کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
از دوستان کسی هست که از انکارا ویزاشو گرفته باشه؟الان تقریبا ۴ماه از مصاحبه ما گذشته ولی خبری نیست!
میشه لینک سایت کیلرنس را هم بهم بدین،چون شک دارم این سایتی که من میرم درست باشه
ممنونم
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-03 ساعت 11:39)mohammad-9675 نوشته:  سلام
از دوستان کسی هست که از انکارا ویزاشو گرفته باشه؟الان تقریبا ۴ماه از مصاحبه ما گذشته ولی خبری نیست!
ممنونم
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohammad-9675 ، behfaza ، soli asali
ممنونم

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
دوست عزیز نگران نباش الان ۱۳۰ روز هست کیس ما، نگران نباش ، میگیرن هممونو بهتر از ماها کسیو نمی‌تونن پیدا کنن ،
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohammad-9675 ، behfaza ، zepehr ، H Pier ، soli asali
باسلام
دوستان عزیز امکان داره کسانی که ایروان بودن و به سفارت نامه دادن و جواب گرفتن بگن به چه آدرسی ایمیل زدین چون ما 90روز شدیم و خبری نیست آبدیت هم نمیشویم ممنونRolleyes
(2014-03-03 ساعت 11:45)mehrgan نوشته:  
ممنونم

دوست عزیز نگران نباش الان ۱۳۰ روز هست کیس ما، نگران نباش ، میگیرن هممونو بهتر از ماها کسیو نمی‌تونن پیدا کنن ،

این لینک که شما زحمت کشیدین دادید با این یکی فرقی داره؟http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html من تا امروز اینو چک میکردم،در هر صورت هنوز اعلام نشده و تاریخ اخرین اپدیت هم ماله ۹نوامره
(2014-03-03 ساعت 11:54)mohammad-9675 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 11:45)mehrgan نوشته:  
ممنونم

این لینک که شما زحمت کشیدین دادید با این یکی فرقی داره؟http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html من تا امروز اینو چک میکردم،در هر صورت هنوز اعلام نشده و تاریخ اخرین اپدیت هم ماله ۹نوامره

دوست عزیز زیر دو تا لینک گذاشتم که من از همین دو تا پیگیری کردم و شمارمو دیدم:
سایت سفارت:http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html
سایت سیس: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
موفق باشید
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: mohammad-9675 ، behfaza ، ffrfar ، soli asali ، pari pariaaa
سلام دوستای‌ گلم من امروز ۱۳۹ روزه شدم و پرچمدار ایروان هستم، راستش چیزی‌ که نگرأنم می‌کنه آپدیت نشدن کیسم! همونطور که میدونید من و ۲ تا بچه ها‌‌م ویزا گرفتیم و منتظر همسرم هستیم اما دریغ از یه آپدیت! فقط بعد از ۹۰ روز و ایمیل آپدیت شدیم اونم خودم که برنده هستم نه همسرم می‌خواستم بدونم کسی‌ مثل من هست که آپدیت نشه؟ چون میبینم دوستان آپدیت‌هاشون زیاده حتی ۲ رقمی‌ هم هستن ممنون.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: masuodrh ، amin arefi ، alitab ، parmisv ، kage.omid ، reza_top60 ، artam2 ، soli asali ، pari pariaaa ، NIKKI ، lighter
(2014-03-03 ساعت 12:21)godot نوشته:  سلام دوستای‌ گلم من امروز ۱۳۹ روزه شدم و پرچمدار ایروان هستم، راستش چیزی‌ که نگرأنم می‌کنه آپدیت نشدن کیسم! همونطور که میدونید من و ۲ تا بچه ها‌‌م ویزا گرفتیم و منتظر همسرم هستیم اما دریغ از یه آپدیت! فقط بعد از ۹۰ روز و ایمیل آپدیت شدیم اونم خودم که برنده هستم نه همسرم می‌خواستم بدونم کسی‌ مثل من هست که آپدیت نشه؟ چون میبینم دوستان آپدیت‌هاشون زیاده حتی ۲ رقمی‌ هم هستن ممنون.
خيالتون راحت باشه ماهم بعد از 110 روز 0 بار آپديت شديم
فكر كنم ماهارو گذاشتن يه باري خودشون بيان ايران دنبالمون با هواپيما ببرندمون.Big Grin
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: parmisv ، azifa ، zepehr ، alitab ، pari pari ، reza_top60 ، farshad varaste ، melina132 ، godot ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa ، NIKKI ، lighter
(2014-03-03 ساعت 12:21)godot نوشته:  سلام دوستای‌ گلم من امروز ۱۳۹ روزه شدم و پرچمدار ایروان هستم، راستش چیزی‌ که نگرأنم می‌کنه آپدیت نشدن کیسم! همونطور که میدونید من و ۲ تا بچه ها‌‌م ویزا گرفتیم و منتظر همسرم هستیم اما دریغ از یه آپدیت! فقط بعد از ۹۰ روز و ایمیل آپدیت شدیم اونم خودم که برنده هستم نه همسرم می‌خواستم بدونم کسی‌ مثل من هست که آپدیت نشه؟ چون میبینم دوستان آپدیت‌هاشون زیاده حتی ۲ رقمی‌ هم هستن ممنون.

سلام
نگران نباشید . منم بعد از 114 روز اولین آپدیتم جمعه بود. راستش من زیاد به سیس اعتقادی ندارم چون اونجا آفیسر موقع مصاحبه چیزی در این باره نگفت
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: alitab ، farshad varaste ، soli asali ، kage.omid ، nedaba ، pari pariaaa ، lighter
(2014-03-03 ساعت 11:17)reza_top60 نوشته:  دوستان امروز ما بعد از دوهفته که مصاحبه مون گذشته اولین آپدیت مصاحبه رو خوردیم.اما یه چیز جالب که برام سوال بر انگیز شده اینه که هر سه نفر مون آپدیت خوردیم در حالی که ویزای همسر و پسرم اکی شده اما چاپ نشده و گفتیم بعدا میاییم میگیریم. حالا چرا اونا هم آپدیت خوردن؟

دوستان برای رضای خدا یکی هم جواب منو بده
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-03-03 ساعت 13:10)reza_top60 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 11:17)reza_top60 نوشته:  دوستان امروز ما بعد از دوهفته که مصاحبه مون گذشته اولین آپدیت مصاحبه رو خوردیم.اما یه چیز جالب که برام سوال بر انگیز شده اینه که هر سه نفر مون آپدیت خوردیم در حالی که ویزای همسر و پسرم اکی شده اما چاپ نشده و گفتیم بعدا میاییم میگیریم. حالا چرا اونا هم آپدیت خوردن؟

دوست عزیز من فکر کنم برنده هرکس که باشه وقتی اون آپدیت بشه افراد زیرگروه وی هم آپدیت میشه هرچند که ویزاهای اونا اکی شده باشه ولی اگر ویزاهای اونا هم اکی نشده بود دیگه اون دست خود سفارت بود که کدومتون را آپدیت کنه کدوم را نکنه
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: reza_top60 ، godot ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa

دوست عزیز دقیقا مشابه کیس ما هستین البته با تعداد روز 104 من حتی به سفارت ایمیل هم زدم و پرسیدم که چرا همش منو آپ میکنین و نه همسرم رو?چون آپ ایشون تو همون روز بعد مصاحبه مونده ولی طبق معمول همون جواب روتین رو دادن و نه جواب سوال ما رو!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: godot ، soli asali ، pari pariaaa ، lighter
(2014-03-03 ساعت 13:35)usafirststeps نوشته:  

دوست عزیز دقیقا مشابه کیس ما هستین البته با تعداد روز 104 من حتی به سفارت ایمیل هم زدم و پرسیدم که چرا همش منو آپ میکنین و نه همسرم رو?چون آپ ایشون تو همون روز بعد مصاحبه مونده ولی طبق معمول همون جواب روتین رو دادن و نه جواب سوال ما رو!
ممنون دوستای‌ عزیزم، اینطور که از جوابای شما عزیزان می‌شه فهمید مثل اینکه CEAS با ما ایروانی ها زیاد خوب نیست چون فقط ما آپدیت نمیشیم.Wink Big Grin

.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، kage.omid ، pari pariaaa ، shadi79 ، lighter

رضا جان وقتی به شما میگن که ویزای همسر و فرزندت هر زمان که بخواین آماده میشه یعنی میشه. نگران نباشین. مریض نیستند که اطلاعات غلط بدن.
و آپ شدن هر سه به نظر غیر منطقی نیست و مثل این میمونه که در پاکتی که توش 3 تا پاسپورت هست باز بشه. حالا هر سه تا پاسپورت رو با هم میبینن. (این یک مثال بود)
یک چیز دیگه الآن تو سایت سیس باید جلوی اسم همسر و فرزندتون READY نوشته شده باشه. و اگر این باشه نگرانی نداره. ( به نظر من کلا نگرانی نداره )
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: godot ، behfaza ، soli asali ، alitab ، nedaba ، pari pariaaa ، nasim ، قصه گو
(2014-03-03 ساعت 14:10)H Pier نوشته:  

رضا جان وقتی به شما میگن که ویزای همسر و فرزندت هر زمان که بخواین آماده میشه یعنی میشه. نگران نباشین. مریض نیستند که اطلاعات غلط بدن.
و آپ شدن هر سه به نظر غیر منطقی نیست و مثل این میمونه که در پاکتی که توش 3 تا پاسپورت هست باز بشه. حالا هر سه تا پاسپورت رو با هم میبینن. (این یک مثال بود)
یک چیز دیگه الآن تو سایت سیس باید جلوی اسم همسر و فرزندتون READY نوشته شده باشه. و اگر این باشه نگرانی نداره. ( به نظر من کلا نگرانی نداره )

ما که پس از نزدیک به 120 روز از مصاحبه اپدیت نشدیم فقط یک اپدیت اون هم فقط خودم پس از ارسال ایمیل به سفارت
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: godot ، soli asali ، aghaghia ، H Pier ، kage.omid ، nedaba ، pari pariaaa ، nasim ، behfaza ، NIKKI ، lighter ، sophia ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان