کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
[quote='NEURON' pid='545481' dateline='1409744662']
189 انتظار(با احترام نظامی مخصوص خدمت پری پری عزیز)
منم 2 سپتامبر آپ شدم
ولی بلکه بخاطر خروجم از مرزه؟ چون دوستم که با هم رفته بودیم مصاحبه آپ نشده
[/quote
اختيار دارين اين حرفا چيهBig Grin
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: NEURON ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:43)mehdialvandi نوشته:  اگر بار گران بودیم موندیم ( یعنی هنوزم هستیم)
اگر نامهربان بودیم موندیم ( یعنی هنوزم هستیم)
به خبری که هم اکنون سایت سفارت ارمنستان به من داد توجه فرمایید.
اول ایمیل خودم رو میزارم بعدم جواب اونا رو

TO WHOM IT MAY CONCERN

Dear Sir/Ms
I have been selected for DV lottery 2014. My interview took place on Armenia at U.S. Embassy in Yerevan. I'm concerned why the administrative processing is taking too long as more than 5 mounts that makes me send you this email. I would be grateful if you kindly informed me about the latest status of my case. Please let me know if my administrative processing has been finished and my case is pending or not ?
Best Regard
حالا جواب اونا رو ببینید:
Dear inquirer,
Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia
برای من دیگه لاتاری 2014 تمام شده است . خداحافظ لاس وگاس .
casenumber:2014AS4248[/align]
[/quote]

دوست عزیز ایروان مدتهاست به همه همین جوابو میده.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: pari pari ، janatirad ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 16:20)Touraj2014 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:58)Hassan2014 نوشته:  دوستان جمعه ميشه رفت سفارت؟؟؟؟؟
چون جواب آزمايشات ما فردا ساعت ٣ حاضره!!!!Wink
دوست گرامي
جمعه جزء روزهاي كاري آنكاراست. فكر نميكنم مشكلي براي مراجعه باشه. مگر شما كلير شديد يا تماسي با شما داشتن ؟

نه دوست عزيز ما هر سال تعطيلات ميايم تركيه امسال هم چندروزى اومديم انكارا
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: abbas09 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 16:00)Lucy.GH نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:33)MOHAMMADKHANI نوشته:  Lucy.GH عزیز بهتون تبریک می گم ، خدا روشکر حداقل امروز یه خبر خوشحال کننده داشتیم امیدوارم که سفارت های دیگه هم یه تکونی به خودشون بدن و دل منتظرین رو شاد کنند

مرسی‌، باور کنید زیاد دلم نمیومد که خبر بذارم چون بچه‌ها خیلی‌ استرس دارن. امیدوارم که زود جواب مثبت واسه همه بیاد. کنسولر روز مصاحبه بهمون گفت اگه تو آگوست ویزا نگرفتید شانستون واسه سپتامبر خیلی‌ کمه، ولی‌ مثل اینکه اشتباه کرد. خانمم هم همش نه امید بود و میگفت تموم شده بهمون نمیدان ولی‌ همچنان امید داشتم. امیدوارم که همهٔ این جواب ایمیلها اشتباه باشه و در عمل بچه ویزاشون بیاد.
خیلی تبریک میگم اینشاالله موفق باشید
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: pari pari ، MOHAMMADKHANI ، nedaba
فعلا ورژن جدید پاسخگویشون اینه....
اپراتورهاشون اصلا به انگلیسی تسلط ندارن
من همین الان زنگ زدم ایروان ی اپراتور صداشو گذاشتن که نه تنها مسلط نیست وسط متنش هم میخنده!!(ی آن فک کردم به ریش من میخنده!)
هنوز ماهارو نشناختن
تا آخرش هستیم
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: ghasoo ، NarCssuS ، pari pari ، shhak ، MOHAMMADKHANI ، مارکوپولو ، NEURON ، nedaba
Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more. You don’t need to come back to Yerevan.

Sincerely,

IV Unit,

تشکر کنندگان: NEURON ، nedaba
آقا امین مهاجر کجایید؟
ایروان چه خبر؟
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: pari pari ، محبت ، pari1392 ، nedaba
جالبه تو این ایمیل اخیر تعیین تکلیف هم کرده که دیگه نیاز نیست بیای
همین روزاست که کار به ناسزا هم برسه
این همون اپراتور ایروانه که با wormدست و پنجه نرم میکنه به اصطلاحworm challangeداره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، H Pier ، pari pari ، milad.m1986 ، teacherm ، lighter ، NEURON ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 16:12)amohammadi348 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:03)نیلان نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:00)alimomen نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:56)نیلان نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:46)rainolf نوشته:  رنگ برگه ها هیچ معنی خاصی ندارن مال ما آبی بود و دوستمون که با ما مصاحبه شد سفید به هر دومون با هم زنگ زدن و من پاسپورت همه رو بردم و در یک روز با هم ایشود شدیم و ویزا گرفتیم..... اتفاقا این دوستمون خیلی نگران رنگ متفاوت برگش بود.

هوررررررررررررررررررااااااااااااا
Big Grin

عزیز این هورا رو باید 5 روز پیش میکشیدی نه الان که سهمیه رو هواست میشه یکم دست از هورا کشیدن الکی برداری ببینیم باید چیکار کنیم؟

من هرجا ببینم ویزای کسی اومده، میام پست رو آپ می کنم. می خوام از جو استرس کم بشه. هورا بکشم یا نکشم، شما می تونی فکر کنی ببینی باید چی کار کنی...

دوست عزیز 2015یی
ضمن تبریک برنده شدنتون.
با این کار الکیتون هیچ جوی عوض نمبشه و فقط باعث آزار میشید.
لطفا مراعات کنید اگر توی این تاپیک میخواهید پست بزارید.
در کاراتون در آینده موفق باشید.
خدا وکیلی عجب فیلمی درآورده این ابوطبی نمیدونیم بخندیم ؟نخندیم ؟چیکار کنیم؟؟بخدا دیگه به کل هنگ هستم من یکی.. دوستان امروز از سفارت خبری ندارین؟ دوباره امروز تظاهراتی تجمعی چیزی نشده اونجا؟؟؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 14:33)MOHAMMADKHANI نوشته:  Lucy.GH عزیز بهتون تبریک می گم ، خدا روشکر حداقل امروز یه خبر خوشحال کننده داشتیم امیدوارم که سفارت های دیگه هم یه تکونی به خودشون بدن و دل منتظرین رو شاد کنند

دقیقا... این نشون می ده که هنوز سهمیه ایران تموم نشده...Wink
دوستان منتظر خبرای خوب باشیدCool

(2014-09-03 ساعت 16:40)حاجی واشنگتن نوشته:  

دقیقا... این نشون می ده که هنوز سهمیه ایران تموم نشده...Wink
دوستان منتظر خبرای خوب باشیدCool

جون حاجی آخه کی؟
تو که حاجی هستی به خدا نزدیکتری رایزنی کن نماز رفع عسرتی چیزی بخون بلکه رستگار بشیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-09-03 ساعت 16:31)hosseinmm نوشته:  Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more. You don’t need to come back to Yerevan.

Sincerely,

IV Unit,

یعنی چیییییییییییییییی؟
خدایا این چه فیلمیه سر ما درآوردن آخه؟!!!!!!!
چکار کردن پس این همه ویزارو؟ دادن به فک و فامیلاشون؟!
فکر کنم همینجوری گفتن که کسی نره دیگه، وگرنه تو سایت اعلام می کردن، مگه نه؟
ایشالا که ویزا هست و هممون می گیریم Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: abbas09 ، pari pari ، SabSor ، milad.m1986 ، janatirad ، sonyz2 ، nedaba
سلام دوستان

من چک کردم و همین الان آپ شدم
حالا یا اگر خدا بخواد کلیر شده هستیم و فردا هم احتمالا چاپ ویزا
ویا اینکه هنوز پرونده بازه و به واسطه تحویل تمدید مدیکال آپ شدم و خبری از ویزا نیست
حتما اطلاع میدم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-09-03 ساعت 16:19)afra198 نوشته:  همین الان ایروان این ایمیلو زده:
Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more.

Sincerely,

IV Unit,

کسی این ایمیلو دریافت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتره بپرسی کی این ایمیلو دریافت نکرده. ایروان مدتهاست به همه همین جواب رو میده.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: afra198 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 16:28)Hassan2014 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:20)Touraj2014 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:58)Hassan2014 نوشته:  دوستان جمعه ميشه رفت سفارت؟؟؟؟؟
چون جواب آزمايشات ما فردا ساعت ٣ حاضره!!!!Wink
دوست گرامي
جمعه جزء روزهاي كاري آنكاراست. فكر نميكنم مشكلي براي مراجعه باشه. مگر شما كلير شديد يا تماسي با شما داشتن ؟

نه دوست عزيز ما هر سال تعطيلات ميايم تركيه امسال هم چندروزى اومديم انكارا

ايشالللا جمعه بريد سفارت و خبراي خوب به ما بديد،منتظر خبرهاتون هستيم

(2014-09-03 ساعت 16:49)اسفند89 نوشته:  سلام دوستان

من چک کردم و همین الان آپ شدم
حالا یا اگر خدا بخواد کلیر شده هستیم و فردا هم احتمالا چاپ ویزا
ویا اینکه هنوز پرونده بازه و به واسطه تحویل تمدید مدیکال آپ شدم و خبری از ویزا نیست
حتما اطلاع میدم

ايشاللللا كه كلير شديد و ويزاتون پرينت شه
تشکر کنندگان: abbas09 ، اسفند89 ، pari pari ، rbrb-2015 ، m.mirzaee ، shhak ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان