موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-02 ساعت 12:05)sad_hadian نوشته: میخواستم بدونم امکان داره نام کنسولگری رو که باید مراجعه کنیم میتونیم درخواست بیم تغییر بدن من فامیل تو امارات دارم خیلی راحت تر وکم هزینه تره که برم ابوظبی بجای آنکار
حتما این کار را بکنید و برید امارات
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
ا[font=Times New Roman][size=large][color=#0000CD]ز مدیران محترم خواهشمندیم در صورت امکان و صلاحدید تاپیکی جداگانه رو برای این موضوع در نظر بگیرند فکر میکنم مفید واقع بشه با تشکر
size][/font]quo.
دوستان محترم به دلايل مختلف ا م ن يت ي چنين كاري صورت تميگيرد. پيشنهاد ميشود از دادن اطلاعات خصوصي خود خودداري كرده و در صورت امكان عجله نفرماييد. و فراموش نكنيد دنياي مجازي تفاوت ها و شرايط خاص خود را دارد كه رعايت احتياط در آن واجب است.
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 15:23)KIMIA2005 نوشته: دوستان عزیز سلام
میخواستم بدونم نام همراهان شخص برنده در نامه ای کهبرای تاریخ مصاحبه ازطرف KCC برامون ایمیل میشه قید شده است؟
(2013-05-15 ساعت 01:05)kage.omid نوشته: (2013-05-15 ساعت 00:15)mohammad19911991 نوشته: کسی میدونه چطور میتونیم با دوستای برنده همشریمون آشنا بشیم ؟؟؟
مدیران عزیز اگر ممکنه یه تاپیک تشکیل بدید که همشهری ها همدیگه را بهتر بشناسند و شاید با هم همسفر شدند و این برای همه چه از نظر هزینه ها و چه از نظر حل کردن مشکلات خیلی مفید می باشد
ا[font=Times New Roman]ز مدیران محترم خواهشمندیم در صورت امکان و صلاحدید تاپیکی جداگانه رو برای این موضوع در نظر بگیرند فکر میکنم مفید واقع بشه با تشکر
[/font]
دوست عزيز بله در نامه اي كه از طرف كي سي سي مياد و روز و ساعت مصاحبه رو ميگه اسم تموم افراد كيس مياد همچنين مداركي رو كه لازمه. موفق باشيد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخواستم بدونم با کیس نامبر 2014as000011xx حدودا تاریخ مصاحبه ام کی میشه ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به شما چطور متوجه بشيم كه كارنت شدىم و تاريخ مصاحبه كي هست ممنون از شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان لطفا اطلاعاتتون رو برای کسانی که در حال حاضر در آمریکا هستند مخصوصا با ویزای دانشجویی و برنده لاتاری شدن به اشتراک بزارین. من هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم. توی سایت لاتاری گفته که باید adjustment of status انجام بشه ولی مثکه پروسه طولانی هست. ولی خب برای دانشجوها با ویزای یک بار ورود امکان مصاحبه در کنسولگری خیلی ریسکی هست. برای خود من که اواخر درسم هست و رشته هم جز رشته هایی که به راحتی ویزا نمیدن.
ممنون میشم لطفا کسانی که اطلاعاتی دارند راهنمایی کنن.