2013-10-06 ساعت 00:42
(2013-10-06 ساعت 00:26)masoud_777 نوشته:(2013-10-06 ساعت 00:13)BLACK_DAY نوشته: همه ی دوستان لطفا به این مسئله توجه کنیدممنون از لطف شما قرار نیست به حساب بانکی کسی اضافه بشه شما باید اطلاعات دقیق بدید و با صراحت نگید از قرعه کشی حذف میشین یه جوری حرف میزنین انگار رابط مستقیم با kcc هستین چون با این حرفتون باعث نگرانی بعضی از ادمای وسواسی میشین من خودم رعایت کردم اما یه لحظه وقتی داشتم تایپیک و میخوندم یه نگرانی بهم دست داد که الان دوستمون گفتن من قبول شدم و دوست نزذیکم که پارسال خودم ثبت نام کرده بودمش اسمش در اومد الان مطمئن شدم تازه من هم اون قسمت صفر گذاشتم فقط بحث اینه با صراحت نگین حذف میشین یا نمیدونم چیزای دیگه... والسلام دیگه حرفی ندارم با تشکر به امید قبولی همتون
N/A و یا 0 گذاشتن شما تو فرم ثبت نامتون حتی یک ادلار هم به حساب بانکی ما اضافه نمی کنه همه بچه هایی اینجا دارن راهنمایی میکنن هدفشون فقط خوشحالی و فقط و فقط کمک به شماست در بخش ثبت نام فرم.
این مسائل بارها و توسط چندین نفر از بچه های با تجربه همین جا تایید و تکرار شده.
اگه فکر میکنید پیشنهاد همه دوستان اشتباه. پس بهترین راهی که مد نظرتونه انجام بدید و لطفا تو تاپیک تشنج و سردرگمی درست نکنید.
دوست عزیز شما اگه لطف کنید ما رو ارجاع بدین به اون پستی که من یا شخص دیگه ای گفته باشه اگه اینکارو نکنید حتما به طور قطعی حذف میشید ممنون میشم.
لطفا مستند صحبت کنید
میدونم پست های صفحات اول تاپیک رو نخوندین ولی من ارجاع میدم شما رو به این پست
http://mohajersara.com/thread-6849-post-...#pid426390