موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 14:18)reza_sh نوشته: ممنون بابت پاسخ دهی نحوه درست کردنشم میشه اعلام کنید پاسپورت رو باید تصحیح کنم یا اقدام برای تصحیح فرم؟
بعد از برنده شدن با KCC مکاتبه می کنید و براتون درست می کنند چون اشتباه تایپی هست مشکلی پیش نمیاد نگران نباشید
we fight for a better life
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 14:18)reza_sh نوشته: (2013-10-06 ساعت 14:13)fairy نوشته: (2013-10-06 ساعت 14:01)reza_sh نوشته: سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم اگه موقع ثبت نام فامیلی اولیایی رو اینطور نوشتیم oliaeiy , ولی تو پاسپورت زده باشه oliaei مشکلی پیش میاد البته بقیه اطلاعات کاملا مثل پاسپورت هستش. فقط یه حرف y زیاد گداشتم و اگه پیش میاد میشه دوباره ثبت نام کنم و تو ثبت نام جدید درستش رو بزنم.و اگر راهی نبود میشه دوباره در خواست پاسپورت بدم و مطابق ثبت نام لاتاری و در پاسپورت تصحیحش کنم؟ ممنون
اگه ایشالا برنده شدید بعدا میتونید درستش کنید
به هیچ وجه دوباره ثبت نام نکنید چون از قرعه کشی حذف میشید
ممنون بابت پاسخ دهی نحوه درست کردنشم میشه اعلام کنید پاسپورت رو باید تصحیح کنم یا اقدام برای تصحیح فرم؟
شما که هنوز برنده نشدید. ایشالله نتایج اومد اونوقت بهش فکر کنید چون پاس یکی دو هفته ای میاد. از الان دنبالش نباشید
همین جا یاد سال قبل به خیر که بعضی ها رفته بودن مدارک رو ترجمه هم کرده بودن ولی ...
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-06 ساعت 14:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-06 ساعت 14:49 توسط beelzebub.)
من امیدوارم همه قبول بشیم.
شما سال پیش نمیدونم بودی اینجا یا نه. همه از این حرف ها میزدن و این موارد زیاد بود و انرژی مثبت و اینا بعد که نتایج اومد شکی که همون افراد به همه وارد کردن به حدی بود که ...:دی
البته من کلا به انرژی منفی و مثبت اعتقاد ندارم چون خودم هر وقت چیزی رو کوبوندم و نفی کردم برام جور شده:دی
بازم میگم امسال امیدوار نیستم همه اما میگم امیدوارم اکثرا قبول بشیم. چون لاتاری واقعا شانسه که خب تو ایران هم شانس زیر ۱ درصده پس نباید خیلی بهش امید داشت:دی
کسی هم که فکر میکنه جاش اونجاست مثل خودم سعی میکنه دنبال یه راه دیگه باشه برای رفتن. من مشکل سربازیم حل بشه از طریق دانشجویی میرم اگه لاتاری درست نشه:دی
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 14:38)reza_sh نوشته: دوباره ممنون دوستان
beelzebub اگه همه مثل شما امید داشته باشن که باید قید همه چی رو بزنن من امید به قبولی دارم اگه نشدم دوباره سعی می کنم چون میدونم جای من اونجاست شما هم انقدر انرژی منفی نده دوست من برای خودتون هم بهتره
پست موقت
شما خوتونو ناراحت نکنید
ایشالا جز برنده های خوش شانس 2015 باشید
beelzebub یاد پارسال افتادن که چقد همه بچه ها امیدوار بودن و حتی 100روز مونده به اعلام نتایج برامون تاپیک شمارش معکوس باز کردن شما وارد تاپیک که میشدین فضا خیلی مثبت بود
وقتی نتایج اعلام شد تقریبا 500نفر بودیم که کم نیست... هیچ کدوم قبول نشدیم
برای همین میگن شما دل نبندین
حرفی که پارسال خیلی ها به ما زدن و ما قبول نکردیم ...
بازم میگم انشاالله 2015 بین برنده ها ببینیمتون
we fight for a better life
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا کمک
من هرکاری میکنم نمیتونم وارد این سایت بشم :
https://dvlottery.state.gov
https://www.dvlottery.state.gov
دلیلش چیه ؟ البته ۱-۲ ماه پیش هم به خاطر دارم که نمیتونستم وارد بشم ! این error رو میده
An error occurred during a connection to www.dvlottery.state.gov. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). (Error code: ssl_error_no_cypher_overlap)
کمک کنید
چقدر خداوند بزرگ است درست زماني که انتظار دريافت چيزي را از او نداري بهترينش را به تو ارزاني مي دارد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 14:18)reza_sh نوشته: (2013-10-06 ساعت 14:13)fairy نوشته: (2013-10-06 ساعت 14:01)reza_sh نوشته: سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم اگه موقع ثبت نام فامیلی اولیایی رو اینطور نوشتیم oliaeiy , ولی تو پاسپورت زده باشه oliaei مشکلی پیش میاد البته بقیه اطلاعات کاملا مثل پاسپورت هستش. فقط یه حرف y زیاد گداشتم و اگه پیش میاد میشه دوباره ثبت نام کنم و تو ثبت نام جدید درستش رو بزنم.و اگر راهی نبود میشه دوباره در خواست پاسپورت بدم و مطابق ثبت نام لاتاری و در پاسپورت تصحیحش کنم؟ ممنون
اگه ایشالا برنده شدید بعدا میتونید درستش کنید
به هیچ وجه دوباره ثبت نام نکنید چون از قرعه کشی حذف میشید
ممنون بابت پاسخ دهی نحوه درست کردنشم میشه اعلام کنید پاسپورت رو باید تصحیح کنم یا اقدام برای تصحیح فرم؟
انشا.. وقتی قبول شدی تو فرما درستشو میزنی تو سفارت هم اگر ازت پرسید توضیح میدی
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014