موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...اگر کسی سربازی را زمان قبل از انقلاب گذرانده باشد احتمال دارد کلیرنس نخوره ویک ضرب ویزا بگیره.....با تشکر
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من عکسمو تو خرداد ماه گرفتم و پست کردم، مصاحبه ام تو دی ماه هست. آخر دسامبر . آیا نیازی هست که عکس جدید بگیرم ؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-22 ساعت 22:58)lottery_23 نوشته: (2013-11-22 ساعت 21:28)emy_viery نوشته: (2013-11-22 ساعت 18:15)lottery_23 نوشته: (2013-11-22 ساعت 11:39)emy_viery نوشته: (2013-11-21 ساعت 23:15)majid7 نوشته: سوالت نا مفهومه
قبل از مهاجرت باشه مربوط به سال تحصیلی که 12 سال باشه یانه
بعد از مهاجرت باشه که اونم باید یه سری کار هار اینجا انجام بدی تا وقتی
رفتی بتونی اونجا معادل سازی کنی
واضح تر بپرس
من برنده لاتاری شدم. رشته مهندسی مکانیک خوندم و میخوام بدونم اگر قسمت شد و اومدیم برای اینکه معادل مدرکم رو بگیرم باید چه کار کنم؟
یک سری موسسات توی آمریکا...
ممنون از راهنماییتون.
من الان از یه دانشگاه دولتی (باهنر کرمان) فارغ التحصیل شدم. معدلم هم 12.78 هست. نزدیک پنج سال هم در شغل تحلیل تنش سیستم های پایپینگ مشغول به کارم. آیا میشه حدس زد که مدرک معادلی که به من میدن چیه؟
كسي كه من براشون دنبال كار معادل سازي مدركشون بودم هم ليسانس مهندسي داشتن از يه دانشگاه دولتي كه يه كم بالاتر از دانشگاه كرمان هست. مدركشون رو معادل يك ليسانس مهندسي براشون معادل كردن. يعني براي كار كردن ميتونن توي آمريكا بگن كه ليسانس مهندسي دارن.
براي شما هم فكر ميكنم همينطور باشه. يعني نظر من اينه كه بايد قبول كنن مدركتون رو. بازم به سايت يكي از اين مؤسسه ها بريد ببينيد چه جوريه.
دوست عزیز
میشه آدرس چند تا از این سایتها رو بدی؟
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
emy_viery@
فکر میکنم اونی که من توی سایتش رفتم اسمش WES بود. اما بازم باید باشه. من نمیشناسم بیشتر.
www.wes.org
Category: F2B
خداوندا، سرنوشت مرا خیر بنویس. تقدیری مبارک؛ تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا تاکید کرد: شهروندان تا پایان سال برای تعویض کارتهای پایان خدمت فرصت دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس سردار کریمی گفت: بیش از ۹۵ درصد از کارتهای پایان خدمت کمتر از یک ماه تعویض میشوند اما از آنجا که اطلاعات برخی از کارتها، متمرکز نیست، نیازمند استعلام از سازمان نیروهای مسلح هستیم، بنابراین تعویض این کارتها بیش از یک ماه به طول میانجامد.
وی افزود: پس از مراجعه افراد به دفاتر مراکز پلیس +۱۰ و ارائه درخواست برای تعویض کارت، مدارک کمتر از یک هفته به سازمان وظیفه عمومی میرسد سپس پیامکی مبنی بر دریافت و بررسی مدارک متقاضی به او ارسال و پس از اخذ تائیدیه اطلاعات و پست کارت هوشمند، طی ارسال پیامکی شماره پستی به صاحبان کارت اعلام میشود.
به گفته جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا افراد پس از ارسال مدارک خود میتوانند ضمن تماس با تلفن ۰۹۶۴۸۰ پیگیر آخرین وضعیت درخواست کارت هوشمند باشند و کارشناسان ما نیز به طور زنده پاسخگوی سئوالات آنان هستند.
وی ادامه افراد: همچنین در سامانه پیامک سازمان وظیفه عمومی متقاضیان میتوانند با ارسال علامت سوال (؟) به شماره ۱۱۰۲۰۶۰۱۰ از آخرین وضعیت تعویض کارت خود مطلع شوند.
وی در پاسخ به سوال به این سوال مبنی براینکه آیا هنگام تعویض، با کارتهای معافیت و یا پایان خدمت جعلی مواجه شدهاید؟ گفت: در روند تعویض کارتهای قدیمی، از آنجا که برخی از کارتها، فاقد اصالت بودند، ماموران ما متوجه جعلی بودن آن شده و ضمن معرفی فرد خاطی به دستگاه قضایی، این افراد مجبورند که دوران سربازی را طی کنند.
کریمی افزود: متاسفانه افرادی هستند که تحت عنوان دلال ادعا میکنند که قادرند کارتهای معافیت و پایان خدمت به شرط استعلام تهیه کنند، این افراد از سادگی برخی استفاده کرده و با دریافت مبالغ هنگفت، کارت جعلی به مشتریان خود ارائه میدهند.
وی با تاکید براینکه سازمان وظیفه عمومی ناجا با ارائه راهکارهایی شرایط را سختتر کرده تا جعل کارتهای معافیت امکان پذیر نباشد، افزود: مردم فریب این افراد را نخورند چرا که کسانی که در شوراها و کمیسیونهای وظیفه عمومی مشغول به کارند، افرادی مجرباند.
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا تاکید کرد: تا پایان سال مهلت تعویض کارتهای پایان خدمت به اتمام میرسد لذا مردم در زمان بندی اعلام شده برای تعویض کارتهای خود اقدام کنند تا همکاران ما بتوانند سریعتر و در مدت زمان مقرر اقدام به تعویض کارتها کنند.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان سالهای گذشته میخوام بپرسم که آیا زمان سفر به یو اس گوشی، لپ تاپ، تبلت و از این قبیل چیزهامون را میشه ببریم؟
از همه بابت ؛مثل: همخوانی با شبکه برق یا همخوانی با سیستم تلفن اونجا ، نداشتن ویندور اورجینال روی لپ تاپ و مشکلاتی که شاید به ذهن من نرسیده باشه.
CN: 2014AS000068XX/Ankara>>Yerevan/2 person/Application FormsSent on: 06-16-2013&08-21-2013/cost:photo=15
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-26 ساعت 01:28)محبت نوشته: سلام
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا تاکید کرد: شهروندان تا پایان سال برای تعویض کارتهای پایان خدمت فرصت دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس سردار کریمی گفت: بیش از ۹۵ درصد از کارتهای پایان خدمت کمتر از یک ماه تعویض میشوند اما از آنجا که اطلاعات برخی از کارتها، متمرکز نیست، نیازمند استعلام از سازمان نیروهای مسلح هستیم، بنابراین تعویض این کارتها بیش از یک ماه به طول میانجامد.
وی افزود: پس از مراجعه افراد به دفاتر مراکز پلیس +۱۰ و ارائه درخواست برای تعویض کارت، مدارک کمتر از یک هفته به سازمان وظیفه عمومی میرسد سپس پیامکی مبنی بر دریافت و بررسی مدارک متقاضی به او ارسال و پس از اخذ تائیدیه اطلاعات و پست کارت هوشمند، طی ارسال پیامکی شماره پستی به صاحبان کارت اعلام میشود.
به گفته جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا افراد پس از ارسال مدارک خود میتوانند ضمن تماس با تلفن ۰۹۶۴۸۰ پیگیر آخرین وضعیت درخواست کارت هوشمند باشند و کارشناسان ما نیز به طور زنده پاسخگوی سئوالات آنان هستند.
وی ادامه افراد: همچنین در سامانه پیامک سازمان وظیفه عمومی متقاضیان میتوانند با ارسال علامت سوال (؟) به شماره ۱۱۰۲۰۶۰۱۰ از آخرین وضعیت تعویض کارت خود مطلع شوند.
وی در پاسخ به سوال به این سوال مبنی براینکه آیا هنگام تعویض، با کارتهای معافیت و یا پایان خدمت جعلی مواجه شدهاید؟ گفت: در روند تعویض کارتهای قدیمی، از آنجا که برخی از کارتها، فاقد اصالت بودند، ماموران ما متوجه جعلی بودن آن شده و ضمن معرفی فرد خاطی به دستگاه قضایی، این افراد مجبورند که دوران سربازی را طی کنند.
کریمی افزود: متاسفانه افرادی هستند که تحت عنوان دلال ادعا میکنند که قادرند کارتهای معافیت و پایان خدمت به شرط استعلام تهیه کنند، این افراد از سادگی برخی استفاده کرده و با دریافت مبالغ هنگفت، کارت جعلی به مشتریان خود ارائه میدهند.
وی با تاکید براینکه سازمان وظیفه عمومی ناجا با ارائه راهکارهایی شرایط را سختتر کرده تا جعل کارتهای معافیت امکان پذیر نباشد، افزود: مردم فریب این افراد را نخورند چرا که کسانی که در شوراها و کمیسیونهای وظیفه عمومی مشغول به کارند، افرادی مجرباند.
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا تاکید کرد: تا پایان سال مهلت تعویض کارتهای پایان خدمت به اتمام میرسد لذا مردم در زمان بندی اعلام شده برای تعویض کارتهای خود اقدام کنند تا همکاران ما بتوانند سریعتر و در مدت زمان مقرر اقدام به تعویض کارتها کنند.
یک ماهه ...............!
همکار من الان سه ماهه داره دنبال کارتش میدوه تازه دیروز بهش گفتن تو اصلاً سربازی نرفتی!!! داشت سکته میکرد!
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان! واریز این 165 دلار زمان خاصی میخواد؟ اگر الان واریز کنم و 3ماه دیگه برم آمریکا مشکلی پیش میاد؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب
Hold fast to dreams
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستای خوبم
من خودم کیس برنده هستم و اگر همسرم کارت معافیت از خدمتشو عوض کنه باید ترجمه کارت قدیم وجدیدشو همراه داشته باشیم یا فقط ترجمه کارت جدیدش کافیه؟
you never khnow how strong you are
until being strong is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014