کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-09 ساعت 12:21)wahid64 نوشته:  سلام تا حالا یک شنبه اپدیت شده بودید ؟

اومدم فخر بفروشم Big Grin

با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
راستی آپدیت شما به واسطه ایمیل پیگیری بود و یا روند نرمال بررسی اونها؟
تشکر کنندگان: artam2 ، H Pier ، میما ، alirezaghodrat ، alitab ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
(2014-03-09 ساعت 12:32)mattin نوشته:  

با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم

عضو فعال، بدون امضاء؟!!!!!!
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، aaraam ، azifa ، alirezaghodrat ، masuodrh ، alitab ، قصه گو ، soli asali
(2014-03-09 ساعت 12:47)artam2 نوشته:  

با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم

عضو فعال، بدون امضاء؟!!!!!!

پنج مارچ هم آپدیت شده بودید؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، alitab ، soli asali

با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم

شما تو منتظر سرا هم نیستین انگار؟!
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: artam2 ، masuodrh ، alitab ، قصه گو ، soli asali
5 ماه از زمان مصاحبه ما هم گذشت بدون هیچ آپدیتی. امیدوارم برای عید به همگیمون عیدی ویزا بدن
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
سلام دوستان
اگه موافق باشین یه مقدار راجع به اپدیت سیس صحبت کنیم
من با کیس حدود 1000 و مصاحبه اواسط نوامبر در انکارا تا حالا اپدیت نشدم.
در حالی که یکی از دوستان به نام alitab با کیس حدود 3000 تا حالا 5 بار اپدیت شدن!
کسی میدونه علتش چیه؟
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، soli asali ، pari pari

با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
دوست عزیز آپدیت های یک شنبه ها فقط از سفارت ابوظبی هست که روزهای تعطیلی آن جمعه و شنبه هست و یک شنبه باز هستند.
دوستان هم اگر لطف کن امضاشون رو کامل کنن مشخص میشه که از کدوم سفارت آپدیت خوردند.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-03-09 ساعت 13:00)ssafaye66 نوشته:  سلام دوستان
در حالی که یکی از دوستان به نام alitab با کیس حدود 3000 تا حالا 5 بار اپدیت شدن!
کسی میدونه علتش چیه؟

بوده کیسی که بدون آپدیت هم کلیر شده. چون کسی به شکل دقیق و شفاف نمی دونه که آپدیت ها در طی چه فرایندی اتفاق می افته نمیشه دقیقا گفت که به چه دلیلی برخی زودتر و برخی دیرتر پرونده شون بروز میشه. با این حال بروز شدن بیشتر به معنی بررسی بیشتر روی پرونده یا طی شدن برخی بررسی ها روی پرونده هست.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: H Pier ، aaraam ، ssafaye66 ، artam2 ، kage.omid ، masuodrh ، alitab ، قصه گو ، soli asali ، خسته از وطن
(2014-03-09 ساعت 13:26)reza_top60 نوشته:  

با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
دوست عزیز آپدیت های یک شنبه ها فقط از سفارت ابوظبی هست که روزهای تعطیلی آن جمعه و شنبه هست و یک شنبه باز هستند.
دوستان هم اگر لطف کن امضاشون رو کامل کنن مشخص میشه که از کدوم سفارت آپدیت خوردند.
ولی من از سفارت ابوظبی، روز چهارشنبه، پنج مارچ آپدیت خوردم. تا به حال 4 بار آپدیت شدم:
چهار فوریه
10 فوریه
چهارمارچ( بعد از یک ایمیل به سفارت)
پنج مارچ
ضمنا تاریخ مصاحبه ام 30 ژانویه بوده
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: H Pier ، artam2 ، amin arefi ، alitab ، قصه گو ، soli asali ، pari pari

با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
ظاهرا اینطور نیس، ما هم از ایروان یکشنبه آپ شدیم یک بار، همون موقع واقعا به مفید بودن این آپدیت ها شک کردم!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: H Pier ، alirezaghodrat ، masuodrh ، alitab ، قصه گو ، mohamad92 ، pari pariaaa
دوستان كسي بوده كه كمتر از يكماه كلير بشه امسال ؟؟
تشکر کنندگان: alitab
(2014-03-09 ساعت 13:28)میما نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 13:00)ssafaye66 نوشته:  سلام دوستان
کسی میدونه علتش چیه؟

بوده کیسی که بدون آپدیت هم کلیر شده. چون کسی به شکل دقیق و شفاف نمی دونه که آپدیت ها در طی چه فرایندی اتفاق می افته نمیشه دقیقا گفت که به چه دلیلی برخی زودتر و برخی دیرتر پرونده شون بروز میشه. با این حال بروز شدن بیشتر به معنی بررسی بیشتر روی پرونده یا طی شدن برخی بررسی ها روی پرونده هست.

ممنون از راهنماییتون
البته علت نگرانی منم همینه که اپ دیت بیشتر به معنی بررسی بیشتر یا طی شدن مراحل هست و چون اپ نشدم حس میکنم بررسی نشده یا مراحلی طی نشده، برا همینه که یه مقدار نگران شدم.
به نظرتون جای نگرانی وجود داره؟
با توجه به اینکه 4 مااااه میگذره نیاز هست بهشون میل بزنم یا نه؟
تشکر کنندگان: sophia ، NIKKI ، alitab ، قصه گو ، soli asali
(2014-03-09 ساعت 13:34)نام کاربری somi نوشته:  

با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
ظاهرا اینطور نیس، ما هم از ایروان یکشنبه آپ شدیم یک بار، همون موقع واقعا به مفید بودن این آپدیت ها شک کردم!
اوایل سایت CEAC فعال نبود و دوستانی که سری اول کارنت شدن دیرتر تو این سایت شناخته و آپدیت شدن اما الان فعاله و مدارک شما که به سفارت مربوطه میرسه و براتون فایل تشکیل میشه سیس هم آپ میشه اینه که قبل از رفتن به مصاحبه تو سیس آپدیت شدین.Wink
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: H Pier ، alitab ، قصه گو ، soli asali ، mohamad92
(2014-03-09 ساعت 13:12)tenese نوشته:  5 ماه از زمان مصاحبه ما هم گذشت بدون هیچ آپدیتی. امیدوارم برای عید به همگیمون عیدی ویزا بدن

تنسی جان
راستش من و همسرم هم در همین وضعیم. ایمیل هم زدیم سفارت حتی جواب نمی‌دن. ما در پروسه‌ی کانادا (کبک) که پرونده داشتیم، یک بار ایمیل زدن بعد از ۲ سال که مدارک فرستاده بودیم که مدارکتون گم شده دوباره مدارک بفرستید (به خاطر اسباب‌کشی‌های سفارت از دمشق به استانبول). حالا واقعاً می‌ترسیم این‌بار هم همون بلا یا مشابهش به سرمون بیاد. Sad
شما ایمیل بزن حتمن. در سایت سفارت جای هست برای ایمیل زدن البته باید فرم نوشتارشون رو رعایت کنی که همون‌جا توضیح داده.
be happyShy
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
update من با ایمیل بود !
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: aaraam ، alitab ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان