کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آخرين صبح زيباي دوشنبه سال 1392 براي شما خوب و مبارك و پر از شادي
ميشه يكبار يكي آدرس سايت ارمنستان و آنكارا رو براي چك بزاره
ممنون
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
تشکر کنندگان: amirrbco ، soli asali ، 5ina ، pari pariaaa ، alitab ، pari pari
(2014-03-17 ساعت 10:56)alitab نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 10:42)kamranh نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 09:46)ali1220 نوشته:  سلام دوستان
سایت ارمنستان ایروان آپدیت شد ولی دریغ از یک ویزای مهاجرتی
موفق شاد و پیروز باشید Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام این کی آپدیت شده
شنبه و یکشنبه که تعطیل بوده ....
بله دوستان سایت ارمنستان نیم ساعت پیش اپ شده اما 15 شماره حذف و تنها 4 تا شماره اضاف شده
فکر کنم فردا دوباره یه سری شماره ها رو بزنند چون دفعه قبل مثل این بود 27 یه تعداد شماره ها حذف و 28 بیستا شماره زدن
سلام دوست عزیز اگه وضعیت آپدیتمونو توی امضامون بنویسیم مشکلی پیش نمی یادش چون منم مثل شما 5 بار آپدیت شدم البته پشت سر هم ..
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: godot ، soli asali ، pari pariaaa ، alitab
(2014-03-17 ساعت 11:12)usawin2014 نوشته:  آخرين صبح زيباي دوشنبه سال 1392 براي شما خوب و مبارك و پر از شادي
ممنون

http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: artam2 ، usawin2014 ، soli asali ، 5ina ، rezahoorjandi ، H Pier
(2014-03-15 ساعت 23:44)NEURON نوشته:  
(2014-03-15 ساعت 13:46)basi2014 نوشته:  [quote='freddyflientstone' pid='470341' dateline='1394827114']
ولی دوستان از وقتی این ویزا رو گرفتم و مبینم که تا کمتر از دو ماه دیگه باید برم نمدونید چه غمی رو دل آدم میشینه.. اینکه امسالب سال آخر عید و دید و بازدید و اینجور چیزا را دیدنه.. اینکه دیگه از این گرمی و صمیمیت خبری نیست...اینکه باید بریم و از صفر شروع کنیم...اینکه با گرفتن ویزا تازه شروع شد... من که دقیقاً شدم مثل این مریضایی که دکترا بهشون گفتن تا دو ماه دیگه بیشتر زنده نیستیSad
ایشالا که شماها هم خیلی زود زود مث من و بقیه دوستان کلیر بشید و ببینید که واقعا ارزش اینهمه غصه خوردنو نداشت
دوست عزيز
من حاضرم اين بار مسىوليت رو از دوش شما که مٽل يه کوه سنگينى مى کنه رو بردارم و دو ماه ديگه بجاى شما برم
من هميشه به فکر دوستام هستم
دوستان شاهدن!!! :-)
ایشالا هرچه زودتر این مسئولیت سنگین بیفته رو دوش شما و بقیه دوستان مسئولیت پذیرBig Grin
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: amirrbco ، قصه گو ، soli asali ، 5ina ، pari pariaaa ، aaraam ، amohammadi348 ، H Pier ، alitab ، pari pari ، NEURON
(2014-03-15 ساعت 23:54)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-15 ساعت 13:46)basi2014 نوشته:  [quote='freddyflientstone' pid='470341' dateline='1394827114']
ولی دوستان از وقتی این ویزا رو گرفتم و مبینم که تا کمتر از دو ماه دیگه باید برم نمدونید چه غمی رو دل آدم میشینه.. اینکه امسالب سال آخر عید و دید و بازدید و اینجور چیزا را دیدنه.. اینکه دیگه از این گرمی و صمیمیت خبری نیست...اینکه باید بریم و از صفر شروع کنیم...اینکه با گرفتن ویزا تازه شروع شد... من که دقیقاً شدم مثل این مریضایی که دکترا بهشون گفتن تا دو ماه دیگه بیشتر زنده نیستیSad
ایشالا که شماها هم خیلی زود زود مث من و بقیه دوستان کلیر بشید و ببینید که واقعا ارزش اینهمه غصه خوردنو نداشت
دوست عزيز
من حاضرم اين بار مسىوليت رو از دوش شما که مٽل يه کوه سنگينى مى کنه رو بردارم و دو ماه ديگه بجاى شما برم
دوست عزیز basi2014 اصلا قصد بی‌ احترامی ندارم خدایی نکرده حمل بر بی‌ احترامی نشه ولی‌ اگه میدونستید چه هدیهٔ بزرگی‌ بهتون داده شده هیچ وقت احساس دل تنگی نمی‌کردید، برای جایی‌ که الان شما خیلی‌ راحت ایستادید و احساس دل تنگی می‌کنید مردم ۵۰۰،۰۰۰$ هزینه می‌کنن چند سال بد بختی میکشن تا بتونن یه گیرین کارت بگیرن. مهاجرت رو دست کم نگیر دوست من.

ایشالا وارد آمریکا بشید و خوش بگذرونید و هیچ وقت احساس دل تنگی نکنید. ولی‌ قدر این هدیه رو بدونید.

حرف شما کاملا صحیح است و من بابت این هدیه که فقط و فقط حکمتی است در کار خدا هیچ شکی ندارم و میدونم که خیلیا چه پولهایی خرج می کنند تازه معلوم نیست بشه یا نشه.اینها همه درست. ولی من خودم به شخصه اعتقاد دارم هروقت خدا خودش صلاح بدونه کارا رو راست و ریس میکنه پس نباید به هیچ وجه نگران شد اگرهم خدایی نکرده زبونم لال کسی کلیر نشد اگرچه سخته ولی باید گذاشت رو حکمت کار.من بهش رسیدم و از امروز به بعد هم همه کارامو سپردم دست اون بالاسری که خودش تا اینجا همه چیزو جفت و جور کرد از این به بعدشم با خودش. ولی حرف من اینه اگه آدم از ته قلب به این اعتقاد داشته باشه دیگه هیچ جای نگرانی چه الان و چه در آینده وجود نداره
ایشالا که زودتر همه دوستان گلم کلیر بشن...آمین...
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: قصه گو ، elnazgh ، alitab ، 5ina ، soli asali ، محبت ، pari pariaaa ، rezahoorjandi ، aaraam ، H Pier ، امین 13 ، samoon ، pari pari ، wowwow2
(2014-03-17 ساعت 11:39)basi2014 نوشته:  
دوست عزيز
ایشالا هرچه زودتر این مسئولیت سنگین بیفته رو دوش شما و بقیه دوستان مسئولیت پذیرBig Grin

سلام دوست عزیز،

یادته که آپدیت هایی که داشتی چه زمانی از روز انجام میشد؟ مخصوصا آخری؟
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، H Pier
سلام دوستان عزیز،

کسی میدونه تا الان در سفارتهای آنکارا، ابوظبی و ایروان چند کیس کلیر شدند؟
تشکر کنندگان: usawin2014 ، 5ina ، soli asali
(2014-03-17 ساعت 11:52)amirrbco نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 11:39)basi2014 نوشته:  
دوست عزيز

سلام دوست عزیز،

یادته که آپدیت هایی که داشتی چه زمانی از روز انجام میشد؟ مخصوصا آخری؟

معمولا ساعت 10و11 صبح تا 2 بعداز ظهر بود. آخریو چون اون روز اینترنت نداشتم عصری چک کردم
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، pari pariaaa ، amirrbco ، H Pier ، alitab
سلام به همه دوستان
ما 25 فوريه ابوظبي مصاحبه داشتيم كه كليرنس خورديم البته احتمال زياد به خاطر كار من كه دولتي بوده اين اتفاق افتاد چون برنده اصلي همسرمه كه سربازي معاف بودو كار آزاد داره ولي بعد از مصاحبه تو سايت سفارت كه نگاه كرديم اسم منو نوشته كه بايد مراحل اداري برام طي بشه .خلاصه كه ما در انتظار كشنده اي گير افتاديم.و 2 بار آپديت شدم تو ceac كه روز مصاحبه و فرداش بود.Sad
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، pari pariaaa ، usawin2014 ، H Pier ، alitab ، kage.omid ، houmanmir ، pari pari
(2014-03-17 ساعت 11:54)amirrbco نوشته:  سلام دوستان عزیز،

کسی میدونه تا الان در سفارتهای آنکارا، ابوظبی و ایروان چند کیس کلیر شدند؟

اگر آمار بچه های مهاجرسرا رو میخواین این سایت رو چک کنید.
Www.montazersara.com
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa ، amirrbco ، H Pier ، soli asali
(2014-03-17 ساعت 12:49)parifari نوشته:  سلام به همه دوستان
ما 25 فوريه ابوظبي مصاحبه داشتيم كه كليرنس خورديم البته احتمال زياد به خاطر كار من كه دولتي بوده اين اتفاق افتاد چون برنده اصلي همسرمه كه سربازي معاف بودو كار آزاد داره ولي بعد از مصاحبه تو سايت سفارت كه نگاه كرديم اسم منو نوشته كه بايد مراحل اداري برام طي بشه .خلاصه كه ما در انتظار كشنده اي گير افتاديم.و 2 بار آپديت شدم تو ceac كه روز مصاحبه و فرداش بود.Sad

سلام من به اتفاق خانم ودخترم 4 فوریه ابوظبی مصاحبه داشتیم برنده اصلی خانمم اونجا به من گفت به خاطر سربازیم باید چک شید و خانم و دخترتون مشکل ندارن الان سایتو که چک میکنم اسم خانمم میاد نه من
تشکر کنندگان: 5ina ، pari pariaaa ، usawin2014 ، H Pier ، alitab ، houmanmir ، soli asali
ولي جالبه مورد ما بالعكسه شماست با اين تفاوت كه سايت سفارت به نام من كه اصلي نبودم اپديت شده و تو سايت ceac دو تا كه من حدس زدم همسر و دخترم باشند فقط 25 فوريه اپديت شده اند و يكي 26 فوريه .اما از اين انتظار واقعا حوصله ام سر رفته.
تشکر کنندگان: usawin2014 ، H Pier ، alitab ، soli asali
(2014-03-17 ساعت 11:34)amirrbco نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 11:12)usawin2014 نوشته:  آخرين صبح زيباي دوشنبه سال 1392 براي شما خوب و مبارك و پر از شادي
ممنون

http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
برای رضای خدا یه دونه 2014 هم توش نیست؟؟؟
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: 2014winner ، usawin2014 ، alitab ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، amirrbco ، soli asali
به ارمنستان بگین بشینه یه گوشه خودشو خسته نکنه داغون شد بنده خدا
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: aseman abi ، H Pier ، alitab ، kage.omid ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، soli asali
دوستان،خوش به حالتون منتظر کلیر شدنید،ما هنوز منتظر کارنت شدنSad.خیلی سخت نگیرید.به ما سخت تر میگذره .قبول ندارید؟Sad
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان