موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان کسی هست که از انکارا ویزاشو گرفته باشه؟الان تقریبا ۴ماه از مصاحبه ما گذشته ولی خبری نیست!
میشه لینک سایت کیلرنس را هم بهم بدین،چون شک دارم این سایتی که من میرم درست باشه
ممنونم
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گلم من امروز ۱۳۹ روزه شدم و پرچمدار ایروان هستم، راستش چیزی که نگرأنم میکنه آپدیت نشدن کیسم! همونطور که میدونید من و ۲ تا بچه هام ویزا گرفتیم و منتظر همسرم هستیم اما دریغ از یه آپدیت! فقط بعد از ۹۰ روز و ایمیل آپدیت شدیم اونم خودم که برنده هستم نه همسرم میخواستم بدونم کسی مثل من هست که آپدیت نشه؟ چون میبینم دوستان آپدیتهاشون زیاده حتی ۲ رقمی هم هستن ممنون.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-03 ساعت 11:17)reza_top60 نوشته: دوستان امروز ما بعد از دوهفته که مصاحبه مون گذشته اولین آپدیت مصاحبه رو خوردیم.اما یه چیز جالب که برام سوال بر انگیز شده اینه که هر سه نفر مون آپدیت خوردیم در حالی که ویزای همسر و پسرم اکی شده اما چاپ نشده و گفتیم بعدا میاییم میگیریم. حالا چرا اونا هم آپدیت خوردن؟
دوستان برای رضای خدا یکی هم جواب منو بده
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**