کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-08 ساعت 12:34)mira250 نوشته:  سلام بچه ها دیروز آپدیت شد 7 مارچ و کیس نامبر ما کلا از سایت حذف شد...
و اون کیس نامبر 519 ما هستیم..
دو تا از اعضای خانواده ویزا گرفتند و من فقط نمیدونم با این حرکت کلیر شدم یا نه ؟

سلام دوست عزیز، ایمیل بزنید سوال کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، mira250 ، زری وحدتی ، H Pier ، nedaba ، soli asali
سلام به همه دوستان :-)
این مراحل اداری معروف شامل ما هم شد.
ما به فال نیک میگیریم..
به امید کلیر شدن همه دوستان B-)
سلام دوست عزیز، ایمیل بزنید سوال کنید...
[/quote]
اتفاقا تا این مورد را دیدم زودی ایمیل زدم..امیدوارم اتفاق مثبتی باشه...
بدون اینکه ستاره برداشته بشه یکدفعه اینجوری شد...
تا حالا در مورد مشابه ما وجود داشته ؟
تشکر کنندگان: H Pier ، ghasoo ، alitab ، قصه گو ، soli asali
سلام دوستان،

یک خبر خوب اینکه اوباما رئیس اداره مهاجرت آمریکا رو تغییر داده تا روند کارها رو سریعتر پیش ببره.

شاد باشید
بدرود
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: farshadm999 ، kage.omid ، masuodrh ، H Pier ، pari pariaaa ، aaraam ، sophia ، pari pari
(2014-03-08 ساعت 17:24)amirrbco نوشته:  سلام دوستان،

یک خبر خوب اینکه اوباما رئیس اداره مهاجرت آمریکا رو تغییر داده تا روند کارها رو سریعتر پیش ببره.

شاد باشید
بدرود

کجا نوشته؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-08 ساعت 17:29)farshadm999 نوشته:  

شاد باشید
بدرود

کجا نوشته؟
فکر کنم اینو رو قلب بعضی از دوستانیکه دنبال نامه نگاری با اوباما هستن نوشتهBig Grin
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: S.gh ، soli asali ، pari pari
(2014-03-08 ساعت 17:37)amirrbco نوشته:  

شاد باشید
بدرود

کجا نوشته؟

با خانم حبیبی صحبت کردم این خبر رو داد
والا ایشون رو نمیشناسم در هر صورت ممنون که خبر دادید.

http://www.uscis.gov/

چیزی اینجا ننوشته.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: wahid64 ، soli asali
(2014-03-08 ساعت 17:48)amirrbco نوشته:  
(2014-03-08 ساعت 17:42)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-08 ساعت 17:37)amirrbco نوشته:  

شاد باشید
بدرود

کجا نوشته؟

با خانم حبیبی صحبت کردم این خبر رو داد
والا ایشون رو نمیشناسم در هر صورت ممنون که خبر دادید.

http://www.uscis.gov/

چیزی اینجا ننوشته.

اشرف حبیبی-وکیل ویزای سرمایه گذاری

قسمت خبرها نوشته
با سلام و احترام بر اساس آخرین داده های سایت رسمی اداره مهاجرت آمریک ایشون در آپریل 2009 توسط آقای اوباما انتخاب شده و تاکنون در این جایگاه می باشند
Alejandro Mayorkas, Director, U.S. Citizenship and Immigration Services

Background Experience/Significant Achievements:
Alejandro Mayorkas is the Director of United States Citizenship and Immigration Services (USCIS). Nominated by President Obama in April 2009, he was unanimously confirmed by the United States Senate in August 2009. As Director of USCIS, Mayorkas leads the agency within the U.S. Department of Homeland Security charged with operating the largest immigration system in the world. He is responsible for enhancing USCIS efforts to safeguard our nation’s security, ensure the integrity of the immigration system, administer immigration benefits with consistency and transparency, and promote an awareness and understanding of citizenship. Director Mayorkas is responsible for an 18,000 member workforce throughout more than 250 offices worldwide and oversees a $3 billion annual budget. For his leadership as USCIS Director, Mayorkas has received numerous awards from national and local organizations.

Prior to his appointment as the Director of USCIS, Mayorkas was a partner in the law firm of O’Melveny & Myers LLP. He advised boards of directors and executives, led internal investigations, and litigated cases across a wide array of industries. He served as a member of O’Melveny & Myers’ worldwide governing Policy Committee and as Chair of the firm’s Values Awards Committee and the Warren Christopher Scholarship Committee. In 2008, the National Law Journal recognized Mayorkas as one of the “50 Most Influential Minority Lawyers in America.”

In 1998, Senator Dianne Feinstein recommended Mayorkas to be the United States Attorney for the Central District of California. Nominated by President Clinton and confirmed by the United States Senate, he became the youngest U.S. Attorney to serve the nation at that time. Mayorkas led an office of 240 Assistant U.S. Attorneys and oversaw the prosecution of cases of national and international significance. He served as the Vice-Chair of the Attorney General’s Advisory Subcommittee on Civil Rights and as a member of the Subcommittee on Ethics in Government. From 1989 to 1998, Mayorkas served as an Assistant U.S. Attorney for the Central District of California. Between 1996 and 1998, he served as Chief of the Office’s General Crimes Section, overseeing the training and trial work of new Assistant U.S. Attorneys in the Criminal Division. Over his twelve years as a federal prosecutor, he received numerous awards and commendations from federal and local law enforcement officials and agencies.

Education:
Alejandro Mayorkas is a graduate of the University of California at Berkeley and holds a J.D. from Loyola Law School.
دوستان همسرم روز ۴شنبه برای پیگیری یک ایمیل به سفارت در آنکارا زده اما هنوز جوابی دریافت نکرده. آیا این ایمیل سفارته؟
webmasterankara@state.gov
به جای دیگه‌ای نمی‌شه ایمیل زد که حداقل جوابمون رو بدن؟ Sad
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: soli asali
Question 
(2014-03-08 ساعت 21:29)azifa نوشته:  دوستان همسرم روز ۴شنبه برای پیگیری یک ایمیل به سفارت در آنکارا زده اما هنوز جوابی دریافت نکرده. آیا این ایمیل سفارته؟
webmasterankara@state.gov
به جای دیگه‌ای نمی‌شه ایمیل زد که حداقل جوابمون رو بدن؟ Sad
سلام دوست عزیز من 4روز پبش ایمیل دادم به سفارت از طریق خود سایت سفارت آنکارا که فرداشم جواب دادن.
این آدرس ایمیل درسته.
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
تشکر کنندگان: soli asali ، azifa
(2014-03-07 ساعت 22:14)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 20:50)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 14:31)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 14:27)H Pier نوشته:  کوچکترین ارتباط کاری با د و ل.ت باعث کلیرنس میشه. که این میتونه سربازی و یا کار دولتی باشه. و همچنین بعضی شرکت های خصوصی در ارتباط با دستگا ه های دو ل.تی و یا شرکت های خصوصی حساس (مثلا در ارتباط با محصولات نفتی) باعث کلیرنس میشه (مگر استثنایی باشه که امسال دیده نشده ) .
در مورد کارت معافیت سربازی هم به نظر من و تجربه نشون داده مهم اینه که سربازی نرفته باشین و سابقه افراد خانواده تاثیری نداره و فقط خودتون مهم هستین و ارتباطی با دستگاه های دو.لتی نداشتین.
بدرود.

ولی‌ واقعاً باید یه کم عقلشونو به کار بندازن موافق نیستین؟

اگه کسی‌ ارتباطی‌ با دولت داشت که سربازی نمی‌رفت !! اتفاقا هر کی‌ سربازی رفته یعنی‌ هیچ ارتباطی‌ نداشته! هر چی‌ منطقه خدمتت بد تر ارتباط کمتر !! کسی‌ که لب مرز رفته یعنی‌ تو فامیلشون یه کارمند شهرداری هم نداشته!!
این حرفها را که شما میزنید که غالبا خطاب به آفیسر سفارت هست را نه آفیسر میشنود و نه کمکی به افراد سایت میکنه....فقط سایت را شلوغ میکنهBig Grin

شرمند عزیزم از این به بعد حرفایی که قراره به آفیسر بگم رو اینجا نمیزارم. ولی‌ دوست خوبم ۹۰% حرفایی که اینجا هست مخاطبش عزیزان نیستن براتون میشمرم‌!

انرژی مثبت >> مخاطب>>> کائنات و خداوند متعال

نامه به اوباما >> مخاطب >>> رئیس جمهور آمریکا ، پوتین و دولت آمریکا !

بد و بیراه به پروسهٔ کیلیرنس >> مخاطب >>> عمه آفیسر

آرزوی خوشبختی‌ برای کسی‌ که ویزا گرفته >> مخاطب >>> باز هم یه جورایی کائنات

ضربل مثل ، شعر و داستان >> مخاطب >>> مرحوم ده خدا ، نیما یوشیج و فرهنگستان ادب فارسی !!!

پس فکر می‌کنم من هم به عنوان ۱ عضو حق دارم یکی‌ از این جور پست‌ها بذارم بیشتر شلوغ شه! Big GrinBig Grin
ادامه بده ما هم پشت سرتیم برادر جان!
تشکر کنندگان:
(2014-03-07 ساعت 23:57)2014winner نوشته:  بچه ها پنج ماهه شدیم و خبری نیست. من خیلی نگرانم. سرمم گرم نمیشه. آخه من چیکار کنم؟ کمک Sad
دوست عزیز جوری میگی 5 ماهه شدی که تصور میره حامله هستی!Big Grin
تا زایمان 4 ماهه دیگه مونده البته این زایمان انشاالله خوش قدم میباشه و اسمش هم از قبل معلومه :"سبزبخت"Big Grin
تشکر کنندگان: aaraam ، soli asali ، masuodrh ، shervin4d ، ssafaye66 ، قصه گو ، 2014winner ، pari pari ، ghasoo
111 روزه شدیم... روز مصاحبه اصلا فکر نمیکردم به اینجا بکشه...خدا رو شکر که دیگه 1111 روزه نمیشیم..
انگار صبر ما هم استرج شده هی کش میاد....
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
سلام تا حالا یک شنبه اپدیت شده بودید ؟

اومدم فخر بفروشم Big Grin
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: aaraam ، artam2 ، H Pier ، farshad varaste ، alirezaghodrat ، masuodrh ، alitab ، قصه گو ، soli asali
(2014-03-09 ساعت 12:21)wahid64 نوشته:  سلام تا حالا یک شنبه اپدیت شده بودید ؟

اومدم فخر بفروشم Big Grin

یعنی الان شما آپدیت شدین؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان