موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
آقايوني كه سربازي نرفتن ميتونن ثبت نام كنن؟؟؟
راه حل چيه؟ اگه برنده بشن بايد چيكار كنن؟
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کمک فوری
" محمد حسین " شامل نام میانی میشه ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
تو ثبت نام تا جایی که یادم میاد ننوشته N/Aبزارید. اون مال بعد قبولی و تو فرم هاست.
اون قسمت آدرس رو هم نگاه کنید گزینه اول رو جلوش نوشته optional یعنی اختیاری. میتونید بدید میتونید ندید.
خیلی وقته برای کسی نامه نمیفرستن:دی
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من الان پی دی اف مربوط به ثبت نام رو خوندم. اصلا این مورد رو ذکر نکرده. ضمن این که برای شرکت در قرعه کشی فقط عکسو بررسی میکنن.اطلاعات بعدا که قبول بشین بررسی میشه.
من میخوام اینو بدونم: تو صفحه ثبت نام کجا رو میتونستی اصلا خالی بزاری یا چیزی ننویسی؟
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
همین بحث همین جاست که همه جا پر میشه فقط دوقسمت ممکنه خالی بمونه یکی تعداد فرزندان یکی in care of تو قسمت ادرس من تعداد فرزندانو صفر زدم تنها جایی که خالی مونده اونجاست و تو او اون قسمت برسد به دست فلانی هم اسم خودمو نوشتم والسلام.باز من نمیدونم کجا خای میمونه تین nn/a فک نکنم قضیه مهمی باشه.دوستان تو دل بعضیارو خالی میکنن.اصل کار عکس که درست بوده ولی باز نمیدونم شاید من مرض وسواس گرفتم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-05 ساعت 22:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-05 ساعت 22:58 توسط masoud_777.)
بابا یکی به ما بگه فقط این دوجاست دیگه <یکی قسمت فرزندان و یکی دیگه IN CARE OF که من تو قسمت فرزندان رو پر کردم و زدم 0 و اون قسمتم برسد به دست خودم اسم خودمه نوشتم جای دیگه نمی مونه که n/a بخوادبقیه جاها باید پر شه.محض اطلاع الان رفتم دوباره خوندم این دوستان چی میگن تازه تو قسمت ادرسم خالی بمونه مشکلی نیست.اصلا قرار نیست چیزی پست شه تنها جای اساسی فرزندان که باید صفر زد تازه اونم نمیدونم که اگه خالی بذاریم گیر بدن یا نه ولی واسه احتیاط بهتره 0زد واسه کسایی که فرزندی ندارن موندم این دوستان که میگن n/a قضیش چیه یکی بیاد این کاره حواب بده که کاربردش کجاست.بدونیم