موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
حالا ما کار نداریم طرفدار امریکا هم نیستیم
اما فضای سبز امریکا 10 برابر ایران بیشتر هست
انصافا اگر ایران می مونید به محیط زیسب بیشتر احترام بزارید و درخت بکارید
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسانی که سالهای قبل تجربه دارن، یعنی دیگه تمومه؟ من دوستم با ویزا دانشجویی توی خاک آمریکاست و منتظر ویزا بود. دیگه شانسی نداره؟ نمیدونم چطوری بهش بگم!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من 4 شنبه به سفارت ترکیه ایمی دادم و انها 5 شنبه جواب دادن که با همه جوابهای قبلی فرق میکرد وبه نظر جواب اتواتیک نیست عین متن رو براتون مذارم
Your file is still under review; we will contact you once the review is complete.
Kind Regards
Immigration Visa Unit
اگه ویزا تموم شده بود خیلی راحت میتونست بگه ویزا نامبر تمومه دیگه درسته؟ میخواستم نظر دوستان رو بدونم!
راستی اگه شانس به ما رو کرد و issued شدیم میخواستم بدونم امکانش هست که pas رو بهشون بدم و خودشون پست کنن ایران یا نه حتما" باید آنکارا بمونم و خودم pas رو pick up کنم ، لطفا" دوستان مجرب راهنمایی کنن
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-06 ساعت 08:40)نسرین ظ نوشته: (2014-09-06 ساعت 00:27)نسرین ظ نوشته: (2014-09-06 ساعت 00:13)sonnnna نوشته: (2014-09-06 ساعت 00:11)pari1392 نوشته: (2014-09-05 ساعت 23:46)zaheri نوشته: یکی از دوستانی که ایروان بوده و برگه رو دریافت کرده ممکنه لطف کنه اسکن برگه رو اینجا بزاره !؟
چطور ممکنه ویزا نباشه و دیروز یه سری ویزا بگیرن !؟!؟!؟
یروز، 05:28 PM (آخرین تغییر در این ارسال: دیروز 05:29 PM توسط kamranh.) ارسال: #34865
kamranh آفلاین
عضو با سابقه
رتبه: 25
3893 بار تشکر شده در 532 پست
RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان نامه ایروان : من امروز ایمیل دادم و اینا اینو جواب فرستادن :
United States Department of State
Washington, D.C. 20520
September 5, 2014
Dear Applicant:
We regret to inform you that we are unable to approve your diversity visa application. This year, DV applicants worldwide have had a higher than expected qualification rate, which means that the diversity visa numerical limits have been reached earlier than expected. Unfortunately, this means that there are no more diversity visa numbers are available to applicants with pending cases.
The congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program (DV) makes available up to 55,000 diversity visas each year, drawn from random selection among all entries to persons who meet strict eligibility requirements from countries with low rates of immigration to the United States. DVs are apportioned among six geographic regions using regional limits determined by United States Citizenship and Immigration Services (USCIS) according to a formula specified in Section 203© of the U.S. Immigration and Nationality Act (INA). Within each region, no single country may receive more than seven percent (or 3,500 DVs) of the available 50,000 DVs.
The regional limits in all six regions have been reached. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who do not appear or return to overcome a refusal during the original month of interview are at serious risk of a visa number not being available.
All DVs must be issued by the end of the fiscal year (September 30) and it is not uncommon for the allotment of DVs to be exhausted earlier than expected. We strongly encourage you not to finalize arrangements for travel to the United States, dispose of properties, or resign from your job until a visa has been issued and delivered to you.
Selectees for DV 2014 who do not receive a visa prior to September 30 may enroll again for the DV 2016 program in the fall of 2014. In order to be qualified to enter the DV Lottery, you must have either a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education; OR two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. You must also be a native of a qualifying country for that year. The list of countries whose natives qualify for DV Lottery participation changes every year. To be eligible for a visa, it is essential that the instructions for entry are followed exactly.
All nationalities participating in the Diversity Visa (DV) program are subject to the same guidelines and issuance limitations codified in Section 203© of the U.S. Immigration and Nationality Act (INA).
Sincerely,
Consular Section
U.S. Embassy, Yerevan, Armenia
این متنی که آقا کامران دریافت کردند دقیقا همونی هستش که امروز پرینت گرفته بودن و یک دسته تقریبا ۲۰۰ تایی اش را کنار دستش گذاشته بود و با پاسپورتا بهمون میداد
چه متن بی رحمانه ای خدا لعنتشون کنه
(2014-09-06 ساعت 08:32)Touraj2014 نوشته: (2014-09-06 ساعت 08:25)hosseinmm نوشته: چند تا راه حل به نظر من میرسه اما نمیدونم چجوری باید پیگیری بشه
۱- تعداد ویزاهای صادر شده میتونه از ۵۰۰۰۰ تا بیشتر باشه که پارسال بود، پس میشه امیدوار بود باز هم ویزا صادر کنند اما چجوری و به کی بایبد بگیم این قضیه رو؟
۲- باز هم نمیدونم چجوری و به کی باید بگیم اما میشه از سهمیه سال دیگه بدن به بچه های امسال، درسته از لحاظ قانونی امکان نداره اما قانون هم میتونه عوض بشه، باید کسی باشه اونجا که پیگیری کنه
حالا نمیدونم میشه با وکیلی چیزی صحبت کرد که به قوانین آمریکا آشنا باشه یا با جوامع ایرانی که اونجا فعال هستند یا همین ایرانیایی که تو دولت و مجلس آمریکا رده های بالا دارند، نمیدونم به هر کس و هرچیزی که بتونه کمکمون کنه
از ناامیدی بهتره
اگه هممون همصدا باشیم صدامون شنیده میشه
دوست عزيز، بهتره دست از شكايت برداشت ، فكر نمي كنم جيزي رو عوض كنه.فقط بايد صبر كرد و منتظر نتيجه بود ، گرجه اين صبر براي خيلي ها طاقت فرسا ست ، با اين كارها بيشتر حساس مي شن.
شکایت بابت چه چیزی؟!!!!!!!!!!
فقط لطف کنن این دوستانی محترمی که به سفارت ها رفتن، مخصوصا ایروان
اگه روز دوشنبه تو سایت تموم شدن ویزا اعلام نشد سفارت ها رو احاطه نکنن. اگه اونا می خواستن این تعداد ویزای باقیمانده رو به هر کسی که با پاس مراجعه کنه، بدن که می دادن!!! اما شاید با توجه به نامه ای که خود این دوستان تو سایت گذاشتن، و گفته سفارت در مورد افراد واجد شرایط زیاد، اونا اولویت رو به افراد دیگه داده باشن. این طوری شانس بقیه رو هم از بین می برن
لطفا این قدر سفارت ها رو حساس نکنید.
من با شما کاملا موافقم مطمئنم اینا بی تاثیر نیست ، رفتن به سفارت بدون دعوت فقط مشکلات رو بیشتر کرد . پارسال هم یکسری از دوستان هم بدون دعوت به سفارتها رفتند اونطوری که دوستان گفتند درگیری لفظی هم داشتند مطمئن باشید همه اینا تاثیر داره نه برای امسال بلکه برای سالهای بعد ، اونا نسبت به ماها حساستر میشن و این حساسیت اصلا به نفع هیچکس نیست من نمیدونم این دوستان با چه امیدی رفتن به سفارت ها وقتی که هنوز خبرشون نکردند ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من برای خودم لازم بود که به این حقیقت پی ببرم که اینهمه علاقه و احترام به امریکا و امریکایی نیاز به اصلاح داره. دولتی که به سادگی علیرغم ادعای حمایت از ملت ایران کوچکترین احساس مسولیت و همراهی با ما نداشته و صرفا اهداف سود جویانشو پیش میبزه شایسته ی احترام نیست. واقعا بیش از اونکه ناراحت باشم عصبانی هستم.
چطور تونستند به راحتی سهمیه اینهمه ایرانی رو صرف ملیتهای دیگه بکنند ؟؟ اخر به چه منطق و شعوری همچین کاری کردن ؟ چه حقی دارن که اینقدر ما رو تحقیر کنند..؟اینها تقصیر کیه..
جدا میخوام به تمام مردم دنیا بگم که چه ظلمی به ما شده. حتی اوباما هم باید شرمنده این باشه. شاید بد هم نباشه یه نسخه از رنجنامه مو به سایت رسمیش بفرستم..
روزنامه هاشون باید بدونن
.باید بشنون 1500 ویزا از ما دریق شد بخاطر اینکه امریکا با مردم ایران هم دشمنی داره.این دشمنی یکطرفه خلاف تمام ادعاهای این دولت متظاهره...
حتی خدا هم سرنوشت ما رو سپرده دست چندتا افیسر امریکایی..
خدایا چطور راضی شدی که همچین دردی رو به ما روا کنی؟ کجا بودی شبایی که اینهمه از ته قلب صدات میکردیمو ازت درخواست ساده ای میکردیم؟؟
اصلا دیگه نمیدونم ازین پس چقدر به دعا اعتقاد دارم..چقدر به حضور خدا اعتقاد دارم.. انگار واقعا خدا کاری به دنیا نداره
جایی که دست ادمی از اثر گذاری کوتاهه همه چی دست شانس و اتفاقه ...
دوست ندارم اینجوری بشه ..دوست ندارم حسمو ..نزدیکیمو و اطمینانمو به خدام از دست بدم..
اما چقدر سخته با این مسایل هنوز باور داشت که کسی صداتو میشنوه که به عدل و رحمت و انصاف حکم میکنه..
کاینات..طبیعت..در گذشتگان اسمان ..درون من..خدایا..اگر واقعا هستید و صدامو میشنوید. این رنج رو تمومش کنید.....
if there is a will,there is a way
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
آقایون خانومها اگه ویزا تموم شده آپدیت 6 سپتامبر چه معنی داره.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-06 ساعت 09:48)shayesteh نوشته: (2014-09-06 ساعت 09:36)zepehr نوشته: آقایون خانومها اگه ویزا تموم شده آپدیت 6 سپتامبر چه معنی داره.
چرا اینقدر کلی گفتین چه کیسی از چه سفارتی 6 سپتامبر آپ داشته؟
به معنی بسته شدن پرونده کیس
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
دوتا احتمال وجود داره یا اینکه فایل سیس مشکل داره و تعداد رو کمتر نشون میده(چون حداقل میدونم کیس خودم و چندنفر دیگه توش نیست)یا اینکه بعد از اعلام قبولی تصمیم گرفتن سهمیه ایران رو کم کنن که دوتا گواه تاییدش میکنه اول یکی از کارکنان سفارت به یکی از دوستان گفته ثانیا واسه2015همون هزار و خورده ای کمتر اعلام شده خدا هم از اسمون بیاد زمین چیزی عوض نمیشه کل افراد کره زمین هم لایک کنن فایده نداره اوباما هم پسر داییت باشه کاری ازش نمیاد وقتی کتبا نامه دادن توی ایروان مثل همون اعلام توسایته با شفاهی فرق داره یکسال و نیم انرژی و وقت و فکر و پول از ما گرفت این لاتاری دیگه بسه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug