2013-08-07 ساعت 08:08
(2013-08-07 ساعت 04:21)alirezaghodrat نوشته: بچه ها برای من یه ایمیل اومده از kcc اگه اشتباه نکنم صفحه دوم فرم 122 من گمشده به نظرتون از اول همه فرمام را بفرستم یا فقط 122 را من قبلا فرمام را با پست فرستادم ممنون میشم سریع راهنمایی کنیدمطابق اعلام كنتاكي، شما فرم 122 را امضا نكرده و تاريخ نزده ايد...صفحه اي گم نشده امضا و تاريخ فراموش شده...
The DSP-122 forms for the principal applicant were incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):
• DSP-122 form, page 2, signature and signature date for the principal applicant are missing.
پس بايست مجدداً اين فرم راتكميل و بفرستيد
پيشنهاد من ارسال با ايميله ...خيلي راحت و بدون دردسر...
اگر دفعه پيش با ايميل ارسال كرده بوديد الان در بخش ايميلهاي ارسال شده مي تونستيد فرمهاي ارسالي را ببينيد و متوجه اشتباهتون بشين...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز