کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-28 ساعت 07:58)Saeedv13 نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 14:09)farshadm999 نوشته:  سلام دوباره
من اصلا نمیخواستم چیزی بنویسم ولی‌ چون واقعاً ناراحتم مینیویسم.
..................
فرشاد من دلیل ناراحتیت رو درک نکردم. اونهایی که یک ضرب ویزا گرفتن هم ایرانی بودند. هیچ برتری نسبت به شما نداشتند و شاید شما به لحاظ سطح ..............

سلام عمو سعید گول
از متنی قشنگی‌ که نوشتید سپاسگزارم همیشه و همیشه متنهای شما مایه دلگرمی‌ من میشه واقعاً ممنونم.
صحبتتون بسیار کامل بود و امیدوارم همین جور که میگید باشه و زود تر کلیر بشیم.
یه کم اینا تاثیرات این مراحل یواش آمریکا هست که همرو بد بین کرده. من شخصاً واقعاً تعجب می‌کنم یه سری میان میگن آقا نمیدونین چقدر با احترام برخورد می‌کنن چقدر خوبن فلانن بیسارن!! واقعاً اون دسته از دوستان شاید معنی احترام رو یا نمی‌دونن یا مصاحبه نرفتن!
تنها کسی‌ که یه ذره احترام مارو نگاه داشت اون فیلیپینی‌های دم در که مسول بازرسی بودن، بقیه از کسی‌ که پول میگیره، کسی‌ که مدرک جمع می‌کنه، کسی‌ که اثر انگشت میگیره و حتا آفیسر بسیار بسیار با ما بد صحبت کرد هنوز حرف آفیسر تو گوشمه وقتی‌ ازش سوال کردم امکان این هست که ویزا نگیریم گفت چرا که نه شما برو دنبال زندگی خودت!!!! یعنی‌ من شوک شدم!! اینقدر شوک شدم که یادم رفت خدافظی‌ کنم باهاش وقتی‌ داشتم درو باز می‌کردم برم بیرون دیدم به من میگه خداحافظ!!! بعد یادم افتاد خدافظی‌ نکردم!
شاید من هم اگه ۱ ضرب ویزا می‌گرفتم نظرم عوض میشد و می‌گفتم وای چقدر مهربون بودن ! ولی‌ حقیقت این نیست و بعضی‌ از دوستان اینقدر احترام ندیدن که فکر می‌کنن این بی‌ احترامی‌ها یه نویی‌ احترامه!!
خلاصه دامشون گرم حسابی‌ گذاشتن تو کاسمون شهروندای محترم عرب و پاکستان جلو چشمم ویزا multiple ۵ ساله میگرفتن بعد به من فسقلی میگه برو ۴ ماه دیگه!
عمو سعید بازم ممنونم شما همیشه مایه دلگرمی‌ ما هستین.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، ffrfar ، sophia ، ozbekar ، kage.omid ، mohamad92 ، pari pariaaa ، samoon ، Saeedv13 ، soli asali ، ghasoo
یک چیزی رو هم یادم افتاد الان من داشتم مدارک باقی‌ مونده که با خودم برگردوندم رو نگاه می‌کردم اصلا اون خانوم محترم مدارک تحصیلی منو برنداشته و همرو برگردونده و فقط مدارک تحصیلیه خانومم که برنده بوده برداشته، این طبیعی؟ برا بقیه هم همین جوریه؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، ffrfar ، pari pari ، mohamad92 ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-03-28 ساعت 01:03)reza16 نوشته:  سلام دوستان برنده اصلي خانمم هستن كه شغلشون هم خانه دار هست چند درصد فكر ميكنيد به ايشون و بچه هام ويزاي يك ضرب بدن؟

خانم من هم خانه دار بود کلیرنس خورد پس خیلی امید نداشته باشید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، soli asali ، ghasoo
من فکر ميکنم اگه ويزاي يک ضرب گرفتين, گرفتين اگه نه, با کليرنس زياد نميشه اميدوار بود, اينجوري که پيش ميره اگه اينا ميخواستن, يکضرب ميدادن, در غير اين صورت ديگه ۵٠ ۵٠ هست
2014AS00002xxx
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-28 ساعت 12:00)farshadm999 نوشته:  یک چیزی رو هم یادم افتاد الان من داشتم مدارک باقی‌ مونده که با خودم برگردوندم رو نگاه می‌کردم اصلا اون خانوم محترم مدارک تحصیلی منو برنداشته و همرو برگردونده و فقط مدارک تحصیلیه خانومم که برنده بوده برداشته، این طبیعی؟ برا بقیه هم همین جوریه؟

طبیعی هست مدرک تحصیلی فرد برنده نیاز هست نه همراه - گرچه مال مارو هر دو تاشو گرفت ولی دیدم از بقیه فقط برنده رو گرفته نغمه گلی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: alitab ، farshadm999 ، mohamad92 ، pari pariaaa ، farshad varaste ، soli asali
دوستان امروز سایت آنکارا آپدیت میکنه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mohamad92 ، alitab ، soli asali
دوستان عزيز من يه سوال دارم:
ما چند روز ديگه ١٨٠ روزه ميشيم، مصاحبمونم ابوظبى بوده، ميخوام بدونم اگه بعد از اين زمان كلير شديم چون ٦ ماه گذشته دوباره بايد مديكالمونو تمديد كنيم؟؟؟؟
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali
(2014-03-28 ساعت 11:39)farshadm999 نوشته:  
..................
فرشاد من دلیل ناراحتیت رو درک نکردم. اونهایی که یک ضرب ویزا گرفتن هم ایرانی بودند. هیچ برتری نسبت به شما نداشتند و شاید شما به لحاظ سطح ..............

سلام عمو سعید گول
از متنی قشنگی‌ که نوشتید سپاسگزارم همیشه و همیشه متنهای شما مایه دلگرمی‌ من میشه واقعاً ممنونم.
یه کم اینا تاثیرات این مراحل یواش آمریکا هست که همرو بد بین کرده. من شخصاً واقعاً تعجب می‌کنم یه سری میان میگن آقا نمیدونین چقدر با احترام برخورد می‌کنن چقدر خوبن فلانن بیسارن!! واقعاً اون دسته از دوستان شاید معنی احترام رو یا نمی‌دونن یا مصاحبه نرفتن!
تنها کسی‌ که یه ذره احترام مارو نگاه داشت اون فیلیپینی‌های دم در که مسول بازرسی بودن، بقیه از کسی‌ که پول میگیره، کسی‌ که مدرک جمع می‌کنه، کسی‌ که اثر انگشت میگیره و حتا آفیسر بسیار بسیار با ما بد صحبت کرد هنوز حرف آفیسر تو گوشمه وقتی‌ ازش سوال کردم امکان این هست که ویزا نگیریم گفت چرا که نه شما برو دنبال زندگی خودت!!!! یعنی‌ من شوک شدم!! اینقدر شوک شدم که یادم رفت خدافظی‌ کنم باهاش وقتی‌ داشتم درو باز می‌کردم برم بیرون دیدم به من میگه خداحافظ!!! بعد یادم افتاد خدافظی‌ نکردم!
شاید من هم اگه ۱ ضرب ویزا می‌گرفتم نظرم عوض میشد و می‌گفتم وای چقدر مهربون بودن ! ولی‌ حقیقت این نیست و بعضی‌ از دوستان اینقدر احترام ندیدن که فکر می‌کنن این بی‌ احترامی‌ها یه نویی‌ احترامه!!
خلاصه دامشون گرم حسابی‌ گذاشتن تو کاسمون شهروندای محترم عرب و پاکستان جلو چشمم ویزا multiple ۵ ساله میگرفتن بعد به من فسقلی میگه برو ۴ ماه دیگه!
سلام دوست عزيز این که گفتی بهتون بی احترامی کردن به نظر من ناشی از استرسی هست که ما در حین عملیات مصاحبه داریم ممکنه یک شخصی بد اخلاق باشه وقتی ما استرس داریم بد اخلاقی او را دو برابر می بینیم در صورتیکه در ایران به اداره ای می رویم و خیلی هم از این بدتر با ما می کنند و انگار نه انگار، اینکه آفیسر به شما گفته ممکنه ویزا نگیری و برو پی زندگیت بد نگفته و راست گفته همون طور که پارسال دیدیم، من خودم همین کارو کردم و رفتم پی زندگیم و تنها کاری رو که ادامه میدهم زبان هست که در هر صورت به سود من هست در مورد اینکه به پاکستانی و عرب ویزای مالتي پل پنج ساله میدن باید نگاهی به تاریخ بندازی ..... این است که می گویند از ماست که بر ماست
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: farshadm999 ، kage.omid ، pari pariaaa ، houmanmir ، KIMIA2005 ، aaraam ، MEHR52 ، farshad varaste ، soli asali
(2014-03-28 ساعت 13:53)chaymon نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 11:39)farshadm999 نوشته:  
..................

سلام عمو سعید گول
سلام دوست عزيز این که گفتی بهتون بی احترامی کردن به نظر من ناشی از استرسی هست که ما در حین عملیات مصاحبه داریم ممکنه یک شخصی بد اخلاق باشه وقتی ما استرس داریم بد اخلاقی او را دو برابر می بینیم در صورتیکه در ایران به اداره ای می رویم و خیلی هم از این بدتر با ما می کنند و انگار نه انگار، اینکه آفیسر به شما گفته ممکنه ویزا نگیری و برو پی زندگیت بد نگفته و راست گفته همون طور که پارسال دیدیم، من خودم همین کارو کردم و رفتم پی زندگیم و تنها کاری رو که ادامه میدهم زبان هست که در هر صورت به سود من هست در مورد اینکه به پاکستانی و عرب ویزای مالتي پل پنج ساله میدن باید نگاهی به تاریخ بندازی .....این است که می گویند از ماست که بر ماست
اینم حرفیه. ولی‌ کلا افیسرو دوست نداشتم، مرتیکه به من کیلیرنس زده فکر کرده کیه من خودم کیلیرنس میکنم اصلا از نظر من خود آفیسر باید بره تو پرسهٔ کیلیرنس من کیلیرش کنم! Big GrinBig Grin

(2014-03-28 ساعت 13:01)alimomen نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 12:00)farshadm999 نوشته:  یک چیزی رو هم یادم افتاد الان من داشتم مدارک باقی‌ مونده که با خودم برگردوندم رو نگاه می‌کردم اصلا اون خانوم محترم مدارک تحصیلی منو برنداشته و همرو برگردونده و فقط مدارک تحصیلیه خانومم که برنده بوده برداشته، این طبیعی؟ برا بقیه هم همین جوریه؟

طبیعی هست مدرک تحصیلی فرد برنده نیاز هست نه همراه - گرچه مال مارو هر دو تاشو گرفت ولی دیدم از بقیه فقط برنده رو گرفته نغمه گلی

یه کم منو نگران کرده این قضیه نکنه این زن محترم حواسش نبوده؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، pari pariaaa ، soli asali ، elnazgh
آنكارا آپديت كرد و بازهم بچه هاي لاتاري هيچ نقشي توش نداشتن
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، mohamad92 ، samoon ، artam2 ، farshad varaste ، soli asali
چرا اینقدر با حرفاتون امید بقیه بچه ها را از بین میبرید به اندازه کافی دوره کلیرنس سخت و ناراحت کننده است یکم امید بدیدم بد نیست
(2014-03-28 ساعت 14:33)farshadm999 نوشته:  این قضیه مدرک تحصیلیو کسی دیگه‌ی هم داشته ؟؟ من میترسم فردا بگن دیپلم نداشتی‌ مدرک نداشتی‌ در صورتی‌ که خود اون خانم مدرکو برگردوند.

نگران نباشيد آقا فرشاد،براي ما هم اينجوري بود كه فقط مدارك تحصيلي منو برداشتن كه برنده بودم و هيچ كدوم از مدارك تحصيلي همسرم رو نخواستن .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshadm999 ، kage.omid ، Sara_lphmkf ، farshad varaste ، soli asali ، lighter
دوستان عزيز من يه سوال دارم:
ما چند روز ديگه ١٨٠ روزه ميشيم، مصاحبمونم ابوظبى بوده، ميخوام بدونم اگه بعد از اين زمان كلير شديم چون ٦ ماه گذشته دوباره بايد مديكالمونو تمديد كنيم؟؟؟؟
[/quote]

سال نوتون مبارك.همونطور كه در صفحات قبلي نوشتم، دوستم بعداز شش ماه و ده روز تابستان پارسال كلير شد و آبان ماه سفر آولش انجام داد و حدودا دو ماه پيش برگشت.در مورد تمديد مديكال كه ازش پرسيدم،گفت نيازي نبوده چون مديكال ابوظبي يك ساله است.خدا كنه قانون عوض نشده باشه.[/align]
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-03-28 ساعت 14:40)pari pariaaa نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 14:33)farshadm999 نوشته:  این قضیه مدرک تحصیلیو کسی دیگه‌ی هم داشته ؟؟ من میترسم فردا بگن دیپلم نداشتی‌ مدرک نداشتی‌ در صورتی‌ که خود اون خانم مدرکو برگردوند.

نگران نباشيد آقا فرشاد،براي ما هم اينجوري بود كه فقط مدارك تحصيلي منو برداشتن كه برنده بودم و هيچ كدوم از مدارك تحصيلي همسرم رو نخواستن .

ممنون دوست من ، من اسم شما و این آقای الدرادو رو میبینم میترسم. Big Grin

ایشالا زود تر کلیر بشید من هنوز ۲ روز نشده دارم دیوونه میشم از دیروز ۱۰ بار سایت رو چک کردم.
خوشحالم.
ما هم 100 روزه شدیم آنکارا آپدیت شد اما باز خبری نشد فقط ما یک آپدیت دیگه تو سیس خوردیم.+++++++++++++++++Shy
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، alitab ، farshad varaste ، soli asali ، 5ina ، 2014winner ، lighter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان