کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-03 ساعت 14:09)godot نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 13:35)usafirststeps نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 12:21)godot نوشته:  سلام دوستای‌ گلم من امروز ۱۳۹ روزه شدم و پرچمدار ایروان هستم، راستش چیزی‌ که نگرأنم می‌کنه آپدیت نشدن کیسم! همونطور که میدونید من و ۲ تا بچه ها‌‌م ویزا گرفتیم و منتظر همسرم هستیم اما دریغ از یه آپدیت! فقط بعد از ۹۰ روز و ایمیل آپدیت شدیم اونم خودم که برنده هستم نه همسرم می‌خواستم بدونم کسی‌ مثل من هست که آپدیت نشه؟ چون میبینم دوستان آپدیت‌هاشون زیاده حتی ۲ رقمی‌ هم هستن ممنون.

دوست عزیز دقیقا مشابه کیس ما هستین البته با تعداد روز 104 من حتی به سفارت ایمیل هم زدم و پرسیدم که چرا همش منو آپ میکنین و نه همسرم رو?چون آپ ایشون تو همون روز بعد مصاحبه مونده ولی طبق معمول همون جواب روتین رو دادن و نه جواب سوال ما رو!
ممنون دوستای‌ عزیزم، اینطور که از جوابای شما عزیزان می‌شه فهمید مثل اینکه CEAS با ما ایروانی ها زیاد خوب نیست چون فقط ما آپدیت نمیشیم.Wink Big Grin

.

سلام دوستان. ميشه بگيد آپديت شدن چى هست؟ ببخشيد به خاطر سوال احمقانه م.
2014AS3***/ Abu Dhabi - Feb 26/ Issued - May 26
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-03-03 ساعت 14:10)H Pier نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 13:10)reza_top60 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 11:17)reza_top60 نوشته:  دوستان امروز ما بعد از دوهفته که مصاحبه مون گذشته اولین آپدیت مصاحبه رو خوردیم.اما یه چیز جالب که برام سوال بر انگیز شده اینه که هر سه نفر مون آپدیت خوردیم در حالی که ویزای همسر و پسرم اکی شده اما چاپ نشده و گفتیم بعدا میاییم میگیریم. حالا چرا اونا هم آپدیت خوردن؟

دوستان برای رضای خدا یکی هم جواب منو بده

رضا جان وقتی به شما میگن که ویزای همسر و فرزندت هر زمان که بخواین آماده میشه یعنی میشه. نگران نباشین. مریض نیستند که اطلاعات غلط بدن.
و آپ شدن هر سه به نظر غیر منطقی نیست و مثل این میمونه که در پاکتی که توش 3 تا پاسپورت هست باز بشه. حالا هر سه تا پاسپورت رو با هم میبینن. (این یک مثال بود)
یک چیز دیگه الآن تو سایت سیس باید جلوی اسم همسر و فرزندتون READY نوشته شده باشه. و اگر این باشه نگرانی نداره. ( به نظر من کلا نگرانی نداره )

تا وقتیکه مهر ویزا تو پاس نخوره نمی نویسه ready مینویسه پروسه اداری واسه ما که اینطور بوده مگر اینکه مهر رو بزنن تو پاس در مورد اپ شدن من هم با hiper عزیز موافقم

(2014-03-03 ساعت 12:21)godot نوشته:  سلام دوستای‌ گلم من امروز ۱۳۹ روزه شدم و پرچمدار ایروان هستم، راستش چیزی‌ که نگرأنم می‌کنه آپدیت نشدن کیسم! همونطور که میدونید من و ۲ تا بچه ها‌‌م ویزا گرفتیم و منتظر همسرم هستیم اما دریغ از یه آپدیت! فقط بعد از ۹۰ روز و ایمیل آپدیت شدیم اونم خودم که برنده هستم نه همسرم می‌خواستم بدونم کسی‌ مثل من هست که آپدیت نشه؟ چون میبینم دوستان آپدیت‌هاشون زیاده حتی ۲ رقمی‌ هم هستن ممنون.

دوست عزیز دقیقا مشابه کیس ما هستین البته با تعداد روز 104 من حتی به سفارت ایمیل هم زدم و پرسیدم که چرا همش منو آپ میکنین و نه همسرم رو?چون آپ ایشون تو همون روز بعد مصاحبه مونده ولی طبق معمول همون جواب روتین رو دادن و نه جواب سوال ما رو!
ممنون دوستای‌ عزیزم، اینطور که از جوابای شما عزیزان می‌شه فهمید مثل اینکه CEAS با ما ایروانی ها زیاد خوب نیست چون فقط ما آپدیت نمیشیم.Wink Big Grin

.

حالا اگه فقط مشکل شخصی دارن با ما اون و میشه حل کرد ترس من اینه که پرونده هامونو گم نکرده باشنSmile
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: godot ، H Pier ، pari pariaaa ، behfaza ، lighter ، soli asali ، قصه گو
(2014-03-03 ساعت 15:21)hank نوشته:  سلام دوستان. ميشه بگيد آپديت شدن چى هست؟ ببخشيد به خاطر سوال احمقانه م.

سلام دوست عزیز، از امضای من لینک توضیح سایت cea از زبان عمو سعید رو بخونید تا متوجه قضایا بشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، godot ، pari pariaaa ، nasim ، behfaza ، soli asali
(2014-03-03 ساعت 15:21)hank نوشته:  

.

سلام دوستان. ميشه بگيد آپديت شدن چى هست؟ ببخشيد به خاطر سوال احمقانه م.

سلام .
هر بار که سفارت پرونده شما را بررسی میکنه میگن پرونده آپدیت شده که تاریخش را تو سایت سیس میزنن. حالا تو این بین دوستانی هستند که بعد از گذشت 3 یا 4 ماه پروندشون یکبار هم آپدیت نشده، افرادی هم مثل من 12-13 بار آپدیت شدند و بعدش کلیر شدن. افرادی هم اصلا آپدیت نشدند و کلیر شدند..
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: H Pier ، kage.omid ، godot ، pari pariaaa ، behfaza ، lighter ، pari pari ، soli asali ، قصه گو
(2014-03-03 ساعت 12:39)kage.omid نوشته:  
خيالتون راحت باشه ماهم بعد از 110 روز 0 بار آپديت شديم
فكر كنم ماهارو گذاشتن يه باري خودشون بيان ايران دنبالمون با هواپيما ببرندمون.Big Grin

ماهم بعد 131 روز همين وضعيت داريم فقط وقتي ايميل زيديم شخص برنده آپديت شد Sad

فكر كنم ماهارو گذاشتن يه باري خودشون بيان ايران دنبالمون با هواپيما ببرندمون.Big Grin

ماهم بعد 131 روز همين وضعيت داريم. فقط وقتي ايميل زديم شخص برنده يكبار آپديت شد Sad
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: kage.omid ، godot ، pari pariaaa ، behfaza ، soli asali ، قصه گو
دوستان سلام
من هفته ی پیش توی ابوظبی مصاحبه شدم و کلیرنس خوردم.
الام داشتم سایت سفارت ا م ر ی ک ا توی ابوظبی رو میخوندم که یه مطلب خوب دیدم که به زمان کلیر شدن بی ربط نیست .
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from Department of Homeland Security granting an extension of stay. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
منظورم قسمت employment history هست که عنوانش و توضیحاتش کاملا اهمیت داره .
اینم لینکش : http://abudhabi.usembassy.gov/note-to-iranians.html
من عنوان شغلم رو توی فرمهام Mold & Tool Technical Expert گذاشتم و اتفاقا ( متاسفانه )اولین سوالش هم در مورد همین بود !!!
شاید بهتر بود واضحتر و ساده تر عنوان شغلیم رو قرار میدادم!!
تشکر کنندگان: basi2014 ، masuodrh ، alitab ، nedaba ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، soli asali ، hamedapple
(2014-03-03 ساعت 15:39)amiekin نوشته:  

ماهم بعد 131 روز همين وضعيت داريم. فقط وقتي ايميل زديم شخص برنده يكبار آپديت شد Sad
بد از ۱۱۰ روز ایمیل زادیم ، هر ۴ نفر آپدیت شدن ، بد دوباره بد از ۶ روز  نفر دوم کیس نه سر کیس آپدیت شد ، واسه نفر دوم زده،،،،،،،،،، و واسه سر کیس و  ۲ نفر دیگه زده ،،،،،،،،،، به نظر شما این یعنی‌ چی‌؟ ویزا کدوم آمادست کدوم آماده نیست؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
خواهشا یه نگاهی به فروم سایت اپلای ابراد http://www.applyabroad.org/forum/forumdi...-Clearance بندازین. اکثر بچه های دانشجوی ایرانی که از دانشگاه های آمریکا پذیرش تحصیلی گرفتن الان برای دریافت ویزا کلیرنس خوردن. خیلی هاشون یک تا حتی دو ترم تحصیلی رو از دست دادن و بعضیا حتی پذیرششون درخطر ابطاله. الان اونا در اولویت هستن واس همینم اکثر شماره کیس هایی که تو سایت سفارت ارمنستان ظاهر میشه برای کیس های دانشجوییه. کلیرنس ها دار میاد و سفارت ارمنستان هم داره ویزا ها رو میده. این پروسه برای همه درخواست کنندگان ایرانی ویزاهای آمریکا هست و زمان بره. پس اینقدر استرس بیخودی تو سایت وارد نکنین و صبر و تحمل داشته باشین. امیدوارم اوباما مناقشه اوکراین و روسیه رو ول کنه فورا بیاد بررسی کنه چرا یه تعداد شهروند ایرانی برنده ی لاتاری امسال چرا کلیرنس شون طول کشیده !
تشکر کنندگان: farshad varaste ، pari pariaaa ، NIKKI ، soli asali ، aghaghia ، قصه گو ، reza_top60 ، armin021
(2014-03-03 ساعت 16:34)mehrgan نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 15:39)amiekin نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 12:39)kage.omid نوشته:  [quote='godot' pid='467686' dateline='1393833074']
سلام دوستای‌ گلم من امروز ۱۳۹ روزه شدم و پرچمدار ایروان هستم، راستش چیزی‌ که نگرأنم می‌کنه آپدیت نشدن کیسم! همونطور که میدونید من و ۲ تا بچه ها‌‌م ویزا گرفتیم و منتظر همسرم هستیم اما دریغ از یه آپدیت! فقط بعد از ۹۰ روز و ایمیل آپدیت شدیم اونم خودم که برنده هستم نه همسرم می‌خواستم بدونم کسی‌ مثل من هست که آپدیت نشه؟ چون میبینم دوستان آپدیت‌هاشون زیاده حتی ۲ رقمی‌ هم هستن ممنون.

بد از ۱۱۰ روز ایمیل زادیم ، هر ۴ نفر آپدیت شدن ، بد دوباره بد از ۶ روز نفر دوم کیس نه سر کیس آپدیت شد ، واسه نفر دوم زده،،ready و واسه سر کیس و ۲ نفر دیگه زده adminstrative به نظر شما این یعنی‌ چی‌؟ ویزا کدوم آمادست کدوم آماده نیست؟
(2014-03-03 ساعت 16:50)mehrgan نوشته:  بد از ۱۱۰ روز ایمیل زادیم ، هر ۴ نفر آپدیت شدن ، بد دوباره بد از ۶ روز نفر دوم کیس نه سر کیس آپدیت شد ، واسه نفر دوم زده،،ready و واسه سر کیس و ۲ نفر دیگه زده adminstrative به نظر شما این یعنی‌ چی‌؟ ویزا کدوم آمادست کدوم آماده نیست؟

کیس هایی که READY نوشته میشن یعنی برای گرفتن ویزا ممانعتی وجود نداره و میتونن ویزاشون رو بگیرن.
البته تا زمانی که به قول شما سرکیس کلیر نشه باقی افراد نمیتونن برای دریافت ویزا اقدام کنن. به خاطر همین شماره کیستون تو سایت سفارت نوشته نمیشه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، NIKKI ، soli asali ، قصه گو

.
ما هم حدود 100 روز منتظریم و تا حالا آپدیت نشدیم Sad
تشکر کنندگان: godot ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو
(2014-03-03 ساعت 16:44)parsab نوشته:  خواهشا یه نگاهی به فروم سایت اپلای ابراد http://www.applyabroad.org/forum/forumdi...-Clearance بندازین. اکثر بچه های دانشجوی ایرانی که از دانشگاه های آمریکا پذیرش تحصیلی گرفتن الان برای دریافت ویزا کلیرنس خوردن. خیلی هاشون یک تا حتی دو ترم تحصیلی رو از دست دادن و بعضیا حتی پذیرششون درخطر ابطاله. الان اونا در اولویت هستن واس همینم اکثر شماره کیس هایی که تو سایت سفارت ارمنستان ظاهر میشه برای کیس های دانشجوییه. کلیرنس ها دار میاد و سفارت ارمنستان هم داره ویزا ها رو میده. این پروسه برای همه درخواست کنندگان ایرانی ویزاهای آمریکا هست و زمان بره. پس اینقدر استرس بیخودی تو سایت وارد نکنین و صبر و تحمل داشته باشین. جدا فکر میکنین الان اوباما مناقشه اوکراین و روسیه رو ول میکنه میاد بررسی کنه چرا یه تعداد شهروند ایرانی برنده ی لاتاری امسال چرا کلیرنس شون طول کشیده؟.

دوست عزیز این راه کار در سایت
http://immigrationroad.com/green-card/mo...-page2.php
پیشنهاد شده اگر به این لینک برین
.
http://www.whitehouse.gov/contact?utm_so...gn=deficit

پس از تکمیل قسمت مشخصات در فیلدهای مربوطه در قسمت Subject گزینه Immigration هم به صورت پیش فرض هست و شما فقط بعد از انتخاب اون بخش باید پیام خودتون رو بنویسن متن مد نظر دوستان صفحه 276 همین تاپیک ارسال 4129 هم کل ایرانی ها رو مطرح کرده . نه فقط کیس لاتاری رو یا هر چیزی
علاوه براین مدیر کل هم همه نامه هاش رو خودش نمیخونه و جواب نمیده کسانی دیگر این کارو میکنن
در هر حال دوستانی که مایل بودن تصمیمشون رو گرفتن این کار رو انجام دادن تمام شد اگر نتیجه ای حاصل شد که به اطلاع میرسانیم
اگر نه هم که مثل ایمیلهایی که به سفارتها دادیم اونهام خیلی ترتیب اثر دادن !!!!!دیگه اونقدرقضیه رو کشششش ندین!!!!!!Tongue
تشکر کنندگان: NIKKI ، soli asali ، saeedshafiee
(2014-03-03 ساعت 15:00)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 14:10)H Pier نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 13:10)reza_top60 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 11:17)reza_top60 نوشته:  دوستان امروز ما بعد از دوهفته که مصاحبه مون گذشته اولین آپدیت مصاحبه رو خوردیم.اما یه چیز جالب که برام سوال بر انگیز شده اینه که هر سه نفر مون آپدیت خوردیم در حالی که ویزای همسر و پسرم اکی شده اما چاپ نشده و گفتیم بعدا میاییم میگیریم. حالا چرا اونا هم آپدیت خوردن؟

دوستان برای رضای خدا یکی هم جواب منو بده

رضا جان وقتی به شما میگن که ویزای همسر و فرزندت هر زمان که بخواین آماده میشه یعنی میشه. نگران نباشین. مریض نیستند که اطلاعات غلط بدن.
و آپ شدن هر سه به نظر غیر منطقی نیست و مثل این میمونه که در پاکتی که توش 3 تا پاسپورت هست باز بشه. حالا هر سه تا پاسپورت رو با هم میبینن. (این یک مثال بود)
یک چیز دیگه الآن تو سایت سیس باید جلوی اسم همسر و فرزندتون READY نوشته شده باشه. و اگر این باشه نگرانی نداره. ( به نظر من کلا نگرانی نداره )

ما که پس از نزدیک به 120 روز از مصاحبه اپدیت نشدیم فقط یک اپدیت اون هم فقط خودم پس از ارسال ایمیل به سفارت

من و همسرم هم همین‌طور. ما آنکارا بودیم. امروز ۱۴۷ روز شد. از ۱۵ اکتبر هم هیچ آپدیتی نشدیم.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza_top60 ، tenese ، NIKKI ، farshadm999 ، soli asali ، قصه گو
(2014-03-03 ساعت 18:15)neda_a نوشته:  Salam dostaye khobam.neveshtam ostad daneshgam ama hahotadrusa.nojaradm.clear muzanan?
میتونید روز مصاحبه بگید استاد دانشگاه خصوصی هستید. فکر نمیکنم کلیرنس بخورید و احتمال ویزای یکضربتون زیاده. امیدوارم اینطوری باشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
ما 18 فوریه آنکارا مصاحبه داشتیم و آفیسر هیچی از کار من و همسرم متوجه نشد و چون مدرکم فوق لیسانس هست و رشته ام هم حساس 19 فوریه ایمیل زدن که فرم 9 سوالی و CV رو هر دو نفر بفرستید(یه آپدیت 19 فوریه) ما هم 24 فوریه فرم ها رو فرستایم و اونها 2 ساعت بعد جواب ایمیل رو دادن(!!!) که به دستشون رسیده و مراحل بعدی رو پیگیری می کنند (یه آپدیت هم 24 فوریه داشتیم) 25 فوریه هم که سایت سفارت آپدیت شد همه اعضا خانواده حتی دختر کوچیکمون آپدیت شدیم بعد هم 26 فوریه دوباره همه آپدیت شدیم.....ما هم کلی تعجب که به به چه سریع...

حالا منظور من از این داستانها اینه که بچه ها اونها دارن روی همه پرونده ها کار می کنند حالا یکسری کیس ها مثل ما باید بیشتر بررسی بشوند...(سربازی و مدرک و نوع شغل) و بیشتر آپدیت می شوند و یکسری دیگه شغل های حساسی ندارند و شاید یک سازمان دیگه که نمی دونیم چی رو چک می کنه داره رو پرونده کار می کنه پس نگران نباشید ...مطمئن هستم همین روزا قبل عید..سایت آپدیت میشه و اسم کلی از بچه ها در می آد.........

به امید روزهای خوب
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان