موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
[
...زنگ زدن كه بايد تأييديه واسه ديپلم همسرم ببريم تا ويزا بدن
سلام دوست عزیز هیچ نگران نباش برو اداره آموزش و پرورش گواهی دیپلم رو بگیر روزانه وشبانه که فرقی نداره . ضمنا میتونی ازشون بخوای یه نامه بدن که این مدرک معادل دیپلم است و هر دو را ترجمه کن. انشاء الله مشکل حل خواهد شد.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 23:10)sayeh_m نوشته: سلام بر همگی
میخوام یه چیزهایی رو اینجا یادآوری کنم , گرچه ممکنه کمی تلخ باشه ولی واقعیت ها رو باید قبول کرد .
خیلی هاتون میدونین که بر سر بچه های 2013 چی اومد و خیلی ها هم بعدا" اضافه میشن و شاید ندونن .من واقعا" یه تیکه از قلبم رو پشت اون در کلیرنس گذاشتم . اگر میخواین در لاتاری 2014 کمتر غصه بخورین به نوشته های تلخ من توجه کنید .
موارد مهم رو تیتر وار مینویسم :
@ واقعیتی که وجود داره اینه که اتفاق سپتامبر 2013 برای بعضی از شماها هم میفته . گفتنش خیلی سخته ولی باید واقع بین باشین . خیلی ها اینها رو میدونستن ولی برای اینکه زدن حرف تلخ , محبوبیت رو کم میکنه , ترجیح میدادن که سکوت کنن .ولی من اینو به شماها میگم . هر کدوم از شما میتونه جای یکی از بچه های جا مونده باشه پس حواستون رو خوب جمع کنید و احساساتی نشین . انرژی مثبت یه چیزه و واقعیت چیز دیگه . نتیجه اینکه به این لاتاری دل نبندین .اگر از روز اول ذهنتون رو آماده کرده باشین , در زمان گرفتن ویزا خیلی خوشحالتر میشین و اگر هم موفق به دریافتش نشدین کمتر غصه میخورین .
@یه زمانی نامه های لاتاری با پست میامد و خیلی مواقع به مقصد نمیرسید و شخص اصلا" متوجه برنده شدن نمیشد و 2012 هم که اشتباه شد و خیلی ها کیس نامبرها رو دور ریخته بودن و سفارت ها با التماس تقاضا میکردن که بیایین و مصاحبه کنید ولی واقعیت اینه که الان با توجه به کامپیوتری شدن نامه ها و غیره , اکثرا" متوجه قبولی میشن و این یعنی پر شدن سقف ویزاها .
@ اگر حتی کیس نامبر شما شماره 1 بود هم به این مفهوم نیست که ویزا رو میگیرین ولی اگر کیستون 10000 بود به این معنی نیست که همه چی تموم شده . این لاتاریه و شانس در تمام مواردش وجود داره .اینکه شانس بیارین لاتاری برنده بشین , بعد شانس داشته باشین که کیس نامبرتون کوچیک باشه , کلیرنس کمتر بخورین , ستاره دار نشین و الی آخر ...
@ تا لحظه آخر و تا زمانی که ویزا رو در پاستون ندیدین با هیچ کسی در این مورد صحبت نکنید .کیس نامبرتون رو به احدی نگین . اینها که میگم واقعا" مهمه و هر چی بگذره خودتون متوجه میشین .
@ وقتی به مصاحبه رفتین و آفیسر با لبخند ملیحی به شما گفت که همه چیز در پرونده شما کامله و باید مراحل اداری رو برای چند هفته طی کنید " باور نکنید" .این رو قویا" به شما میگم که آفیسرها فقط نقش یک مترسک رو دارن پس : زندگیتون رو به حراج نذارین .
@ توی امضای من یه مواردی در مورد کلیرنس هست که از تراوشات مغزی خودم بوده . گرچه یکی از اعضای محبوب سایت مخالف این نوشته ها بود ولی در عمل دیدیدم که بعضی مواردش درست بود .مخصوصا" در مورد سایت CEAC و اینکه در خیلی از مواقع آپدیت ها از آمریکا انجام میشه .
@در زمان کلیرنس , سرتون رو به خوندن زبان گرم کنید .کلیرنس انرژی زیادی از آدم میگیره و در عمل وقتی ویزا گرفتین و اومدین , باید انرژی مضاعفی داشته باشین ولی میبینین که کشش ندارین . چرا ؟ چون همه انرژی رو صرف تاپیک کلیرنس کردین , پس سعی کنید که ذخیره داشته باشین .
@ اینجا , در بدو ورود , زندگی سخت تر از اونیه که فکرش رو میکنید , پس خودتون رو برای هر چیزی آماده کنید .
@ اگر یکی از افراد خانواده مخالف مهاجرته , مثلا" خانوم خونه و یا بر عکس , یا قید اومدن رو بزنید و یا سعی کنید که اگر پلی در پشت سر باقی مونده , خرابش نکنید . این به اون معنی نیست که موفق نمیشین . من خودم یک نفر رو از افراد فامیلم میشناسم که با اینکه میان سال بودن و اصلا" و ابدا" هم راضی به مهاجرت نبودن , و تا یکسال اول هم حتی حاضر به گرفتن گواهی نامه هم نشدن ولی الان با گذشت چند سال خیلی هم راضی و خوشحالن . ولی نمونه این افراد خیلی کمه .
@ از اخرين مدرك تحصیلیتون ریز نمره بگیرین .اگر دیپلم 12 ساله هم دارین حتما ریز نمره رو فراموش نکنید . این در سایت رسمی سفارت نوشته نشده , منبع نداره , ولی تجربه اینو ثابت کرده .اگر بدون ریز نمره رفتین و کلیرنستون 4 ماه طول کشید تعجب نکنید .ریز نمره رو ترجمه کنید و با خودتون ببرین .آفیسر فقط بهش نگاه میکنه و با خیلی از مدارک دیگه بهتون برمیگردونه ولی با همون یه نگاه ممکنه شما چند ماه جلو بیفتین .حالا ممکنه این سوال پیش بیاد : چرا ریز نمره ؟ باید گفت متاسفانه از ماست که بر ماست . از بسکه دوستان عزیز مدارک اضافی بردن , گرفتن بعضی مدارک برای سفارت عرف شده , چه بسا از امسال به صورت رسمی ازتون این مدرک رو بخوان .و وقتی مدرکی در پرونده شما کم باشه , مدت طولانی تری باید منتظر باشید چون در اصل پرونده تون ناقصه .
@اف بی آی چک معمولا" 4 هفته است ولی اگر موردی در پرونده شما ناقص باشه ( ممکنه خودتون اصلا" متوجه نقص نشین و افيسر عزيز هم در ٩٠ درصد موارد اشاره اي به نقص مدرك نميكنه ) در حدود دو ماه طول میکشه تا از طریق ایمیل از شما درخواست اون مدرک بشه و تا زمانی که شماره تون در سایت اعلام میشه چندین ماه میگذره و ما کل این مدت رو زمان کلیرنس میگیم .
@در موقع مصاحبه شغل خودتون رو مهم جلوه ندین . در لاتاری هر چه بیکارتر بهتر .ولی در اون قسمتی که توی فرمها در مورد شغلتون سوال شده واضح و کامل همراه با تاریخ دقیق نوشته بشه . هرگز شغلتون رو به صورت کلی ننویسین مخصوصا" اگر سالها تجربه کاری دارین . اگر حتی میخواین خودتون رو بیکار جلوه بدین بنویسین که از تاریخ فلان تا تاریخ فلان بیکار بودم . اگر فرمها رو فرستادین وحشت نکنید , در موقع مصاحبه هم میتونین فرم کامل شده رو ببرین و تحویل بدین .
@تا حدا مکان از اسپانسر استفاده نکنید . اسپانسر داشتن در لاتاری یعنی دردسر . تمام تلاشتون رو برای این مورد بکنید .
@کسانی که کلیرنسشون طول میکشه , جانی و دزد و ۳۰ یا C و غیره نیستن . کیس نامبر ما 3 رقمی بود و جزو سری اول کارنتی ها بودیم ولی کلیرنسمون 4 ماه طول کشید . بعضی از دوستان اون اوایل با لحن خاصی به من میگفتن که اگر مشکل خاصی ندارین چرا نگرانین ؟!؟!؟! ولی در حقیقت الان و در سپتامبر علت نگرانی های من مشخص شد و اینکه کلیرنس ها هیچ ربطی به هیچی نداره . یه خانوم تنها هم میتونه ماه ها بدون هیچ دلیلی کلیرنس بخوره . پس هیچ وقت فکر نکنید چون فلانی طولانی شده حتما" دلیلی داشته , این اتفاق برای شما هم ممکنه بیفته . برای کلیرنس طولانی دنبال دلیل نگردید , به جایی نمیرسید .
@ در خانواده هایی که برنده اصلی خانوم هستش , احتمال اینکه ستاره دار کلیر بشن خیلی زیاده چون کلیرنس خانومها خیلی کوتاهتره .توصیه اکید میکنم که صبر نکنید که همه با هم کلیر بشین . یک نفرتون بره و ویزای خانوم و بچه ها رو بگیره .یک روز هم در گرفتن ویزا نقش داره پس کار امروز رو به فردا موکول نکنید .
@اگر آدرسی در آمریکا ندارین حتما" از بچه های مهاجرسرا کمک بگیرین .
@اگر در مورد کلیرنس در پیغام خصوصی سوالی از من بپرسین , از جواب دادن معذورم . این به اون معنی نیست که سوالتون برام بی اهمیته . من هر چی میدونم اینجا و در امضام نوشتم , تو سفرنامه ام هم به مواردی اشاره کردم و واقعا" بیشتر از این چیزی نمیدونم .
در آخر برای همتون آرزوی گرفتن یک ویزای بدون دردسر رو دارم .
شاد و تندرست باشید .
مامان سایه
مهرماه 1392
من دانشجوی دکتری هستم...جولای مصاحبه دارم...مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس رو ترجمه کردم...مدرک فوق رو فقط موقت دارم و ترجمه کرذم...گواهی اشتغال به تحصیل دکتری و کارت دانشجویی دکتری رو هم ترجمه کردم...کارت دانشجویی بین المللی رو هم گرفتم...سوالم اینه که ریز نمره هم برای من لازمه؟ برای این میپرسم که فرآیند اداریش زمان بره و چون دانشگاه دولتی هستم باید پولش رو هم پرداخت کنم...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
والا من هم اصلا متوجه نشدم که ایشون اون روز چه لباسی پوشیدن چون همونطور که مرخصی ایشون خیلی مهم و حیاتی میباشد نوع لباسشون هم در کلیرنس بچه ها خیلی تاثیر دارد ! 
(2014-05-28 ساعت 17:20)batigoal_189 نوشته: من این چند صفحه آخرو با دقت خوندم از آخر متوجه نشدم خانم سارا گرو چند وقت مرخصی بوده
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
توکلتون به خدا باشه
اینقدر نا امید نباشین
الان دقیقا تو شرایط ویژه و خاصی تو زندگیمون هستیم که شدیدا به امید و صبر احتیاج داریم.
من قویا منتظر تیک زدن کلیرم از طرف خود خدای مهربون.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
پیدای پنهان عزیز شما هم دیشب آپدیت شدین؟
بله کیس اصلی (خودم) و همسرم اما پسرم همان دهم فوریه مانده.
چون به خداوند توکل کرده ام نگران نیستم .بچه ها واسه اینکه آرامش داشته باشید
هر وقت به یاد مهاجرت می افتید پنج تا صلوات بفرستید معجزه میکنه.
امتحان کنید.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
آقایون و خانوم ها بجای اینهمه انرژی منفی پراکنی، بیایید امیدوار باشیم که بزودی زود از این خراب شده می ریم بیرون ن ن ن ن ن!!!!
من که حالیم نیست، کلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر می خوام!!!!!
اگه بیکارید بیایید این "مثبت ها" رو بشمارید....!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 17:26)سعید پ نوشته: (2013-10-01 ساعت 23:10)sayeh_m نوشته: سلام بر همگی
میخوام یه چیزهایی رو اینجا یادآوری کنم , گرچه ممکنه کمی تلخ باشه ولی واقعیت ها رو باید قبول کرد .
خیلی هاتون میدونین که بر سر بچه های 2013 چی اومد و خیلی ها هم بعدا" اضافه میشن و شاید ندونن .من واقعا" یه تیکه از قلبم رو پشت اون در کلیرنس گذاشتم . اگر میخواین در لاتاری 2014 کمتر غصه بخورین به نوشته های تلخ من توجه کنید .
موارد مهم رو تیتر وار مینویسم :
@ واقعیتی که وجود داره اینه که اتفاق سپتامبر 2013 برای بعضی از شماها هم میفته . گفتنش خیلی سخته ولی باید واقع بین باشین . خیلی ها اینها رو میدونستن ولی برای اینکه زدن حرف تلخ , محبوبیت رو کم میکنه , ترجیح میدادن که سکوت کنن .ولی من اینو به شماها میگم . هر کدوم از شما میتونه جای یکی از بچه های جا مونده باشه پس حواستون رو خوب جمع کنید و احساساتی نشین . انرژی مثبت یه چیزه و واقعیت چیز دیگه . نتیجه اینکه به این لاتاری دل نبندین .اگر از روز اول ذهنتون رو آماده کرده باشین , در زمان گرفتن ویزا خیلی خوشحالتر میشین و اگر هم موفق به دریافتش نشدین کمتر غصه میخورین .
@یه زمانی نامه های لاتاری با پست میامد و خیلی مواقع به مقصد نمیرسید و شخص اصلا" متوجه برنده شدن نمیشد و 2012 هم که اشتباه شد و خیلی ها کیس نامبرها رو دور ریخته بودن و سفارت ها با التماس تقاضا میکردن که بیایین و مصاحبه کنید ولی واقعیت اینه که الان با توجه به کامپیوتری شدن نامه ها و غیره , اکثرا" متوجه قبولی میشن و این یعنی پر شدن سقف ویزاها .
@ اگر حتی کیس نامبر شما شماره 1 بود هم به این مفهوم نیست که ویزا رو میگیرین ولی اگر کیستون 10000 بود به این معنی نیست که همه چی تموم شده . این لاتاریه و شانس در تمام مواردش وجود داره .اینکه شانس بیارین لاتاری برنده بشین , بعد شانس داشته باشین که کیس نامبرتون کوچیک باشه , کلیرنس کمتر بخورین , ستاره دار نشین و الی آخر ...
@ تا لحظه آخر و تا زمانی که ویزا رو در پاستون ندیدین با هیچ کسی در این مورد صحبت نکنید .کیس نامبرتون رو به احدی نگین . اینها که میگم واقعا" مهمه و هر چی بگذره خودتون متوجه میشین .
@ وقتی به مصاحبه رفتین و آفیسر با لبخند ملیحی به شما گفت که همه چیز در پرونده شما کامله و باید مراحل اداری رو برای چند هفته طی کنید " باور نکنید" .این رو قویا" به شما میگم که آفیسرها فقط نقش یک مترسک رو دارن پس : زندگیتون رو به حراج نذارین .
@ توی امضای من یه مواردی در مورد کلیرنس هست که از تراوشات مغزی خودم بوده . گرچه یکی از اعضای محبوب سایت مخالف این نوشته ها بود ولی در عمل دیدیدم که بعضی مواردش درست بود .مخصوصا" در مورد سایت CEAC و اینکه در خیلی از مواقع آپدیت ها از آمریکا انجام میشه .
@در زمان کلیرنس , سرتون رو به خوندن زبان گرم کنید .کلیرنس انرژی زیادی از آدم میگیره و در عمل وقتی ویزا گرفتین و اومدین , باید انرژی مضاعفی داشته باشین ولی میبینین که کشش ندارین . چرا ؟ چون همه انرژی رو صرف تاپیک کلیرنس کردین , پس سعی کنید که ذخیره داشته باشین .
@ اینجا , در بدو ورود , زندگی سخت تر از اونیه که فکرش رو میکنید , پس خودتون رو برای هر چیزی آماده کنید .
@ اگر یکی از افراد خانواده مخالف مهاجرته , مثلا" خانوم خونه و یا بر عکس , یا قید اومدن رو بزنید و یا سعی کنید که اگر پلی در پشت سر باقی مونده , خرابش نکنید . این به اون معنی نیست که موفق نمیشین . من خودم یک نفر رو از افراد فامیلم میشناسم که با اینکه میان سال بودن و اصلا" و ابدا" هم راضی به مهاجرت نبودن , و تا یکسال اول هم حتی حاضر به گرفتن گواهی نامه هم نشدن ولی الان با گذشت چند سال خیلی هم راضی و خوشحالن . ولی نمونه این افراد خیلی کمه .
@ از اخرين مدرك تحصیلیتون ریز نمره بگیرین .اگر دیپلم 12 ساله هم دارین حتما ریز نمره رو فراموش نکنید . این در سایت رسمی سفارت نوشته نشده , منبع نداره , ولی تجربه اینو ثابت کرده .اگر بدون ریز نمره رفتین و کلیرنستون 4 ماه طول کشید تعجب نکنید .ریز نمره رو ترجمه کنید و با خودتون ببرین .آفیسر فقط بهش نگاه میکنه و با خیلی از مدارک دیگه بهتون برمیگردونه ولی با همون یه نگاه ممکنه شما چند ماه جلو بیفتین .حالا ممکنه این سوال پیش بیاد : چرا ریز نمره ؟ باید گفت متاسفانه از ماست که بر ماست . از بسکه دوستان عزیز مدارک اضافی بردن , گرفتن بعضی مدارک برای سفارت عرف شده , چه بسا از امسال به صورت رسمی ازتون این مدرک رو بخوان .و وقتی مدرکی در پرونده شما کم باشه , مدت طولانی تری باید منتظر باشید چون در اصل پرونده تون ناقصه .
@اف بی آی چک معمولا" 4 هفته است ولی اگر موردی در پرونده شما ناقص باشه ( ممکنه خودتون اصلا" متوجه نقص نشین و افيسر عزيز هم در ٩٠ درصد موارد اشاره اي به نقص مدرك نميكنه ) در حدود دو ماه طول میکشه تا از طریق ایمیل از شما درخواست اون مدرک بشه و تا زمانی که شماره تون در سایت اعلام میشه چندین ماه میگذره و ما کل این مدت رو زمان کلیرنس میگیم .
@در موقع مصاحبه شغل خودتون رو مهم جلوه ندین . در لاتاری هر چه بیکارتر بهتر .ولی در اون قسمتی که توی فرمها در مورد شغلتون سوال شده واضح و کامل همراه با تاریخ دقیق نوشته بشه . هرگز شغلتون رو به صورت کلی ننویسین مخصوصا" اگر سالها تجربه کاری دارین . اگر حتی میخواین خودتون رو بیکار جلوه بدین بنویسین که از تاریخ فلان تا تاریخ فلان بیکار بودم . اگر فرمها رو فرستادین وحشت نکنید , در موقع مصاحبه هم میتونین فرم کامل شده رو ببرین و تحویل بدین .
@تا حدا مکان از اسپانسر استفاده نکنید . اسپانسر داشتن در لاتاری یعنی دردسر . تمام تلاشتون رو برای این مورد بکنید .
@کسانی که کلیرنسشون طول میکشه , جانی و دزد و ۳۰ یا C و غیره نیستن . کیس نامبر ما 3 رقمی بود و جزو سری اول کارنتی ها بودیم ولی کلیرنسمون 4 ماه طول کشید . بعضی از دوستان اون اوایل با لحن خاصی به من میگفتن که اگر مشکل خاصی ندارین چرا نگرانین ؟!؟!؟! ولی در حقیقت الان و در سپتامبر علت نگرانی های من مشخص شد و اینکه کلیرنس ها هیچ ربطی به هیچی نداره . یه خانوم تنها هم میتونه ماه ها بدون هیچ دلیلی کلیرنس بخوره . پس هیچ وقت فکر نکنید چون فلانی طولانی شده حتما" دلیلی داشته , این اتفاق برای شما هم ممکنه بیفته . برای کلیرنس طولانی دنبال دلیل نگردید , به جایی نمیرسید .
@ در خانواده هایی که برنده اصلی خانوم هستش , احتمال اینکه ستاره دار کلیر بشن خیلی زیاده چون کلیرنس خانومها خیلی کوتاهتره .توصیه اکید میکنم که صبر نکنید که همه با هم کلیر بشین . یک نفرتون بره و ویزای خانوم و بچه ها رو بگیره .یک روز هم در گرفتن ویزا نقش داره پس کار امروز رو به فردا موکول نکنید .
@اگر آدرسی در آمریکا ندارین حتما" از بچه های مهاجرسرا کمک بگیرین .
@اگر در مورد کلیرنس در پیغام خصوصی سوالی از من بپرسین , از جواب دادن معذورم . این به اون معنی نیست که سوالتون برام بی اهمیته . من هر چی میدونم اینجا و در امضام نوشتم , تو سفرنامه ام هم به مواردی اشاره کردم و واقعا" بیشتر از این چیزی نمیدونم .
در آخر برای همتون آرزوی گرفتن یک ویزای بدون دردسر رو دارم .
شاد و تندرست باشید .
مامان سایه
مهرماه 1392
من دانشجوی دکتری هستم...جولای مصاحبه دارم...مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس رو ترجمه کردم...مدرک فوق رو فقط موقت دارم و ترجمه کرذم...گواهی اشتغال به تحصیل دکتری و کارت دانشجویی دکتری رو هم ترجمه کردم...کارت دانشجویی بین المللی رو هم گرفتم...سوالم اینه که ریز نمره هم برای من لازمه؟ برای این میپرسم که فرآیند اداریش زمان بره و چون دانشگاه دولتی هستم باید پولش رو هم پرداخت کنم...
ریز نمرات دوران فوق لیسانس و حتی لیسانستون را به همراه داشته باشید. در کل سعی کنید نقص پرونده نخورید و هر مدرکی که حتی حدس می زنید ممکنه لازم باشه رو تا جایی که براتون امکان داره به همراه ببرید. شما در طول این مسیر و تا زمانیکه انشاللا پاتون به خاک امریکا برسه، چندین برابر هزینه تهیه ریز نمرات هزینه خواهید کرد، اما هرچه دستتون پر تر باشه، دغدغه تون کمتر خواهد بود. من فوق لیسانس هستم و ریز نمراتم را ضمیمه پرونده کردم. کسی به ما نگفته بود "حتما" ریز نمرات ببرید، اما ما بردیم و آفیسر اونو هم گرفت ، با دقت نگاه کرد و ضمیمه ی پرونده کرد!
از نظر اونها هر فرد ، یه "کیس " مستقل شناخته میشه و شرایط خودشو داره. ممکنه رشته ی شما بطور خاص برای اونها جزء رشته های حساس شناخته بشه و از شما بیشترین میزان مدارک رو طلب کنند.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
ابوظبی ها و ایروانی ها که حق ندارند منفی باشند این روزا.. که سفارت هاشون روسفیدند فعلا
آنکارایی هم یه کم خودشون رو بذار تو شرایط ماها تو همین موقع هفته پیش که چقدر دپ بودیم..پس نتیجه اخلاقی اینه که
کلییییییر خببببببببر نمیکنههههههههههههه
یه دفعه با یه قطار شادی میاد و اینجا رو منفجر میکنه..پس امیدوار باشیم مثل همیشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ﻃﺮﻑ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﭽﻪ ﺷﻮ به ﻗﺼﺪ ﮐﺸﺖ ﻣﯿﺰﺩﻩ،ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﺮﺍﻣﯿﺰﻧﯿﺶ؟ﻣﯿﮕﻪ
ﻓﺮﺩﺍﮐﺎﺭﻧﺎﻣﻪ ﺷﻮ ﻣﯿﺪﻥ ﻣﻨﻢ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻧﻢ!!! 
.حالا این داستان قضیه ماهاس! بابا بذارین سپتامبر شه، اگه خبری نشد بعد گریه زاری کنیم!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
واقعا با این همه طولانی شدن کلیرنس تمام شوق و ذوق قبولی در من از بین رفته.......ناخوداگاه تمرکز آدم به هم میریزه نمیتونی کارهای عادی زندگیتو به پیش ببری من که هر کاری میکنم نمیتونم از ذهنم بیرون بیارم ........حتی زبان هم دیگه نمیتونم بخونم البته بیشتر به خاطر وضعیت خاص خانوادم نگرانم
موندن تو این برزخ خیلی سخته کاش از روز اول میگفتن حداقل 6 ماه زمان میبره
هر از گاهی هم یک دوست محترم میاد یک طومار از غم و غصه مینویسه مثلا میخواد کمک کنه ولی نمیدونه این کمکش استرس ماها رو زیادتر میکنه مخصوصا ماها که 180 روز رو رد کردیم و این پروسه طولانی روی روح و روانمون تاثیر گذاشته
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 18:01)masuodrh نوشته: ابوظبی ها و ایروانی ها که حق ندارند منفی باشند این روزا.. که سفارت هاشون روسفیدند فعلا
آنکارایی هم یه کم خودشون رو بذار تو شرایط ماها تو همین موقع هفته پیش که چقدر دپ بودیم..پس نتیجه اخلاقی اینه که
کلییییییر خببببببببر نمیکنههههههههههههه
یه دفعه با یه قطار شادی میاد و اینجا رو منفجر میکنه..پس امیدوار باشیم مثل همیشه
عزیز جان آنکارائی و غیر انکارائی نکن همه مثل همیم
مثلا این دلداری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
خدایاااا خودت ظهور کن!!!
زری خانم از سفارت اومدند ، با مثبت ترین و امیدوار کننده ترین خبر ممکن، اونم اینکه آفیسر اصلی مسئول پرونده هامون به زبون خودش گفته : " نمیخواستیم در حق کسی اجحاف بشه، تاخیر بخاطر همینه. روند کلیر شدنها تسریع خواهد شد".
از ظهر تا الان میبینم که دوستان سر همین خبر مثبت و خوب، بساط جراحی راه انداختند و دنبال غده می گردند! تازه اونم در شرایطی که میبینیم در عرض 10 روز گذشته حدودا 30 نفر از هر سه سفارت کلیر شده اند!
بابا، ایشون میتونست با یه حالت معمولی یا حتی خشک اداری سرشو بندازه پایین و بگه : " هیچی معلوم نیست، ما کارمونو انجام میدیم، اما زیاد هم امیدوار نباشید". دوس دارم بدونم اگه زبوووووونم لال چنین جوابی دادده بود، الان اینجا چه خبر بود
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
بچه ها
ما امروز آنکارا مصاحبه داشتیم، خانمم یکضرب شد اما من کلیرنس خوردم.
از آفیسر پرسیدم چقدر طول می کشه گفت حدودا ۲ ماه، چقدر رو حرفش می شه حساب باز کرد؟ ممکنه کمتر هم بشه؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-28 ساعت 18:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-28 ساعت 18:26 توسط freddyflientstone.)
(2014-05-28 ساعت 18:19)shazad نوشته: بچه ها
ما امروز آنکارا مصاحبه داشتیم، خانمم یکضرب شد اما من کلیرنس خوردم.
از آفیسر پرسیدم چقدر طول می کشه گفت حدودا ۲ ماه، چقدر رو حرفش می شه حساب باز کرد؟ ممکنه کمتر هم بشه؟
رو حرفشون حساب کنید، ایشاللا که کمتر از این مدت بشه، اما شما روی همون دو ماه حساب کنید که حدودا بشه مرداد ماه یا حداکثر اوایل شهریور به امید خدا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
وسلام به همه عموهای خوب عمو سعید وعمو آرش و....
قبلا"خدمت دوستان عرض کردم که در مورد ریفیوز شدن فرزندم ازطرف سایت سییس به سفارت ایمیل زدم وازشون توضیح خواستم دیشب جواب دادندکه پرونده شما در حال بررسی است وسایت مارو چک کنیدوبرای در یافت اطلاعات بیشتر به بخش سوالات متداول مراجعه کنید.مثل همیشه خوشحال خواهم شد از نظرات شما دوستان مطلع بشم.ضمنا" لازم میدونید تلفنی موضوع رو پی گیری کنم ودیگه اینکه آیا ممکنه آپدیت انجام شده از طرف سیس یک آپدیت اتوماتیک باشه چون دقیقا" سه روز بعد از ۲۱ سالگی پسرم بوده؟
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی
|