2014-03-22 ساعت 18:33
(2014-03-22 ساعت 17:21)shalgham نوشته: دوستان سلامدوست گرام این کار شما ریسک داره. اگه پاس سفید بگیریرد و بیش از 2 سال هم ایران بمونید به محض ورود به آمریکا شما بازخواست میشید. البته افرادی بودن که مشکلی براشون نیاده به محض ورود ولی قریب به اتفاق افراد پس از ورود در فرودگاه گرین کارتشون ضبط میشه و به دادگاه ارجاع میشن که قاضی با حکم خودش میتونه گرین کارت رو باطل کنه و دست شما به هیچ جایی بند نیستو مگر اینکه یه دلیل خیلی معتبر برای قاضی بیارید که بیخیال قضیه شه وفقط یه جریمه مالی براتون ببره. شما پاس سفید رو بگیر و قبل از اتمام مهلت بیا به آمریکا یه مدتی بمون دوباره برگرد ایران. به هر حال سبک سنگین کن ببین چطور میتوونی. ولی اون ریسک بالا هم رو در نظر بگیر که ممکنه برای همیشه گرین رو از دست بدی. من سر از اون کدی که آفیسر نوشته برات در نیاوردم. شاید اصلا ربطی به اینکه پاس سفید رو الان بگیری نداره و یه چیز دیگه هست. از اونطرف اعلام مفقودی پاس هم چیز جالبی نیست و درگیری های خودشو داره و توصیه نمیشه. توصیه من اینه که همون پاس سفید رو بگیر. حالا تا 2 سال دیگه خدا بزرگه و شاید تا اون موقع کارت درست شد. موفق باشی
یک سئوالی دارم که ممنون میشم به من پاسخ بدید. لطفا فقط موثق باشه.
من گرین کارت دارم ولی به خاطر اینکه بخشی از درس و بخشی از سرباازیم مونده مجبورم بیش از دو سال ایران بمونم. دیروز که برای اولین بار پس از دریافت گرین کارت وارد فرودگاه واشنگتن شدم افسر از من سئوال کرد قبلا چقدر اینجا بودی گفتم حدودا یک ماه. گفت چند ماه ایران بودی گفتم کمتر از ۶ ماه. پرسید این دفعه چقدر قراره اینجا بمونی ، من صداقتم گل کرد گفتم چون یه سری کارای ناتموم دارم ۲۰ روز می مونم و میرم به جاش دفعه بعدی که اومدم پاس سفید می گیرم، که افسره گفت نه همین دفعه اقدام کن و بعدش هم توی پاسپورتم نوشت:
ARC
Out 6 Month adviced I327
حالا من اگر همین دفعه برای پاس سفید اقدام کنم کارام تموم نمیشه که سر وقت اینجا باشم و اگر هم اقدام نکنم می ترسم دفعه بعدی یعنی حدود یک سال دیگه که میام و می خوام برای پاس سفید اقدام کنم بهم گیر بدن و گرین کارتم رو بگیرن. لطفا راهنماییم کنید. نمی دونم میشه بریم ایران اعلام مفقودی بدیم پاس جدید بگیریم که این کامنت توش نباشه؟ اگر نمی گفتم چند روز دیگه برمی گردیم که برای بار اول خروج این کامنت رو برامون نمی نوشت.