کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
الان یه چند وقتیه که صبح به صبح وقتی از خواب پا میشم به توصیه بعضی از دوستان یه جمله " حتما یه حکمتیه " با یه بسته " اعتقاد قلبی " میندازم تو یه لیوان اب یخ و با انگشت هم میزنم بعد یه نفس میدم بالا..............وااای انقذه فااااااز میده که حد ندااااره.........یههو میری فضاااا......دیگه اینکه چرا کلیر نمیشم یا چرا 150 روزه که حتی یه بار اپدیت نشدم هم ازارم نمی ده.....خلاصه اینکه من میمونم و خلصه و فضااااا و یه عالمه انرژی مثبت و اووووووف ....اصن یه وضعی
منتها نمی دونم این " حکمت " و " اعتقاد قلبی " ما چرا به کلیر ختم نمیشه فقط ما رو اون بالا بالاها نگه می داره......دیگه فکر کنم وقتشه که ما هم بیام پایین

دوستان عزیززززززم با کلی انرژی مثبت ....پیشاپیش عید نوروزتون مباااااارک و امیدوارم که تو این سال جدید ارزوهاتون با حکمت خداوند در یه مسیر باشه
در پناه حق
(2014-03-17 ساعت 13:54)parifari نوشته:  ولي جالبه مورد ما بالعكسه شماست با اين تفاوت كه سايت سفارت به نام من كه اصلي نبودم اپديت شده و تو سايت ceac دو تا كه من حدس زدم همسر و دخترم باشند فقط 25 فوريه اپديت شده اند و يكي 26 فوريه .اما از اين انتظار واقعا حوصله ام سر رفته.
اطلاعاتتون رو براي دوست عزيزمون soli asali بفرستيد كه تو سايت منتظرسرا وارد بشين كه يه آمار خوبي داشته باشيم
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
تشکر کنندگان: alitab ، Sara_lphmkf ، soli asali
(2014-03-17 ساعت 14:34)aseman abi نوشته:  الان یه چند وقتیه که صبح به صبح وقتی از خواب پا میشم به توصیه بعضی از دوستان یه جمله " حتما یه حکمتیه " با یه بسته " اعتقاد قلبی " میندازم تو یه لیوان اب یخ و با انگشت هم میزنم بعد یه نفس میدم بالا..............وااای انقذه فااااااز میده که حد ندااااره.........یههو میری فضاااا......دیگه اینکه چرا کلیر نمیشم یا چرا 150 روزه که حتی یه بار اپدیت نشدم هم ازارم نمی ده.....خلاصه اینکه من میمونم و خلصه و فضااااا و یه عالمه انرژی مثبت و اووووووف ....اصن یه وضعی
منتها نمی دونم این " حکمت " و " اعتقاد قلبی " ما چرا به کلیر ختم نمیشه فقط ما رو اون بالا بالاها نگه می داره......دیگه فکر کنم وقتشه که ما هم بیام پایین

دوستان عزیززززززم با کلی انرژی مثبت ....پیشاپیش عید نوروزتون مباااااارک و امیدوارم که تو این سال جدید ارزوهاتون با حکمت خداوند در یه مسیر باشه
در پناه حق

دوست عزیزم مطمئن باش با خوردن اون لیوان آب ضرر که نمیکنی هیچ بعدش کلی هم سود میکنی...
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: alitab ، usawin2014 ، pari pariaaa ، H Pier ، pari pari ، Sara_lphmkf ، soli asali ، aseman abi ، قصه گو
من از دوستان كه در اين سايت مي‌ايند و مطالب رو مي خونن و احتمالا كليرنس خوردن خواهش مي كنم براي آمار بهر و مرغوبتر اطلاعاتشون رو به دوست عزيزمون soli asali ارسال كنن كه ما هم دلگرم بشويم
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
تشکر کنندگان: 5ina ، H Pier ، pari pari ، Sara_lphmkf ، NIKKI ، soli asali ، قصه گو ، nedali
(2014-03-17 ساعت 14:34)aseman abi نوشته:  الان یه چند وقتیه که صبح به صبح وقتی از خواب پا میشم به توصیه بعضی از دوستان یه جمله " حتما یه حکمتیه " با یه بسته " اعتقاد قلبی " میندازم تو یه لیوان اب یخ و با انگشت هم میزنم بعد یه نفس میدم بالا..............وااای انقذه فااااااز میده که حد ندااااره.........یههو میری فضاااا......دیگه اینکه چرا کلیر نمیشم یا چرا 150 روزه که حتی یه بار اپدیت نشدم هم ازارم نمی ده.....خلاصه اینکه من میمونم و خلصه و فضااااا و یه عالمه انرژی مثبت و اووووووف ....اصن یه وضعی

در پناه حق
سلام دوست عزیز
تا حالا مکاتبه ای با سفارت داشتید پاسخ آنها چی بوده ؟ یه سوال دارم یکی از دوستان نوشته بودند ( چند پست قبلی ) که اداره مهاجرت آمربکا اعلام نموده درخواستهای بالای 180 روز که تاکنون پاسخی نگرفتند بعد از آن مدت مورد تایید در نظر گرفته می شه ... بنابراین اگر شما تا 1 ماه دیگه پاسخی نگرفتید می تونید چهت گرفتن وبزا اقدام کنید؟
(2014-03-17 ساعت 15:01)irn22 نوشته:  

در پناه حق
سلام دوست عزیز
تا حالا مکاتبه ای با سفارت داشتید پاسخ آنها چی بوده ؟ یه سوال دارم یکی از دوستان نوشته بودند ( چند پست قبلی ) که اداره مهاجرت آمربکا اعلام نموده درخواستهای بالای 180 روز که تاکنون پاسخی نگرفتند بعد از آن مدت مورد تایید در نظر گرفته می شه ... بنابراین اگر شما تا 1 ماه دیگه پاسخی نگرفتید می تونید چهت گرفتن وبزا اقدام کنید؟
راستش یه بار ایمیل زدم گفتن که " در حال بررسیه "
که من فکر میکنم منظورشون بررسی " زندگی پیش از تولدم " بوده چون هر چی فکر می کنم از " پس از تولد تا حالا " باید یه صد باری تموم شده باشه
(2014-03-17 ساعت 15:01)irn22 نوشته:  سلام دوست عزیز

دوست گرامی یکی اینکه اون پست مربوط به بیانیه اداره مهاجرت نبود بلکه متن ویکی پدیا در مورد اف ب آی چک بود و نکته دوم هم اینه که اون متن نگفته که پرونده های بالای 180 روز از سوی اداره مهاجرت تایید میشه بلکه متنش اینو میگه که بر اساس آخرین مصوبه، اداره مهاجرت به خودش این اجازه رو داده که در صورتی که اف بی آی چک بیش از 180 روز برای یک کیس زمان برد بتونه اون کیس رور بدون بک گراند چک تایید کنه (توجه کنین دارا بودن اون امکان الزاما به این معنی نخواهد بود که اون امکان برای همه کیس ها مورد استفاده قرار میگیره)
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
دوستان باید به اطلاع شما حضار محترم برسانم کههههههههههههه
سایت سیس هم باز نمی شه بسکی که دوستان به این سایت سیس عنایت نمودن ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ali3875 ، alitab ، soli asali ، pari pariaaa ، pari pari
من همین الان بازش کردم مشکلی نداشت احتمال میره از مرورگرتون باشه اونو عوض کنید باز میشه ضمن اینکه اگه بعضی وقتا باز نمیشه ممکنه مشغول بروز کردن اطلاعاتش باشند
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: alitab ، H Pier ، soli asali ، freddyflientstone ، pari pariaaa ، pari pari
با سلام. یک سوال مهم .من هرچی میام تو این تاپیک فقط و فقط استرسم بیشر میشه و امیدم کمتر. من هنوز مصاحبه هم نرفتم رک و پوس کنده بگید امسال نسبت به سالهای گذشه طبق گفته دوستان چقدر وضعیت بدتره وایا تا الان یعنی هیچکس کلیر نشده و اگه شده چرا اعلام نمیشه ؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-17 ساعت 18:35)k98k نوشته:  با سلام. یک سوال مهم .من هرچی میام تو این تاپیک فقط و فقط استرسم بیشر میشه و امیدم کمتر. من هنوز مصاحبه هم نرفتم رک و پوس کنده بگید امسال نسبت به سالهای گذشه طبق گفته دوستان چقدر وضعیت بدتره وایا تا الان یعنی هیچکس کلیر نشده و اگه شده چرا اعلام نمیشه ؟
سلام دوست عزيز این تاپیک از بدو تاسیس این سایت با استرس، غم و اندوه همراه بوده حالا یکجا از اول کار و یکجا در آخر کار اینکه شما میگید استرستون بیشتر و امیدتون کمتر ما باید چی بگیم امسال هم مثل سال های گذشته است تا الان تعداد کمی کلیر شدن ولی مطمئن باش از یک تاریخی به بعد شروع می کنند به کلیر کردن هر چه صلاحمان باشد همان میشه شما تمرکز رو بزار رو تکمیل مدارک
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، قصه گو ، pari pariaaa ، pari pari ، sophia
میشه یکی بهم روحیه بده خیلی دلم گرفته از وقتی اومدم تو این تاپیک بجای بهتر شدن کلی استرس گرفتم
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mohamad92 ، pari pariaaa
دوستان هر چی بیشتر فکر کنید بیشتر استرس میگیرید ..برید فعلا به چهارشنبه سوری عید برسید و حالشو ببرین
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، pari pari ، usawin2014
(2014-03-17 ساعت 20:39)sjb نوشته:  میشه یکی بهم روحیه بده خیلی دلم گرفته از وقتی اومدم تو این تاپیک بجای بهتر شدن کلی استرس گرفتم

پسر خوب امضاتو کامل کن که بدونم کی هستی و چی هستی تا بدونم چطوری روحیه بدم بهت.. مصاحبه رفتی؟ کلیرنس خوردی؟ چند روزه؟ ....
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، قصه گو ، 2014winner ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-03-17 ساعت 21:43)پائیز نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 20:39)sjb نوشته:  میشه یکی بهم روحیه بده خیلی دلم گرفته از وقتی اومدم تو این تاپیک بجای بهتر شدن کلی استرس گرفتم

پسر خوب امضاتو کامل کن که بدونم کی هستی و چی هستی تا بدونم چطوری روحیه بدم بهت.. مصاحبه رفتی؟ کلیرنس خوردی؟ چند روزه؟ ....
کشتی ایران اول شد .. اونم کجا توی شهر فرشتگان حالا جالب اینجاست که هم از ارمنستان برده و هم از عامه ری کا دیگه خواب ویزای عامه ری کا و ارمنستانو ببینیم دیگه هیچکدومشون محلمون نمی زارن با هامون قهر می کنن از بابت روسا زیاد نگران نیستم اونا را هر کاری کنیم مثله کنه بهمون چسبیدن ولی اصل کاری ها با هامون قهر کردن ...
دورود به شرف تیم کشتی ایران اینم روحییییییییییییییییه ....
دیگه استرستون تموم شد ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان