کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-16 ساعت 17:31)5ina نوشته:  من فکر میکردم اعتبار ویزا واسه هرسفارت 6 ماه بعد از اعتبار مدیکال هستش،اعتبار ویزا درسفارت ارمنستان چطوریه؟ مرسی دوستان از اطلاعاتتون Smile
سینا جان همانطور که خودت میدونی.
اعتبار ویزا در ارمنستان بستگی به اعتبار مدیکال داره. یعنی از روز مدیکال 6 ماه و اعتبار ویزا مطابق با اعتبار مدیکال است. بنابراین کسایی که کلیرنس میخورن برای داشتن ویزای 6 ماهه میبایست تمدید مدیکال کنن.
آنکارا هم به همین شکله.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، 5ina ، alitab ، godot ، kage.omid ، Sara_lphmkf ، amirrbco
با سلام
دوستان اعتبار ویزای ما که شش ماهه هست اگه ما یک ماه قبل از اتمام اعتبار ویزا وارد us بشیم که مشکلی نیست؟ مدیکال هم که نیاز به تمدید نداره دیگه؟ درسته؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا:‌ یک ضرب
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، alitab
(2014-03-16 ساعت 18:47)farzadsmile نوشته:  با سلام
دوستان اعتبار ویزای ما که شش ماهه هست اگه ما یک ماه قبل از اتمام اعتبار ویزا وارد us بشیم که مشکلی نیست؟ مدیکال هم که نیاز به تمدید نداره دیگه؟ درسته؟

اگه يه ضرب گرفته باشيد تمام چيزهايي كه ميگيد درسته و مشكلي نيست.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، 5ina ، kage.omid ، sjb ، mohamad92 ، Sara_lphmkf
(2014-03-16 ساعت 18:47)farzadsmile نوشته:  با سلام

نه عزیزم نگران نباش.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: alitab ، 5ina ، pari pariaaa
(2014-03-16 ساعت 14:50)aaraam نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 14:14)5ina نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 13:57)wahid64 نوشته:  سلام ابوظبی هم تمدید مدیکال داره ؟

سلام بله، چون اکسپایر دیت ویزا 6 ماه بعد از مدیکاله Cool

در مورد ابوظبی این طور نیست اعتبار ویزای شما مستقل از مدیکاله
اگر زمانی کلیر بشید که اعتبار مدیکال گذشته باشه مسلمه که مجبورید مجددا مدیکال رو انجام بدید ولی اگر یکماه هم از اعتبار مدیکالتون مونده باشه ویزا ششماهه صادر میشهBig Grin
اعتبار مدیکال در ابوظبی رو من 6ماه میدونستم اما بعضی از دوستان میگن یکساله س و من منبعش رو نمیدونم. تا جایی که من میدونم تا پارسال اعتبار مدیکال در ایروان یکساله بوده که اونهم امسال 6 ماهه شدهSad
من دقیقا متوجه منظورتون نشدم. مثلا ما 5 بهمن مدیکالمون در ابوظبی انجام شد. اگر اعتبارش را 6 ماهه تصور کنیم، بنا براین 5 مرداد اعتبار مدیکال ما تموم میشه، اونوقت بنا به صحبت شما، اگر که ما مثلا تیر ماه کلیر بشیم، با توجه به اینکه 1 ماه از اعتبار مدیکالمون باقی مونده، تا دی ماه فرصت داریم به امریکا بریم ؟ یا نه، ظرف مدت یکماه باقی مونده از اعتبار مدیکالمون باید حتما از ایران بریم؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: soli asali
دوستمون morteza1350 در ارسال 556 از تاپیک گرفتن وقت از دکتر و ازمایش پزشکی اشاره کردن که از فوریه تست سل در ابوظبی برای بچه ها اجباری شده و اعتبار مدیکال ابوظبی هم 5 ماه شده.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: alitab ، 5ina ، kage.omid ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، soli asali
یعنی ما که 2فوریه مصاحبه رفتیم فقط 5ماه فرصت خروج داریم؟
تشکر کنندگان: soli asali
میشه دقیقتر اینا توضیح بدید ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2014-03-16 ساعت 20:37)freddyflientstone نوشته:  

اگر زمانی کلیر بشید که اعتبار مدیکال گذشته باشه مسلمه که مجبورید مجددا مدیکال رو انجام بدید ولی اگر یکماه هم از اعتبار مدیکالتون مونده باشه ویزا ششماهه صادر میشهBig Grin
اعتبار مدیکال در ابوظبی رو من 6ماه میدونستم اما بعضی از دوستان میگن یکساله س و من منبعش رو نمیدونم. تا جایی که من میدونم تا پارسال اعتبار مدیکال در ایروان یکساله بوده که اونهم امسال 6 ماهه شدهSad
من دقیقا متوجه منظورتون نشدم. مثلا ما 5 بهمن مدیکالمون در ابوظبی انجام شد. اگر اعتبارش را 6 ماهه تصور کنیم، بنا براین 5 مرداد اعتبار مدیکال ما تموم میشه، اونوقت بنا به صحبت شما، اگر که ما مثلا تیر ماه کلیر بشیم، با توجه به اینکه 1 ماه از اعتبار مدیکالمون باقی مونده، تا دی ماه فرصت داریم به آمریکا بریم ؟ یا نه، ظرف مدت یکماه باقی مونده از اعتبار مدیکالمون باید حتما از ایران بریم؟

بله دوست عزیز در مورد ابوظبی اینطوریه که وقتی برای ویزا تشریف میبرید فقط به این توجه میکنن که مدیکالتون اعتبار داشته باشه دیگه فرقی نمیکنه چقدر. ویزاتون دقیقا از تاریخ صدور 6 ماه اعتبار خواهد داشت.
موفق باشید
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
(2014-03-16 ساعت 22:34)aaraam نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 20:37)freddyflientstone نوشته:  

من دقیقا متوجه منظورتون نشدم. مثلا ما 5 بهمن مدیکالمون در ابوظبی انجام شد. اگر اعتبارش را 6 ماهه تصور کنیم، بنا براین 5 مرداد اعتبار مدیکال ما تموم میشه، اونوقت بنا به صحبت شما، اگر که ما مثلا تیر ماه کلیر بشیم، با توجه به اینکه 1 ماه از اعتبار مدیکالمون باقی مونده، تا دی ماه فرصت داریم به آمریکا بریم ؟ یا نه، ظرف مدت یکماه باقی مونده از اعتبار مدیکالمون باید حتما از ایران بریم؟

بله دوست عزیز در مورد ابوظبی اینطوریه که وقتی برای ویزا تشریف میبرید فقط به این توجه میکنن که مدیکالتون اعتبار داشته باشه دیگه فرقی نمیکنه چقدر. ویزاتون دقیقا از تاریخ صدور 6 ماه اعتبار خواهد داشت.
موفق باشید
انکارا چی؟

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali ، ssafaye66
http://en.wikipedia.org/wiki/FBI_Name_Check
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
تشکر کنندگان: soli asali ، peymanmohajer ، freddyflientstone
(2014-03-17 ساعت 02:48)Doogh نوشته:  http://en.wikipedia.org/wiki/FBI_Name_Check

اين جا رو خوب اومده:

Many immigration advocacy groups maintain that the use of the FBI Name Check process by USCIS is unproductive and even counter-productive in accomplishing the stated national security goals of the USCIS policy while at the same time causing unreasonable delays for large numbers of applicants

"بسياري از گروههاي طرفدار مهاجرت معتقدند كه استفاده اداره مهاجرت از روند اف/بي/آي چك، جهت دستيابي به اهداف امنيت ملي تعيين شده در سياست اداره مهاجرت، هنگامي كه باعث تأخير بي مورد براي تعداد زيادي از درخواست دهندگان مهاجرت مي گردد، بي فايده و حتي ناخواسته است"

اينم نشون ميده واسه چي سفارتا ميگن بعد از 6 ماه مي تونين پيگيري كنين:

In a February 4, 2008 memorandum, Michael Aytes, Director of Domestic Operations at USCIS, announced a change in policy regarding FBI Name Checks in relation to the adjustment of status (green card) applicants.[25] Under the new policy, if a Name Check for an adjustment of status applicant has been pending for over 180 days, USCIS may approve the adjustment of status application.

"در نوشته هاي مايكل آيتز، رئيس امور داخلي اداره مهاجرت در 4 فوريه 2008 به تغييري در سياست اف/بي/آي چك در رابطه با تأييد وضعيت درخواست كنندگان گرين كارد اشاره شده است. تحت سياست جديد، اگر بررسي اسم براي قبول وضعيت درخواست كننده براي بيشتر از 180 روز بلاتكليف باشد، اداره مهاجرت ممكن است وضعيت درخواست كننده را تأييد شده در نظر بگيرد.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
سلام دوستان
سایت ارمنستان ایروان آپدیت شد ولی دریغ از یک ویزای مهاجرتی
موفق شاد و پیروز باشید Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: artam2 ، amiekin ، 5ina ، alitab ، usawin2014 ، godot ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، H Pier ، kage.omid
(2014-03-17 ساعت 09:46)ali1220 نوشته:  سلام دوستان
موفق شاد و پیروز باشید Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام این کی آپدیت شده
شنبه و یکشنبه که تعطیل بوده ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-03-17 ساعت 10:42)kamranh نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 09:46)ali1220 نوشته:  سلام دوستان
سلام این کی آپدیت شده
شنبه و یکشنبه که تعطیل بوده ....

بله دوستان سایت ارمنستان نیم ساعت پیش اپ شده اما 15 شماره حذف و تنها 4 تا شماره اضاف شده
فکر کنم فردا دوباره یه سری شماره ها رو بزنند چون دفعه قبل مثل این بود 27 یه تعداد شماره ها حذف و 28 بیستا شماره زدن
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: artam2 ، usawin2014 ، amirrbco ، soli asali ، 5ina ، pari pariaaa ، H Pier ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان