موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-02 ساعت 16:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-02 ساعت 17:02 توسط arshia_danesh.)
خیلی متشکر از جوابهاتون
فقط یه چیزی زمان قانونی ویزاها کی هست ؟آخرین مهلت برای مصاحبه چه تاریخی هست ؟
یعنی میخام بدونم با این تفاسیر توصیه میکنید من مصاحبه هم رو کی بندازم
راستی لینک نمونه متنی رو دارید که هم برای عقب انداختن تاریخ مصاحبه باشه و هم برای عوض کردن سفارت؟
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام و ببخشید من سوالم رو اینجا مطرح میکنم من ادرس اولیه رو لی آنجلس داده بودم ولی الان میخوام برم واشنگتن حالا
من میتونم آدرس اولیه رو عوض نکنم و برم واشنگتن اداره سوشیال درخواست بدم ولی بخواهم هم گرین کارت وهم ssn بره همون آدرس اولیه ؟یا اینکه گرین کارتم بره به آدرس اولیه ولی برای ssn آدرس توی واشنگتن رو بدم؟
یه سوال دیگه اینکه برای درخواست ssn چند روز پس از ورود باید اقدام کنم؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان.....لطفا یک نفر این جریان 7% رو خوب و کامل توضیح بده که ما بفهمیم....7 درصد از انتخاب شدگان یا.... ویزا میگیرن؟؟؟ در ضمن ما و همسرم که البته همسرم برنده اصلی هست...و متولد کشور عراق هست هنوز نمیدونیم که ما جز سهمیه عراق و یا ایران هستیم...البته ما هردو ایرانی هستیم فقط چون همسرم متولد عراق هست موقع ثبت نام اعلام کردیم و به همین خاطر جلوی کشور برای ما موقع اعلام نتایج Iraq ( عراق) زده بود...حالا من میخوام بدونم ما جزئ سهمیه ایران هستیم یا عراق...و با توجه به اینکه کل انتخاب شدگان از کشور عراق 384 نفر هست...؟؟ یعنی 7 در صد از این تعداد ویزا میگیرن؟؟؟لطفا راهنمائی کنید...ممنون سوالاتم هم زیاد شد...ببخشید....
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان خوب به کمک دوستان پیشکسوت نیاز مبرم دارم
من 29.1.2014 مصاحبه ام بود و من به علت خدمت سربازیم چک خوردم اون هم به خاطر اینکه من تو فرم 230 شغل سربازیم رو توپدار بود و من نوشته بودم gun boat و موقع مصاحبه افیسر به من گفت شما هست ناخدا من با تعجب گفتم نه من توپدار بودم و درجه ام گروهبانیکم بعد اون فرم رو بلند کرد و گفت شما اینجا نوشتید gun boat
و الان از دوستان خواهش میکنم به من کمک کنند یک ایمیل میخوام بزنم و این موضوع را واسه اونها توضیح بدم مرسیییییییییییییییی
ابنو توی کلیرنس مطرح کردم مثل اینکه بچه های اون پیچ کارهای واجبی دارند بجای اینکه کمک کنند با هم دعوا میکنند
2014AS29xy
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-03 ساعت 16:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-03 ساعت 16:31 توسط kamranh.)
سلام
من میخواستم بدونم که اسپانسر می تونه مدارکو مستقیم برای سفارت بفرسته ؟؟
و دوستانی که اسپانسر گرفتن می شه بگن چه مدارکی ارایه دادن ممنون ؟؟
مرسی
ببخشید که اینجا مطرح کردم
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 16:09)kamranh نوشته: سلام
من میخواستم بدونم که اسپانسر می تونه مدارکو مستقیم برای سفارت بفرسته ؟؟
و آیا نامه مانده حساب بانکی اسپانسر با مهر بانک مهم هست یا نه ؟؟؟
دوستانی که اسپانسر گرفتن می شه بگن چه مدارکی ارایه دادن ممنون ؟؟
1- فرم I-134
2- برگه مالیاتی 1040 یا W2 .
3-پرینت رنگی اسکن یا کپی پاسپورت اسپانسرتون
اینا کافیه یا خیر ؟؟
مرسی
ببخشید که اینجا مطرح کردم
سلام
بله دوست خوبم همینها کافیه البته یکی از دوستان پرینت حساب بانکی اسپانسر رو برده بودن و اصلا آفیسر اون رو نگرفته بوده
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 10:46)elham6356 نوشته: سلام به همگی دوستان.....لطفا یک نفر این جریان 7% رو خوب و کامل توضیح بده که ما بفهمیم....7 درصد از انتخاب شدگان یا.... ویزا میگیرن؟؟؟ در ضمن ما و همسرم که البته همسرم برنده اصلی هست...و متولد کشور عراق هست هنوز نمیدونیم که ما جز سهمیه عراق و یا ایران هستیم...البته ما هردو ایرانی هستیم فقط چون همسرم متولد عراق هست موقع ثبت نام اعلام کردیم و به همین خاطر جلوی کشور برای ما موقع اعلام نتایج Iraq ( عراق) زده بود...حالا من میخوام بدونم ما جزئ سهمیه ایران هستیم یا عراق...و با توجه به اینکه کل انتخاب شدگان از کشور عراق 384 نفر هست...؟؟ یعنی 7 در صد از این تعداد ویزا میگیرن؟؟؟لطفا راهنمائی کنید...ممنون سوالاتم هم زیاد شد...ببخشید....
سلام
دوست خوبم در خصوص 7درصد موضوع از این قراره که تعداد کل برندگان که 50000باید باشه رو در 7درصد ضرب کنید جواب 3500نفر خواهد بود که سقف اعطاء ویزا به هر کشوره و در خصوص شما اگر همسرتون عراقیه و مدارک لازم رو داره و در زمان ثبت نام اعلام کرده عراقیه و در برگه قبولی هم عراق رو ذکر کرده شما از سهمیه عراق دارید استفاده میکنید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی .میخواستم بدونم برگه تمکن مالی که برا انکارا میگیریم باید در 2 نسخه باشه؟؟ یکی رو بفرستیم یکی رو ببریم؟؟ چون من اشتباهی یک نسخه گرفتم بفرستمش یا با خودم روز مصاحبه ببرم ؟؟ مررررسی
کیس نامبر: **2014AS000037
3 نفر
کنسولگری انکارا
ارسال مدارک 8 june با پست
مصاحبه : هفته اول مارچ
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال داشتم آدرسی رو که در آمریکا میدیم آیا نیز هست اطلاعات شخص دارای آدرس رو هم کامل بدونیم
با تشکر