگه های AP چیه؟ من و یکی از دوستان به فاصله 1 نفر مصاحبه شدیم. به ما سفید دادند و به اون دوستمون آبی. احتمالا باید یه تفاوتی باشه.

دوست گرامي
تفاوتشون در اينه كه وقتي ميخوان برگه هاي خالي را پرينت بگيرن اول برگه هاي سفيد رو ميذارن ، وقتي برگه هاي سفيد تموم شد برگه هاي آبي رو ميذارن و بعد از تموم شدن اونم برگه هاي صورتي را پرينت ميگيرن . فرقشون همينه .
موفق باشيد و زياد به رنگ برگه ها توجه نكنيد. :D:D:D:D:D:D:D:D:D

فرق نداره
تنها فرقش در اینه هر سفارت بچه ها رو یه جور رنگ میکنه
ابوظبی ابیمون میکنه
ترکیه صورتی
آخرش هم نوبت ما میرسه رنگشون کنیم
:P
:rolleyes:
:cool:
:D
(2014-09-03 ساعت 15:16)mehrzad2013 نوشته:  سلام

دو سوال دارم. الان بر اساس آمار یکم سپتامبر 46503 ویزا صادر شده. این تعداد بر اساس وضعیت سر کیس هست یا تمام اعضای کیس؟ مثلا اگر کیس 2 نفره را در نظر بگیریم که متقاضی اصلی آن توی سیس ایشود شده باشه و نفر دیگر کیس AP باشه، در این آمار هر دو نفر ایشود شده به حساب میان. درسته؟ اگر اینطوری باشه که تعداد ویزای صادر شده باید زیر 46503 باشد. چون خیلی کیس ها در جدول سیس جلوشون زده ایشود اما وقتی توی سایت سیس چک میکنیم میبینیم 1 نفرشون AP خورده.
کسی از تعداد قرار مصاحبه ها توی سپتامبر خبر داره؟ مخصوصا ناحیه آفریقا؟ چون ناحیه اروپا و آسیا که ظاهرا اکثر READY هاشون کسانی هستند که از مصاحبه انصراف دادند یا قرار مصاحبه جدید بهشون ندادند و ظاهرا تعداد اندکی این روزها مصاحبه میشن. پس میمونه آفریقا که 12508 تا READY داره!! که تقریبا 1700 کیس (بطور تقریبی معادل با 3500 نفر) نفر کارنتی ماه سپتامبر هستند و قرا بوده که این ماه مصاحبه بشن!!!!

به نظرم بعید به نظر میاد و اصلا هم منطقی نیست که این ماه قرار مصاحبه تعیین کرده باشن. چون الان 5149 AP داریم که به احتمال غریب به یقین بالای 4000 نفر تا آخر سپتامبر باید کلیر بشن و این در حالیه که 3500 ویزا باقی مونده! پس اگه این ماه دیگه قرار مصاحبه برای هیچ ناحیه ای تعیین نکنند میشه امیدوار بود که ایران سهمیه 1500 تاییش رو به طور کامل دریافت کنه.
نظرتون چیه؟

ممنون

اقا من یه چیز رو نمیفهمم. شما کیس نامبرت بالاتر از منه. اما زودتر از من رفتی مصاحبه. میشه مگه؟؟!!
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: mehrzad2013 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:16)mehrzad2013 نوشته:  سلام

نظرتون چیه؟

ممنون

پاسخ سوال اولتون:بر اساس تمام اعضای کیس است .اگه یه کیس دو نفره سرکیس ایشود باشه،در آمار ایشودی ها یک نفر حساب میشه و نفر دوم در آمار APهاست.

سوال دوم: در مورد آنکارا می دونم که تا چهار سپتامبر قرار ملاقات صادر شده.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: m.mirzaee ، mehrzad2013 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:18)majid0000000000 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:11)amohammadi348 نوشته:  آنکارا امروز به ما هم همون جواب روتین همیشگی را داد:

Dear MOHAMMADI, AHMAD;

Sincerely,
آپدیت امروز رو هم داشتید؟

بله دوست عزیز. یک آپدیت کذایی و الکی برای هر 2 نفر
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:20)سعید پ نوشته:  اقا من یه چیز رو نمیفهمم. شما کیس نامبرت بالاتر از منه. اما زودتر از من رفتی مصاحبه. میشه مگه؟؟!!

درود
بله امسال بدلیل مشکلات و بی نظمی های متعدد این همه مسائل عجیب و غریب به وجود اومده. از جمله حرف این سفارتها مبنی بر اتمام ویزا. تازه از یکی دو ماه قبل!! به قول معروف-از طرف مجریان برنامه لاتری: ما رکورد زدیم. ما رکوررررررررد زدیم!
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pari ، khder ، سعید پ ، moein_sg ، exxedus ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:15)avayebahar نوشته:  سلام دوستان. شرایط من در امضای من اومده. دقیقا 60 روز بعد مصاحبه دو تا ایمیل زدم و وضعیت کیسم را پرسیدم. اولی کی سی سی : که جواب داد پروسه شما برای سفارت فرستاده شده و این ایمیل هم می فرستیم ابوظبی. دومی به سفارت ابوظبی: اما از اصلا خبری از جواب سفارت نیست.9 روز گذشته. چرا به ایمیلم جواب ندادند؟ بنظر شخصی من معنیش این است که من کلیر هستم ولی چون میزانامبر نیست یا برنامه اونها مشخص نشده نمی تونند جوابم بدهند. و با شروع کار صدام بزنند و کلیر و ایشود بشم. به تحلیل و نظر شما، نظر من چقدر صحیحه ؟.امید زیادی به خودم دادم؟

راستش به نظرم ما اصلا نمیدونیم منظور اونا از جواب ندادن چیه و فقط و فقط میتونیم حدس بزنیم. مثل جریان رنگ برگه ای که بمون دادن!
به نظرم فعلااا هیچ حدسی نمیشه زد
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
(2014-09-03 ساعت 14:25)katanaser نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 13:54)ermiyaj نوشته:  
نقل قول:
(2014-09-03 ساعت 12:16)katanaser نوشته:  دوستان؛ این قضیه رنگ برگه های AP چیه؟ من و یکی از دوستان به فاصله 1 نفر مصاحبه شدیم. به ما سفید دادند و به اون دوستمون آبی. احتمالا باید یه تفاوتی باشه.
آیا به اروپا سفر داشتید؟

به اروپا فقط خودم داشتم. ولی برنده خانمم بود که فقط به آمریکا سفر داشته. در زمان مصاحبه هم هردو ویزای معتبر توریستی آمریکا داشتیم.

دوستان به ما هم برگه سفید دادند نمیدونم چرا .همسرم سربازی رفته بود و من هم هفت سال پیش کار نیمه خصوصی داشتم نمیدونم به این دلیل برگه سفید گرفتیم ؟یعنی وضع ما از آبی ها بدتره؟
سلام دوستان من چند روز پیش به انکارا میل زدم امروز این جواب رو به من دادن.... دوستان چه تفسیری دارید از متن این میل.؟؟؟؟
Dear *****************.1;

Your case is still under review at our Embassy and your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: a.rahaa ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان