2013-05-14 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-14 ساعت 15:20 توسط sadeghi897.)
(2013-05-14 ساعت 13:50)a.rahaa نوشته: [quote='mohammad fazli' pid='326828' dateline='1367491934']هیچ اشکالی نداره ، تاریخ ترجمه که اصن مهم نیست ، مهم تاریخ تولد و تاریخ فارق التحصیلی و فیلان و بیسار می باشد که دقت کنید در ترجمه ها درست زده بشه ، شما اگر هر ترجمه ات هم یک روز ببری ترجمه کنن هیچ کی ، هیچ چی به شما نمی گه
دوستان چندتا راهنمایی کلی :
ممنون از راهنمائي تون:
دو تا سوال دارم ممنون ميشم جواب بدين:
1- من در حال حاضر آخرين مدرك تحصيلي ام دستم نيست. شايد تا 2 ماه ديگه دستم برسه. اشكال نداره بقيه مدارك رو ببرم براي ترجمه و مدرك تحصيلي ام رو بعدا ترجمه كنم؟ از نظر تاكيد دوستان اينجا بر يكي بودن تاريخ تمام ترجمه ها، منظورمه.
2- اينكه گفتين: براي تركيه، دو نسخه ترجمه بگيريم يعني چي؟ منظورتون اينه كه هر دو نسخه ترجمه، بايد اصل باشه و نميشه يه سخه از دارالترجمه بگيريم و دومي رو كپي كنيم؟
3- لطفا مزيت سفارت ابوظبي بر آنكارا رو بگين اگه مزيتي داره؟
ممنون.
2- می شه کپی هم از ترجمه ها بگیری ، مشکلی نیست، اما دو نسخه اصل هم هیچ اشکالی نداره بلکه در امریکا نیاز می شه ، سفارت امریکا در ترکیه ترجمه مدارک بیش از حد از شما نمی گیره ، همون یک نسخه رو می گیره ، نسخه دوم جهت احتیاط هست. من بردم ، برگردوندم ، حالام می برم امریکا نسخ ترجمه رو
3- ابوظبی اصولا کمی کم خرج تر + دکترش بهتر + میانگین زمان کلیر شدن کمتر است .
البته اینها تجربه امسال هست.
(2013-05-14 ساعت 14:56)احمد حبیبی نوشته: سلام به دوستان , مدرک دیپلم من سال آینده صادر میشه ولی 15 سال سابقه کاری دارم که در عین تخصصی بودن خصوصی و آزاد دوره دیدم , کارم جواهراتِ و رنج خوبی در لیست شغلی ی سازمان مهاجرت داره اما میترسم مدارکم برای اثبات تخصصم کافی نباشه و در ضمن میتونم مدارکی ارائه کنم که در حال تحصیلم و همینطور مشغول به کار. دوستان اگر کسی ایده ای داره ممنون میشم بهم بگه . در ضمن ((مهاجر سرا)) سپاس از محیطی که فراهم کردید.حتما سراغ دیپلمت برو درد سرت رو کم می کنه
در مورد کارت هم تمام مدارک کاری رو ، دوره ها رو ، همه رو تهیه کن ، ترجمه کن ، اون طرف به دردت می خوره
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.