موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من حدود دو هفته پیش گذرنامه ام صادر شد ولی یه حرف تو اسمم رو غلط نوشته بودن..رفتم برای تعویض منو ارجاع دادن به اداره گذرنامه تهران پارس..اونجا تنها لطفی که کردن این بود که تو سیستمشون اسممو درست کردن و یک نامه دادن بهم و بهم گفتن باید این نامه رو ببرم اداره کل تو شهر آرا تا اونا بهم یه گذرنامه جدید بدن..و شکر خدا هیچ کدوم هم آدرس دقیق اش رو نمی دونستن..حالا اینجا کسی هست که بدونه این اداره کل دقیقا کجاست؟...ممنون
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر کسی در اداره دولتی کار میکنه چه جوری میتونه سابقه کارش و بگیره بدون اینکه اونها بفهمند برای کجاست؟؟؟؟؟
شوهر من نمی خواد شرکتی که کار می کنه متوجه برنده شدنش در لاتاری بشه ؟؟ باید چیکار کنه
رتبه:
7
2 تشکر در 1 ارسال
تو ترجمه شناسنامه ام اسپلينگ اسم پدر و مادرم يه تفاوت جزئي با اون چيزي كه تو فرمهام نوشتم داره ( البته من از روي پاسپورتشون نوشتم)، به نظرتون بدم دوباره ترجمه كنن؟؟؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-29 ساعت 23:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-29 ساعت 23:51 توسط ssara.)
(2013-07-29 ساعت 14:10)asalasali نوشته: چند وقته همش استرس دارم و میترسم ایا میتونم اونجا زندگی کنم و از پس خودم بر بیام اگه کار پیدا نکنم چی ؟! الان 1 ماهی میشه کلاس زبانمو شروع کردم شروع کردم
خیلی خوبه که کلاس زبانو شروع کردی... اینکه اونجا مشکل زبان نداشته باشیم کلی از استرس هامون کم می کنه...
به هر حال به قول یکی از دوستام می ریم تجربه می کنیم دنیا که به اخر نرسیده اگه واقعا با شرایط اونجا مچ نشدیم بر می گردیم... ریسکی که ما بچه های لاتاری می کنیم در قیاس با کسانی که با هزینه ها و دوندگی زیاد می خوان برن و اقامت امریکا را بگیرن خیلی ناچیزه...
من هم احساس شما را دارم...ولی فک می کنم شانس در خونمونو زده... و این بلیط بخت ازمایی را ما بردیم...
نگران نباشو فقط زبانتو تقویت کن
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 01:31)alirezaghodrat نوشته: (2013-07-29 ساعت 23:30)Niyousha نوشته: تو ترجمه شناسنامه ام اسپلينگ اسم پدر و مادرم يه تفاوت جزئي با اون چيزي كه تو فرمهام نوشتم داره ( البته من از روي پاسپورتشون نوشتم)، به نظرتون بدم دوباره ترجمه كنن؟؟؟
به نظر من این مشکل بزرگی نیست اما به خاطر اینکه استرس نداشته باشی بده دارالترجمه اصلاحش کنند خوشبختانه تایید دادگستریم که نمی خواد فکر نمیکنم هزینه چندانی داشته باشه
من جای شما بودم سعی می کردم هیچ نوع مغایرتی تو مدارکم نباشه و حتما اصلاح می کردم ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من شمارم 20 هزاره 5 رقمی
یه مدت پیش اینجا چند تا دوستان بودن که مثل من بودن من اسماشون خاطرم نیست اینجا اعلام کنن