کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
واقعا شوکه شدم من
نمیدونم چی بگم Sad امیدوارم این یه شوخی کثیف باشه از طرف سفارت و دوباره فرآیند ویزا دادن رو شروع کنن Sad
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان: maryam_ros ، sonyz2 ، manamilad ، Tabassomshojaat ، nedaba
سلام امروز کسی نرفته سفارت انکار ببینه چه خبره ؟
تشکر کنندگان: Touraj2014 ، nedaba
حقیقت رو هرچند تلخ هم که باشه باید قبولش کرد
بیاین با واقعیت نجنگیم
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: khalaf02 ، milad.m1986 ، قصه گو ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 11:11)zzarin نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 10:48)teacherm نوشته:  دوست عزیز. اولا لج کردن ینی چی! مثلا دوماهه لج نکردن چه گلی به سر ما زدن. ثانیا خوب نریم اکی. دقیقا میشه بگی منتظر چی باشیم. یه ایمیل شیک که عزیرم بیا ویزات بگیر؟
بیخیال

حالا کسایی که رفتن چی شد ، به جز زجر کشیدن میدونم کسایی که اونجا بودن وقتی نامه رو گرفتن چی کشیدن Sad تا الان که هی ما ایمیل فرستادیم و تحت فشار گذاشتیم چی شد ، فقط کاری کردن که همه رو ناامید کنندتا از شر ما خلاص بشن ، هنوز فرصت باقی هستش مطمئن باشید اگر قرار باشه ویزا بدن به رفتم اونجا یا نرفتن نیست ، فقط کاری نکید به خاطر این که از شر ما خلاص بشن کاری دور از ذهن بکنند

کاملا در اشتباهید مگر فرشاد که رفت گرفت گفته بودن بیاد یا بقیه دوستان که تو اگوست رفتن گرفتن؟اسم بزرگ امدیکا و ظاهر قشنگ اداره هاشون گولتون نزنه از بدترین ادارات ما درپیت ترن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba
اولا فرشاد با من کلیر خورد صد و شصت یا هفتاد روز قبل ثانیا منم اشتباه شما رو کردم فکر کردم حساب کتاب داره هر چی به من اصرار کرد که بریم نرفتم اون ریسک کرد رفت کاش خودش بیاد بگه که حداقل بفهمید چقدر سفارت بی در و پیکره
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: afra198 ، قصه گو ، nedaba ، farshadm999
(2014-09-06 ساعت 00:35)Danial_4139 نوشته:  هر شروعی پایانی داره و پایان بچه های امسالی زودتر از موعد فرا رسید .
چیزی بیشتری نداریم که بگیم فقط همین که تعداد افراد جا مونده از قطار 2014 خیلی زیاده خیلی ...

این نامه امروز همراه پاسپورت سفید تحویل بچه های ایروان شد و رسما ایروان از دور خارج شد ، موفق باشید .

[عکس: 24177764803344535535.jpg]

یه سوالی دوستان ایروانی
این برگه ای که دریافت کردید و نمونه اونو گذاشتید، روی همه برگه ها این لوگوی بالای صفحه اینجوری کمرنگ و ناخونا هستش؟ یا جهت اینکه صلب مسولیت کنن و سرکاری باشه این لوگو رو کمرنگ کردن که برگه نامعتبر باشه واسه پیگری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اینکه اسکن شده اینجوریه؟ آخه همردیف این لوگو نوشه ها کاملا واضحه و انگار لوگو فقط فرق داره و واضحا قابل تشخیص نیست؟؟؟؟؟ یه شک فقطها . ولی خوب به نظرم اومد برگه دستتونه بیشتر توجه کنین ببینین قضیه چیه
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: sonyz2 ، nedaba
اگر باورتون نمیشه باز هم یک زنگ به ملیکا بزنید بینید چند نفر سرخود و بدون اطلاع سفارت توااگوست پاس فرستادن واسه پیک اپ و ویزا گرفتن ولی کسی که نمیاد اعلام کنه برادر من تقصیر اونها نیست سفارت هرتی پرتی هس که هر کی رفته همین جوری ویزا دادن شما یا خیلی خوش باوری یا گوشت از همه جا خوابه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: afra198 ، nazanin fatemi ، عراقی ، lida55 ، janatirad ، nedaba
البته من اصلا نمیگم دروغه. اماشاید خیلی خیلی محدود باشه و این شلوغی باعث اذیت اونا شده و اقدام به این کار کردن. یعنی حرفشون یه جورایی درسته اما تا اعلام رسمی کنن طول میکشه
سفارتی که بی در و پیکره این کارا ازش بعید نیست.
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: milad 68 ، azadeh2014 ، nedaba
یاد طارق عزیز وزیر امور خارجه عراق میفتم که وقتی آمریکا عراق رو گرفته بود و توی بغداد بود هنوز میومد میگفت ما جنگ رو بردیم پیروز شدیم بابا تموم شد رفت یکی هنوز میاد غلط املایی میگیره یکی به لوگو گیر میده یکی دنبال اعلام تو سایته
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: morteza88 ، babak12 ، manamilad ، آيلار ، nedaba ، کیانوش2 ، mani.iht
(2014-09-06 ساعت 12:03)mizan نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 00:35)Danial_4139 نوشته:  هر شروعی پایانی داره و پایان بچه های امسالی زودتر از موعد فرا رسید .
چیزی بیشتری نداریم که بگیم فقط همین که تعداد افراد جا مونده از قطار 2014 خیلی زیاده خیلی ...

این نامه امروز همراه پاسپورت سفید تحویل بچه های ایروان شد و رسما ایروان از دور خارج شد ، موفق باشید .

[عکس: 24177764803344535535.jpg]

یه سوالی دوستان ایروانی
این برگه ای که دریافت کردید و نمونه اونو گذاشتید، روی همه برگه ها این لوگوی بالای صفحه اینجوری کمرنگ و ناخونا هستش؟ یا جهت اینکه صلب مسولیت کنن و سرکاری باشه این لوگو رو کمرنگ کردن که برگه نامعتبر باشه واسه پیگری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اینکه اسکن شده اینجوریه؟ آخه همردیف این لوگو نوشه ها کاملا واضحه و انگار لوگو فقط فرق داره و واضحا قابل تشخیص نیست؟؟؟؟؟ یه شک فقطها . ولی خوب به نظرم اومد برگه دستتونه بیشتر توجه کنین ببینین قضیه چیه

دوست عزیز این حرفت منو یاد اون موقع ها انداخت که بچه ها تو ایمیل های سفارت دنبال غلط املای یا گرامری میگشتن که بگن اصالت نداره...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
(2014-09-06 ساعت 12:04)alimomen نوشته:  اگر باورتون نمیشه باز هم یک زنگ به ملیکا بزنید بینید چند نفر سرخود و بدون اطلاع سفارت توااگوست پاس فرستادن واسه پیک اپ و ویزا گرفتن ولی کسی که نمیاد اعلام کنه برادر من تقصیر اونها نیست سفارت هرتی پرتی هس که هر کی رفته همین جوری ویزا دادن شما یا خیلی خوش باوری یا گوشت از همه جا خوابه

کاملا درسته 20 اگست که من مصاحبه داشتم زن عینکی که مدارکو تحویل میگیره گفت که کلی پاسپورت پیششون هست الان و ویزا ندارن الان همه همون افرادو رو کلیر کردن
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، lida55 ، nedaba
سلام بر همگی
بالاخره ماهان جان جواب ایمیل منو داد
مطمئنم ایشون دروغ نمیگه
تو ایمیل برام زده بود " والله روم نمیشه بیام تو مهاجرسرا بگم که ویزا تموم شده و پاس ما رو تحویل نمیگیرن و نمیدونه باید چیکار کنه"
حالا هر کس میخواد فحشی چیزی بده و یا باز اینجا کتمان کنه پای خودش
اما باید بدونید من با اینکه به حرف آقا ماهان اطمینان دارم اما بخاطر صادر شدن ویزای امارات و بلیطم میرم سفارت ابوظبی که فردا هی نگم چرا نرفتم چرا نرفتم
ای کاش بعضی از دوستان مهاجرسرایی پنهان کاری نمیکردن و به بقیه هم اطلاع رسانی میکردن نه بعد از اینکه تو ماه سپتامبر برگشتن از گرفتن ویزاشون بگن و دل ما رو سوزوندن و ماهم براشون هورا کشیدیم Sad
تشکر کنندگان: zaheri ، behdadK ، afra198 ، lida55 ، pari pari ، Tabassomshojaat ، janatirad ، nedaba
مطمئن هستم اونایی که پاساشون رو داده بودن قطعا کلیر شده بودند که ویزا گرفتن مگه میشه اینقدر خرتووخر باشه ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: manamilad ، SabSor ، k.shiari ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 12:27)m.mirzaee نوشته:  سلام بر همگی
مطمئنم ایشون دروغ نمیگه
تو ایمیل برام زده بود " والله روم نمیشه بیام تو مهاجرسرا بگم که ویزا تموم شده و پاس ما رو تحویل نمیگیرن و نمیدونه باید چیکار کنه"
حالا هر کس میخواد حرف زشتی چیزی بده و یا باز اینجا کتمان کنه پای خودش
اما باید بدونید من با اینکه به حرف آقا ماهان اطمینان دارم اما بخاطر صادر شدن ویزای امارات و بلیطم میرم سفارت ابوظبی که فردا هی نگم چرا نرفتم چرا نرفتم
ای کاش بعضی از دوستان مهاجرسرایی پنهان کاری نمیکردن و به بقیه هم اطلاع رسانی میکردن نه بعد از اینکه تو ماه سپتامبر برگشتن از گرفتن ویزاشون بگن و دل ما رو سوزوندن و ماهم براشون هورا کشیدیم Sad

ایشون هم سفارتش ابوظبی ه؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
(2014-09-06 ساعت 12:33)سعید پ نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 12:27)m.mirzaee نوشته:  سلام بر همگی
مطمئنم ایشون دروغ نمیگه
حالا هر کس میخواد حرف زشتی چیزی بده و یا باز اینجا کتمان کنه پای خودش

ایشون هم سفارتش ابوظبی ه؟
بله
شماره کیسش هم حدود 4000 هست
ما چقدر بدبختیم که به خودمون هم رحم نمیکنیم
تشکر کنندگان: janatirad ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان