کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-06 ساعت 09:45)dr_miliman نوشته:  https://www.facebook.com/dv2014campaign
لطفا لایک کنید.
اگر متن درون صفحه را قبول دارید.
Iranian Campaign Against Dv2014 Discrimination.
Aug 26 ·
we are against the current discrimination which is undergoing against iranian dv winners. after almost the end of fiscal year has approached hundreds of iranians are still administrative processing . without mentioning that most are common citizens with no criminal or political backgrounds and this has only been put on iranians. and this has caused so many people and their families so much stress desperation.
dv 2014 has truely proven that american political policy dictates clear and total discrimination which is against the idea that diversity visa program is built on. and must be stopped promptly.

در کمال ناباوری علیرقم باقی ماندن بیش از 1500 ویزا طبق گزارش سیس سفارتها اعلام پایان ویزاها رو کردند و اینکه سهمیه ایران رو به کشورهای دیگری داده باشند نهایت پررویی و وقاحته. همچین دولتی بوید علیهش اقامه دعوی بشه
Like this page.

if there is a will,there is a way

هیچ سفارتی به طور رسمی اتمام ویزا رو اعلام نکرده...
شما فقط دارید وضعیت بقیه کیس ها را مختل می کنید و سفارت ها رو بیشتر حساس می کنید. خط سوم اون نامه رو یک بار دیگه بخونید. متوجه می شید این افرادی که بهشون پاسپورتها رو برگردوندن پروسشون تموم نشده و هنوز کلیر نشدن و احتمالا دیگه کلیر هم نمی شن و این هم با توجه به تعداد افراد واجد شرایط زیادی بوده که امسال وجود داره، که حتما اونا دارای اولویت هستن. این که معیار انتخابشون چیه، مربوط به خود سفارت میشه.
شاید اونا بخوان این شانس رو به افراد دیگه بدن. شاید دوشنبه به طور رسمی اتمام ویزا اعلام نشه، یعنی باز هم، همین دوستان می خوان برن دور سفارت ازدحام بوجود بیارن!
کسی به این دوستان کلیر شدن رو اعلام نکرده بود، خودشون این ریسک رفتن رو پذیرفتن... لطفا دیگه بس کنید....
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: nedaba ، nazanin fatemi ، majid_eng ، afra198 ، rezahoorjandi
(2014-09-06 ساعت 09:17)imanbaraty نوشته:  دوستان من 4 شنبه به سفارت ترکیه ایمی دادم و انها 5 شنبه جواب دادن که با همه جوابهای قبلی فرق میکرد وبه نظر جواب اتواتیک نیست عین متن رو براتون مذارم
Your file is still under review; we will contact you once the review is complete.
Kind Regards
Immigration Visa Unit
اگه ویزا تموم شده بود خیلی راحت میتونست بگه ویزا نامبر تمومه دیگه درسته؟ میخواستم نظر دوستان رو بدونم!
راستی اگه شانس به ما رو کرد و issued شدیم میخواستم بدونم امکانش هست که pas رو بهشون بدم و خودشون پست کنن ایران یا نه حتما" باید آنکارا بمونم و خودم pas رو pick up کنم ، لطفا" دوستان مجرب راهنمایی کنن

جناب شما پاستونو شخصا بديد چطور ميخواهيد از مرز بياين اينور؟امكانش نيست فكر ميكنم.

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: nedaba ، نسرین ظ ، janatirad ، کیانوش2
(2014-09-06 ساعت 09:48)shayesteh نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 09:36)zepehr نوشته:  آقایون خانومها اگه ویزا تموم شده آپدیت 6 سپتامبر چه معنی داره.
چرا اینقدر کلی گفتین چه کیسی از چه سفارتی 6 سپتامبر آپ داشته؟

مثلنكه پارسال هم بعد از اتمام رسمي لاتاري آپديتا ادامه داشته ولي اميدوارم فرجي بشه.

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: maryam_ros ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 02:18)teacherm نوشته:  ساعت دو نیمه شب. دبی. بعد از یه سفر خسته کننده تنها چیزی که میتونست میخ اخر به تابوت نیمه حان لاتاری 2014 بزنه خبر دوستانم از ایروان بود. نشستم تو هتلو زل زدن به قیافه معصوم دختر یه سالم که چنان اروم خوابیده که انگار نه انگار کنارش قلب یکی داره از جا کنده مبشه. من هنوز م امید دارم. از بچگی یاد گرفتم تا لحظه اخر بجنگم. یکشنبه هم سفارت میرم .....اما امید به چه بهایی. چند روز پیش خبر از بین رفتن یکی از پناه جوهای ایرانی تو کمپ یکی از کشورها که فک کنم استرالیا بود شنیدم. امرور هم اشک و اه بچه های ایروان. دوستانی که هرکدوم برا خودشون تو مملکتشون کسی هستن. دیگه داره حالم ازین پروسه بهم میخوره. پروسه ای که توش پرتبعیض و نامردی بود.از اف بی چک خوردن بخاطر سربازی احباری تا گرفتن پاس های بعضی ها بدون اعلام تو سایت. وشحالم که فهمیدم اسمون همه جا همین رنگه. خوشحالم که ده سال دیکه تو چشای دخترم با سر بلندی نگاه میکنم و میگم برای خوشبختیت همه کار کردم و تا قدم اخر جنگیدم اما بدون مرغ همسایه غازه. ..همتون دوست دارم و یکی ار بزرگترین افتخارات زندگیم پنج ماه در کنار شما بودن بود. شک نکنید . دوست دارم به هر طریقی که شده یه روز قصه زندگی این بچه ها رو و این بی عدالتی رو بنویسم. شاید کسی بخونه و بدونه یه گوشه از تاریخ یه عده ادم جطوری قربانی دو طرفه شدن هم از کشور خودشون هم از کشوری که فک میکردن رویاشونه

سلام ما هم با تمام این جو ناامیدی فردا میریم سفارت ، تا مطمئن بشیم که هر کاری از دستمون بر میومده انجام دادیم. اگه دوست داشتین همدیگه رو ببینیم پیام بدید.
تشکر کنندگان: teacherm ، pari pari ، afra198 ، milad 68 ، nedaba ، کیانوش2
(2014-09-06 ساعت 10:34)kaaren نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 02:18)teacherm نوشته:  ساعت دو نیمه شب. دبی. بعد از یه سفر خسته کننده تنها چیزی که میتونست میخ اخر به تابوت نیمه حان لاتاری 2014 بزنه خبر دوستانم از ایروان بود. نشستم تو هتلو زل زدن به قیافه معصوم دختر یه سالم که چنان اروم خوابیده که انگار نه انگار کنارش قلب یکی داره از جا کنده مبشه. من هنوز م امید دارم. از بچگی یاد گرفتم تا لحظه اخر بجنگم. یکشنبه هم سفارت میرم .....اما امید به چه بهایی. چند روز پیش خبر از بین رفتن یکی از پناه جوهای ایرانی تو کمپ یکی از کشورها که فک کنم استرالیا بود شنیدم. امرور هم اشک و اه بچه های ایروان. دوستانی که هرکدوم برا خودشون تو مملکتشون کسی هستن. دیگه داره حالم ازین پروسه بهم میخوره. پروسه ای که توش پرتبعیض و نامردی بود.از اف بی چک خوردن بخاطر سربازی احباری تا گرفتن پاس های بعضی ها بدون اعلام تو سایت. وشحالم که فهمیدم اسمون همه جا همین رنگه. خوشحالم که ده سال دیکه تو چشای دخترم با سر بلندی نگاه میکنم و میگم برای خوشبختیت همه کار کردم و تا قدم اخر جنگیدم اما بدون مرغ همسایه غازه. ..همتون دوست دارم و یکی ار بزرگترین افتخارات زندگیم پنج ماه در کنار شما بودن بود. شک نکنید . دوست دارم به هر طریقی که شده یه روز قصه زندگی این بچه ها رو و این بی عدالتی رو بنویسم. شاید کسی بخونه و بدونه یه گوشه از تاریخ یه عده ادم جطوری قربانی دو طرفه شدن هم از کشور خودشون هم از کشوری که فک میکردن رویاشونه

سلام ما هم با تمام این جو ناامیدی فردا میریم سفارت ، تا مطمئن بشیم که هر کاری از دستمون بر میومده انجام دادیم. اگه دوست داشتین همدیگه رو ببینیم پیام بدید.
دوست عزیزم من همین الان با یکی از دستام که توی مرکز مهاجرت هستش صحبت کردم ، گفت : نباید میرفتید سفارت چون اون ها کلا میوفتن سر لج و فقط به خاطر این که از شر بقیه خلاص بشن این کارها رو میکنند و شاید میخوان اذیت کنند چون قبلا هم این کارها رو کردند ،باز هم من به شما نصیحت میکنم نرید هنوز 2 هفته مونده اگر هم ایروان میخواست اعلام کنه که تموم شده همون جمعه اعلام میکرد و زودتر از اون توی صفحات اول سایت می آوردن ،نگران نباشید ولی باز هم تصمیم با شماست
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: بهنامي ، alitab ، sonyz2 ، milad 68 ، nedaba ، rezahoorjandi
دوست عزیز. اولا لج کردن ینی چی! مثلا دوماهه لج نکردن چه گلی به سر ما زدن. ثانیا خوب نریم اکی. دقیقا میشه بگی منتظر چی باشیم. یه ایمیل شیک که عزیرم بیا ویزات بگیر؟
بیخیال
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: newparmis ، alireza2001 ، abbas09 ، shahrzad001 ، hamid.eng ، آيلار ، nedaba ، کیانوش2
وقتی تاپیک کلیرینس بچه های 2013 رو می خوندم و خیلی دلم براشون سوخت نمی دونستم قراره این بلا سر خودمون هم بیاد.
از دیروز مثل آدمای مسخ شده شدم مغزم دیگه قدرت تحلیل نداره.
فکر می کنم دیگه هیچ کس از بچه ها حتی نای زاری کردن هم نداشته باشه.
همه می خواستیم از ایران بریم و به راهی جلوی پامون بازکنیم و زندگی جدیدی برای خودمون بسازیم اما انگار دقیقا به همین دلیل جلومونو گرفتن.
یکی نیست بگه ما که مقصر نیستیم توی ایران به دنیا اومدیم. اما متاسفانه انگار هر جا بریم هویت ایرانی خودمونو با خودمون می بریم و انگار که مجرم باشیم یه جور دیگه راجع بهمون قضاوت می کنن.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: abbas09 ، maryam_ros ، sonyz2 ، milad 68 ، manamilad ، sia 1306 ، آيلار ، nedaba ، rezahoorjandi
سلام دوستان من خواهش میکنم این متن وکالت نامه انکارا رو برای من بفرستین. ممنون.
تشکر کنندگان: nedaba
سلام دوستان ،لطفا نا امید نباشید...یکی از دوستای من چهارشنبه 3sep مصاحبه داشت و جمعه یعنی دیروز پاس ویزا خورده اش رو از پست تحویل گرفت. در ضمن و همسرم هم 2 sep مصاحبه داشتیم ولی ap خورد بهمون ولی افسره اصلا نگفت که ویزا نداریم و این حرفا. بهمون گفت باید صبر کنید تا اسمتون تو سایت اعلام شه که البته اگه تا 30sep.ما انکارا بودیم...ای کاش بودین و میدیدین که چطوری به راحتی به ترک ها ویزا میدادن..
(2014-09-06 ساعت 03:17).mohajer نوشته:  دوستان عزیزم ، ویزا گرفتن هدف نهایی و آخر کار نبود بلکه تازه آغاز سختی های مهاجرت و از صفر شروع کردن در کشور غریب بود. شاید درک اینکه بسیاری از بچه های سالهای قبل که وقتی ویزاشونو گرفتن تو پوست خودشون نمیگنجیدن الان بعد کلی مخارج برگشتن و شرایط زندگی در غربتو تاب نیاوردن کمی آروم تون کنه.
این خراب شده هر کوفتی که باشه وطنه و این مردم طاعون زده هم هموطنانی که چه بسا تحملشون و زیستن بینشون راحتتر از زندگی در یک محیط به کلی نامانوس و با فرهنگ و منشی کاملا متفاوت با آنچه ما به آن خو گرفته ایم باشه. به مادر سرنوشت اعتماد کنید که بی شک گاهی منافعی در ناملایمات است که تنها "آینده" از آن باخبر است و لاغیر.

این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
آن دختر چشم‌آبی گیسویْ‌طلایی
طناز و سیه‌چشم چو معشوقۀ من نیست
آن کشور نو، آن وطن دانش و صنعت
هرگز به دل‌انگیزی ایران کهن نیست
در مشهد و یزد و قم و سمنان و لرستان
لطفی‌ست که در کلگری و نیس و پکن نیست
در دامن بحر خزر و ساحل گیلان
موجی‌ست که در ساحل دریای عدن نیست
در پیکر گُل‌های دلاویز شمیران
عطری‌ست که در نافۀ آهوی ختن نیست
آواره‌ام و خسته و سرگشته و حیران
هرجا که روم هیچ‌کجا خانۀ من نیست
آوارگی و خانه‌به‌دوشی چه بلایی‌ست
دردی‌ست که همتاش در این دیر کهن نیست
من بهرِ که خوانم غزل سعدی و حافظ
در شهر غریبی که در او فهمِ سخن نیست؟
هرکس که زند طعنه به ایرانی و ایران
بی‌شبهه که مغزش به سر و روح به تن نیست
پاریس قشنگ است ولی نیست چو تهران
لندن به دلاویزی شیراز کهن نیست
هرچند که سرسبز بُوَد دامنۀ آلپ
چون دامن البرز پُر از چین‌وشکن نیست
این کوه بلند است ولی نیست دماوند
این رود چه زیباست ولی رود تجن نیست
این شهر عظیم است ولی شهرِ غریب است
این خانه قشنگ است ولی خانۀ من نیست.
"خسرو فرشیدورد"

خدا خیرشون نده ، بچه ها کم کم دارن میزنن به صحرای کربلا. البته اگه اینو نگن چی بگن. فکر کنم منظورتون تسکین بچه ها باشه ولی این راهش نیست.
تشکر کنندگان: REZAMBI ، Sara_am57 ، milad 68 ، nedaba
خدایا به امید تو
پا شیم بریم جواب این مدیکالو بگیریم.
خدا کنه فردا اتفاقات غیر منتظره خوشایند خفن بیوفته.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: REZAMBI ، Touraj2014 ، Nooshinsalamat ، arash1392 ، maryam_ros ، alitab ، pari pari ، sal0811 ، majid_eng ، milad 68 ، avayebahar ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 00:35)Danial_4139 نوشته:  هر شروعی پایانی داره و پایان بچه های امسالی زودتر از موعد فرا رسید .
چیزی بیشتری نداریم که بگیم فقط همین که تعداد افراد جا مونده از قطار 2014 خیلی زیاده خیلی ...

این نامه امروز همراه پاسپورت سفید تحویل بچه های ایروان شد و رسما ایروان از دور خارج شد ، موفق باشید .

[عکس: 24177764803344535535.jpg]

واقعا ناراحت کننده است.Sad
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: maryam_ros ، majid_eng ، nedaba
مدیران عزیز چرا متنی که من در پاسخ به ایشان دادم رو پاک کردین؟؟؟؟؟؟
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-06 ساعت 10:48)teacherm نوشته:  دوست عزیز. اولا لج کردن ینی چی! مثلا دوماهه لج نکردن چه گلی به سر ما زدن. ثانیا خوب نریم اکی. دقیقا میشه بگی منتظر چی باشیم. یه ایمیل شیک که عزیرم بیا ویزات بگیر؟
بیخیال

حالا کسایی که رفتن چی شد ، به جز زجر کشیدن میدونم کسایی که اونجا بودن وقتی نامه رو گرفتن چی کشیدن Sad تا الان که هی ما ایمیل فرستادیم و تحت فشار گذاشتیم چی شد ، فقط کاری کردن که همه رو ناامید کنندتا از شر ما خلاص بشن ، هنوز فرصت باقی هستش مطمئن باشید اگر قرار باشه ویزا بدن به رفتم اونجا یا نرفتن نیست ، فقط کاری نکید به خاطر این که از شر ما خلاص بشن کاری دور از ذهن بکنند
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: sonyz2 ، آيلار ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 10:57)morvarid65 نوشته:  سلام دوستان ،لطفا نا امید نباشید...یکی از دوستای من چهارشنبه 3sep مصاحبه داشت و جمعه یعنی دیروز پاس ویزا خورده اش رو از پست تحویل گرفت. در ضمن و همسرم هم 2 sep مصاحبه داشتیم ولی ap خورد بهمون ولی افسره اصلا نگفت که ویزا نداریم و این حرفا. بهمون گفت باید صبر کنید تا اسمتون تو سایت اعلام شه که البته اگه تا 30sep.ما انکارا بودیم...ای کاش بودین و میدیدین که چطوری به راحتی به ترک ها ویزا میدادن..

بله متاسفانه نه تنها ترکها بلکه همه دنیا راحت ویزا لاتاری میگیرن جز ما البته این نه برای لاتاری برای همه ویزاها مهاجرت صدق میکنه منم تو سفارت ترکیه به حال ترکها قبطه خوردم و واقعا از اینکه ما به این روز افتادیم که باید 9 ماه سوابقمون بررسی بشه تا ادم خطرناکی نباشیم متاسف شدم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: اسفند89 ، zzarin ، maryam_ros ، sonyz2 ، afra198 ، milad 68 ، manamilad ، k.shiari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان