موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من راجع عکسم شک دارم چطوری میشه مطمین شد من فکر می کنم عکس نفرستادم آیا سایت بدون عکس ثبت نام رو قبول می کنه میشه دوباره ثبت نام کرد
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز درسته سوالام شاید تکراری باشه ولی در صفحات جواب های متفاوت میبینم... یه چند تا سوال خیلی مهم دارم در مورد فرم ثبت نام...از همتون واقعا ممنون میشم جواب بدید
مثلا یکی میگه میدل نیم رو دخ تیک بزنید یکی میگه اصلا ولش گنید؟؟؟؟؟کدوم درسته؟
1-در قسمت 8 فرم ثبت نام که نوشته mailing address که نوشته ( in care of) در این قسمت باید اسم رو بنویسیم؟
2-پر کردن فرم باید با حروف بزرگ باشه؟؟؟
3-در قسمت 12 فرم ثبت نام اگر کسی (در حال تحصیل دانشگاه) باشه کدوم یکی از اون 10 گزینه رو باید علامت بزنه؟باید some uni versity courses رو علامت بزنه؟؟یا..؟
4-در قسمت 6 که نوشته are you claiming enter the...... در این قسمت باید yes رو تیک زد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس if not you must enter the country from which you are claiming eligibility چیه؟ممنون میشم در مورد پر کردن این قسمت توضیحی بدهید؟
5-این سوالم خیلی مهمه برام: در قسمت entrant photograph عکس رو چجوری بزاریم؟؟بعد از اینکه عکس گذاشتیم باید بنویسه [photofraph receiving?????تو این قسمت یه کادر داره نوشته choose file باید این کادر رو فشار بدیم؟اخه شنیدم میگن کادر browse ولی همیچین کادری ندیدم؟....در کل ممنون میشم بگید وقتی کسی عکاسی عکس میندازه و رو سی دی میریزه چجوری عکس رو باید به شکل صحیح در قسمت ثبت نام وارد بکنه؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من قبلاً یک سوال پرسیدم کسی جواب نداد دوباره میپرسم:
من تابعیت یک کشور دیگر را هم دارم. در آن کشور اسم و فامیل من تغییر کرده، یعنی در حال حاضر دو اسم مختلف و دو فامیل مختلف دارم میتونم دوبار فرم را پر کنم؟ یکبار با مشخصات ایرانی و یکبار با مشخصات کشوری که تابعیت ان را دارم؟
ممنون