موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این جریان n/a چیه که میگن باید حتما بزاری وگر نه قبول نمیشی؟
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغ
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-06 ساعت 16:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-06 ساعت 16:52 توسط behzadkhatari.)
اساتید عزیز یه سوال دیگه بدجوری ذهنمو مشغول کرده. اگر فرم رو اشتباهی پر کنیم مثلا عکس ارسالی درست نباشه و شرایط شرکت در لاتاری رو نداشته باشه وقتی از لاتاری خذف بشه موقع اعلام نتایج چه پیغامی میده؟ میگه این مورد پیدا نشد یا پیغام Has not been selected میده؟ هدفم از این سوال اینه که میخوام بدونم لاتاری 2014 آیا شرکت داده شدم یا نه؟ چون به من پیغام not selected داد. با تشکر
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
موضوعها: 23
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 16:50)ali258 نوشته: دوستان این جریان n/a چیه که میگن باید حتما بزاری وگر نه قبول نمیشی؟
سلام
نه زیاد مهم نیست اگه پرشم نکردی اشکال نداره
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه چند تا سوال خیلی مهم دارم در مورد فرم ثبت نام...از همتون واقعا ممنون میشم جواب بدید
1-در قسمت 8 فرم ثبت نام که نوشته mailing address که نوشته ( in care of) در این قسمت باید اسم رو بنویسیم؟
2-پر کردن فرم باید با حروف بزرگ باشه؟؟؟
3-در قسمت 12 فرم ثبت نام اگر کسی (در حال تحصیل دانشگاه) باشه کدوم یکی از اون 10 گزینه رو باید علامت بزنه؟باید some uni versity courses رو علامت بزنه؟؟یا..؟
4-در قسمت 6 که نوشته are you claiming enter the...... در این قسمت باید yes رو تیک زد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس if not you must enter the country from which you are claiming eligibility چیه؟ممنون میشم در مورد پر کردن این قسمت توضیحی بدهید؟
5-این سوالم خیلی مهمه برام: در قسمت entrant photograph عکس رو چجوری بزاریم؟؟بعد از اینکه عکس گذاشتیم باید بنویسه [photofraph receiving?????تو این قسمت یه کادر داره نوشته choose file باید این کادر رو فشار بدیم؟اخه شنیدم میگن کادر browse ولی همیچین کادری ندیدم؟....در کل ممنون میشم بگید وقتی کسی عکاسی عکس میندازه و رو سی دی میریزه چجوری عکس رو باید به شکل صحیح در قسمت ثبت نام وارد بکنه؟
ممنون
موضوعها: 23
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 16:51)behzadkhatari نوشته: اساتید عزیز یه سوال دیگه بدجوری ذهنمو مشغول کرده. اگر فرم رو اشتباهی پر کنیم مثلا عکس ارسالی درست نباشه و شرایط شرکت در لاتاری رو نداشته باشه وقتی از لاتاری خذف بشه موقع اعلام نتایج چه پیغامی میده؟ میگه این مورد پیدا نشد یا پیغام Has not been selected میده؟ هدفم از این سوال اینه که میخوام بدونم لاتاری 2014 آیا شرکت داده شدم یا نه؟ چون به من پیغام not selected داد. با تشکر
سلام دوست عزیر
اگر هنگام ثبت نام یکی از شرایطو نقص کرده باشی سیستم بصورت اتوماتیک بهت هشدار میده و میگه که اشکال هست.اون پیغام not selected که دیدی میگه که اسمت درنیومده واسه لاتری
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفا جواب فوری بدید دارم ثبت نام میکنم پسوند فامیلی رو کجا بنویسم
هنوز پاسپورت نگرفته که چک کنه اداره گذرنامه کجا نوشته لطفا دوستانی که پاس دارند پسوند فامیلی شونو بگند کجا نوشته شده خیلییی سپاسگزارم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
جایی خونده بودم افراد زیر 21 فقط زیر مجموعه والدین می تونن ثبت نام کنن ولی شما میگید بصورت انفرادی هم می تونن. کدوم درسته؟؟
(2013-10-01 ساعت 12:38)hajiarab نوشته: (2013-10-01 ساعت 11:55)zz24 نوشته: ممنونم از تمامی مدیران عزیز و بقیه
اگه میشه برادر کوچیکتون رو یه راهنمایی بفرمایید
1-این رو میدونم افراد زیر 21 سال یه حق ثبت نام دارند و همینطور افراد بالای 21 هم دارند...افراد زیر 21 میتونن با بابا مامانشون هم تو یه کیس باشن...اینو میدونم ولی سوالم که خیلی برام عجیبه اینه که ایا مثلا زن و شوهر میتونن جدا ثبت نام کنن؟ منظورم اینه که زن و شوهر میتونن 1 بار جدا جدا ثبت نام کنن؟ و یک بار هم مثلا شوهر زنشو تو کیس خودش ثبت نام بکنه؟و یک بار دیگه زن شوهرشو تو کیس خودش ثبت کنه؟ یعنی میشه 3 بار؟چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-من شنیده بودم که افراد زیر 21 میشه 3 بار در قرعه باشن...یه بار تنها و 2 بار با والدین....ولی بنا بر سوال بالام اگه اونجوری که گفتم شن و شوهر هم 3 بار میشه؟
3-اعلام برندگان دور دوم 2014 از کی در کدام سایت قرار داده میشه؟
داداش گلم شما اگه زیر 21 سال هستی و مجردی 3تا شانس داری.
1- پدرت به عنوان شخص درخواست کننده باشن و شما و مادرتون زیرمجموعه ایشون باشین
2- مادرتون درخواست کننده باشن و شما و پدرتون زیر مجموعه ایشون باشین
3- شما به تنهایی درخواست کننده باشین که در اینصورت پدر و مادرتون نمیتونن با شما بیان اگر قبول بشین
شماره کیس:2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی:1می
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمهای سری اول:6-22-2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم عکس تو خونه انداختیم و درستش کردیم. تو خود سایت اصلی لاتاری یه جایی داره که عکسو چک میکنه. اونجا هم گذاشتم بهم ok داد. فقط مشکلم اینه که من خارج از کشور حجاب ندارم ولی عکسمو با روسری انداختم. وقت مصاحبه هم که صد در صد بی حجابم. گیر میدن به نظرتون؟