کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان.
این نظر شخصی منه!
از شما خواهش میکنم از مراجعه به سفارتها و اصرار برای دریافت ویزا جدا خودداری کنید.
طبق قوانین بین المللی مراجعه خارج از روتین به سفارت یک کشور و حس ایجاد اعتراض یا جر و بحث با پرسنل سفارتهامیتونه عواقب خطرناکی داشته باشه.
مخصوصا برای برنده های 2015.
اگر نخوان ویزا بدن زمین و زمان هم بهم بریزیم بازم ویزا نمیدن!ولی اگه رو دنده لجبازی بیوفتن ممکنه قوانینی صادر کنند که دودش یکضرب بره تو چشم خودمون.
بگذارید اگه خودشون بخوان اقدام خواهند کرد.
تو یک پست خوندم دو نفر غیر ایرانی (اگه اشتباه نکنم) برای دریافت ویزا لاتاری به ابوظبی مراجعه کردند. و تا بهشون گفتند ویزا نیست تشکر کردند و رفتند.
ایرانی با تمدن 2500 ساله چی از اونها کم داره که بخواد با عملکردش طرز فکر جامعه بین المللی را نسبت به خودش عوض کنه.
مطمئن باشید اگر بخوان این قضیه را بولد کنند خیلی راحت همگی محکوم میشیم.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-09-06 ساعت 12:27)m.mirzaee نوشته:  سلام بر همگی
بالاخره ماهان جان جواب ایمیل منو داد
مطمئنم ایشون دروغ نمیگه
تو ایمیل برام زده بود " والله روم نمیشه بیام تو مهاجرسرا بگم که ویزا تموم شده و پاس ما رو تحویل نمیگیرن و نمیدونه باید چیکار کنه"
حالا هر کس میخواد حرف زشتی چیزی بده و یا باز اینجا کتمان کنه پای خودش
اما باید بدونید من با اینکه به حرف آقا ماهان اطمینان دارم اما بخاطر صادر شدن ویزای امارات و بلیطم میرم سفارت ابوظبی که فردا هی نگم چرا نرفتم چرا نرفتم
ای کاش بعضی از دوستان مهاجرسرایی پنهان کاری نمیکردن و به بقیه هم اطلاع رسانی میکردن نه بعد از اینکه تو ماه سپتامبر برگشتن از گرفتن ویزاشون بگن و دل ما رو سوزوندن و ماهم براشون هورا کشیدیم Sad

اشتباه نکن مسبب تمام این بی نظمیا سفارته کسی لزومی نداره بیاد بگه سفارته که باید بر اساس معیارهاش هر چی که هست اعلام کنه و پاس افرادی رو که همینجوری میرن قبول نکنه وگرنه مگر کسی از ویزا بدش میاد هرکسی که حس میکرد کلیر شده میرفت و میگرفت حالا گذشته ها گذشته و این تاپیکم احتمالا دو سه روز اینده بسته میشه یکسالل و نیم باهم خندیدیم با هم ناراحت شدیم از هم دلگیر شدیم خیلی چیزا یاد گرفتیم محروم شدیم بدون اینکه حتی همو دیده باشیم و حتی اسم هم رو بدونیم من از همه دوستان بابت دلهایی که میدونم شکوندم عذر میخام و دست ناشناستونو از راه دور میبوسم از همه مدیرا بابت دردسرهایی که درست کردم معذرت میخام و از همه دوستانی که معلم من بودن تو این مدت ممنونم
خداحافظ همگی
دوستداران شما علی و دامن قرمزی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
چه خوب و چه بد این نیز بگذرد....Sad
همه چیز تبدیل به خاطره ای شد که تو ذهن همه ما واسه همیشه میمونه..........
تشکر کنندگان: behdadK ، babak12 ، قصه گو ، khder ، sonyz2 ، pari pariaaa ، pari pari ، janatirad ، nedaba
تجربه نشون داده خاک مجازی مهاجرسرا دامنگیره هر کی رفته و خداحافظی کرده سریع باز بزگشتهWinkBig Grin ضمنا بعنوان آخرین گیر دادنم به شما Coolا شما از جمله های من استفاده کردید قانون حق کپی رایت رو نقض کردیدBig GrinCool با هم خندیدیم با هم گریه کردیم و...... اینها رو من زودتر گفته بودم بچه ها شاهدنBig GrinBig Grin
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: Touraj2014 ، babak12 ، HERMES7 ، قصه گو ، morteza88 ، sia 1306 ، pari pariaaa ، pari pari ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 12:38)me_u نوشته:  سلام دوستان.
این نظر شخصی منه!
از شما خواهش میکنم از مراجعه به سفارتها و اصرار برای دریافت ویزا جدا خودداری کنید.
طبق قوانین بین المللی مراجعه خارج از روتین به سفارت یک کشور و حس ایجاد اعتراض یا جر و بحث با پرسنل سفارتهامیتونه عواقب خطرناکی داشته باشه.
اگر نخوان ویزا بدن زمین و زمان هم بهم بریزیم بازم ویزا نمیدن!ولی اگه رو دنده لجبازی بیوفتن ممکنه قوانینی صادر کنند که دودش یکضرب بره تو چشم خودمون.
تو یک پست خوندم دو نفر غیر ایرانی (اگه اشتباه نکنم) برای دریافت ویزا لاتاری به ابوظبی مراجعه کردند. و تا بهشون گفتند ویزا نیست تشکر کردند و رفتند.
ایرانی با تمدن 2500 ساله چی از اونها کم داره که بخواد با عملکردش طرز فکر جامعه بین المللی را نسبت به خودش عوض کنه.

سرافراز باشید.مثل سرو
سلام

خیلی ممنون از فرمایشات شما
دوستان عزیز 2014 ، ما هم داریم موارد شما رو مو به مو نگاه میکنیم و از تجربیات گرانقدرتون برای خودمون استفاده میکنیم.
واقعا این داستان لاتاری یک مسیر ناشناخته هستش و هیچ چیزش معلوم نیست!
خوشبختانه به علت وجود این سایت می تونیم از وقایع موجود مطلع بشیم و کارها رو پیش ببریم.
بنظر من همانطور که اونها بارها در نامه ها شون در سایتهاشون اعلام کردن حداکثر 7 درصد کل سهمیه به یک کشور میرسه ! و چیزی در مورد حداقل نگفتن!
یعنی می تونند در یک سال به یک کشور حتی 1 درصد و یا کمتر ویزا بدن!
و الباقی رو یا اصلا ندن و یا کار دیگری انجام بدن!

این پروسه از دست همه خارج هستش و از سفارت ها کاری بر نمیاد که بخواییم بر علیه اونها کاری انجام بدیم و شخصیت ایرانیمون رو زیر سوال ببریم!

من به شخصه امیدوارم با توجه به تحلیل ها هنوز ویزا موجود باشه و همه دوستان بتونن بگیرن .

به نظر من این که خدا اونقدر ادم رو دوست داره که بین چند میلیون نفر، آدم رو در گروه کوچیکی که احتمال بودن توش 1% هست قرار میده!
این برای آدم موهبت بزرگیه که حکمتش رو درک کنه !

به شخصه برای تک تک تون شادکامی آرزومندم

از طرف دوستان شما در 2015
(2014-09-06 ساعت 12:52)رضا2015 نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 12:38)me_u نوشته:  سلام دوستان.
این نظر شخصی منه!

سرافراز باشید.مثل سرو
سلام

خیلی ممنون از فرمایشات شما
دوستان عزیز 2014 ، ما هم داریم موارد شما رو مو به مو نگاه میکنیم و از تجربیات گرانقدرتون برای خودمون استفاده میکنیم.
واقعا این داستان لاتاری یک مسیر ناشناخته هستش و هیچ چیزش معلوم نیست!
خوشبختانه به علت وجود این سایت می تونیم از وقایع موجود مطلع بشیم و کارها رو پیش ببریم.
بنظر من همانطور که اونها بارها در نامه ها شون در سایتهاشون اعلام کردن حداکثر 7 درصد کل سهمیه به یک کشور میرسه ! و چیزی در مورد حداقل نگفتن!
یعنی می تونند در یک سال به یک کشور حتی 1 درصد و یا کمتر ویزا بدن!
و الباقی رو یا اصلا ندن و یا کار دیگری انجام بدن!

این پروسه از دست همه خارج هستش و از سفارت ها کاری بر نمیاد که بخواییم بر علیه اونها کاری انجام بدیم و شخصیت ایرانیمون رو زیر سوال ببریم!

من به شخصه امیدوارم با توجه به تحلیل ها هنوز ویزا موجود باشه و همه دوستان بتونن بگیرن .

به نظر من این که خدا اونقدر ادم رو دوست داره که بین چند میلیون نفر، آدم رو در گروه کوچیکی که احتمال بودن توش 1% هست قرار میده!
این برای آدم موهبت بزرگیه که حکمتش رو درک کنه !

به شخصه برای تک تک تون شادکامی آرزومندم

از طرف دوستان شما در 2015

متنتون در عین سادگی خیلی زیبا و دلنشین بود و صادقانه بودن کلامتون در اون موج میزد به قول معروف هر سخنی که ار دل براید لاجرم بر دل نشیند Smile من از خوندنش واقعا لذت بردم .
آفرین
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: HERMES7 ، REZAMBI ، babak12 ، manamilad ، Touraj2014 ، nedaba
بچه ها در مورد همدیگه به اشتباه قضاوت نکنیم تمام بچه های که یهشون تلفن زدن از بچه های بودن که باید یک ضرب میگرفتن.وتوی اون زمان گفتن ویزا نیست .همه معاف و شغل ازاد .نمونش خودم که خانمم برنده اصلی وخانه دار من معاف شعل دولتی .بعد از اینکه ویزای خانم وبچه هامو گرفتم هر چه کردم پاسمو قبول نکردن و گفتن شما کلرینس خوردید.
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
(2014-09-06 ساعت 12:18)alimomen نوشته:  یاد طارق عزیز وزیر امور خارجه عراق میفتم که وقتی آمریکا عراق رو گرفته بود و توی بغداد بود هنوز میومد میگفت ما جنگ رو بردیم پیروز شدیم بابا تموم شد رفت یکی هنوز میاد غلط املایی میگیره یکی به لوگو گیر میده یکی دنبال اعلام تو سایته

داش علی پیشکسوت
شما بالاخره ویزاتون رو گرفتید یا نه؟
تشکر کنندگان: nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، afra198، ali3600، alialialialiali، amin arefi، arash2014، arpmn، babak12، b_argi، freddyflientstone، hosseinmm، khalaf02، khor_maah، mahan L، mahsa.salari، maryam_ros، me_u، milad 68، milad.m1986، mohajersara174، morteza-dm، morvarid65، parifari، rasool750، reza16، reza190120، REZAMBI، sad_sad، Shahabm58، Shahram914، shazad، sia 1306، srt، Touraj2014، us0912، USA2014، فریاد تنها، قصه گو، ماندلوش، پدی، رضا2015، عراقی، 3 کاربر مخفی، 5 مهمان
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: REZAMBI ، babak12 ، milad 68 ، عراقی ، pari pariaaa ، nedaba
ببینید اینکه برید جلو سفارت بدون هیج کلیری باعث ایجاد یک overheadکاری برای اونا شده که ویزا بگیرن الکی بررسی کنند جالا این فرایند ضرب در یک تعداد زیادی که رو حساب جو میرم جلو سفارت کنید؟! دوستان تعدادیشون کارمند هستن میدونن مراجعات بی مورد کلافه کننده است و مخصوصن بحث با ارباب رجوع!!!
لطفن با کارهامون باعث ایجاد تنش و برخوردهای احساسی نشیم بزاریم روال قانونی همه چیز طی شه اونها یاد گرفتن بر اساس قانون و موازین همیشه برخورد کنند برعکس ما که اقلب اجساسی برخورد میکنیم. با ایمیل سعی کنید در ارتباط باشید یا از رسانه های موجود بهره بگیریم. توهین نباشه اما این کار من یاد صف نانوایی میندازه !!فک کنید 1500 نفر پاشیم بریم اونجا پاسامونو بدیم الکی دوتا حرفم بشنویم نکینم ایم کارو....
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
تشکر کنندگان: sonyz2 ، manamilad ، zzarin ، freddyflientstone ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 12:31)morteza-dm نوشته:  مطمئن هستم اونایی که پاساشون رو داده بودن قطعا کلیر شده بودند که ویزا گرفتن مگه میشه اینقدر خرتووخر باشه ؟
چرا نشه؟!!!
تا الان که همین بوده هیچ مشکلیم نبوده!!!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: NEURON
باز هم امید به خدا Shy
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: sonyz2 ، khder ، maryam_ros ، reasonable ، nedaba
امید امید امید...بچه ها ی انکارا امید داشته باشین...خبرای خیلی خوب در راهن...
تشکر کنندگان: khalaf02 ، morvarid65 ، maryam_ros ، m.mirzaee ، manamilad ، babak12 ، Nooshinsalamat ، nedaba
علي مومن عزيز روزهايي رو كه كيس به كيس اعلام مي كردي و همه ما رو شاد مي كردي از يادم نميره ، نوشته هات باعث خنده و روحيه براي ما بود. فاصله كيسهامون هم زياد نبود و ممكن بود براي منم پيش بياد. از اينكه آخرش داره اينجوري تموم ميشه احساس بدي دارم ولي بايد بدونيم كه مرگ پايان كبوتر نيست. اگر ويزا نگرفتي عوضش زندگي دوباره با دوستان و خانواده رو در مام وطن جشن مي گيري.

شاد باش دير زي....
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

(2014-09-06 ساعت 10:34)kaaren نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 02:18)teacherm نوشته:  ساعت دو نیمه شب. دبی. بعد از یه سفر خسته کننده تنها چیزی که میتونست میخ اخر به تابوت نیمه حان لاتاری 2014 بزنه خبر دوستانم از ایروان بود. نشستم تو هتلو زل زدن به قیافه معصوم دختر یه سالم که چنان اروم خوابیده که انگار نه انگار کنارش قلب یکی داره از جا کنده مبشه. من هنوز م امید دارم. از بچگی یاد گرفتم تا لحظه اخر بجنگم. یکشنبه هم سفارت میرم .....اما امید به چه بهایی. چند روز پیش خبر از بین رفتن یکی از پناه جوهای ایرانی تو کمپ یکی از کشورها که فک کنم استرالیا بود شنیدم. امرور هم اشک و اه بچه های ایروان. دوستانی که هرکدوم برا خودشون تو مملکتشون کسی هستن. دیگه داره حالم ازین پروسه بهم میخوره. پروسه ای که توش پرتبعیض و نامردی بود.از اف بی چک خوردن بخاطر سربازی احباری تا گرفتن پاس های بعضی ها بدون اعلام تو سایت. وشحالم که فهمیدم اسمون همه جا همین رنگه. خوشحالم که ده سال دیکه تو چشای دخترم با سر بلندی نگاه میکنم و میگم برای خوشبختیت همه کار کردم و تا قدم اخر جنگیدم اما بدون مرغ همسایه غازه. ..همتون دوست دارم و یکی ار بزرگترین افتخارات زندگیم پنج ماه در کنار شما بودن بود. شک نکنید . دوست دارم به هر طریقی که شده یه روز قصه زندگی این بچه ها رو و این بی عدالتی رو بنویسم. شاید کسی بخونه و بدونه یه گوشه از تاریخ یه عده ادم جطوری قربانی دو طرفه شدن هم از کشور خودشون هم از کشوری که فک میکردن رویاشونه

سلام ما هم با تمام این جو ناامیدی فردا میریم سفارت ، تا مطمئن بشیم که هر کاری از دستمون بر میومده انجام دادیم. اگه دوست داشتین همدیگه رو ببینیم پیام بدید.

از روزی که مادر شدم خیلی خوب میفهمم نگران بچه بودن یعنی چی? می دانم که خوشحالی همه ما بچه دارا بیشتر به خاطر اوناست وگر نه برای ما فقط شروع کردن از سرخطه که ایا موفق بشیم یا نشیم.خودم یه دختر 16 ماهه دارم و حس شما را کاملا درک می کنم. فقط آرزو میکنم خدا بهترین عاقبت را نصیب کوچولوتون کنه در هر جای دنیا که هست.واقعا متاسفم
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان