کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
فقط سایت سفارتها رسمیت داره مثل پارسال اعلام میکنن
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pari ، NarCssuS ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:11)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 13:40)pari pari نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:01)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 07:28)m.mirzaee نوشته:  بچه ها میدونم که الان همه همه همه تصمیم داریم که برای چک کردن وضعیتمون سفارت نریم
اما ویزاتون رو اماده کنید و پروازها رو هم رصد کنید
یه سئوال ابوظبی فقط پاسها رو روز یکشنبه و سه شنبه میگیره؟
آیا NMC دوبی پنجشنبه هم چکاپ میکنه و تا شنبه جواب مدیکال رو میده؟
ممنون اگر جواب بدید

پری پری عزیز فقط تشکر میکنی
یه جواب هم بدی بد نیستا Big Grin

حق با شماست من وظيفمه كه جواب بدم ولى باور كنيد ديگه اصلا دل و دماغ ندارم كه چيزى بنويسم. فقط ميام اينجا ببينم چه خبره.بازم عذر ميخوام. بله اگه مثل روال سابق باشه همون يكشنبه و سه شنبه ميگيره، nmc هم پنج شنبه ها بازه و كار ميكنن قبلا تا شنبه جواب ميدادن ولى الان شايد به دليل ازدحام بيشتر طول بكشه
پرلی خانم من که به نوبه خودم دعا میکنم زودتر بپری بری سفارتت و. ویزات رو بگیری
من مطمئنم اینسری شما تو کلیر شده هایی و برای دریافت ویزا میری سفارت
گفتی میخوای بری سفارت چی شد؟
تصمیمت هنوز سر جاشه یا میخوای همینجا وای واااااااااااااییییییییییی کنی؟
ممنونم . فعلا منتظر ويزاى دوبى هستم . ويزام كه اومد اگه ببينم هنوز رسما اعلام نكردن كه تموم شده و هنوز سفارت پاسارو ميگيره احتمالا ميرم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: sonyz2 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:52)amohammadi348 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:48)Behzad_alonee نوشته:  دوستان ايروان بلاخره جواب داد
ولي كاش نميداد
Sad
ارمنستان ويزا تموم كرده

Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX

دوست عزیز
سفارت ارمنستان این جواب را توی ماه پیش هم میداد.
هنوز هیچ چیز کاملا مشخص و قطعی نیست.
اگر این جوابشون هم واقعی باشه باز هم جای خوشحالی که بااخره از این جهنم کشیدمون بیرون معلوم نیست چه گناهی کردیم که توی این عذاب افتادیم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:56)pari pari نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:01)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 07:28)m.mirzaee نوشته:  بچه ها میدونم که الان همه همه همه تصمیم داریم که برای چک کردن وضعیتمون سفارت نریم
اما ویزاتون رو اماده کنید و پروازها رو هم رصد کنید
یه سئوال ابوظبی فقط پاسها رو روز یکشنبه و سه شنبه میگیره؟
آیا NMC دوبی پنجشنبه هم چکاپ میکنه و تا شنبه جواب مدیکال رو میده؟
ممنون اگر جواب بدید

پری پری عزیز فقط تشکر میکنی

حق با شماست من وظيفمه كه جواب بدم ولى باور كنيد ديگه اصلا دل و دماغ ندارم كه چيزى بنويسم. فقط ميام اينجا ببينم چه خبره.بازم عذر ميخوام. بله اگه مثل روال سابق باشه همون يكشنبه و سه شنبه ميگيره، nmc هم پنج شنبه ها بازه و كار ميكنن قبلا تا شنبه جواب ميدادن ولى الان شايد به دليل ازدحام بيشتر طول بكشه
ممنونم . فعلا منتظر ويزاى دوبى هستم . ويزام كه اومد اگه ببينم هنوز رسما اعلام نكردن كه تموم شده و هنوز سفارت پاسارو ميگيره احتمالا ميرم
پاسارو که دیروز نگرفت
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba
دوستان جمعه ميشه رفت سفارت؟؟؟؟؟
چون جواب آزمايشات ما فردا ساعت ٣ حاضره!!!!Wink
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: abbas09 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:47)majid0000000000 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:43)mehdialvandi نوشته:  اگر بار گران بودیم موندیم ( یعنی هنوزم هستیم)
اگر نامهربان بودیم موندیم ( یعنی هنوزم هستیم)

برای من دیگه لاتاری 2014 تمام شده است . خداحافظ لاس وگاس .
casenumber:2014AS4248[/align]

تا پایان روز 30 سپتامبر باید امیدوار بود.این ایمیل هم به خاطر اونه که احتمالا سهمیه این ماه نیومده .پس باید امیدوار بود.
[/quote]

منم موافقم. هنوز سهمیه سپتامبر به سفارت ها ابلاغ نشده و اونها هم چونکه آمار و اطلاعاتی در مورد باقیمانده ویزاها ندارند(حتی به اندازه بچه های مهاجرسرا) فعلا این چند روزه اینجوری می گن که شما پا نشی بری سفارت که مبادا حتی %1 اگر سهمیه ویزا برای این ماه بهشون ابلاغ نشد( که %100 میشهSmile )، پاس شماها رو دستشون نمونه و زحمت زنگ زدن اضافی به شما برای پس گرفتن پاستون به گردنشون نیفته. خوب بیچاره ها گناه دارن دیگه. خسته میشن!
شما اگه نمی خوای تا آخر سپتامبر امیدوار باشی نباش. ولی حداقل تا 5 سپتامبر صبر داشته باش و امیدوار باش.
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
(2014-09-03 ساعت 15:56)نیلان نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:46)rainolf نوشته:  رنگ برگه ها هیچ معنی خاصی ندارن مال ما آبی بود و دوستمون که با ما مصاحبه شد سفید به هر دومون با هم زنگ زدن و من پاسپورت همه رو بردم و در یک روز با هم ایشود شدیم و ویزا گرفتیم..... اتفاقا این دوستمون خیلی نگران رنگ متفاوت برگش بود.

هوررررررررررررررررررااااااااااااا
Big Grin

عزیز این هورا رو باید 5 روز پیش میکشیدی نه الان که سهمیه رو هواست میشه یکم دست از هورا کشیدن الکی برداری ببینیم باید چیکار کنیم؟ملت رو هم پاک گمراه میکنی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: sonyz2 ، abbas09 ، homy ka ، azadeh2014 ، حاجی واشنگتن ، MOHAMMADKHANI ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 14:33)MOHAMMADKHANI نوشته:  Lucy.GH عزیز بهتون تبریک می گم ، خدا روشکر حداقل امروز یه خبر خوشحال کننده داشتیم امیدوارم که سفارت های دیگه هم یه تکونی به خودشون بدن و دل منتظرین رو شاد کنند

مرسی‌، باور کنید زیاد دلم نمیومد که خبر بذارم چون بچه‌ها خیلی‌ استرس دارن. امیدوارم که زود جواب مثبت واسه همه بیاد. کنسولر روز مصاحبه بهمون گفت اگه تو آگوست ویزا نگرفتید شانستون واسه سپتامبر خیلی‌ کمه، ولی‌ مثل اینکه اشتباه کرد. خانمم هم همش نه امید بود و میگفت تموم شده بهمون نمیدان ولی‌ همچنان امید داشتم. امیدوارم که همهٔ این جواب ایمیلها اشتباه باشه و در عمل بچه ویزاشون بیاد.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
(2014-09-03 ساعت 15:59)mehrzad2013 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:47)majid0000000000 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:43)mehdialvandi نوشته:  اگر بار گران بودیم موندیم ( یعنی هنوزم هستیم)
اگر نامهربان بودیم موندیم ( یعنی هنوزم هستیم)

برای من دیگه لاتاری 2014 تمام شده است . خداحافظ لاس وگاس .
casenumber:2014AS4248[/align]

تا پایان روز 30 سپتامبر باید امیدوار بود.این ایمیل هم به خاطر اونه که احتمالا سهمیه این ماه نیومده .پس باید امیدوار بود.

منم موافقم. هنوز سهمیه سپتامبر به سفارت ها ابلاغ نشده و اونها هم چونکه آمار و اطلاعاتی در مورد باقیمانده ویزاها ندارند(حتی به اندازه بچه های مهاجرسرا) فعلا این چند روزه اینجوری می گن که شما پا نشی بری سفارت که مبادا حتی %1 اگر سهمیه ویزا برای این ماه بهشون ابلاغ نشد( که %100 میشهSmile )، پاس شماها رو دستشون نمونه و زحمت زنگ زدن اضافی به شما برای پس گرفتن پاستون به گردنشون نیفته. خوب بیچاره ها گناه دارن دیگه. خسته میشن!
شما اگه نمی خوای تا آخر سپتامبر امیدوار باشی نباش. ولی حداقل تا 5 سپتامبر صبر داشته باش و امیدوار باش.
[/quote]
دوست عزیز حرفت حقه، ولی ما اینقدر منتظر سهمیه جون، جولای ، آگست و سپتامبر موندیم دیگه نایی نمونده واسمون. حالا اونایی که 300 روزه منتظرن چییییی میکشن. خدا به هممون صبر بده.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pari ، mehrzad2013 ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:58)alimomen نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:56)pari pari نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:01)m.mirzaee نوشته:  پری پری عزیز فقط تشکر میکنی

پاسارو که دیروز نگرفت

اره ميدونم. منظورم اينه كه اصلا ببينم اوضاع چه طور ميشه؟ ديگه حتى اصلا كسى رو راه ميدن بره توى سفارت يا نه؟ به نظر من تا هفته ديگه همه چى معلوم ميشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: sonyz2 ، alimomen ، nedaba
189 انتظار(با احترام نظامی مخصوص خدمت پری پری عزیز)
منم 2 سپتامبر آپ شدم
ولی بلکه بخاطر خروجم از مرزه؟ چون دوستم که با هم رفته بودیم مصاحبه آپ نشده
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
چه سوت و کوره اینجا!!!
هنوز که چیزی قطعی نیست
چرا پس هنوز ی عده میرن مصاحبه؟!!!
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: pari pari ، sonyz2 ، NEURON ، nedaba
همین الان ایروان این ایمیلو زده:
Dear inquirer,

Sincerely,

IV Unit,

کسی این ایمیلو دریافت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:58)Hassan2014 نوشته:  دوستان جمعه ميشه رفت سفارت؟؟؟؟؟
چون جواب آزمايشات ما فردا ساعت ٣ حاضره!!!!Wink
دوست گرامي
جمعه جزء روزهاي كاري آنكاراست. فكر نميكنم مشكلي براي مراجعه باشه. مگر شما كلير شديد يا تماسي با شما داشتن ؟
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: MOHAMMADKHANI ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 16:19)afra198 نوشته:  همین الان ایروان این ایمیلو زده:
Dear inquirer,

Sincerely,

IV Unit,

کسی این ایمیلو دریافت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله دوست عزیز.
در صفحات قبلی هم دوستان دیگه اعلام کردن که امروز همین متن را دریافت کردن.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: afra198 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان