موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال برام پیش اومده که خیلی نگران شدم. ممنون می شم اگه اطلاعاتی دارین بهم بدین. من شنیدم که دولت امریکا گفته به کسایی که به لبنان و سوریه رفتن ویزا نمیدن. این درسته؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-01 ساعت 00:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-01 ساعت 00:54 توسط Danial_4139.)
(2013-11-01 ساعت 00:37)saeed.zangiabadi نوشته: سلام دوستان
من یه سوال برام پیش اومده که خیلی نگران شدم. ممنون می شم اگه اطلاعاتی دارین بهم بدین. من شنیدم که دولت آمریکا گفته به کسایی که به لبنان و سوریه رفتن ویزا نمیدن. این درسته؟
خودت بشین روش فکر کن ببین دلیلی براش پیدا میکنی که خودت خندت نگیره ؟
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما امروز وقت سفارت داشتيم رفتيم براي مصاحبه بعد از مصاحبه افيسر يك برگه صورتي رنگ داد و گفت كه بين ٣تا٦ماه ديگه ويزاتون مياد(روي برگه كيس نامبر بود ويك سايت براي چك كردن و يك سري اطلاعات ديگه)
حالا ٣تا سوال:
١-اين ٣تا٦ماه مربوط به fbi check هست؟
٢-بعد از ٣تا٦ماه بايد دوباره سفارت رفت يا فقط بايد بريم اداره پست؟
٣-به بعضي ها مي گفت ٤-٦هفته ديگه ولي به بقيه مي گفت ٣-٦ماه دليلش چيه؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه منتظرسرا رو یه توضیحی بدین.
من اطلاعات روفرستادم اما نحوه استفادش رو نمیدونم
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-01 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-01 ساعت 23:24 توسط aghaghia.)
سلام
من از دوستی که روابط بسیار خوبی با سفارت داشت خواستم توضیحاتی در ارتباط با کلیرنس بگیره برام و جواب این بود:
در این خصوص برات سوال کردم و جوابی که بهم داده شد این بود که پرونده های مربوط به پلیس بین الملل منجمله قتل و سوء استفاده های مالی سنگین و همینطور ارتباطات بین المللی علی الخصوص با گروهکهای ت ر و ر ی س ت ی و همینطور مشاغل حساس و تحصیلات در این خصوص و علی الخصوص پروژه های ه س ت ه ای و ش ی م ی ایی و تس لی حات . و در خود آمریکا هم بعد از مدتی برای تصدی بیشتر مشاغل افراد بک گراند چک میشن و از 1روز تا چند ماه ممکنه طول بکشه.
پس نتیجه گرفتم این داستان منحصر به ایرانی ها نیست و برای آخرین بار هم نخواهد بود با توجه به هوش و درایت ایرانیها و اینکه در آینده مشاغل در شان خودشون رو حتما بدست خواهند آورد
پس دوستان خوبم شما سهمتون رو به خوبی و با صداقت انجام بدید و بقیه شو بسپارید به پروردگار سلامت و موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.کسی میدونه از بچه های مهاجر سرا تا الان چند نفر یک ضرب گرفتن؟یا اصلا تا امروز کسی ویزا دریافت کرده؟