موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-18 ساعت 19:58)shadi79 نوشته: (2014-03-18 ساعت 10:03)farzadsmile نوشته: (2014-03-17 ساعت 20:01)kamranh نوشته: (2014-03-17 ساعت 19:46)farzadsmile نوشته: سلام دوستان
عکس قفسه سینه رو سفارت از ما نگرفت. آیا هنگام ورود به آمریکا باید عکس قفسه سینه رو به همراه پاکتی که سفارت داده در فرودگاه تحویل بدهیم؟
شپا اگه عکس و برده باشید سفارت اونجا در پاکتو باز مز کنن و از اعتبار ساقط می شه اینو دکتر کریستین گفتش ولی اگه نبردین سفارت
توی فرودگاه اگه ازتون خواست می تونید ارایه بدین و این عکس تا یک سال اعتبار داره به گفته دکتر کریستین
یعنی عکس قفسه سینه رو توی فرودگاه حتماً از ما می گیرن؟ آخه عکس من یک گوشه پاکتش متأسفانه گیر کرد به جایی و پاره شد.
دوست عزیز عکس قفسه سینه رو ازتون نمی گیرن بلکه فقط بعنوان سوابق پزشکی باید با خودتون ببرید
سلام دوستان
لوسی منشی دکتر کریستین به ما گفت عکسهای قفسه سینه رو ببریم اونجا که زمان استخدام در یه شرکتی نیاز به عکس و اشعه خوردن مجدد نباشه. و تاکید کرد که مراقب باشید عکسها نشکنه.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من یک سئال داشتم اگر شخصی در یک کشور دیگه برای بیش از یک سال باشه می دونم به مدرک پلیسی نیازه آیا به اثر انگشت هم نیاز داره ؟
ممنون
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
پیشاپیش عید تمام دوستان گل مهاجرسرا مبارک امیدوارم سال جدید سالی سرشار از موفقیت برای تمام شما عزیزان باشد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ساقیا آمدن عید مبارک بادا
سال نو را به همه عزیزان پیشاپیش تبریک میگم و برای تک تکتون بهترینها رو از یزدان پاک تمنا دارم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان حال و هوای بهاریتون چطوره ؟؟
من نمی دونم چرا این سایت سیس با من بازی در میاره یه وقتا اصلن کار نمی کنه و این ارورو می ده "
401 - Unauthorized: Access is denied due to invalid credentials.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
تا حالا برای کسی این مشکل پیش اومده یا برای منه که روزی 2 بار سایتو چک می کنم سایتو از دسترس من خارج کردن که اینقدر مزاحمشون نشم میگن این بابا دیگه چقدر سریشه .....
نظر شما چیه دوستان ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
یه سوال داشتم برای اطمینان میپرسم.
تو نامه دوم من 2 بار کیس نامبر و اسم و فامیلم نوشته شده.اولیش به همون فرمتی که تو نامه اول بود:
Case Number: 2014AS000055xx
Principal Applicant Name: Family, MILAD
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
و دومیش هم زیر این جمله که جای اسم و فامیل عوض شده.
If any documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview.
Case Number: 2014AS000055XX
Applicant Name: MILAD Family
Beneficiaries: None
میخواستم ببینم درسته فرمتش و برای همه اینطوریه؟
و اگه درسته چرا 2 بار به این شکل نوشته؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
یک سئوالی دارم که ممنون میشم به من پاسخ بدید. لطفا فقط موثق باشه.
من گرین کارت دارم ولی به خاطر اینکه بخشی از درس و بخشی از سرباازیم مونده مجبورم بیش از دو سال ایران بمونم. دیروز که برای اولین بار پس از دریافت گرین کارت وارد فرودگاه واشنگتن شدم افسر از من سئوال کرد قبلا چقدر اینجا بودی گفتم حدودا یک ماه. گفت چند ماه ایران بودی گفتم کمتر از ۶ ماه. پرسید این دفعه چقدر قراره اینجا بمونی ، من صداقتم گل کرد گفتم چون یه سری کارای ناتموم دارم ۲۰ روز می مونم و میرم به جاش دفعه بعدی که اومدم پاس سفید می گیرم، که افسره گفت نه همین دفعه اقدام کن و بعدش هم توی پاسپورتم نوشت:
ARC
Out 6 Month adviced I327
حالا من اگر همین دفعه برای پاس سفید اقدام کنم کارام تموم نمیشه که سر وقت اینجا باشم و اگر هم اقدام نکنم می ترسم دفعه بعدی یعنی حدود یک سال دیگه که میام و می خوام برای پاس سفید اقدام کنم بهم گیر بدن و گرین کارتم رو بگیرن. لطفا راهنماییم کنید. نمی دونم میشه بریم ایران اعلام مفقودی بدیم پاس جدید بگیریم که این کامنت توش نباشه؟ اگر نمی گفتم چند روز دیگه برمی گردیم که برای بار اول خروج این کامنت رو برامون نمی نوشت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
کسی از دوستان اطلاع دارن که :
1- پاسپورت فرد برنده برای مصاحبه چه مدت باید اعتبار داشته باشد؟
2- از زمانی که برای دکتر مراجعه میکنیم به پزشک تا وقت مصاحبه باید در آنکارا حضور داشته باشیم یا میتونیم بریم و برگردیم؟
ممنون از کمکتون
کیس نامبر : 10XX وقت مصاحبه: هفته اول می