موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...ببخشید این سوال را اینجا مطرح میکنم چون تو تاپیک خودش ...کسی جواب نداد وبرای ما مهم است ...در مصاحبه کارت پایان خدمت می خواد...اگر کپی را ترجمه کنیم کافیه...همسرم کارت را گم کرده ...اون سال 56 کارت خدمتش را گرفته... کیس ما حدوده **68 است...با تشکر
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-25 ساعت 00:00)سالیا نوشته: سلام دوستان عزیز .
من برای روز مصاحبه ام که اوایل بهمن ماه هست میتونم مدرک موقتم را اریه بدم چون به دلایلی خیلی دیر اقدام به گرفتن مدرک اصلیم کردم .. البته شاید هم تا اون موقع حاضر بشه . ولی میخام بپرسم اگر مدرک موقتم را ترجمه کنم قابله قبوله یا نه ؟ و اینکه معمولا چند روز زمان میبره تا مدارک ترجمه شده را بهم تحویل بدن .. سوال دومم در مورده سو پیشینه است . آیا فقط برای من لازمه یا همسرم هم باید این برگه ره ارایه بده ؟
از ما ترجمه گواهی موقت رو قبول نکردن تو ابوظبی و ترجمه دانشنامه لیسانس رو فقط نگه داشت
ترجمه ها دو نهایتاً سه روه آماده است
در ضمن گواهی عدم سوء پیشینه اگر در ایران زندگی میکنید و هیچ وقت مقیم خارج از کشور نبوده اید، لازم نیست
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان سوالی داشتم که مطمئن هستم تکراریه اما چون گشتم و جوابم و پیدا نکردم دوباره میپرسم آیا سایتCAESبرای مصاحبه شوندگان ایروان هم اطلاعات رو آپدیت میکنه یا خیر؟ سوال دومم هم اینکه لینک آدرس سایت ایروان برای اطلاع از کلیر شدن رو میخواستم و خواهشن یکی از دوستان یا مدیران محترم توی لینک 118 این آدرس رو بگذارند چون من سایت ابوظبی و آنکارا رو اونجا پیدا کردم ولی ایروان نبودش با تشکر.
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...