کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-07 ساعت 14:31)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 14:27)H Pier نوشته:  کوچکترین ارتباط کاری با د و ل.ت باعث کلیرنس میشه. که این میتونه سربازی و یا کار دولتی باشه. و همچنین بعضی شرکت های خصوصی در ارتباط با دستگا ه های دو ل.تی و یا شرکت های خصوصی حساس (مثلا در ارتباط با محصولات نفتی) باعث کلیرنس میشه (مگر استثنایی باشه که امسال دیده نشده ) .
در مورد کارت معافیت سربازی هم به نظر من و تجربه نشون داده مهم اینه که سربازی نرفته باشین و سابقه افراد خانواده تاثیری نداره و فقط خودتون مهم هستین و ارتباطی با دستگاه های دو.لتی نداشتین.
بدرود.

ولی‌ واقعاً باید یه کم عقلشونو به کار بندازن موافق نیستین؟

اگه کسی‌ ارتباطی‌ با دولت داشت که سربازی نمی‌رفت !! اتفاقا هر کی‌ سربازی رفته یعنی‌ هیچ ارتباطی‌ نداشته! هر چی‌ منطقه خدمتت بد تر ارتباط کمتر !! کسی‌ که لب مرز رفته یعنی‌ تو فامیلشون یه کارمند شهرداری هم نداشته!!
این حرفها را که شما میزنید که غالبا خطاب به آفیسر سفارت هست را نه آفیسر میشنود و نه کمکی به افراد سایت میکنه....فقط سایت را شلوغ میکنهBig Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، نام کاربری somi ، farshadm999
میگم از ژانویه تا حالا کسی آنکارا نرفته مصاحبه؟ هیچ سفرنامه مفرنامه یخدی! Cool
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، alitab ، kage.omid ، lighter ، nedaba
بچه ها میدونم خیلیاتون منتظر بودن خستتون کرده
میدونم خیلیاتون ترس تموم شدن ویزا اذیتتون میکنه
اما این تاپیک واسه بحث و مجادله درست نشده
درست شده تا ماها اطلاعات ناقصمونو بزاریم کنار هم تا بتونیم یه جمع بندی خوبی داشته باشیم
تا بفهمیم اونا دارن چیکار میکنن
تا بتونیم تا اونجایی که میشه از کارشون سر دربیاریمو بفهمیم وضعیت خودمون چه جوریه
اما بعضی از دوستای عزیز کم لطفی میکنن حتی اطلاعات خودشونو و زمان مصاحبه و حتی کلیر شدنشونو به دوست خوبمون soli اعلام نمیکنن که بقیه مطلع باشند
فقط میان و پست ها رو میخونن
پیشنهاد میدم این دوستا از حالت منفعل خارج بشن و با یک پیغام به دوستمون( soli( http://www.mohajersara.com/user-61718.html به ما و خودشون در درک وضعیت فعلی کیسها کمک کنند.
دوستای عزیز دیگه هم با بیان تاریخ آپدیت هاشون و وضعیت حدودی کیس هاشون (سربازی کاردولتی تاهل و ...) کمک کنند ببینیم آپدیت ها و بازه های زمانی اونها چه معنا و مفهومی میده (بهش میگن مهندسی معکوس)
بیاید با اشتراک اطلاعات کوچیکمون اطلاعات بزرگی رو استنتاج کنیم

من سربازی وزارت دفاع
دانشجوی ارشد
مجرد
مصاحبه 26 ژانویه ابوظبی
آپدیت ها 28 ژانویه
10 فوریه
5 مارس
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

(2014-03-07 ساعت 20:50)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 14:31)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 14:27)H Pier نوشته:  کوچکترین ارتباط کاری با د و ل.ت باعث کلیرنس میشه. که این میتونه سربازی و یا کار دولتی باشه. و همچنین بعضی شرکت های خصوصی در ارتباط با دستگا ه های دو ل.تی و یا شرکت های خصوصی حساس (مثلا در ارتباط با محصولات نفتی) باعث کلیرنس میشه (مگر استثنایی باشه که امسال دیده نشده ) .
در مورد کارت معافیت سربازی هم به نظر من و تجربه نشون داده مهم اینه که سربازی نرفته باشین و سابقه افراد خانواده تاثیری نداره و فقط خودتون مهم هستین و ارتباطی با دستگاه های دو.لتی نداشتین.
بدرود.

ولی‌ واقعاً باید یه کم عقلشونو به کار بندازن موافق نیستین؟

اگه کسی‌ ارتباطی‌ با دولت داشت که سربازی نمی‌رفت !! اتفاقا هر کی‌ سربازی رفته یعنی‌ هیچ ارتباطی‌ نداشته! هر چی‌ منطقه خدمتت بد تر ارتباط کمتر !! کسی‌ که لب مرز رفته یعنی‌ تو فامیلشون یه کارمند شهرداری هم نداشته!!
این حرفها را که شما میزنید که غالبا خطاب به آفیسر سفارت هست را نه آفیسر میشنود و نه کمکی به افراد سایت میکنه....فقط سایت را شلوغ میکنهBig Grin

شرمند عزیزم از این به بعد حرفایی که قراره به آفیسر بگم رو اینجا نمیزارم. ولی‌ دوست خوبم ۹۰% حرفایی که اینجا هست مخاطبش عزیزان نیستن براتون میشمرم‌!

انرژی مثبت >> مخاطب>>> کائنات و خداوند متعال

نامه به اوباما >> مخاطب >>> رئیس جمهور آمریکا ، پوتین و دولت آمریکا !

بد و بیراه به پروسهٔ کیلیرنس >> مخاطب >>> عمه آفیسر

آرزوی خوشبختی‌ برای کسی‌ که ویزا گرفته >> مخاطب >>> باز هم یه جورایی کائنات

ضربل مثل ، شعر و داستان >> مخاطب >>> مرحوم ده خدا ، نیما یوشیج و فرهنگستان ادب فارسی !!!

پس فکر می‌کنم من هم به عنوان ۱ عضو حق دارم یکی‌ از این جور پست‌ها بذارم بیشتر شلوغ شه! Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، 2014winner ، kage.omid ، lighter ، nedaba ، hamedapple ، آلیس-1980 ، pari pari
سلام دوستان
این جمعه هم نیومد.آفیسرهای محترم توی سرکارگذاشتن خیلی واردن به ما گفتن هرهفته سایتو چک کنید.اما باید میگفتن ماهی یک بار چک کنید.اما تقصیر ما هم هست که دل کوچیک هستیم.اما اگه گفته بودن ماهی 1بارچک کنید شاید ما ها روزی یک بارچک میکردیم.حالا با این اوصاف به جای هفت روز یک بارچک کردن روزی هفت مرتبه سایتو چک میکنیم.شده عادت فکرکنم انشاالله بعداز کلیرشدن تامدتها بدن درد ceacوسایت سفارتو میگیریم.اما به هرحال این انتظاربه سر میاد.

[/color][/font][/size][/b] [b][size=large][font=Arial][color=#FF4500]هرچه پیش آید خوش آید.
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، Tabassomshojaat ، alitab ، kage.omid ، lighter ، NIKKI ، sophia ، pari pariaaa ، meisam14 ، sksara ، NEURON
سلام
خوب بهر دلیلی کلیرنس خوردیم و بهر دلیلی داریم وارد 5و 6 ماه انتظار میشیم . این سه سفارت هم که فقط ورودی دارن واسه کلیر، خروجی انگشت شمار. حسرت لیستهای کلیر رو مثل یکی دو سال پیش به دلمون گذاشتن .بالاخره باید با هم حرف بزنیم بیبینیم چه کنیم . بهر حال شروع سال 92 برامون پر از سورپریز بود امیدوارم شروع 93 هم همینطور باشه.
بچه ها پنج ماهه شدیم و خبری نیست. من خیلی نگرانم. سرمم گرم نمیشه. آخه من چیکار کنم؟ کمک Sad
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-03-08 ساعت 00:01)lida55 نوشته:  سلام عزیز نبودی نگران شدیم چه کمکی لازم هست بفرمایین تا...........

هستم بابا چون با گوشی میام پایین میزنه مهمان.همیشه اون مهمونه پایین منم!
نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلی خسته شدم Sad
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، قصه گو ، alitab ، farshadm999 ، kage.omid ، amirrbco ، lighter ، godot ، sophia ، pari pariaaa ، shadi79 ، pari pari
با سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز رفتم و ویزای همسرم و بچه هام رو گرفتم.در مورد خودم هم فعلا خبری نیست.انشااله همه بزودی کلیر بشن.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
(2014-03-07 ساعت 23:57)2014winner نوشته:  بچه ها پنج ماهه شدیم و خبری نیست. من خیلی نگرانم. سرمم گرم نمیشه. آخه من چیکار کنم؟ کمک Sad

ما هم 4/5 ماهه بدون هيچ خبري! بدون آپديت درست درموني!
من كه ديگه رسما تعطيل شدم Sad
خدايا گشايشي
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: artam2 ، soli asali ، alitab ، sophia ، pari pariaaa ، lighter ، قصه گو
سلام بچه ها دیروز آپدیت شد 7 مارچ و کیس نامبر ما کلا از سایت حذف شد...
و اون کیس نامبر 519 ما هستیم..
دو تا از اعضای خانواده ویزا گرفتند و من فقط نمیدونم با این حرکت کلیر شدم یا نه ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، amin arefi ، H Pier ، pari pariaaa ، nedaba ، lighter ، قصه گو
(2014-03-07 ساعت 23:57)2014winner نوشته:  بچه ها پنج ماهه شدیم و خبری نیست. من خیلی نگرانم. سرمم گرم نمیشه. آخه من چیکار کنم؟ کمک Sad

نگران نباش وینر جان شاید قراره بچه فیل به دنیا بیاد.
درست میشه . بله!!!!
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
تشکر کنندگان: خسته از وطن ، mohamad92 ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali
همسفرای عزیز، دیروز یکی از دوستان ما با خانمشون که برنده اصلی بودن تو ایروان مصاحبه داشتن. آفیسر بهشون گفته پروندتون موردی نداره ولی حداقل 6 ماه باید متظر باشید و در جواب نگرانیشون گفته تا سپتامبر هنوز خیلی وقت هست!! گفتم که برید به کارهای باقیموندتون برسیدو نگران نباشید... خوش باشید....یه مدیکال مجدد افتادیم........ولی کلیر می شیم...ان شا الله.......Smile
سلام دوستان عزیز

چند وقته استرس منو گرفته بابت اینکه من وقتی فرم های خودم رو می فرستادم برای اینکه به اونا بگم من خیلی شخصیت مهمی هستم Big Grin در قسمت professional association to which you belong نوشتم سازمان نظام مهندسی Engineering Organization در حالی که اصلا ما رفتیم نظام مهندسی 100 هزارتومان پول دادیم و 2 قطعه عکس و دیگه هیچی حالا آیا ممکن این باعث کلیرنس من بشه یا مثلا کلیرنس من را طولانی تر کنه ممنون می شم راهنمایی کنید چون کیس نامبر من بالاست و خیلی استرس دارم.موفق باشید
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: adonis2006 ، alitab ، nedaba ، امین 13 ، قصه گو ، soli asali
(2014-03-08 ساعت 13:48)meisam14 نوشته:  سلام دوستان عزیز

چند وقته استرس منو گرفته بابت اینکه من وقتی فرم های خودم رو می فرستادم برای اینکه به اونا بگم من خیلی شخصیت مهمی هستم Big Grin در قسمت professional association to which you belong نوشم سازمان نظام مهندسی Engineering Organization در حالی که اصلا ما رفتیم نظام مهندسی 100 هزارتومان پول دایم و 2 قطعه عکس و دیگه هیچی حالا آیا ممکن این باعث کلیرنس من بشه یا مثلا کلیرنس من را طولانی تر کنه ممنون می شم راهنمایی کنید چون کیس نامبر من بالاست و خیلی استرس دارم.موفق باشید
دوست من، فکر نمی کنم جواب سوال شما رو کسی بدونه ولی ما هم همین کارو کردیم و هنوز تو پروسه کلیرنس هستیم. نباید موردی داشته باشه چون اولا نظام مهندسی یک ارگان دولتی نیست ثانیا یه جور اتحادیه افراد تحصیل کردس باید خوششون هم بیاد! اونا دنبال گروه های دیگه هستن!! نگران نباشید و به خدا توکل کنید. چه بسا اونهایی که با کیس نامبرهای بالا ویزا گرفتنو و کسایی با شماره های پایین موفق به گرفتن ویزا نشدن. اگه قسمتتون باشه حتما می گیرید و از این دلواپسی هایی که کاری از دست هیچ کس برای حلش بر نمی آد به خودتون راه ندین...توکل به خدا....حتما می گیریم...می گیریم....
تشکر کنندگان: H Pier ، kage.omid ، nedaba ، alitab ، meisam14 ، NIKKI ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان