موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='shimoos' pid='461936' dateline='1391432197']
سلام به همگی .میخواستم بدونم برگه تمکن مالی که برا انکارا میگیریم باید در 2 نسخه باشه؟؟ یکی رو بفرستیم یکی رو ببریم؟؟ چون من اشتباهی یک نسخه گرفتم بفرستمش یا با خودم روز مصاحبه ببرم ؟؟ مررررسی
یک نسخه کافیه منم یک نسخه گرفتم اصلشو با خودم روز مصاحبه بردم کپی شو پست کردم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام راهنمایی می خواستم برای بردن حیوان خونگی مانند گربه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال داشتم آدرسی رو که در آمریکا میدیم آیا نیز هست اطلاعات شخص دارای آدرس رو هم کامل بدونیم
با تشکر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-04 ساعت 09:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-04 ساعت 09:48 توسط arash 111.)
سلام
دوست عزیز ممنون از اینکه پاسخ دادین...فقط توضیح بدم که من و همسرم ایرانی هستیم و پاسپورت ایرانی داریم...فقط همسرم متولد عراق هست و توی پاسش هم قید شده که متولد عراق هست...
دوست محترم
توجه بفرماييد كه اون هفت درصد سقف سهميه هست و خيلي (اكثر) از كشورها هرگز به اون نخواهند رسيد مثل همين عراق ، در صورتي كه تمامى برندهاش هم ويزا بگيرن به يك درصد هم نميرسه ، ضمنا بهتره كه ذهنتون رو خيلى درگير اين موارد نكنيد
آنكارا - ٣نفر - مصاحبه هفته آخر مى - كلير هفته سوم آگوست
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر بعد از مصاحبه پاسپورتمون رو عوض کنیم ، موقع دریافت ویزا فقط پاس جدید با مدارک برگه آبی رو ببریم کافیه ؟ قبلیرو کاری نمیخوان
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-02-04 ساعت 14:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-05 ساعت 00:53 توسط قصه گو.)
یه پیشنهاد از نظر خودم خوب:دوستانی که قصد مهاجرت به یک شهر مشترک دارند، به صورت گروهی و در رشته های یکسان ، دنبال یادگیری حرفه های مشابه باشیم تا در آنجا بتوانیم با هم یک کار مشترک را شروع کنیم.مثلا" من دارم آموزش شیرینی پزی و آشپزی می بینم و انشالله تا اردیبهشت ماه دیپلم نه رشته را در این زمینه می گیرم.قصد مهاجرت به سیاتل یا کرکلند را دارم.البته بعد از کلیر شدن!! اگر کسی در این زمینه علاقمند باشد انشالله اونور آب میتونیم به صورت همکار با هم کار کنیم.هم در اینجا تحمل دوره ی کلیرنس برامون راحت تر میشه ، هم در اونجا هدفی رو دنبال می کنیم.
این جوری قانون ایرانی ها رو که می گن اگه شریک خوب بود خدا برای خودش انتخاب می کرد و ایرانی های سفر کرده در اونجا چشم دیدن هم دیگه رو ندارند رو نقض می کنیم!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال بی ربط
2014 مرحله دوم داشت؟؟؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت مدیران سایت
یک انتقاد داشتم چندین بار اینجا من سوالی رو مطرح کردم و هیچ پاسخی دریافت نکردم در حالی که به سوالات بقیه دوستان پاسخ داده میشود و علت این موضوع را نمی دانم در صورتی که پاسخ بدهید ممنون میشم