کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 15:32)mehrzad2013 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:20)سعید پ نوشته:  اقا من یه چیز رو نمیفهمم. شما کیس نامبرت بالاتر از منه. اما زودتر از من رفتی مصاحبه. میشه مگه؟؟!!

درود
بله امسال بدلیل مشکلات و بی نظمی های متعدد این همه مسائل عجیب و غریب به وجود اومده. از جمله حرف این سفارتها مبنی بر اتمام ویزا. تازه از یکی دو ماه قبل!! به قول معروف-از طرف مجریان برنامه لاتری: ما رکورد زدیم. ما رکوررررررررد زدیم!

راست گفتن که رکورد زدن.
رکورد به جهنم کشیدن زندگی این همه آدم بدون جنگ و خونریزی.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، mehrzad2013 ، zzarin ، pari pari ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 14:35)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:13)عراقی نوشته:  بچه ها من دیروز از سفارت ایروان استعلام کلیر شدن کردم که این جواب را امروز دادند تازه برنده اصلی را هم آپدیت 2 سپتامبر کردند
از یک طرف پاس را در سفارت میگیرند از این طرف می گویند دیگه ویزا بیشتر از این نداریم ، این دیگه چه قاراشمیشیه

Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don't have visa numbers any
more.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

برای من هم دقیقا همینو فرستادن،
این یعنی اعلام رسمی ؟ دیگه تمومه؟
جواب دوستانی که ایروان پاسشون دست سفارت هست متفاوته با این؟
من هم دیروز ایمیل زدم و راجع به کلیرنس و موجودی ویزا سوال کردم دقیقا همین جوابو همین الان بهم ایمیل کردن و دیروز یه آپ ناقابل واسه خودم زدن.
واقعاً که؟؟؟!!!
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: a.rahaa ، pari pari ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:35)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان من چند روز پیش به انکارا میل زدم امروز این جواب رو به من دادن.... دوستان چه تفسیری دارید از متن این میل.؟؟؟؟
Dear *****************.1;

Your case is still under review at our Embassy and your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

The DV2014 program will end at the end of 2014 fiscal year; which is 30 September 2014. After this date, we will not be able to process any visa application under this program.

Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

حمید جان
تحلیلی وجود نداره. همون پاسخیه که لز 2 ماهه پیش دارن میدن.
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
تشکر کنندگان: pari1392 ، pari pari ، nedaba
اگر بار گران بودیم موندیم ( یعنی هنوزم هستیم)
اگر نامهربان بودیم موندیم ( یعنی هنوزم هستیم)
به خبری که هم اکنون سایت سفارت ارمنستان به من داد توجه فرمایید.
اول ایمیل خودم رو میزارم بعدم جواب اونا رو

TO WHOM IT MAY CONCERN

Dear Sir/Ms
I have been selected for DV lottery 2014. My interview took place on Armenia at U.S. Embassy in Yerevan. I'm concerned why the administrative processing is taking too long as more than 5 mounts that makes me send you this email. I would be grateful if you kindly informed me about the latest status of my case. Please let me know if my administrative processing has been finished and my case is pending or not ?
Best Regard
حالا جواب اونا رو ببینید:
Dear inquirer,
Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more.

Sincerely,

IV Unit,

برای من دیگه لاتاری 2014 تمام شده است . خداحافظ لاس وگاس .
casenumber:2014AS4248[/align][/quote]
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، mehrzad2013 ، sia 1306 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:42)shhak نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:35)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان من چند روز پیش به انکارا میل زدم امروز این جواب رو به من دادن.... دوستان چه تفسیری دارید از متن این میل.؟؟؟؟
Dear *****************.1;

Your case is still under review at our Embassy and your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

The DV2014 program will end at the end of 2014 fiscal year; which is 30 September 2014. After this date, we will not be able to process any visa application under this program.

Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

Is pending با has not been completed یک منظور رو نشون میده؟یا یکیش به معنی کلیر هست ودیگری به معنی تموم نشدن چک؟

جفتشون یک معنی میده. من هر دو مدل ایمیل را دریافت کردم.
تشکر کنندگان: shhak ، pari pari ، nedaba
رنگ برگه ها هیچ معنی خاصی ندارن مال ما آبی بود و دوستمون که با ما مصاحبه شد سفید به هر دومون با هم زنگ زدن و من پاسپورت همه رو بردم و در یک روز با هم ایشود شدیم و ویزا گرفتیم..... اتفاقا این دوستمون خیلی نگران رنگ متفاوت برگش بود.
تشکر کنندگان: pari pari ، حاجی واشنگتن ، sia 1306 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:35)homy ka نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:25)katanaser نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 13:54)ermiyaj نوشته:  
نقل قول:
(2014-09-03 ساعت 12:16)katanaser نوشته:  دوستان؛ این قضیه رنگ برگه های AP چیه؟ من و یکی از دوستان به فاصله 1 نفر مصاحبه شدیم. به ما سفید دادند و به اون دوستمون آبی. احتمالا باید یه تفاوتی باشه.
آیا به اروپا سفر داشتید؟

به اروپا فقط خودم داشتم. ولی برنده خانمم بود که فقط به آمریکا سفر داشته. در زمان مصاحبه هم هردو ویزای معتبر توریستی آمریکا داشتیم.

دوستان به ما هم برگه سفید دادند نمیدونم چرا .همسرم سربازی رفته بود و من هم هفت سال پیش کار نیمه خصوصی داشتم نمیدونم به این دلیل برگه سفید گرفتیم ؟یعنی وضع ما از آبی ها بدتره؟

من مطمئنم که رنگ برگه هایی که بهمون دادن هم حکمتی داره و بیخودی نیست. هر رنگ یه نشونه هست که ما نمیدونیم!
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:43)mehdialvandi نوشته:  اگر بار گران بودیم موندیم ( یعنی هنوزم هستیم)
اگر نامهربان بودیم موندیم ( یعنی هنوزم هستیم)
به خبری که هم اکنون سایت سفارت ارمنستان به من داد توجه فرمایید.
اول ایمیل خودم رو میزارم بعدم جواب اونا رو

TO WHOM IT MAY CONCERN

Dear Sir/Ms
I have been selected for DV lottery 2014. My interview took place on Armenia at U.S. Embassy in Yerevan. I'm concerned why the administrative processing is taking too long as more than 5 mounts that makes me send you this email. I would be grateful if you kindly informed me about the latest status of my case. Please let me know if my administrative processing has been finished and my case is pending or not ?
Best Regard
حالا جواب اونا رو ببینید:
Dear inquirer,

Sincerely,

IV Unit,

برای من دیگه لاتاری 2014 تمام شده است . خداحافظ لاس وگاس .
casenumber:2014AS4248[/align]
[/quote]

تا پایان روز 30 سپتامبر باید امیدوار بود.این ایمیل هم به خاطر اونه که احتمالا سهمیه این ماه نیومده .پس باید امیدوار بود.
زنده ایم با امید
تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pari ، azadeh2014 ، mehrzad2013 ، nedaba
دوستان ايروان بلاخره جواب داد
ولي كاش نميداد
Sad
ارمنستان ويزا تموم كرده

Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
ارمنستان جان باز هم سایتش رو آپ دیت کرد. 6 تا کیس غیر لاتاری جدید. من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: abbas09 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:48)Behzad_alonee نوشته:  دوستان ايروان بلاخره جواب داد
ولي كاش نميداد
Sad
ارمنستان ويزا تموم كرده

Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX

دوست عزیز
سفارت ارمنستان این جواب را توی ماه پیش هم میداد.
هنوز هیچ چیز کاملا مشخص و قطعی نیست.
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، pari pari ، hamid_fs3 ، pari1392 ، nedaba
به نظر شما آخه کسی که توی مصاحبه می پرسه برای چی می خوای بری آمریکا!!! می تونه حال ما رو درک کنه؟
اگه می دونست ما چه جور جایی زندگی می کنیم اصلا یه همچین سوالی رو می پرسید؟
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، khder ، rezasadeghi ، nazanin fatemi ، nedaba
دوستانی که برگه سفید از ابوظبی گرفتند آخرین آپدیت تون کی بوده؟
سلام دوستان
ما امروز رفتيم مديكال و ٧٠٥ دلار پياده شديم
جالبه كه من تمام واكسنهام كامل ولى همسرم هيچ واكسنى نزده بود ، به ايشون هيچى نزد گفت كامله ولى به من ٣ تا زد
خدا بخير بگزرونه!!!!!!!
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: pari pari ، azadeh2014 ، Nooshinsalamat ، sia 1306 ، nedaba
دوستان دقت کنید:

an•y•more (ˌɛn iˈmɔr, -ˈmoʊr)

adv.
1. any longer.

2. nowadays; presently

پس با ایمیل قبلی فرقی نداره یعنی الان نامبر نداریم نه اینکه دیگه نداریم شبهه بوجود نیاد هنوز معلوم نیست تمام شده باشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: sonyz2 ، mehrzad2013 ، برسام٤ ، ghasoo ، حاجی واشنگتن ، arash1392 ، sal0811 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان