موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-16 ساعت 13:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-16 ساعت 13:57 توسط محبت.)
(2013-12-16 ساعت 10:23)rezahoorjandi نوشته: محبت عزیز,
من عاشق این انرژی مثبت دادن شما هستم. تو بدترین شرایط مثل آب روی آتیش عمل میکنید. تحسین و تشکر
سلام
لطف دارید شما بزرگوار، منم عاشق بر و بچه های بامعرفت ایرانمم خصوصا گلهای این سایت
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
من از برندگان ٢٠١٤ هستم كه با همسرم و دوپسرم يعني ٤ نفر برنده شديم ولي متاسفانه پسر بزرگم يه ماه پيش بر اثر حادثه ايي فوت كرد .
ميخواستم بدونم كه من الان بايد اين موضوع رو بهشون خبر بدم يا تو همون سفارت اطلاع بدم كافيه؟؟
كيس نامبر : **٤٤
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام رفقای گل
کسی تا حالا نامه عدم سو پیشینه برده واسه مصاحبه؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-16 ساعت 18:08)اهورا-اوِستا نوشته: درود
من از برندگان ٢٠١٤ هستم كه با همسرم و دوپسرم يعني ٤ نفر برنده شديم ولي متاسفانه پسر بزرگم يه ماه پيش بر اثر حادثه ايي فوت كرد .
ميخواستم بدونم كه من الان بايد اين موضوع رو بهشون خبر بدم يا تو همون سفارت اطلاع بدم كافيه؟؟
كيس نامبر : **٤٤
سلام
خدا مورد رحمت خودش قرارش بده و به شما صبر عطا کنه و واقعا متاثر شدم شما فرمهاتون رو آپدیت کنید و مدارک فوت عزیز از دست رفته تون رو ایمیل کنید و در زمان مصاحبه هم مدارک و فرمهای آپدیت رو همراهتون داشته باشید و بازم تسلیت میگم .
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-16 ساعت 17:35)داودی نوشته: سلام دوستان
اگه کسی سوال خصوصی از مدیر با تجربه مهاجر سرا داشته باشه چطوری باید تماس بگیره ممنون
سلام
برو روی اسم اکانتش و کلیک کن تا پروفایلش باز بشه بعد اونجا نوشته پیام خصوصی : ارسال یک پیام خصوصی به..........رو کلیک کنید و پیامتون رو بنویسید و ارسال کنید.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دقت كردين وقتي آدم خبر دوستاني كه يه ضرب گرفتن رو مي شنوه براي اين عزيزان خوشحال ميشه و من شخصا به روح اين خدمتي كه رفتم هزارتا بوق ميفرستم كه باني و باعث اين صبر طاقت فرصاست.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چه کسانی باید شناسنامهشان را عوض کنند؟
مدیرکل ثبتاحوال استان زنجان گفت: افرادی که شناسنامه آنها مشکلی ندارد برای تعویض آن اقدام نکنند، زیرا شناسنامههای فعلی همچنان تا زمان اعلام فراخوان معتبر است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، "سیدموسی متوسلین" با اشاره به اینکه شناسنامههای مکانیزه برای افراد واجد شرایط 15 سالههای تمام به منظور عکسدار کردن شناسنامه و افرادی که شناسنامه آنها دچار تغییر مندرجات، پارگی و مفقودی شده صادر شده است، اظهار کرد: در هشت ماهه امسال تعداد 25 هزار و 37 جلد شناسنامه رایانهای برای عموم مردم استان صادر شده است.
وی با بیان اینکه صدور شناسنامه رایانهای از سال 89 همزمان در سراسر کشور آغاز شد، تصریح کرد: از آن سال تاکنون بیش از 104هزار جلد شناسنامه رایانهای در استان صادر شده است.
این مسئول ادامه داد: در شناسنامههای مکانیزه امکان جعل و یا هرگونه سوء استفاده وجود ندارد. طراحی زیبا، امکان اسکن عکس، افزایش ضریب امنیتی بر روی صفحات شناسنامه و دوام بالا، از دیگر مزایای شناسنامههای مکانیزه است.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-17 ساعت 11:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-17 ساعت 11:43 توسط م.ق.)
(2013-12-16 ساعت 21:52)محبت نوشته: سلام
چه کسانی باید شناسنامهشان را عوض کنند؟
مدیرکل ثبتاحوال استان زنجان گفت: افرادی که شناسنامه آنها مشکلی ندارد برای تعویض آن اقدام نکنند، زیرا شناسنامههای فعلی همچنان تا زمان اعلام فراخوان معتبر است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، "سیدموسی متوسلین" با اشاره به اینکه شناسنامههای مکانیزه برای افراد واجد شرایط 15 سالههای تمام به منظور عکسدار کردن شناسنامه و افرادی که شناسنامه آنها دچار تغییر مندرجات، پارگی و مفقودی شده صادر شده است، اظهار کرد: در هشت ماهه امسال تعداد 25 هزار و 37 جلد شناسنامه رایانهای برای عموم مردم استان صادر شده است.
وی با بیان اینکه صدور شناسنامه رایانهای از سال 89 همزمان در سراسر کشور آغاز شد، تصریح کرد: از آن سال تاکنون بیش از 104هزار جلد شناسنامه رایانهای در استان صادر شده است.
این مسئول ادامه داد: در شناسنامههای مکانیزه امکان جعل و یا هرگونه سوء استفاده وجود ندارد. طراحی زیبا، امکان اسکن عکس، افزایش ضریب امنیتی بر روی صفحات شناسنامه و دوام بالا، از دیگر مزایای شناسنامههای مکانیزه است.
سلام به همگی
سوال : من کارت پایان خدمتم رو عوض نکردم. پاسپورت من هم تا 2015 تاریخ داره . موقع خروج دوستانی که میرفتن گیر به پاین خدمت ها ندادن؟ من سال 78 پایان خدمت گرفتم و از 2 سال قبل خورج نداشتم و این قانون پایان خدمت الکترونیکی نبود.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی معلم خصوصی خوب واسه زبان سراغ داره؟؟واسه کسی که می خواد از پایه شروع کنه!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Aug 29th - Qatar airways
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**