موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ل در زمان مصاحبه
سلام. من لاتاری 2014 قبول شدم. از همون موقع ثبت نام مدرک تحصیلیمو زدم univercity degree و حتی توی فرمهایی که براشون چند روز پیش فرستادم زدم univercity degree.
هنرستان حسابداری خوندم ( دیپلم 11 ساله) و بعد بدون اینکه پیش دانشگاهی برم فوق دیپلم گرفتم ( مدرک و ریز نمرات فوق دیپلم رو الان دارم ).
فقط یه سوال دارم. اگه مو قع مصا حبه بگن نه ما الان ازت پبش دانشگاهی می خوایم. می تونم بگم باشه می رم براتون می یارم و بعد بیام و مدرک پیش دانشگاهی رو بگیرم و ببرم براشون؟ یا از همین الان برم دنبال پیش دانشگاهی و منتظر این ریسک نباشم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم،
امیدوارم همگی خوب بشن،به اونهایی هم که بارنده شدن صمیمانه تبریک میگم.من هم خانومم بارنده شده(Case number:2014,56xx).ایشون مدارک پیشدانشگاهی هنرستان داره.
من و خانومم هیچ کدوم کار دولتی نکردیم،من زبان انگلیسی تدریس میکنم به صورت خصوصی،و از سربازی هم معافیت پزشکی گرفتم،میشه با این شرایط بگین مصاحبهٔ ما کی میافته و اینکه چقدر احتمال میدین ما یه ضرب بشیم.پیشاپیش از راهنمایی ممنون.در ضمن درخواست مصاحبه را به ایروان تغییر دادم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 13:10)hasti_rara نوشته: (2013-05-29 ساعت 12:04)love_everlife نوشته: (2013-05-29 ساعت 11:09)hasti_rara نوشته: (2013-05-28 ساعت 21:35)hasti_rara نوشته: بچه ها سلام با آرزوی قبولی تا آخرین مرحله همه شما ها
من یک سوالی دارم اینکه کسی که خودش برنده اصلی باشه و دیپلم کارو دانش کامپیوتر رو داشته باشه قبول میکنن ؟ و یا این دیپلم چند ساله است ؟ 11 ساله است و یا 12 ساله ؟
برای خودم نیست یکی از دوستانمون قبول شدن من اطلاع کافی ندارم اگه ممکنه سریعا بهم جواب بدین چون میخواد فرم هاش رو پر کنه . با سپاس فراوان
دوستان من از دیپلم های فنی و حرفه ای و کارو دانش سر در نمیارم . مدارک رو دادن به بنده که پر کنم من هم روم نشد از خودشون بپرسم فقط میدونم پیش دانشگاهی نرفته ولی نمیدونم چند سال خونده . در ضمن اگه مدرکش 11 ساله باشه قبولش میکنن و یا رد میشه ؟؟؟؟
دوست من برای اونا مهم 12 کلاس درس خوندنه ... باید 12 سال تحصیل کرده باشی حداقل که توی ایران با پیش دانشگاهی میشه 12 کلاس که برابر فارقالتحصیل شدن و دیپلم آمریکاس
یعنی قطعا اگه 12 سال نباشه ردشون میکنن ؟
چون برای ایشون خوندن اون یکسال امکان پذیر نیست . لطفا اگه جواب قطعی دارین که قبول میکنن و یا رد بهم خبر بدین که دیگه ادامه ندن
اما میتونه به یکی از مراکزی که دیپلم ارائه مکنه بره و مشکلشو بگه و حتماً یه راهی واسش پیدا میشه .
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-01 ساعت 12:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-01 ساعت 12:12 توسط ssara.)
(2013-05-31 ساعت 23:45)navid1054 نوشته: (2013-05-31 ساعت 17:50)ssara نوشته: مرسی از همفکری و راهنمایی دوستان مهاجرسرا
من 28 می فرم هامو به kcc ایمیل کردم. هنوز جوابی مبنی بر دریافت و بی نقص بودن مدارک دریافت نکردم.... به نظرتون چون سرشون شلوغه ممکنه با تاخیر جواب بدن یا اینکه این احتمال هم هست که جوابی ندن؟
اگه بخوام باشون تماس تلفنی داشته باشم به نظرتون چقد صبر کنم بعد زنگ بزنم؟
در ضمن خوشحال می شم بدونم خوش شانس های اصفهانی کیا هستن؟
آیا کسانی از اصفهان هستند که برای تزریق هپاتیت ب به پاستور نرفتند و کارشونو اصفهان پی گیری کرده باشن؟
ایا پاستور واکسنی که اصفهان می زنیمو تایید می کنه و تو کارت زردمون وارد می کنه؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.
صبر كنيد جواب مي دند بايد حدود ٤ هفته صبر كنيد اصفهان واكسن نيست بايد بريد پاستور ما هم مي ريم پاستور
بله متاسفانه امروز رفتم هلال احمر اصفهان که گفتند نه مننژیت دارند نه هپاتیت ب.... باید رفت تهران
[font=Verdana][font=Tahoma]یه سوال شاید کم و بیش تکراری...
کیس نامبرم 4000 هست ، فکر می کردم توی اسفند و فروردین زمان مصاحبم باشه ولی یکی از دوستان گفتن کیس نامبر 5000 اون زمان مصاحبه میره
یعنی ممکنه مصاحبه من دی یا اوایل بهمن باشه؟
مرسی از راهنماییتون[/font][/font]
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان مهاجرسرا.
من متخصص هستم ولی مدرکم آزاد نیست.اگر بنویسم پزشک عمومی اشکالی پیش میاد؟