کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-06 ساعت 13:13)milad 68 نوشته:  امید امید امید...بچه ها ی انکارا امید داشته باشین...خبرای خیلی خوب در راهن...

شما الان آنکارا هستین؟ چه خبره اونجا؟
تشکر کنندگان: maryam_ros ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 09:12)dr_miliman نوشته:  دوستان برای اعتراض به این تبعیض وحشتناک و توهین امیز حداقل بیاید و این پیج رو لایک کنید فیسبوکی که آمریکاییه حتما میتونه به عنوان سندی تا همیشه بمونه تا ایندگان بدانند در 2014 چه جنایتی به حیثیت ایرانی شده . این پیج به زبان فارسی و انگلیسی توضیحاتی راجع به اتفاق مورد بحث داره.لطفا همه لایک کنید. و این سند رو تا ابد باقی بزارید .
https://www.facebook.com/dv2014campaign

if there is a will,there is a way

من لایکش کردم.ادمین پیج از بچه های مهاجرسرا هست؟
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: m.mirzaee ، manamilad ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 13:22)morvarid65 نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 13:13)milad 68 نوشته:  امید امید امید...بچه ها ی انکارا امید داشته باشین...خبرای خیلی خوب در راهن...

شما الان آنکارا هستین؟ چه خبره اونجا؟

سلام لطفا اطلاعات بیشتری بدهید
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، nedaba
بچه های مهاجرسرا خداحافظ
اونهایی که ویزا گرفتند مبارکشون باشه و موفق باشند
اونهایی هم که موفق نشدند هر چه سریعتر با این مساله کنار بیاین و برگردین به زندگی
فرصت زندگی همچنان باقیست
شاد باشید و موفق
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: morteza88 ، manamilad ، عراقی ، KIMIA2005 ، zzarin ، pari pariaaa ، janatirad ، pari1392 ، r.bazargan ، nedaba ، NarCssuS
(2014-09-06 ساعت 13:21)parifari نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 10:34)kaaren نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 02:18)teacherm نوشته:  ساعت دو نیمه شب. دبی. بعد از یه سفر خسته کننده تنها چیزی که میتونست میخ اخر به تابوت نیمه حان لاتاری 2014 بزنه خبر دوستانم از ایروان بود. نشستم تو هتلو زل زدن به قیافه معصوم دختر یه سالم که چنان اروم خوابیده که انگار نه انگار کنارش قلب یکی داره از جا کنده مبشه. من هنوز م امید دارم. از بچگی یاد گرفتم تا لحظه اخر بجنگم. یکشنبه هم سفارت میرم .....اما امید به چه بهایی. چند روز پیش خبر از بین رفتن یکی از پناه جوهای ایرانی تو کمپ یکی از کشورها که فک کنم استرالیا بود شنیدم. امرور هم اشک و اه بچه های ایروان. دوستانی که هرکدوم برا خودشون تو مملکتشون کسی هستن. دیگه داره حالم ازین پروسه بهم میخوره. پروسه ای که توش پرتبعیض و نامردی بود.از اف بی چک خوردن بخاطر سربازی احباری تا گرفتن پاس های بعضی ها بدون اعلام تو سایت. وشحالم که فهمیدم اسمون همه جا همین رنگه. خوشحالم که ده سال دیکه تو چشای دخترم با سر بلندی نگاه میکنم و میگم برای خوشبختیت همه کار کردم و تا قدم اخر جنگیدم اما بدون مرغ همسایه غازه. ..همتون دوست دارم و یکی ار بزرگترین افتخارات زندگیم پنج ماه در کنار شما بودن بود. شک نکنید . دوست دارم به هر طریقی که شده یه روز قصه زندگی این بچه ها رو و این بی عدالتی رو بنویسم. شاید کسی بخونه و بدونه یه گوشه از تاریخ یه عده ادم جطوری قربانی دو طرفه شدن هم از کشور خودشون هم از کشوری که فک میکردن رویاشونه

سلام ما هم با تمام این جو ناامیدی فردا میریم سفارت ، تا مطمئن بشیم که هر کاری از دستمون بر میومده انجام دادیم. اگه دوست داشتین همدیگه رو ببینیم پیام بدید.

از روزی که مادر شدم خیلی خوب میفهمم نگران بچه بودن یعنی چی? می دانم که خوشحالی همه ما بچه دارا بیشتر به خاطر اوناست وگر نه برای ما فقط شروع کردن از سرخطه که ایا موفق بشیم یا نشیم.خودم یه دختر 16 ماهه دارم و حس شما را کاملا درک می کنم. فقط آرزو میکنم خدا بهترین عاقبت را نصیب کوچولوتون کنه در هر جای دنیا که هست.واقعا متاسفم
سلام آق معلم
پیام خصوصی براتون گذاشتمفلطف کنید ج بدید
مرسی
دعا میکینیم براتوناف امیدوارم ویزا نامبر داشته باشن و سهمیه ها مشخص شده باشه
تشکر کنندگان: nedaba

اینو بر مبنای اطلاعات خاصی میگید یا همینجوری فقط امیدوارید؟!!!
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: maryam_ros ، m.mirzaee ، pari pari ، Touraj2014 ، Nooshinsalamat ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 12:57)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 12:52)رضا2015 نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 12:38)me_u نوشته:  سلام دوستان.
این نظر شخصی منه!
از شما خواهش میکنم از مراجعه به سفارتها و اصرار برای دریافت ویزا جدا خودداری کنید.
طبق قوانین بین المللی مراجعه خارج از روتین به سفارت یک کشور و حس ایجاد اعتراض یا جر و بحث با پرسنل سفارتهامیتونه عواقب خطرناکی داشته باشه.
مخصوصا برای برنده های 2015.
اگر نخوان ویزا بدن زمین و زمان هم بهم بریزیم بازم ویزا نمیدن!ولی اگه رو دنده لجبازی بیوفتن ممکنه قوانینی صادر کنند که دودش یکضرب بره تو چشم خودمون.
بگذارید اگه خودشون بخوان اقدام خواهند کرد.
تو یک پست خوندم دو نفر غیر ایرانی (اگه اشتباه نکنم) برای دریافت ویزا لاتاری به ابوظبی مراجعه کردند. و تا بهشون گفتند ویزا نیست تشکر کردند و رفتند.
ایرانی با تمدن 2500 ساله چی از اونها کم داره که بخواد با عملکردش طرز فکر جامعه بین المللی را نسبت به خودش عوض کنه.
مطمئن باشید اگر بخوان این قضیه را بولد کنند خیلی راحت همگی محکوم میشیم.

سرافراز باشید.مثل سرو
سلام

خیلی ممنون از فرمایشات شما
دوستان عزیز 2014 ، ما هم داریم موارد شما رو مو به مو نگاه میکنیم و از تجربیات گرانقدرتون برای خودمون استفاده میکنیم.
واقعا این داستان لاتاری یک مسیر ناشناخته هستش و هیچ چیزش معلوم نیست!
خوشبختانه به علت وجود این سایت می تونیم از وقایع موجود مطلع بشیم و کارها رو پیش ببریم.
بنظر من همانطور که اونها بارها در نامه ها شون در سایتهاشون اعلام کردن حداکثر 7 درصد کل سهمیه به یک کشور میرسه ! و چیزی در مورد حداقل نگفتن!
یعنی می تونند در یک سال به یک کشور حتی 1 درصد و یا کمتر ویزا بدن!
و الباقی رو یا اصلا ندن و یا کار دیگری انجام بدن!

این پروسه از دست همه خارج هستش و از سفارت ها کاری بر نمیاد که بخواییم بر علیه اونها کاری انجام بدیم و شخصیت ایرانیمون رو زیر سوال ببریم!

من به شخصه امیدوارم با توجه به تحلیل ها هنوز ویزا موجود باشه و همه دوستان بتونن بگیرن .

به نظر من این که خدا اونقدر ادم رو دوست داره که بین چند میلیون نفر، آدم رو در گروه کوچیکی که احتمال بودن توش 1% هست قرار میده!
این برای آدم موهبت بزرگیه که حکمتش رو درک کنه !

به شخصه برای تک تک تون شادکامی آرزومندم

از طرف دوستان شما در 2015

متنتون در عین سادگی خیلی زیبا و دلنشین بود و صادقانه بودن کلامتون در اون موج میزد به قول معروف هر سخنی که ار دل براید لاجرم بر دل نشیند Smile من از خوندنش واقعا لذت بردم .
آفرین

خواهش میکنم.
واقعا برای تک تک تون روزهای پر از شادی رو از خدا میخوام Smile
(2014-09-06 ساعت 13:32)برسام٤ نوشته:  الان دارم نامه قبولي همسرمو نگاه ميكنم و اشك ميريزم ،روزي كه براي اولين بار اين نامه رو تو سايت ديديم چه حال باورنكردني داشتيم ،تا چند ماه فقط اين از تو دلم ميگذشت كه خدا چه طوري و با چه هديه بزرگي ميخواد خستگي چندينو چند ساله منو جبران كنه،باورم شده بود خدا شاهد تموم بي عدالتيهايي كه تا حالا در حقم شده و من ازش دم نزدم بوده،باورم شده بود خدا به پاس تمام حرمت هايي كه نگه داشتم و در عوض ذره ذره وجود خودم رو از بين بردم ،اين هديه بزرگو به ما اعطا كرده،باورم شده بود اون روزي رو رسونده كه تمام كساني كه دلمو خيلي زياد سوزوندن جواب كارهاشونو ببينن،باورم شد خدا ميخواد كه ديگه از اين همه عذاب و رنجي كه ميكشم براي تحمل يه سري ادم و چاره اي هم جز اين ندارم ،رهايم كنه،باورم شده بود خدا بهم رحم كرده،باورم شده بود.....باورم شده بود.....به خودش قسم باورم شده بود.....ولي حالا بايد شاهد جشن گرفتن تمام كساني باشم كه وقتي خبر قبولي ما رو شنيدن از اعماق وجودشون عزا گرفتن و با فاصله ٣ماه خودشونو با ويزاي توريستي رسوندن امريكا و حالا منتظره وقت مصاحبه براي ويزاي سرمايه گذاريشون هستن،شايد قسمتشون بوده و قبولي ما تلنگري براشون بوده تا به جاي ديگه اي براي زندگي فكر كنن،خب اين ويزا اگر براي ما ويزا نشد حداقل براي اونها گرين كارت شد،دوستان خيلي وقته ميخوام ازتون خداحافظي كنم چون خيلي وقته ميدونم داريم خودمونو گول ميزنيم،ولي نميدونم چرا نميتونم ،شايد انقدر ساده ام كه هنوز ته دلم اميد دارم،حالا هم نميخام خداحافظي كنم و تا وقتي اين تاپيك بسته نشه اميد دارم بتونم حداقل يه هوراي ديگه هم بكشم،براي من خيلي دعا كنيد كه ارامشم رو دوباره بدست بيارم.
آقا برسام همه ماها مثل همیم اشکمون رو در نیار
(2014-09-06 ساعت 13:32)manamilad نوشته:  

دوست خوبم اگه چیزی میدونید ماهارو هم درجریان بگذارید لطفا.
تشکر کنندگان: Touraj2014 ، maryam_ros ، Nooshinsalamat ، nedaba
دوستان سلام؛ Sad

نمی دونم واقعا کابوسی که مدتها بود ازش می ترسیدیم سرمون اومده یا نه... به هر حال تا اینجای کار با توجه به نامه سفارت ایروان واقعا برای تمام کسانی که(از جمله خودم) تا الان نتونستند ویزا بگیرند متاسفم... خدا بگم چیکارشون نکنه...
من پاسپورت رو پیک آپ کردم، فردا یکشنبه می ره سفارت ابوظبی... نمی دونم چی پیش می آد آخرین تیرمه... Sad
اوس کریم بدادمون برس... Rolleyes

بچه ها باور کنید من چون کار بانکی داشتم تو ایروان میدونم کارمندای اون جا چقدر تنبل هستن به خدا داشتن سر یک کار کوچیک همدیگر رو می زدند ، کارمندای سفارت هم ارمنی هستند من که مطمئن هستم با این نامه ا فقط میخواستن یک موج ناامیدی راه بندازند تا دیگ کسی نره اونجا ،بعد هم وقتی تونستن یک لیست رو اعلام کنند که همه خوشحال بشن به عبارتی به تب بگیرن که به مرگ راضی بشیم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-09-06 ساعت 13:57)ata.bz نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 13:32)manamilad نوشته:  

دوست خوبم اگه چیزی میدونید ماهارو هم درجریان بگذارید لطفا.

دوست عزيز، ايا خبر جديدي از انكارا داريد؟ كليير شدن دوستان؟ خواهشا با مدرك و منطق و دليل جواب بدين.
ارادتمند
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: maryam_ros ، Nooshinsalamat ، nedaba
دوستان ببخشيد كه اين سوالو ميپرسم، ميشه لينك كمك به بازمانگان لاتارى رو بهم بديد، هرچى ميگردم پيدا نميكنم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: shandiz ، nedaba
(2014-09-06 ساعت 14:06)zzarin نوشته:  بچه ها باور کنید من چون کار بانکی داشتم تو ایروان میدونم کارمندای اون جا چقدر تنبل هستن به خدا داشتن سر یک کار کوچیک همدیگر رو می زدند ، کارمندای سفارت هم ارمنی هستند من که مطمئن هستم با این نامه ا فقط میخواستن یک موج ناامیدی راه بندازند تا دیگ کسی نره اونجا ،بعد هم وقتی تونستن یک لیست رو اعلام کنند که همه خوشحال بشن به عبارتی به تب بگیرن که به مرگ راضی بشیم
دوستان اصلا نمیخوام خودمو گول بزنم ولی از دیروز یه حسی بهم میگه هنوز تموم نشده ، اصلا دلیلشو نمیدونم .
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
(2014-09-06 ساعت 14:11)pari pari نوشته:  دوستان ببخشيد كه اين سوالو ميپرسم، ميشه لينك كمك به بازمانگان لاتارى رو بهم بديد، هرچى ميگردم پيدا نميكنم
http://www.mohajersara.com/thread-6831-page-50.html
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، lida55 ، مارکوپولو ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان